Wpisy użytkownika Asia1974
Łącznie 15 wpisów w archiwum, pokazane od nr 63 644. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
Witajcie !
Widzę że wszystkich nowych olewacie.
Choć na poczatku myslałam że forum jest dla wszystkich graczy - aby mogli dzielić się swymi doświadczeniami ?
Widzę że wszystkich nowych olewacie.
Choć na poczatku myslałam że forum jest dla wszystkich graczy - aby mogli dzielić się swymi doświadczeniami ?
boguś2 > Wiem jak smakuje przegrana , a co gorsza wiem jaki straszny jest kac. Ale musisz przyznać że nie tylko sie przegrywa są też wygrane .Jak długo wytrzymam ? Tę stronkę dodałam do ulubionych kilka lat temu , i choć nie nalężę do osób które szybko nawiązują kontakty to napisałam o swoich spostrzeżeniach - ot tak.
Bilans na dziś wychodzi na minus .
Jutro będzie lepiej .........;)
Jutro będzie lepiej .........;)
Witam ponownie ! Ja również zadzwonilam do totalizatora . Bardzo uprzejmie poimnformowano mnie że losowanie się odbyło jednak byl problem z przekazem . W tej chwili podobno komisja spisuje protokół , a wyniki pojawią sie na stronie internetowej niebawem.
Od rzekomego losowania mija już 30 minut a wyników na stronie lotto jak nie było tak i nie ma ????
Z internetem też mają problem ???
Z internetem też mają problem ???
Witam wszystkich.
Mam pytanie czy jest problem z zalogowaniem się na totomixie ?
Czy tylko mój komp cos szwankuje ?
Mam pytanie czy jest problem z zalogowaniem się na totomixie ?
Czy tylko mój komp cos szwankuje ?
Witam wszystkich serdecznie w ten piękny poniedzialkowy poranek . Życzę wszystkim trafnych typowań i jak największych wygranych : )
« PoprzednieKolejne »