Wpisy 69 614 – 69 713
13 października 2009 09:54 → 13 października 2009 22:11, 100 wpisów
Jantar- 27- liczba z Twojego snu. Pozdrawiam.
wedrowco netowy, mozesz rowniez i Ty zinterpretowac moj sen (opis wyzej)?
Pasko: widzisz, 1848-cos w tym musi byc :)
zbieg okolicznosci
zbieg okolicznosci
Może to znak, że skoro system już nie kosztuje 1848, to żeby przestać grać? :D
PASKO , dlaczego banner na forum ( na dole strony ) odsyła nie do bwin Polska a do bwin Rumunia ???
Pasko, a ja uważam, ze może to być senne przesłanie,żeby zagrać 4 zakłady(4-te piętro), po 12 skreśleń systemem pełnym!!
Być może padnie 6-tka!!
Proponuję zagrać na sucho, może będzie 6-tka
Być może padnie 6-tka!!
Proponuję zagrać na sucho, może będzie 6-tka
Witaj magic! jakoś leci w robocie siedze i o kuleczkach rozmyślam sobie.Mam zamir zagrać na 22 w MM 1 zakład i systemem w mini lotto 7 liczb,mam już liczby tylko czy te właściwe pozdrawiam.
Sen >> z liczby 1848 można wziąć; 01 , 18, 48.
2). Liczby ze snu- 16 i 24.
2). Liczby ze snu- 16 i 24.
A tymi liczbami zagrac w co?
MM, MiniLotto czy Lotto?
Jakis czas temu podawales wedrowco netowy liczby 29 i 33, zeby na nie uwazac przez 4 losowania, padly w Mini lotto.
MM, MiniLotto czy Lotto?
Jakis czas temu podawales wedrowco netowy liczby 29 i 33, zeby na nie uwazac przez 4 losowania, padly w Mini lotto.
edi8
Jak będziesz miał chwilkę wpadnij na forum,jest pytanie na temat progresji parki ale jako dwóch różnych pozycji
Pozdro!!!!!!!!!!
Jak będziesz miał chwilkę wpadnij na forum,jest pytanie na temat progresji parki ale jako dwóch różnych pozycji
Pozdro!!!!!!!!!!
Witaj lila!miałem cię wczoraj na celowniku a raczej twoje typy nie były takie złe ale dziś czuję że to może być Twój dzień jeżeli puściłaś te liczby które podałaś?pozdrawiam
mm na 14:
9,11,22
9,11,28
9,25,22
9,25,28
72,11,22
72,11,28
72,25,22
72,25,28
9,11,22
9,11,28
9,25,22
9,25,28
72,11,22
72,11,28
72,25,22
72,25,28
Witam serdecznie wszystkich. Snilo mi sie dzisiaj ze jechalam samochodem (oplem).Szczegolow niestety nie pamietam.Moze jakas liczba do tego snu SZCZERY?
Gała>>> Witaj,za godzinę wszystko będzie jasne.Ja jestem dobrej myśli.Pozdrawiam i powodzenia.
Jeszcze jeden zestaw,tym razem na sucho:
5,31,75,77
47,63,77
5,17,31,44,57,63,72
5,31,75,77
47,63,77
5,17,31,44,57,63,72
lila i to mi się w tobie podoba,ja też jestem dobrej myśli ale już przy losowaniu mini lotto(dziś),licze tez na MM a liczby podam pózniej powodzenia i duzo ciepła życze.
szczery>>> i co z Twoimi liczbami a'propos mojego snu?
Sorry sileman22, mam chorego dzieciaka i po prostu zapomniałem, ale już podaję:do tych z rachunku proponuję:21,63,12,36,28,10,18. powodzonka
dzieki za liczby, ze snu
pozdrawiam
pozdrawiam
OPA lub inni pracownicy kolektur. Czy wiadomo ile jest już w puli na dzisiejsze losowanie Lotto ?
smileman22...ze snu zawsze wybieraj te wyraziste obrazy a to nie sen na mm godz. 14.00 sprawdz jeszcze lotto i ml a wnioski ...same ja zapewniam , ze wchodzi a nie zawsze i 100% a wedrowiec i szczery mają dobre senniki POZDRAWIAM
smileman22 ...a na onet komuś snił się obraz szczur a nie wiem czy to dziś czy.. a ..szczur to 29 sprwdz
pozdrowionka dla mziomali/ziomalek po kuponie
może być ok.4MLN. NA TĄ CHWILĘ
może być ok.4MLN. NA TĄ CHWILĘ
Moje typy na 22.00
9 29
9 77 5 24 7 14 11 29
Pozdrawiam i życzę wszystkim szczęścia.
