Wpisy użytkownika sasza2232
Łącznie 26 wpisów w archiwum, pokazane od nr 69 001. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
kto mi powie jakie to mogą być liczby śniło mi sie pióro do pisania i tygrysy które uciekły zoo???I śniła mi się liczba 3 to może ona wpadnie.
nie tygrysów było 2 a liczba 3 to sniła mi sie tez dwa razy jako tylko liczba i ze był 3 bramki
Wędrowca netowy
śniło mi sie ze byłam na ogrodzie blisko bramki było ich az 3 a za bramką goniło 2 tygryst i jakis gosciu z batem je łapał uciekły chyba z cyrku albo zoo.obok mój wujek na swoim ogrodzeniu dawał reklame pózniej byłam w domu siostra chciała pióro do pisania wiec jej dałam i w tym czasie mówiłam o liczbie 3,W tym snie jeszcze były stołki,słodycze i wypadek pamietam ze pomagałam tej osobie i bałam sie ubrudzić krwią.
śniło mi sie ze byłam na ogrodzie blisko bramki było ich az 3 a za bramką goniło 2 tygryst i jakis gosciu z batem je łapał uciekły chyba z cyrku albo zoo.obok mój wujek na swoim ogrodzeniu dawał reklame pózniej byłam w domu siostra chciała pióro do pisania wiec jej dałam i w tym czasie mówiłam o liczbie 3,W tym snie jeszcze były stołki,słodycze i wypadek pamietam ze pomagałam tej osobie i bałam sie ubrudzić krwią.
tedy 77 dzieki a jak bys mi jeszcze powiedzial jakie liczby jak kot śni
ale sie zdolowalam na 14 nic a na 22 bym wygrala 140 zl ale nie wyslalam na 2 losowania ale jestem zla na siebie poco sa te dwa losowania lepiej bylo wczesniej tylko jedno losowanie
i ja znowu nic tylko trafiłam jedną liczbę ,,5" Ale sie nie poddaje i dalej będę grać aż wygram 10 z 10.
czy ktoś może mi przetłumaczyć mój sen śnił mi się garb a dokładnie osoba z garbem i cały czas podskakiwał ten człowiek był na czarno ubrany ja sie w tym śnie go bałam.Jaki to mogą być liczby?
« PoprzednieKolejne »