Wpisy 65 373 – 65 472
25 września 2009 23:54 → 26 września 2009 13:00, 100 wpisów
właściwie tak,ale jeśli ktoś nie dba o lottomat,to będzie się psuł bardzo często i będą z nim problemy.Wiadomo,że po prostu obsługa lottomatu nie chce na nim zarobić,a druga rzecz,możliwe że nie ma o tym większego pojęcia,jak temu zaradzić-bo skąd.Przeważnie dzieje się to w większych sklepach,gdzie jest obsługi przy lottomacie mnóstwo,a większość jest tylko z doskoku.
maks158 -zaczynasz gadać do rzeczy więc ci podam 6 szczęśliwych liczb:
notuj pilnie
10,26,27,35,40,46
notuj pilnie
10,26,27,35,40,46
A jeśli chodzi o nowe lottomaty,tak jak inne rzeczy,trzeba umieć je obsługiwać,to jest jak z samochodem jeśli źle wrzucasz biegi to wiadomo że się z czasem popsuje-nawet nowy,itd.itp. ,żadna filozofia.
Sprawdzenie TS nie jest takie proste. Bo kto sprawdzi sprawdzających?
Ostatnio w pewnej Spółdzielni Mieszkaniowej była lustracja. Lustratorzy niczego nie wykryli...
A tymczasem przekręt był na 420 tysięcy złotych i stoi jak byk w dokumentacji tej Spółdzielni i wszyscy spółdzielcy dobrze o tym wiedzą...
Towarzysz Ljenin skazał: nieważne jak kto głosuje, ważne kto liczy głosy...
Według mnie sprawa jest beznadziejna. Można jedynie grać albo nie grać.
Mam dobrą wiadomość: można przestać grać u nas i grać w grach zagranicznych. Byle nie przez pośrednictwo internetowych oszustów. Ale w końcu /mam nadzieję/, będziemy mogli grać w lotto angielskie, włoskie, niemieckie, itp. za pośrednictwem internetu i bezpośrednio u organizatora gier...
Ostatnio w pewnej Spółdzielni Mieszkaniowej była lustracja. Lustratorzy niczego nie wykryli...
A tymczasem przekręt był na 420 tysięcy złotych i stoi jak byk w dokumentacji tej Spółdzielni i wszyscy spółdzielcy dobrze o tym wiedzą...
Towarzysz Ljenin skazał: nieważne jak kto głosuje, ważne kto liczy głosy...
Według mnie sprawa jest beznadziejna. Można jedynie grać albo nie grać.
Mam dobrą wiadomość: można przestać grać u nas i grać w grach zagranicznych. Byle nie przez pośrednictwo internetowych oszustów. Ale w końcu /mam nadzieję/, będziemy mogli grać w lotto angielskie, włoskie, niemieckie, itp. za pośrednictwem internetu i bezpośrednio u organizatora gier...
Dziękuje ci Magdaleno tylko jak tam dojechać, za bagienkiem w prawo?
Tajemniczy Don Pedro -głupota naszego narodu iż tak dajemy się rolować
maks158-to po co mnie o liczby pytasz skoro masz znajomego w ts ?
Idż ty lepiej już spać człowieku
Idż ty lepiej już spać człowieku
Witam. Emotikony póki co będą jedynie obrazować aktywność użytkownika. W zależności od ilości oddanych wpisów/typowań ukaże się odpowiednia ikona. Pozdrawiam
Należy odświeżyć stronę (CTRL+F5) dla tych, którzy widzą słowo "status". Pozdrawiam
a mi na ch-t w dużego na poprzednie losowanie wylosowało coś takiego 2,5,6,8,24,44 i to powtórzę na kulumulu jutro a nóż się pomylił lottomacik i dał szósteczkę przed czasem hahaha a w multi na 14 typuje 6,26,62 a nie padną 1,10,29,58
Pasko:
nie za bardzo podoba mi sie zmiana czatu, kolorowy nick z symbolem + data zlewa sie z tym co dany uzytkownik napisze, ciezko sie czyta, za bardzo trzeba sie wczytywac, poprzednio bylo o wiele czytelniej. moze lepiej zrobic jak bylo na dole po prawej?
nie za bardzo podoba mi sie zmiana czatu, kolorowy nick z symbolem + data zlewa sie z tym co dany uzytkownik napisze, ciezko sie czyta, za bardzo trzeba sie wczytywac, poprzednio bylo o wiele czytelniej. moze lepiej zrobic jak bylo na dole po prawej?
