Wpisy 69 513 – 69 613
12 października 2009 18:25 → 13 października 2009 09:53, 100 wpisów
Nie podoba mi się to całe LOTTO. Lubiłem grać w Dużego Lotka,
po kilka zakładów, bo jeszcze 2 złote to jeszcze w miarę przystępna cena była. Ale na jutro wysłałem już tylko 1 zakład (wysłałem chyba trochę z zasady, bo raczej powinno się to zbojkotować) bo 3 złote to zdecydowanie za dużo w porównaniu do możliwości wygranej. A jeszcze inna kwestia. Kiedyś jak ktoś wypełnia cały 8 zakładowy blankiet, kosztowało go to 16 złotych to mógł liczyć jeszcze, że jak trafi "trójkę" to mu się zwróci to za co zagrał. A teraz za cały blankiet zapłacimy 24 złote, a w przypadku trójki dostaniemy 20 złotych. Czyli nie dość, że o 8 złotych drożej to jeszcze możemy być 4 złote stratni nawet w przypadku wygranej.
po kilka zakładów, bo jeszcze 2 złote to jeszcze w miarę przystępna cena była. Ale na jutro wysłałem już tylko 1 zakład (wysłałem chyba trochę z zasady, bo raczej powinno się to zbojkotować) bo 3 złote to zdecydowanie za dużo w porównaniu do możliwości wygranej. A jeszcze inna kwestia. Kiedyś jak ktoś wypełnia cały 8 zakładowy blankiet, kosztowało go to 16 złotych to mógł liczyć jeszcze, że jak trafi "trójkę" to mu się zwróci to za co zagrał. A teraz za cały blankiet zapłacimy 24 złote, a w przypadku trójki dostaniemy 20 złotych. Czyli nie dość, że o 8 złotych drożej to jeszcze możemy być 4 złote stratni nawet w przypadku wygranej.
Pasko: typowanie pewniaków Gela widziałem i żałuję, ze ich nie zagrałem....
Duży lotek- test; 01, 05, 08, 12, 13, 15, 16, 29, 33, 39, 40, 43, 44 i 47.
lila>>> a Ty gdzie mi się po chacie tu szwendasz - zamiast instrukcję zamieszczania linków na forum studiować , bo już Ci napisałem... :)
Ja już nie zamierzam grać tak aktywnie w ,,Dużego Lotka" - taką tradycją miała nazwe ta gra to ją zniszczyli !
3 zyla za zakład to ZDZIERSTWO - a możliwość wygranej znikoma !
Przedtem jak jeszcze był zakład 2zyla to gralem dosyć aktywnie - teraz to zagram dopiero jak będzie 20milionów do wygrania !
Nie będe dawał szuprawcom się grabić !
Bo jak to się mówi że wygrywa ten kto w ogóle nie gra ! :D
3 zyla za zakład to ZDZIERSTWO - a możliwość wygranej znikoma !
Przedtem jak jeszcze był zakład 2zyla to gralem dosyć aktywnie - teraz to zagram dopiero jak będzie 20milionów do wygrania !
Nie będe dawał szuprawcom się grabić !
Bo jak to się mówi że wygrywa ten kto w ogóle nie gra ! :D
W ogóle ta gra straciła swój urok, płacić trzy zeta za zakład i liczyć się z dużym prawdopodobieństwem, że się nie wygra.
Poza tym Duży Lotek to był Duży Lotek i nazwa mogła zostać a nie jakieś głupie LOTTO. Podobnie z Expressem. Express to Express a nie mało ambitna nazwa Mini LOTTO. Tutaj jedna tylko pozytywna rzecz, że cena dalej ta sama.
Ciekawa do ilu zdrożeje zakład LOTTO jak będzie kolejna podwyżka, 5, 10 złotych?
Poza tym Duży Lotek to był Duży Lotek i nazwa mogła zostać a nie jakieś głupie LOTTO. Podobnie z Expressem. Express to Express a nie mało ambitna nazwa Mini LOTTO. Tutaj jedna tylko pozytywna rzecz, że cena dalej ta sama.
Ciekawa do ilu zdrożeje zakład LOTTO jak będzie kolejna podwyżka, 5, 10 złotych?
witam mam do zainwestownia 5000zł czy ktoś ma pomysł na system multilotka z jakimś przyzwoitym procentem zwrotu.
gg 9552742. pozdrawiam
gg 9552742. pozdrawiam
Witam.Ponownie,miałem pilne malowanie samochodów.
Wedrowca Netowy-dzięki że odczytałeś mój sen,tak przypuszczałem,że będą to liczby wysokie,aczkolwiek przymieżam się na jutro na 12liczb w Lotto.