9 29
9 77 5 24 7 14 11 29
Pozdrawiam i życzę wszystkim szczęścia.
Optymisci w tym TS pracuja !! jak dojdzie do 4,5 mln na LOTTO to badzie dobrze.
Mam świerze spostrzeżenia odnśnie statystyk. Czy ktoś póbował - podobnie jak ja - rozdzielnie traktować te z 14 i te z 22?
hasil50
Rozdzielam losowania od samego poczatku .Pewnie nie tylko ja.
Rozdzielam losowania od samego poczatku .Pewnie nie tylko ja.
Witam!czy ktoś mógłby mnie poinformować ile płacą w totomixie za 2,3 z 3 w multi za 3zeta?z góry dziękuję za odpowiedż.
tczew1958
nic nie ugralem z tego rozdzielania:) dobija mnie ciagniecie wozu z multimulti i szukam drog na skroty. I ciagle nic.
nic nie ugralem z tego rozdzielania:) dobija mnie ciagniecie wozu z multimulti i szukam drog na skroty. I ciagle nic.
Josef>>> może napisz koleżance te wygrane w kilku wariantach , bo wcale nie wiem , czy będąc jak ona początkującym - wszystko bym zrozumiał...
Otóż trzeba chyba rozróżnić takie możliwe wygrane , jak te 3/3 ze stawką 3zł , ale także 2/3 i tu nie wiem czy te 3zł mają być ogólnym kosztem gry przy stawce 1zł za zakład ( tak jak Ty to ująłeś ) czy też ceną nadania 1 zakładu w ramach systemu 2z3 , który wtedy będzie oczywiście kosztował nie 3zł a 9zł.
Ponadto trzeba chyba tu podać też wysokości wygranych przy grze systemem 2z3 , ale przy wejściu wszystkich 3 liczb - bo wtedy ogólna wygrana jest sumą składowych 3x 2z3 , a nie ich iloczynem AKO.
Może to bowiem powodować nieporozumienia - no i oczywiście zmianę wysokości wygranych w zależności od konkretnie użytej w grze stawki.
Pzdr.
edi8
Otóż trzeba chyba rozróżnić takie możliwe wygrane , jak te 3/3 ze stawką 3zł , ale także 2/3 i tu nie wiem czy te 3zł mają być ogólnym kosztem gry przy stawce 1zł za zakład ( tak jak Ty to ująłeś ) czy też ceną nadania 1 zakładu w ramach systemu 2z3 , który wtedy będzie oczywiście kosztował nie 3zł a 9zł.
Ponadto trzeba chyba tu podać też wysokości wygranych przy grze systemem 2z3 , ale przy wejściu wszystkich 3 liczb - bo wtedy ogólna wygrana jest sumą składowych 3x 2z3 , a nie ich iloczynem AKO.
Może to bowiem powodować nieporozumienia - no i oczywiście zmianę wysokości wygranych w zależności od konkretnie użytej w grze stawki.
Pzdr.
edi8
Edi8,Bella nie jest początkująca , nie zadawała dalszych pytań a więc rozumiem że jest bystra i pojętna.
Jako "zakład" przyjąłem ogólny koszt kuponu bo wydaje mi się że o to Belli chodziło.
--------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------
Podałem ,jest to około 27zł przy grze za 3zł za kupon.
Jako "zakład" przyjąłem ogólny koszt kuponu bo wydaje mi się że o to Belli chodziło.
--------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------
Podałem ,jest to około 27zł przy grze za 3zł za kupon.
Witam wszystkich aktywnych.
W związku z napięciem towarzyszącym oczekiwaniu na dzisiejsze losowanie,namawiam do chwili relaxu i zachęcam do odwiedzin wątku SMOOTH JAZZ na forum.
Pozdrawiam.
W związku z napięciem towarzyszącym oczekiwaniu na dzisiejsze losowanie,namawiam do chwili relaxu i zachęcam do odwiedzin wątku SMOOTH JAZZ na forum.
Pozdrawiam.
witam .
mm na 22: 3-8-14-19-38-47-72
dl nie gram : poczekam na kumulacje
pozdrawiam
mm na 22: 3-8-14-19-38-47-72
dl nie gram : poczekam na kumulacje
pozdrawiam
4,65 mln przecież to jest jawne oszustwo, jak oni mogli dać reklamę, że będzie 6 mln, jak nie będzie nawet 5 mln
TOTO-Ja również nie wyobrażam sobie,żeby udało im się uskubać do 22.00 te 6 mln.Oszukują nas i tyle a my dalej grzecznie chodzimy do kolektur.Pozdrawiam.