O to moje liczby kto tak zakresli wygra na banka - wiem to od szefa wszystkich szefów :D oto one :1,2,3,4,5,6 :D
Proszę tak skreślić a będzie kolejna kumulacja :D
A tak na serio to newiem czy oni z tymi kumulacjami nie chcą dojechać do zakładów wlasnie po 3 zyla !
Proszę tak skreślić a będzie kolejna kumulacja :D
A tak na serio to newiem czy oni z tymi kumulacjami nie chcą dojechać do zakładów wlasnie po 3 zyla !
Witam o poranku wekendowym.Wczoraj,klęska w MM 3/10,TSN 0
Na dzisiaj typuję:DL:1,2,3,6,10,14 EX:13,41,31,26,1
MM1,2,4,5,9,10,18,19,54,55,52,57,73.Pozdrawiam.
Na dzisiaj typuję:DL:1,2,3,6,10,14 EX:13,41,31,26,1
MM1,2,4,5,9,10,18,19,54,55,52,57,73.Pozdrawiam.
Totomix typy na 14.00-22.00 3/3 stawka 5 zł za zakład
10,40,47
10,40,70
10,40,51
10,47,51
10,47,70
10,51,70
40,47,51
40,47,70
40,51,70
47,51,70
10,40,47
10,40,70
10,40,51
10,47,51
10,47,70
10,51,70
40,47,51
40,47,70
40,51,70
47,51,70
szczery-tak śniło mi się " forum multipasko " nie wiem co to znaczy-ale faktem jest iż tylu liczb naraz nigdy nie widziałam nawet w rzeczywistości
pozd
pozd
Jak sądzicie lepiej jest zagrać systemem 8 skreśleń w DL za 56zł czy zagrać za to na 28 pojedynczych prostych zakładów?
Moim zdaniem lepiej nie grac w Duzego ;p
Natomiast z dwojga zlego wybralbym opcje 28 roznych zakladow :)
Bo tu nonstop obstawiasz 5 takich samych(kilka zakladow) liczb to jest jak jestes pewny a takto mozesz zrobic spory rozrzut a noz lyzka widelec.
To moje zdanie z punktu widzenia statystyki i matematyki :)
Poczekaj na odpowiedi innych.
Natomiast z dwojga zlego wybralbym opcje 28 roznych zakladow :)
Bo tu nonstop obstawiasz 5 takich samych(kilka zakladow) liczb to jest jak jestes pewny a takto mozesz zrobic spory rozrzut a noz lyzka widelec.
To moje zdanie z punktu widzenia statystyki i matematyki :)
Poczekaj na odpowiedi innych.
Wczoraj tak zapiłem na imprezie zakładowej ze nie wiem jakie wyniki, nei wiem ile Legioa lEch, nie wiem kogo powołał Majewski, widze ze tu jakies male zmiany na stronce. kurde...
A ja wczoraj juz mialem kupic program od Pasko ;)
Cos mnie tknelo i napisalem sobie sam potrzebne algorytmy. Sknera ze mnie. W pascalu bo pascalu bez grafiki tylko dosowo zapis do plikow ale w zupelnosci mi styka ;p
Cos mnie tknelo i napisalem sobie sam potrzebne algorytmy. Sknera ze mnie. W pascalu bo pascalu bez grafiki tylko dosowo zapis do plikow ale w zupelnosci mi styka ;p
ph2008: Właśnie też tak myślałem, że lepiej 28 różnych zakładów. Przemyśle to jeszcze.
