Wpisy 64 291 – 64 390
17 września 2009 22:39 → 18 września 2009 20:47, 100 wpisów
Jeśli potraktujemy liczby jako pojedyncze cyferki to w pierwszym rządku będzie: 1 3 2 5 3 7, a w drugim: 4 5 4 7 4 8. Jeśli odjąć drugi rządek od pierwszego to wyjdzie: 3 2 2 2 1 1 ;)
Niby nic, ale mój ciąg jest bardzo ładny. Np. z poprzednim losowaniu by było: 1 4 2 -4 1 3 i zwykle wychodzi takie byle co, a tu mamy ładnie: 3 2 2 2 1 1 :D
wiecie co wam powiem ... nie w tym droga tzn nie takie podejscie do liczb prezentujecie
bo jak mam patzrec jak pasko to prosze bardzo , co lepiej wyglada
- 3 2 2 2 1 1 by Pasko
czy :
mamy liczby 1,12,24,35,36
pobawmy sie
1,12-1,24-12,35-24,36-35 ... hmmm
1,11,12,11,1 .... mhuauhhua lol
ale to i tak nie to co ja widze :):):)
najlepsze przed wami , dlatego stawiam pol litra ; D
- 3 2 2 2 1 1 by Pasko
czy :
mamy liczby 1,12,24,35,36
pobawmy sie
1,12-1,24-12,35-24,36-35 ... hmmm
1,11,12,11,1 .... mhuauhhua lol
ale to i tak nie to co ja widze :):):)
najlepsze przed wami , dlatego stawiam pol litra ; D
Tylko nie pociskaj kitu ze ci o expresa chodzi
1 + 12 = 13
1 + 24 = 25
1 + 36 = 37
1 + 12 + 24 = 37
1 + 36 = 37
35 + 12 = 47
36 + 12 = 48
A 45 wezmiemy z numerka 9 + 39 :p
1 + 12 = 13
1 + 24 = 25
1 + 36 = 37
1 + 12 + 24 = 37
1 + 36 = 37
35 + 12 = 47
36 + 12 = 48
A 45 wezmiemy z numerka 9 + 39 :p
express lotek swoja droga ... z teo sie smialem ...
ale wracajac do DL , bo sorry , i w DL i w EL cos zauwazylem :))
w EL napisalem wyzej
ale w DL dojdzie juz sami o co chodzi
ale wracajac do DL , bo sorry , i w DL i w EL cos zauwazylem :))
w EL napisalem wyzej
ale w DL dojdzie juz sami o co chodzi
odczytanie liczb z dużego i expresa w spak , bo akurat 9 na 11 liczb jest takich samych jak w dzisiejszym MM, o to Ci chodzi?
Właśnie oglądałem powtórkę materiału o bułgarskim lotto. Wypowiadał się kolo, który serwisuje maszyny dla naszego TS. Opowiadał czary, że w maszynie powietrze jest zdejonizowane itp. mnie jednak zastanowiło jedno. Ważenie kul. Żadnych zabezpieczeń ani nic. Chodzi o rękawiczki. Przecież człowiek ma na rękach tyle tłuszczu i to nawet jak wcześniej umyje, że szkoda. Takim sposobem to podstawiona osoba może obmacać kule (hihi) i na nic nasze statystyki. A ja to się mogę wkurzać że znowu tylko 4/10.
i niech mi ktoś powie że to nie pech wytypowałem dziś na 22gą piąteczke którą umieściłem w typowaniach i nie zdążylem jej puścić w totku na ostatnią chwilę gnałem z roboty a tu maszyna się zepsuła i dupa blada
rustu2009 faktycznie, ładnie Ci dziś poszło ale pech jak nic. Życzę Ci żebyś odbił to sobie jutro :)
Prawie jak w Triadzie:
DL:
49-48=1,
49-47=2,
49-45=4,
49-37=12,
49-25=24,
49-13=36,
EX:1,12,24,35,36
Pozdrawiam
DL:
49-48=1,
49-47=2,
49-45=4,
49-37=12,
49-25=24,
49-13=36,
EX:1,12,24,35,36
Pozdrawiam
Szczery dziś znow miałam sen śniła mi sie kobieta,która wręcza mi białą kopertę od firmy w której pracuje czy taki sen możesz oznaczać jakieś cyfry?
