Wpisy 64 191 – 64 290
17 września 2009 11:27 → 17 września 2009 22:39, 100 wpisów
Wy tak tutaj o snach a wczorajsza
"KIEŁBASA" dała trochę numerków na 14 i można było coś z tej kiełbasy wygrać.
=========
Snila mi sie tez taka kielbasa podsuszana jak kiedys na wsiach robili - to od tej babki z koszyka :)
Szukaj sobie cyferek w tym ;P
ph2008 2009-09-16 (09:27)
=========
63797. ph2008>>>> słowo "kiełbasa" to będą następujące cyferki:
K - 5
I - 4
E - 3
Ł - 5
B - 2
A - 2
S - 7
A - 2
więc na 14 spróbuj takie liczby:
54 - 35 - 22 - 72 - oczywiście do tego możesz dodać jeszcze któreś z tych jako pojedyńcze:2,3,4,5,7.
tomcio1972 2009-09-16 (09:35)
===============
A o godz 14 weszło:
2,3,4,7,22
czyli w sumie 5/9.
Także nawet w "kiełbasie" można znaleźć wygrane numerki.
"KIEŁBASA" dała trochę numerków na 14 i można było coś z tej kiełbasy wygrać.
=========
Snila mi sie tez taka kielbasa podsuszana jak kiedys na wsiach robili - to od tej babki z koszyka :)
Szukaj sobie cyferek w tym ;P
ph2008 2009-09-16 (09:27)
=========
63797. ph2008>>>> słowo "kiełbasa" to będą następujące cyferki:
K - 5
I - 4
E - 3
Ł - 5
B - 2
A - 2
S - 7
A - 2
więc na 14 spróbuj takie liczby:
54 - 35 - 22 - 72 - oczywiście do tego możesz dodać jeszcze któreś z tych jako pojedyńcze:2,3,4,5,7.
tomcio1972 2009-09-16 (09:35)
===============
A o godz 14 weszło:
2,3,4,7,22
czyli w sumie 5/9.
Także nawet w "kiełbasie" można znaleźć wygrane numerki.
W necie znalazłem wpis informujący o wygranej 500 U$ w grze Cash3.
Ten gracz zagrał na kombinację liczb:1-4-3 powstałą z zamiany ilości liter na cyfry w zdaniu: J LOVE YOU .
Swój kupon nadał w rocznicę tragicznej śmierci brata w wypadku samochodowym i liczby 1-4-3 zostały tego dnia wylosowane...
http://www.dojopsi.info/forum/index.php?topic=2495.20
Ten gracz zagrał na kombinację liczb:1-4-3 powstałą z zamiany ilości liter na cyfry w zdaniu: J LOVE YOU .
Swój kupon nadał w rocznicę tragicznej śmierci brata w wypadku samochodowym i liczby 1-4-3 zostały tego dnia wylosowane...
http://www.dojopsi.info/forum/index.php?topic=2495.20
szczery szanuje twoje podejście, ale uważam, że celem gry jest wygrywanie tudzież bycie na plusie (a zatem bogacenie się). nie sądzę, że są tu jakieś osoby, które świadomie zasilają kasę lotto dla frajdy samego grania...
no można zawsze się bawić wirtualnie i wtedy nic nie tracisz oprócz swojego czasu...
no można zawsze się bawić wirtualnie i wtedy nic nie tracisz oprócz swojego czasu...
...AKCJA PROTESTACYJNA NA PODWYZKE ZAKLADU W DL!!!10.10.2009. NA ZNAK PROTESTU NIKT NIE WYSYLA ZAKLADOW DL!!! TYLKO TAK MOZEMY COS ZMIENIC!!!
...I POWIADOMCIE O TYM TYLE OSOB ILE SIE DA!!!
pzdr.nara:)
Co powiecie na grę w multi-multi na np 6 liczb niewypadających w najbliższym losowaniu?
Drozdi masz zupełna rację, tylko,że jak wchodziłem w lotto to założyłem sobie skromnie,iz bedę zadowolony, jak nie bedę dokładał do interesu, oczywiście nie licząc startu w tej grze na początku. Jak tylko nie dokładam to jest ok.Byle do przodu. Nawet 5 czy 10 złoty sprawia mi radoche. Pewnie że fajnie byłoby mieć wiecej kaski, ale ja wyleczyłem się z dążenia do tego celu " na siłę"
Najlepiej załóż taki wątek na forum i przedstawiaj tam swoje propozycje - bo wątek dla 4 liczb granych na NIE już tam powstał...