Pawcio-mogę Ci dać dwie opcje jak zainwestować 56 zł:( gwarantuję zysk w 90% )
Opcja 1 )
Jeżeli masz swoją połówkę-kobietę kup jej prezent, zabierz do kina lub dyskotekę-pewnie ucieszy się z faktu że zamiast zainwestować w lotto zainwestowałeś w nią lub w czas wspólnie spędzony twoją gwarancją będzie to iż połówka w zamian coś dobrego ci ugotuje ( i zjesz ze smakiem )i ewentualnie mocno " przytuli " a to dla wielu tez jest przyjemne
Opcja 2 )
Jeżeli nie posiadasz połówki- kup sobie dobre piwko ( coca cole ) do tego kurczaka lub goloneczkę wypożycz dobry film a gwarancją dla Ciebie będzie iż ten wieczór spędzisz dość przyjemnie a DL -jedyną gwarancją-to rozczarowanie
pozd
Opcja 1 )
Jeżeli masz swoją połówkę-kobietę kup jej prezent, zabierz do kina lub dyskotekę-pewnie ucieszy się z faktu że zamiast zainwestować w lotto zainwestowałeś w nią lub w czas wspólnie spędzony twoją gwarancją będzie to iż połówka w zamian coś dobrego ci ugotuje ( i zjesz ze smakiem )i ewentualnie mocno " przytuli " a to dla wielu tez jest przyjemne
Opcja 2 )
Jeżeli nie posiadasz połówki- kup sobie dobre piwko ( coca cole ) do tego kurczaka lub goloneczkę wypożycz dobry film a gwarancją dla Ciebie będzie iż ten wieczór spędzisz dość przyjemnie a DL -jedyną gwarancją-to rozczarowanie
pozd
ph2008-komentarz do mojego wpisu ?
Jeżeli tak.....to jedyne co mogę powiedzieć to :
cóż samo życie
pozd
Jeżeli tak.....to jedyne co mogę powiedzieć to :
cóż samo życie
pozd
Znalazłem interesujący wywiad ze Stanisławem Terleckim , byłym reprezentantem Polski - i choć jest to wywiad sprzed 2 lat to zawiera nadal aktualne treści o hazardzie wśród naszych piłkarzy ( niedawno media podawały że Hajto przegrał w kasynie 2 mln zł... ) .
http://www.emetro.pl/emetro/1,85649,4746260.html
Pzdr.
edi8
http://www.emetro.pl/emetro/1,85649,4746260.html
Pzdr.
edi8
witam
a co to za statusy sie pojawiły przy nickach?od czego one zależa?te gwiazdki,diamenty,???
a co to za statusy sie pojawiły przy nickach?od czego one zależa?te gwiazdki,diamenty,???
Fajnie byłoby gdyby jeszcze przy nickach była podana liczba wpisów danego użytkownika.
Pasko,fajnie ale data powinna zostac po prawej stronie.Pozdrawiam:)
Ta do wpisu. Przecie ja sam odradzam gre w DL.
Szkoda kasy gdybym mial 50 pln do przeznaczenia na hazard to zainwestowalbym go w MM.
Jest to tylko jednak moje zdanie.
Szkoda kasy gdybym mial 50 pln do przeznaczenia na hazard to zainwestowalbym go w MM.
Jest to tylko jednak moje zdanie.
Jeśli mam być szczery strona pod względem wizualnym kuleje mocno ale jeśli chodzi o funkcjonalność to wymiata. W totka nie wygrywa się wyglądem a dobrymi liczbami :)
PASKO>>> widzę , że w praktyce realizujesz hasło mówiące że jak nie ma chleba ( WYGRANYCH ) to potrzebne są igrzyska ( czy inne antydepresyjne bo kolorowe odciągacze uwagi... ) .
A samo oznaczenie statusu użytkownika pochwalam , bo teraz każdy od razu widzi że edi8 to VIP a np. taki Tajemniczy Don Pedro jeszcze dłuuuugo nie , bo jest tu na etapie odcinania kociego ogona i dlatego poddawany jest intensywnym zajęciom ogólnorozwojowym....