Powinni się najpierw zastanowić nad tym co mówią,a nie wprowadzają ludzi w błąd.
MM na 22
13,22,55,77
20,22,55
61,63,55,75,6,9,20,22
Lotto
27,49
6,9,10
5,17,20
9,13,27,33 :) tak sobie w Totomixie
13,22,55,77
20,22,55
61,63,55,75,6,9,20,22
Lotto
27,49
6,9,10
5,17,20
9,13,27,33 :) tak sobie w Totomixie
zwieno-co będzie jeśli kilka razy z rzędu przeliczą się co do puli przypadającej na wygraną?
5mln tak,ale gdzie ten pozostały milion,który obiecywali,czyżby naśladowcy L.Wałęsy?
wiecie co znaczy "przewidywana plua" ??
to mniej wiecej tak jak wam wychodzi przewidywanie liczb
to mniej wiecej tak jak wam wychodzi przewidywanie liczb
Dzieki lila za podpowiedz, ale ja mam GG zainstalowany na drugim laptopie i akurat jest zajety, dzieciak oglada bajki...
zwieno-ja napiszę do Paska w Twoim imieniu,ale powiedz co dokładnie się dzieje?
Ja już nigdy nie wyślę zakładu w DL. Przestało mnie to kręcić.Nawet jeśli będzie kumulacja 40 czy 50 mln.
Ten pozostały milion jest dla prowadzącego dzisiejsze losowanie :)
2 miliony - wtorek, 4 miliony - czwartek........
...... komisja śledcza - sobota :)
Pozdrawiam
2 miliony - wtorek, 4 miliony - czwartek........
...... komisja śledcza - sobota :)
Pozdrawiam
...dodatkowy milion diabli wzieli bo ci co grali systemami w DL przestali w nie grac ;)
...no i w co teraz bada grali gornicy???...hehe;)
...oj cos czuje ze buki zacieraja rece po takim super posunieciu TS...cale rzesze ludzi teraz wola grac u buka w DL bo tam zaklad za 2pln i mozna za 3ke dostac 1000pln :D
pzdr.nara:)
...no i w co teraz bada grali gornicy???...hehe;)
...oj cos czuje ze buki zacieraja rece po takim super posunieciu TS...cale rzesze ludzi teraz wola grac u buka w DL bo tam zaklad za 2pln i mozna za 3ke dostac 1000pln :D
pzdr.nara:)
zwieno-może zablokowałes coś na klawiaturze?Nie zna się na tym,ale spróbuj może wcisnąć po lewej stronie Ctrl-alt,jednocześnie.Widzę,że nikt tu nie jest chętny do pomocy.Pozdrawiam.
lila>>> ja dzisiaj też miałam problem z dłuższymi wpisami i w sumie nic na to nie poradziłam, rozdielałam treść na kilka wpisów, inaczej sie nie dało. Też nie znam powodu takiej sytuacji.
c.d.
więc raczej to chyba nie wina sprzętu użytkowników tego forum,chociaż pewności nie mam. pozdr.
więc raczej to chyba nie wina sprzętu użytkowników tego forum,chociaż pewności nie mam. pozdr.
3 zł to już niezłe zdzierstwo. Dlatego ja teraz gram w Totomixie. Totalizator już może przestać mnie nęcić zwłaszcza kiedy usłyszałem zdanie że kumulacje będą większe i częstsze. To ci dopiero tupet.
Witam. Proszę wejść tutaj i wkleić mi treść wiadomości, którą nie możecie napisać na chacie: http://www.multipasko.pl/kontakt.php
Czy pojawia się jakikolwiek komunikat? Czy na dole strony wyświetla się stopka? "Copyright 2004-2009 by Janusz..."
Czy pojawia się jakikolwiek komunikat? Czy na dole strony wyświetla się stopka? "Copyright 2004-2009 by Janusz..."
icemario nawet nie wiedzialem ze u buka mozna tyle wygrac za 3-ke w DL (lotto). jeszcze duzo czego nie wiem..., a praktycznie to nic ( jesli chodzi o bukmacherke i totomix). Pozdrawiam
zwieno-mówiłeś,że masz problem z wpisem powyżej 50 słów.
Pasko podał link na którym spróbuje Ci pomóc.
Pasko podał link na którym spróbuje Ci pomóc.
Pasko dzieki za interwencje, jak widac juz wszystko w porzadku. Czesto tak mam na twojej stronie, ze jak pisze wiekszy tekst to nie chce on wchodzic, a na dole w lewym rogu jest komunikat "blad na stronie"