W sobotę w testowanych liczbach miałbym:28 czwórek 244
trójek suma sum arum,miałbym:6,380zł do przodu.Pozdrawiam.
Wedrowca Netowy-dzięki że odczytałeś mój sen,tak przypuszczałem,że będą to liczby wysokie,aczkolwiek przymieżam się na jutro na 12liczb w Lotto.
W sobotę w testowanych liczbach miałbym:28 czwórek 244
trójek suma sum arum,miałbym:6,380zł do przodu.Pozdrawiam.
Tomcio1972,pięknie trafiłeś w pierwszym rzędzie trójkę
żeby nie te 23,ja też uparcie się trzymałem tej liczby,a ona nie chce wylecieć.Pozdrawiam.
żeby nie te 23,ja też uparcie się trzymałem tej liczby,a ona nie chce wylecieć.Pozdrawiam.
lila , połącz Twoje liczby ze snu-, z moimi,cosik mi się zdaje
że one wypadną z bębna o 22-iej.Pozdrawiam.
że one wypadną z bębna o 22-iej.Pozdrawiam.
Heja ;-) Gdzies z tydzien mnie tu nie było, może wiecej. Ktoś może do mnie pisaaal ?? hę ? ;-)
Tak poza tym to troszke wyszlam z rytmu typowania, ostatnio gralam 8go i 9go paź. na jedna liczbe. Na 22.00 nie za bardzo czuje... Może 12,13,18,29. Pozdrawiam wszystkich.
Tak poza tym to troszke wyszlam z rytmu typowania, ostatnio gralam 8go i 9go paź. na jedna liczbe. Na 22.00 nie za bardzo czuje... Może 12,13,18,29. Pozdrawiam wszystkich.
Asiulka22>>> nie martw się tym swoim utraconym rytmem , bo skoro ostatnio nie grałaś , to raczej jesteś tylko wygrana!
Totalizator tłumacząc zmianę nazwy Dużego Lotka na LOTTO, stwierdził, że stara nazwa jest mało rozpoznawana przez cudzoziemców. Już widzę te tłumy z zagranicy ciągnące, żeby zagrać w polskiej loterii.przyzwyczaili się do nazwy Duży Lotek i właśnie dla nich świetnie rozpoznawalna i kojarzona.
A przecież przy poprzednich wysokich kumulacjach w Dużym Lotku zagraniczni jeśli w ogóle grali to na pewno wiedzieli w co mają zagrać. Myśli się więc zmieniając dobrze rozpoznawalną nazwę Duży Lotek o garstce zagranicznych, którzy może przyjadą, żeby zagrać a może nie,a nie bierze się pod uwagę tych, którzy stanowią prawie 100% grających czyli o Polakach, dla których Duży Lotek to Duży Lotek.
A przecież przy poprzednich wysokich kumulacjach w Dużym Lotku zagraniczni jeśli w ogóle grali to na pewno wiedzieli w co mają zagrać. Myśli się więc zmieniając dobrze rozpoznawalną nazwę Duży Lotek o garstce zagranicznych, którzy może przyjadą, żeby zagrać a może nie,a nie bierze się pod uwagę tych, którzy stanowią prawie 100% grających czyli o Polakach, dla których Duży Lotek to Duży Lotek.
Przyznam się, że ostatnio kupuję MM na 24 losowania i jest tragicznie. Gram na 10, ostatnie 2 zakończyłem na zwrocie: 10 i 8 zł, czyli około 1/7 czyli 15%.
edi:
nie martwie sie, chcialam grac ale ''male'' problemy zakłociły moje granie. 8go i 9go gralam na 3 losowania (jedno sobie odpuscilam) i wygralam w kazdym 30zł.
A co kiepskie byly dla ciebie? uszy do gory, napewno nadarza sie lada moment lepsze.
nie martwie sie, chcialam grac ale ''male'' problemy zakłociły moje granie. 8go i 9go gralam na 3 losowania (jedno sobie odpuscilam) i wygralam w kazdym 30zł.
A co kiepskie byly dla ciebie? uszy do gory, napewno nadarza sie lada moment lepsze.
"http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Wyznania-Internautow-WP-wygralem-w-Duzego-Lotka!,wid,11586988,wiadomosc.html
L-egalna
O-pcja
T-rwonienia
T-woich
O-szczędności.. . Wszystkim grającym w lotto życzę wysokich wygranych. Zna ktoś inną propozycję na odczytanie słowa "lotto" ???