Pzdr.
edi8
A samo oznaczenie statusu użytkownika pochwalam , bo teraz każdy od razu widzi że edi8 to VIP a np. taki Tajemniczy Don Pedro jeszcze dłuuuugo nie , bo jest tu na etapie odcinania kociego ogona i dlatego poddawany jest intensywnym zajęciom ogólnorozwojowym....
Pzdr.
edi8
Jeszcze gwoli jasności. Status użytkownika jest uzależniony od aktywności będącej sumą: chata, typowań, komentarzy pod artykułami, itd. Nie jest więc to status aktywności na chacie. Pozdrawiam
Pasko
dzięki za wyjaśnienie sytuacji
pzdr
dzięki za wyjaśnienie sytuacji
pzdr
Pasko,
Trochę mam mieszane uczucia, co do tej gwiazdy Dawida, która jest tu używana w formie ikonki. Ktoś się może słusznie zdenerwować, takie same w podobnym kolorze nosili więźniowie w niemieckich obozach koncentracyjnych...
Nie oznacza to, że wolałbym wolnomularską - pięcioramienną.
To może tak na drodze kompromisu - siedmioramienna?
Trochę mam mieszane uczucia, co do tej gwiazdy Dawida, która jest tu używana w formie ikonki. Ktoś się może słusznie zdenerwować, takie same w podobnym kolorze nosili więźniowie w niemieckich obozach koncentracyjnych...
Nie oznacza to, że wolałbym wolnomularską - pięcioramienną.
To może tak na drodze kompromisu - siedmioramienna?
A raczej sorry, moje oczy niedowidzą. Miało być na odwrót - jeśli dobrze widzę :-)) Przepraszam, ale piszę bez szkieł, sami wiecie jak to jest ze szkłami przed monitorem.
Miało być - kolor niesłuszny, pięć ramion też, zróbmy siedem, o.
Miało być - kolor niesłuszny, pięć ramion też, zróbmy siedem, o.
Sprawdzam:)
No dobrze. Ale wracając do tematu strony. Mamy znowu dużą kumulację i w sumie ostatnią szansę na zagranie o tak duże pieniądze. Bo po podwyżce na 3 zł już nie gramy prawda? :) Pozdrawiam
Pasko,
Jeszcze jedno /znowu zażartuję, ale nie wszyscy się znają na żartach.../,
chodzi o ikonkę początkującego. Użytkownik Icemario jest weteranem a ta ikonka to kropla w kroplę jego pomniejszony awatar. Czy on się na Ciebie nie obrazi?
Jeszcze jedno /znowu zażartuję, ale nie wszyscy się znają na żartach.../,
chodzi o ikonkę początkującego. Użytkownik Icemario jest weteranem a ta ikonka to kropla w kroplę jego pomniejszony awatar. Czy on się na Ciebie nie obrazi?
...januszu...wszem i wobec oznajmiam ze strasznie mnie uraziles nie dajac mi VIP-a!!!...zawiodlem sie na tobie...tyle lat razem a ty tak mnie doceniles??? :D
pzdr.nara:)
...ej tajemniczy don pedro...pomylilo ci sie cos...ta ikonka poczatkujacego to nic innego jak glowa lalki z sex shopu :D
Co do gry za 3pln. Icemario, którego szanuję za jego intuicję typerską, jest rzecznikiem graczy zawierających zakłady systemowe względnie większą ich ilość, bądź chorych na hazardowy nałóg. Wówczas rzecz jasna różnica pomiędzy 2 a 3 pln, to już "nie w kij dmuchał", jak powiadają.
Ale co z tymi, którzy wysyłają sporadycznie niewielka ilość zakładów, ale za to skierowanych w konkretne wyanalizowane zdarzenia...
Powiedzmy inaczej, czy zgodzilibyście się na obniżenie wpisowego za 1 zakład do np. 10 groszy ale wygrane byłyby również około 20 razy mniejsze?
Bo jak dla mnie to sprawa jest dość obojętna, a nawet wolę większe wygrane.