Akcja nie wypali bo większość wykupi wcześniej taniej zakłady. Pomyśl. Lotto przez taką akcję by jeszcze bardziej zyskało. Dziesiątego nie wykupuję zakładu. Oszczędzam 3 zł. Przez następne dziewięć losowań kupuję zakład po cenie 3 zł wychodzi 27 zł.
Lub kupuję od razu 10 zakładów. w cenie 20 zł. (ewentualnie 22 bo muszę wcześniej kupić o 1 losowanie)
Więc, akcja protestacyjna przynosi straty dla mnie. a większe zyski dla TS.
Bilans =
22 zł wydane bez akcji
27 zł wydanych z akcją.
Termin jest zły!!
Lub kupuję od razu 10 zakładów. w cenie 20 zł. (ewentualnie 22 bo muszę wcześniej kupić o 1 losowanie)
Więc, akcja protestacyjna przynosi straty dla mnie. a większe zyski dla TS.
Bilans =
22 zł wydane bez akcji
27 zł wydanych z akcją.
Termin jest zły!!
Nawet się nie obejrzymy jak Duży Lotek(a właściwie LOTTO) będzie po 5 złotych za zakład.
Będzie po 1 Euro (pewnie) ale to w 2015 chyba. Kurs będzie pewnie około 4 zł. Więc mamy kolejną podwyżkę zagwarantowaną w przeciągu kilku lat.
Przeciez spoleczenstwo sie bogaci czemu nie mielibysmy wysylac zakladow po 5pln jak masz zagrac to zagrasz nawet i za 10 :P
To sa podstawowe skutki hazardu, chocby kupon kosztowal nie wiem ile i tak wyszperasz ta kase jak bedzie atrakcyjna nagroda. Dlaczego?
Siedzisz slyszysz dzis kumulacja 80myljonóf złotych zapala ci sie iskierka w oczach i zaczynasz myslec. Moze daty urodzin dzieci albo swoje albo magiczne liczby z numerologi. Hymm a jeszcze widzialem jak od ostatnich 10 losowan powtarza sie pewna pula liczb. Jeszcze ci sie cos przysni tak jak mi KIELBASA i nagle masz 3 kupony a chciales tylko jeden :p
Tym rzadzi sie hazard przed nim sie nie ucieknie a ja bede musial przestac bo wlasnie jestem blisko stadium uzaleznienia i totalnie splukany :P
To sa podstawowe skutki hazardu, chocby kupon kosztowal nie wiem ile i tak wyszperasz ta kase jak bedzie atrakcyjna nagroda. Dlaczego?
Siedzisz slyszysz dzis kumulacja 80myljonóf złotych zapala ci sie iskierka w oczach i zaczynasz myslec. Moze daty urodzin dzieci albo swoje albo magiczne liczby z numerologi. Hymm a jeszcze widzialem jak od ostatnich 10 losowan powtarza sie pewna pula liczb. Jeszcze ci sie cos przysni tak jak mi KIELBASA i nagle masz 3 kupony a chciales tylko jeden :p
Tym rzadzi sie hazard przed nim sie nie ucieknie a ja bede musial przestac bo wlasnie jestem blisko stadium uzaleznienia i totalnie splukany :P
Podobno od 1 października ma zniknąć z Totomixa możliwość obstawiania kulek, słyszał ktoś coś o tym już?
Witam! Tu naprawdę nie chodzi o to że akurat teraz w najgorszym momencie Prezesiki z TS podnosza stawkę za DL , bo wg wszelkich biznesowych badań jest to swoiste samobójstwo - tu chodzi o to że od stycznia mafia ta traci koncesje a jako "umierający" nie majacy szans na uzdrowienie wybiera tzw. złoty strzał.Liczą ze ostatnie dni pozwolą jeszcze się nachapać.Polsat to chodzące zombi.
rustu:
ja akurat 9 i 18 mam w swoich dwoch zakladach ;-) zobaczymy:)
ja akurat 9 i 18 mam w swoich dwoch zakladach ;-) zobaczymy:)
szczery napisał dziś:
"Ja ze swojego snu polecam 1,2,22"
No i trafił 3/3 - gratuluję!
"Ja ze swojego snu polecam 1,2,22"
No i trafił 3/3 - gratuluję!