Mam nadzieję że 1,2,3,już się "wypśtykały" 29 się odczepi i o 14(stej)wchodzi 18 ,24 (to pewniaki)oraz 60 i 36. "62,41"chyba jeszcze przytrzymają.A inne propozycje? Pozdrowienia dla wszystkich.
Witam
Taka koprerta oznacza liczbę 30.
To znaczy wypowiedzenie z 30-to dniowym terminem
Taka koprerta oznacza liczbę 30.
To znaczy wypowiedzenie z 30-to dniowym terminem
Koperta zalepiona: dowiesz się o jakiejś tajemnicy, koperta otwarta: powierzysz komuś tajemnicę-według senników:) Ale lepiej sobie wyobrazic że to koperta pełna kasy którą dziś wygrasz w lotto:) Pozdrawiam.
.
.
Biała koperta>>> 17.
W tym bułgarskim lotku wyszedł jeszcze jeden interesujący przypadek:
w pierwszym losowaniu NIKT nie trafił 6z42 a w tym drugim , identycznym co do wyników losowania i bezpośrednim po tym pierwszym tę "szóstkę" trafiło aż 18 osób....
Nie można więc w takiej sytuacji mówić , że trafili np. ci którzy grali swoje stałe numery a ponadto skąd ta nagła wiara u 18 osób w to , że powtórzą się ostatnie wyniki???
w pierwszym losowaniu NIKT nie trafił 6z42 a w tym drugim , identycznym co do wyników losowania i bezpośrednim po tym pierwszym tę "szóstkę" trafiło aż 18 osób....
Nie można więc w takiej sytuacji mówić , że trafili np. ci którzy grali swoje stałe numery a ponadto skąd ta nagła wiara u 18 osób w to , że powtórzą się ostatnie wyniki???
Ulala
27,30.72,3,38,2,11 powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27,30.72,3,38,2,11 powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ulala w senniku babilońskim do snu o kopercie przypisane są takie liczby: 59,12,2. Może one będą dla Ciebie jakąś inspiracją, powodzenia.
... i zapomniałem dodać żebyś od dzisiaj pod poduszkę kładła jakiś scyzoryk "finkę" czy "cóś" żebyś mogła zaraz otwierać te (tą) kopertę.
Wedrowiec .. szczery .. WITAM a majak senny - zapalam świece DZIEKI
Edi albo stawiali na ch-t albo byla tam wycieczka z wariatkowa i kazali 15 osobom skreslic liczby. Jeden spojzal na wyniki na scianie i podpowiedzial innym zeby tez obstawili :)
Mysleli ze to cud i ktos ich wysluchal grtkis glosy podpowiadaly im ze te liczby padna. Jednak to poprostu pani/pan w kolekturze npisali wygrane liczby na plastikowej karcie markerem zeby kazdy widzial :) co padlo w poprzednim losowaniu :)
Mysleli ze to cud i ktos ich wysluchal grtkis glosy podpowiadaly im ze te liczby padna. Jednak to poprostu pani/pan w kolekturze npisali wygrane liczby na plastikowej karcie markerem zeby kazdy widzial :) co padlo w poprzednim losowaniu :)
Witam, tak czytam ostatnio tutaj o zamianie snów na liczby,że w koncu i mnie się coś przyśniło ;) Od kilku dni gram na zakres plusa, dziś w nocy śniło mi się dokładnie tak, tak widziałem ten zapis - 21-40; czyli drugi zakres. Problem w tym, ze ostatnio wypadał trzy razy jeden po drugim, wieczorem był zakres 3, czyli co, zagrać dzis zakres 2? A moze chodzi tu o liczby - 21 i 40? Specjaliści od snów, co o tym myslicie?