O-pcja
T-rwonienia
T-woich
O-szczędności.. . Wszystkim grającym w lotto życzę wysokich wygranych. Zna ktoś inną propozycję na odczytanie słowa "lotto" ???
mnie tak -mam lżejszą kieszeń o 2.50 a za cały dzień 7.50 zł, tak więc jest jakaś korzyść. Najgorsze tylko że z tej głupoty trudno się wyleczyć {z marzeń o wygranej!}
Nadzieja to matka głupich, ale mam chociaż tylu braci i sióstr!!!!! {Co widać po ilości osób na czacie}
wreszcie weszla mi 3 >6,12,18 ale już nawet na pasku znudziło mi się ją obstawiać.tak jest z lotkiem.Na szczęście nie weszła 5
Monsiu-nie martw się,ja też nic specjalnego nie upolowałam,ale pocieszam się faktem,że jutro będzie nowy dzień i nowe nadzieje.Pozdrawiam.
lila tak się zagalopowałem,że nie typowałem
Na wysłanym na cały dzień tylko4/6.Pozdrawiam.
Na wysłanym na cały dzień tylko4/6.Pozdrawiam.
teraz wchodzę na Forum i typuję na cały dzień MM
Lotto będę typował wieczorem.Pozdrawiam.
Lotto będę typował wieczorem.Pozdrawiam.
sam9-To i tak jesteś do przodu.W moim przypadku jak zwykle porażka,nie trafili w moje liczby.Pozdrawiam.
Lila >> najgorsze jest to że gdybym wysłał liczby typowane na 14.00 to byłoby chociaż 12 zł. Uparcie wierzę że kiedyś mi się uda znów trafić. Już miałem 9/10 , 8/9 w jednym roku trafiłem 7 razy ósemki z 10-ki, a nawet miałem 5 w Dużego Lotka, nie mówiąc o mniejszych wygranych. Ale od około 3 lat nic nie idzie! Fatum - czy co???? Może znacie dobrą wróżkę żeby mi powiedziała: trafię coś w końcu, czy dać sobie spokój!
Co do wróżki prawda jest taka, że mojemu Ojcu wywróżyła że przeżyje 85 lat, a odszedł mając 60.
Monsiu-Być może planety są w nie korzystnym położeniu do Twojego znaku zodiaku.Najlepiej przeczekać złą passę i spróbować po jakimś czasie.Nie załamuj się i głowa do góry.Pozdrawiam.
Monsiu ,po co Ci wróżka?,nie wymyslaj liczb tylko zrób tak:
kup kupon MM na dwa losowania bez plusa 5 liczb,Lotto
jeden zakład,Mini Lotto jeden zakład.Wieczorem napisz mi co masz.Dalej dowiesz się jutro.Pozdrawiam.
kup kupon MM na dwa losowania bez plusa 5 liczb,Lotto
jeden zakład,Mini Lotto jeden zakład.Wieczorem napisz mi co masz.Dalej dowiesz się jutro.Pozdrawiam.
Monsiu-wróżką bym tu za bardzo nie wierzyła,to naciągaczki.Coś w tym stylu"pokaż mi dowód a powiem jak masz na imię",to są bzdury i jeżeli chodzi o mnie nie za bardzo im wierzę,a prawdę powiedziawszy Wogóle.pOZDRAWIAM.
lila ,my znowuż piszemy o jednakowym czasie- a propos
moja pani,też ma tak na imię.Pozdrawiam.
moja pani,też ma tak na imię.Pozdrawiam.
Lilka >> dzisiaj jestem wkurzony, ale jak zawsze rano obudzę się z nadzieją że coś się zmieni i może to właśnie dziś.... Taki już jestem - ranek przynosi nowe nadzieje, a ja nie wstaję nigdy lewą nogą. Mam już swoje lata, ale jak widzisz nauczyłem się trochę pracować z komputerem bo nie chcę być głąbem. Zyczę wszystkim czatowicom dobrych snów i marzeń - oby się spełniły!
Sam9 >> zrobię jutro jak napisałeś, tylko kiedy Ci napisać po- czy przed- losowaniem?
sam9-wszystkie lilki to fajne dziewczyny(kobiety).Ja osobiście nigdy nie poznałam żadnej kobiety o takim samym imieniu jak moje.Pozdrawiam.
Ja jeszcze posiedzę przy kompie aby ustawić na jutro liczby
Lotto 6/12.Pozdrawiam i życzę miłych snów.