Wydanie 2 czy 3 złote jest dla mnie praktycznie jednakowym wydatkiem...
Ale co z tymi, którzy wysyłają sporadycznie niewielka ilość zakładów, ale za to skierowanych w konkretne wyanalizowane zdarzenia...
Powiedzmy inaczej, czy zgodzilibyście się na obniżenie wpisowego za 1 zakład do np. 10 groszy ale wygrane byłyby również około 20 razy mniejsze?
Bo jak dla mnie to sprawa jest dość obojętna, a nawet wolę większe wygrane.
Wydanie 2 czy 3 złote jest dla mnie praktycznie jednakowym wydatkiem...
...nieee no supeeeer...edi8 VIP...eeelllaaa VIP...a icemario to pikus...spoko :D
...edi8 eeelllaaaa nie obrazcie sie nic do was nie mam...skoro pasko wam dal VIPa to najwidoczniej wam sie nalezy :D
...edi8 eeelllaaaa nie obrazcie sie nic do was nie mam...skoro pasko wam dal VIPa to najwidoczniej wam sie nalezy :D
Icemario, znasz się chyba na żartach, nie gniewaj się na mnie!
Każdy się czasem trochę wygłupić, nie jestem jeszcze póki co mumia egipską.
Każdy się czasem trochę wygłupić, nie jestem jeszcze póki co mumia egipską.
moze jeszcze jedna kumulacja dużego tak przed podniesieniem stawki na 3zł:)
dzis mhhh mysle ze 2 albo 3 osoby sie podzielą.
no jak jedna to szacun:)
dzis mhhh mysle ze 2 albo 3 osoby sie podzielą.
no jak jedna to szacun:)
...aleeeee don pedro nie popadajmy w skrajnosci...bez takich porownan prosze...tu nie chodzi o to ze podnosza zaklad o glupia zlotowke...czy ty tez tego nie rozumiesz???
...to tak samo jak ja bym ci napisal ze chcesz wiecej wygrac to ok podnosimy od jutra zaklad DL na 100pln...jaaaaa...zobacz jakie wtedy beda wysokie wygrane...wow :D
...i wlasnie na takim mysleniu jak ty i miliony polakow lotto zarabia...a tacy gracze jak ja i jescze iles tam innych...cierpimy...
...to tak samo jak ja bym ci napisal ze chcesz wiecej wygrac to ok podnosimy od jutra zaklad DL na 100pln...jaaaaa...zobacz jakie wtedy beda wysokie wygrane...wow :D
...i wlasnie na takim mysleniu jak ty i miliony polakow lotto zarabia...a tacy gracze jak ja i jescze iles tam innych...cierpimy...
Jeżeli tylko jedna osoba zgarnie całą pulę ( w co ja osobiście raczej nie wierze) to będzie to najwyższa wygrana w historii Totalizatora. Każdy chciałby pewnie być takim szczęśliwcem.
moje typy DL: 1,7,12,19,23,26,32,35,38,43,46,49
Witam.Chciałem sprawdzić gdzie jest usytuowany drób,bo w porównaniu z puszkowym mięskiem powinien byc VIPem.Pozdrawiam
...ja ze swoimi 5761 postami ktore zapewne nie raz pomogly nie jednemu urzytkownikowi tej stronki od czasu jej zalozenia nie nadaje sie na VIPa...milo mi :D
3 9 13 23 27 35 41 62 75 76
OPA bo ty jestes ziom od kolektor :)
Powiedz mi ja sie nie spotkalem zeby przy jakiejkolwiek wygranej nie zabrali kuponu. Pan "Mariusz" jednak ma jakis problem a ja tego nie kumam. Przecie zabieraja zawsze kuponiki ak sie kase odbiera.
Powiedz mi ja sie nie spotkalem zeby przy jakiejkolwiek wygranej nie zabrali kuponu. Pan "Mariusz" jednak ma jakis problem a ja tego nie kumam. Przecie zabieraja zawsze kuponiki ak sie kase odbiera.