Dzięki Gała, wczoraj znowu z Twoich liczb trafiłam 3/5, no i do przodu to najważniejsze:)) Pozdrawiam.
Witam! Marzenie no to super a ja wczoraj całe 0zł na 14 nie gram,polecam:6,18,24,41,60,62,66 co nie padnie o 14 to poleci na 22 pozdrawiam
...AKCJA PROTESTACYJNA NA PODWYZKE ZAKLADU W DL!!!10.10.2009. NA ZNAK PROTESTU NIKT NIE WYSYLA ZAKLADOW DL!!! TYLKO TAK MOZEMY COS ZMIENIC!!!
...I POWIADOMCIE O TYM TYLE OSOB ILE SIE DA!!!
pzdr.nara:)
...I POWIADOMCIE O TYM TYLE OSOB ILE SIE DA!!!
pzdr.nara:)
Gała na pewno skorzystam z tych liczb na 22.00 :) dzięki.powodzenia.
Mam przeczucie że coś z tego będzie,tylko nie wiem czy o 14 czy 22,porzyjemy zobaczymy,powodzenia.
Najlepszą metodę na 100-procentowe trafienie w obojętną grę miał piszący to ostatniej nocy Shockwave.
Żadne tam sny, proroctwa z ciągów liczb czy inne głupoty.
Trzeba - by trafić - przenieść się w przyszłość. Ciałem na razie nie potrafimy ale podświadomością już tak.
Jak to zrobić, bardzo prosto:
Bierze się co najmniej pół litra i wypija jednym haustem. Trzeba sobie uprzednio przygotować kopon, pióro i miejsce z którego się nie spadnie.
No i czekamy.
Gdy już jesteśmy gotowi i zamroczeni i mamy wyłączony umysł /to jest podstawa metody/, przenosimy podświadomość do przyszłości i każemy podać liczby z dowolnej gry, które padły. No i piszemy, to co nam podpowiada.
Jak potem wysłać kupon, to problem.
Samemu trudno, no a znowu gdy ktoś pośle, to trafnego nie odda, podczas gdy zwycięzca trzeźwieje.
Nie ma się co śmiać, tą metodą padło w Polsce więcej wygranych niż w jakikolwiek inny sposób. W tym padły rekordowe siódemki z 49, gdy nieprzytomnego gracza też ledwie żywe towarzystwo dowlokło po ziemi do kolektury, tam wypełnił cały kupon jednakowo i zaciągnęli go z powrotem do domu.
A Shockwave napisał, że pół litra już ma.
No to działaj Shockwave, na co czekasz.
Żadne tam sny, proroctwa z ciągów liczb czy inne głupoty.
Trzeba - by trafić - przenieść się w przyszłość. Ciałem na razie nie potrafimy ale podświadomością już tak.
Jak to zrobić, bardzo prosto:
Bierze się co najmniej pół litra i wypija jednym haustem. Trzeba sobie uprzednio przygotować kopon, pióro i miejsce z którego się nie spadnie.
No i czekamy.
Gdy już jesteśmy gotowi i zamroczeni i mamy wyłączony umysł /to jest podstawa metody/, przenosimy podświadomość do przyszłości i każemy podać liczby z dowolnej gry, które padły. No i piszemy, to co nam podpowiada.
Jak potem wysłać kupon, to problem.
Samemu trudno, no a znowu gdy ktoś pośle, to trafnego nie odda, podczas gdy zwycięzca trzeźwieje.
Nie ma się co śmiać, tą metodą padło w Polsce więcej wygranych niż w jakikolwiek inny sposób. W tym padły rekordowe siódemki z 49, gdy nieprzytomnego gracza też ledwie żywe towarzystwo dowlokło po ziemi do kolektury, tam wypełnił cały kupon jednakowo i zaciągnęli go z powrotem do domu.