Lotto 6/12.Pozdrawiam i życzę miłych snów.
lilu wiem ,że jesteście
fajne dlatego Ją wybrałem
Skakałem po tych kwiatkach oj skakałem,aż do 33 lat
i w wieku Chrystusa się ustatkowałem.Pozdrawiam.
fajne dlatego Ją wybrałem
Skakałem po tych kwiatkach oj skakałem,aż do 33 lat
i w wieku Chrystusa się ustatkowałem.Pozdrawiam.
szukamy liczb;)
kuleczki już są;)!!chyba trzeba się zbierać;)
halo halo, witam wszystkich załamanych...Głowa do góry, kiedyś musimy przełamać tego niefarta, może to dziś.
Witam wszystkich,
szczery>>> przy okazji masz do obróbki sen
<<< moj niespelna 7 letni syn chodzi za oknami(poddasza) na takim jakby murku ok pól metra ponizej okien i świeci mi w oczy latarką z za szyby (ot taką zabawę sobie wymyślił) kiedy go zauważam szybko otwieram okno żeby go wciągnąć do domu a on w tym momencie spada ... no i się obudziłam , koszmarna noc niema co.
szczery>>> przy okazji masz do obróbki sen
<<< moj niespelna 7 letni syn chodzi za oknami(poddasza) na takim jakby murku ok pól metra ponizej okien i świeci mi w oczy latarką z za szyby (ot taką zabawę sobie wymyślił) kiedy go zauważam szybko otwieram okno żeby go wciągnąć do domu a on w tym momencie spada ... no i się obudziłam , koszmarna noc niema co.
<<
sorki szczery ale poraz drugi wpis o śnie nie wchodzi nie wiem czy jest za długi,czy nie na temat gier .
A może powód jest inny i tu pytanie do pasko ???
A może powód jest inny i tu pytanie do pasko ???
mam komunikat ze wpis został zatwierdzony, ale brak jego treści tej dotyczącej samego snu
w tym śnie mój syn spada z okna , wcześniej opisałam go bardziej szczegółowo
OPA jak bedziesz miał chwile to powiedz ile jest w puli na DL bo to ciekawe ze juz po jednej kumulacji 6mln ma byc.
Witam! na 14 nie gram ale o 22 losowanie jest moje MM i mini lotto zagram systemem na 7 liczb zobaczymy co z tego wyjdzie pozdrawiam
JANTAR rozpisałem szczegółowo i wyszło mi coś takiego :
4,8,9,12,21,36,17,27,72,19,35,10,53,80.POWODZENIA !!!
4,8,9,12,21,36,17,27,72,19,35,10,53,80.POWODZENIA !!!
Lotto.pl nie podaje ostatnio wygranych, ale u mnie zawsze są na bieżąco w dziale wygrane :) Pozdrowienia
szczery, moje typy na dzisiaj:
5,8,11,23,30,32,38,39,41,46,47,48,52,56,60,64,70,73
rozpisuję na 5 skr.
a te poniżej możesz dodać, będziesz miał wtedy 30:
1,4,15,18,34,37,40,54,62,75,76,78
5,8,11,23,30,32,38,39,41,46,47,48,52,56,60,64,70,73
rozpisuję na 5 skr.
a te poniżej możesz dodać, będziesz miał wtedy 30:
1,4,15,18,34,37,40,54,62,75,76,78
baton, a jak rozpisujesz na 5 skr. to na ile kuponów ? i ew. jakim systemem ?( o ile możesz powiedzieć)
prosba o interpretacje snu:
snil mi sie rachunek za prad na kwote 1848 zl ~ 1850 zł i 2-gi sen: wyjazd w gory, gdzie spotkalem kolezanke ze szkoly podstawowej. W gorach tych starsza kobieta (babcia,moja)stojac za mna, szarpala mnie za kurtke.
snil mi sie rachunek za prad na kwote 1848 zl ~ 1850 zł i 2-gi sen: wyjazd w gory, gdzie spotkalem kolezanke ze szkoly podstawowej. W gorach tych starsza kobieta (babcia,moja)stojac za mna, szarpala mnie za kurtke.
szczery: biorę pierwszy z brzegu system skrócony, dostosowany do ilości liczb. co do ilości zakładów wszystko zależy od tego ile kasy chcę w danym dniu przegrać;)
ale ogólnie jest dobrze:)
ale ogólnie jest dobrze:)
smileman22 dobrze jakbyś podał dokładą kwotę rachunku, wtedy już masz część konkretnych liczb(nie na zasadzie: ok...tylko dokładnie !)
szczery: 1848 zł ta kwote pamietam (jak byla na rachunku tlustym drukiem napisana)
smileman22 czyli już możesz pokombinować z tych liczb "rachunkowych" a ja obrobię ten sen i coś jeszcze dorzuce