A Shockwave napisał, że pół litra już ma.
No to działaj Shockwave, na co czekasz.
Don Pedro a mnie po0.5 litra nie bierze no mało , po 1 litrze bez zagrych troche mam we łbie a jeszcze jestem świadom tego co robie
Rus, widocznie za mało trenujesz.
Metoda jest 100 procentowo skuteczna. Można ćwiczyć na sucho.
Nie chodzi o to, aby wyłączyć świadomość. Chodzi o to, aby wyłączyć umysł /myślenie/.
Wówczas Twoja świadomość ma rozkazać Twojej podświadomości przeniesienie się w przyszłość i następnie podanie liczb. Te liczby pojawią się w głowie i wybrzmią jak Dzwon Zygmunta.
Trzeba trenować, aby opanować technikę tej gry. Nie wolno za wcześnie rozkazywać podświadomości, bo umysł /myślenie/ ją zatrzyma.
A jak za długo będziesz czekał, to stracisz świadomość i nie będzie komu rozkazać Twojej podświadomości przeniesienia Jej w przyszłość.
Teraz chyba wszystko jasno a naukowo wyjaśniłem.
Żadne zabiegi TS nic im nie dadzą. Bo liczby są brane te same, co zostaną wylosowane.
Nie ma lepszej metody.
Podstawa to mieć metodę, czyli co najmniej pół litra.
Tak jak wczoraj napisał był Shoskwave.
Metoda jest 100 procentowo skuteczna. Można ćwiczyć na sucho.
Nie chodzi o to, aby wyłączyć świadomość. Chodzi o to, aby wyłączyć umysł /myślenie/.
Wówczas Twoja świadomość ma rozkazać Twojej podświadomości przeniesienie się w przyszłość i następnie podanie liczb. Te liczby pojawią się w głowie i wybrzmią jak Dzwon Zygmunta.
Trzeba trenować, aby opanować technikę tej gry. Nie wolno za wcześnie rozkazywać podświadomości, bo umysł /myślenie/ ją zatrzyma.
A jak za długo będziesz czekał, to stracisz świadomość i nie będzie komu rozkazać Twojej podświadomości przeniesienia Jej w przyszłość.
Teraz chyba wszystko jasno a naukowo wyjaśniłem.
Żadne zabiegi TS nic im nie dadzą. Bo liczby są brane te same, co zostaną wylosowane.
Nie ma lepszej metody.
Podstawa to mieć metodę, czyli co najmniej pół litra.
Tak jak wczoraj napisał był Shoskwave.
Ciekawostka czy wejdzie przynajmniej raz 2/3 i 3/3 z tych trójek :
1,3,12
2,9,13
4,17,26
7,8,10
73,79,80
54,61,74
55,75,77
67,70,76
1,3,12
2,9,13
4,17,26
7,8,10
73,79,80
54,61,74
55,75,77
67,70,76
Matematycy pewnie nie będa mieli z tym problemów ale w EL szansa na trafienie 5 to 1:850 000. Odrzucając 5 cyfr z 42 czyli typujemy z 37 to prawdopodobienstwo wynosi 1:453 000 wiec po odrzuceniu 5 cyfr mamy AŻ 2 razy wiekszą szanse na trafienie 5 :)
TAK SOBIE DUMAM :))
TAK SOBIE DUMAM :))
Mam coś dla was:)
http://merlin.pl/Potega-podswiadomosci_Joseph-Murphy,images_big,28,83-7129-023-3.jpg
Jak dziabnę pół litra to jestem pozytywnie nastawiony i nisko mi bimba czy trafię czy nie. Niczym się nie denerwuję i już.
No i szczery się zepsuł;/
Za mało snu,lub za dużo kawy;(
64321. Ulala
szczery 2009-09-18 (08:05)
Ja juz jestem jedną nogą w grobie ....jak nie wysylam liczb o których myslę to wpadaja , jak wysyłam te które ktoś mi radzi to nie wpadają
Pomyślmy........
Dlatego,że losowania są nagrywane wcześniej i dopasowywani tak,żeby nas oszukiwac.
Taki sobie wielki,zapewne międzynarodowy spisek;/
Uwagi bułgarskiego naukowca po 50 latach obserwacji gier lotto:
http://www.bjp-bg.com/papers/bjp2008_1_1-13.pdf
( stronę można automatycznie przetłumaczyć w google na j.polski )
http://www.bjp-bg.com/papers/bjp2008_1_1-13.pdf
( stronę można automatycznie przetłumaczyć w google na j.polski )
wpis 64349 slavo<<<<
Czytałes?
Jesli tak to ciekaw jestem co sadzisz, jesli nie , to przeczytaj na prawde warto...:)
pozdr
Czytałes?
Jesli tak to ciekaw jestem co sadzisz, jesli nie , to przeczytaj na prawde warto...:)
pozdr
Do edi8 - jak w googlach przetłumaczyć tekst na j. polski? Pisałeś, że można, ale jak to zrobić automatycznie?
Łopatologicznie.
Skopiuj link wklej w gogle.
W goglach pojawi ci sie link jak dasz szukaj i obok linku drugi linkt [Tlumacz] <
Skopiuj link wklej w gogle.
W goglach pojawi ci sie link jak dasz szukaj i obok linku drugi linkt [Tlumacz] <
Blondas skopiuj link strony którą chcesz przetłumaczyć i wklej tutaj :
http://translate.google.com/#
Następnie wybierz język w jakim jest
tekst z twojej strony a w drugim okienku nasz język ojczysty i kliknij przetłumacz.
http://translate.google.com/#
Następnie wybierz język w jakim jest
tekst z twojej strony a w drugim okienku nasz język ojczysty i kliknij przetłumacz.
Duży lotek- te liczby nie będą jutro wylosowane; 01, 03, 07, 09, 14, 17, 18, 22, 24, 30, 31, 33, 34 i 45.
WITAM MAM PYTANIE DO PASKA KIEDY BENDZIE MOZNA GRAC W BETWAY W LOTTO COS IM TO DŁUGO ZAJMUJE WPROWADZENIE TEJ GRY.POZDRO
Witam serdecznie wszystkich
Prawdopodobne
8,18,25,38,41,51,69,73,75
miłej zabawy
Prawdopodobne
8,18,25,38,41,51,69,73,75
miłej zabawy
a ja dałam na totomixie taką 3
1-35-65 za 2zł. zobaczymy co z tego bedzie. pozdrawiam miłośników kulek :)
1-35-65 za 2zł. zobaczymy co z tego bedzie. pozdrawiam miłośników kulek :)
"pozdrawiam miłośników kulek :)"
To jest czat lotto polkinia;/Ostro pojechałaś;)
HAHAHAHAHA :) ok pozdrawiam miłosników gier liczbowych :) może być ??? hahaha
ale się uśmiałam hahahahahaha :) muszę uważać co piszę hahahahaha
polkinia
Najpierw zadziałała podświadomośc.Więc wiemy,co po głowie Ci chodzi:)Zapewne już cały dzień:):):):):)
Nie kazdemu na pierwszy rzut kulki moga sie kojazyc z chym ujme to zabawa.
Ale jak to mowia glodnemu chleb na mysli :p
Ja jestem milosnikiem kulek w bebnie :P
Ale jak to mowia glodnemu chleb na mysli :p
Ja jestem milosnikiem kulek w bebnie :P
no to jest ciekawe :) dlaczego ta moja podświadomość nie typuje dobrze tych ( kulek)
HAHAHAHAHAHAHAHA :) chyba cześciej bede pisać z wami na czacie bo banana mam od ucha do ucha hahahahah
Poliknia
Chciałaś masz:)
http://izismile.com/img/img2/20090506/sexy_man_00.jpg
Chciałaś masz:)
http://izismile.com/img/img2/20090506/sexy_man_00.jpg