SZCZERY......no i wyszło pare z tego SNU ładnie się ciągły TO JEST CHYBA DOBRE .....NO POZDRAWIAM A czy to kiełbasa czy pomidor no sprawdza się
OD JUTRA ZAKŁADY NA 10 LOSOWAŃ W DUŻYM I EX. POZOSTAJĄ WAŻNE PO WPROWADZENIU LOTTO I MINI LOTTO,A WYGRANE W LOSOWANIU 10.10.2009 BĘDĄ WYPŁACANE WG. NOWYCH ZASAD.
A kiełbasa wczoraj o 14 dała 5/9 i dziś o 14 znowu 5/9 tylko tym razem było 3/4 w liczbach z pierwszego zestawu.
Wpis 64191.
Dobra ta kiełbasa.
ps. Szczery - gratulacje za 3/3.
Podane na tacy od godz 8.30 rano.
Wpis 64191.
Dobra ta kiełbasa.
ps. Szczery - gratulacje za 3/3.
Podane na tacy od godz 8.30 rano.
Dzis mi sie snila laciata krowa :P
Jesli juz o cos chodzi i na krowe obstawialem :P
Jesli juz o cos chodzi i na krowe obstawialem :P
Powtarzam pytanie? Czemu nie można rejestrować się na forum?
To jakieś snobistyczne i zamknięte grono?
Wydawało mi się, że nie, bo strasznie się niektórzy gryzą, ale może się mylę...
To jakieś snobistyczne i zamknięte grono?
Wydawało mi się, że nie, bo strasznie się niektórzy gryzą, ale może się mylę...
Ravella: rejestracja zostanie przywrócona w najbliższych dniach.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Do Tomcio1972! Proszę przypomnij jak do danej litery przypisujesz cyfrę! Bo mi codziennie śni się moja kochana żona Iwonka, której nie widziałem już 3 tygodnie!
Podajcie jak przypisywać do danych liter cyfry? Z góry dziękuję!
Jacek74_T >>>> to jest wszystko w formie żartów.
"ph2008" napisał wczoraj rano że śniła mu się kiełbasa a ja do każdej litery przyporządkowałem cyfry z klawiatury telefonu.
I - 4
W - 9
O - 6
N - 6
K - 5
A - 2
Liczby na MM to: 49,66,52 i pojedyńcze do dodania:2,4,5,6,9
Tak to wygląda.
Żarty i jeszcze raz żarty ;)
"ph2008" napisał wczoraj rano że śniła mu się kiełbasa a ja do każdej litery przyporządkowałem cyfry z klawiatury telefonu.
I - 4
W - 9
O - 6
N - 6
K - 5
A - 2
Liczby na MM to: 49,66,52 i pojedyńcze do dodania:2,4,5,6,9
Tak to wygląda.
Żarty i jeszcze raz żarty ;)
Dzięki! Wiem, że to żarty ale jeżeli wszystkie inne metody i statystyki zawodzą, to można próbować w ten sposób.
maleja kursy w totomixie na multi multi plus i numerek... szkoda...
byly stale na parzyste i nieparzyste 1.85/1.85 ... teraz nie dosc ze sie wachają to jeszcze sa nizsze poczatkowe kursy masakra co oni wyprawiają to samo tyczy sie multi multi kursy tez pospadaly... ehh
byly stale na parzyste i nieparzyste 1.85/1.85 ... teraz nie dosc ze sie wachają to jeszcze sa nizsze poczatkowe kursy masakra co oni wyprawiają to samo tyczy sie multi multi kursy tez pospadaly... ehh
Nie wiem czy pomysl z przyporzadkowaniem liter z klawiatury telefonu jest dobry, bo cyfry "0" i "1" nie maja przyporzadkowania literom...
Korzystając ze sposobu tomcio1972 liczby wyszły mi takie:39,75,9
Ja korzystam czasami z sennika wróżki Atis;)
Ja korzystam czasami z sennika wróżki Atis;)
Można liczbom 1 i 0 przyporządkować
litery ś,ć,ź,ż itd.
Kwestia wyboru...
litery ś,ć,ź,ż itd.
Kwestia wyboru...
za takie pierdy jakie tu piszecie czasami admin powinien dawac bany ip na miesiac... przestancie ironizowac z tymi snami bo to sie juz nudne robi... mi sie snila dzis zaglada ludzkosci to znaczy ze mam isc na calosc i postawic cala kase na jakas liczbe bo moja szczesliwa to 8
genocide>>> nie moja wina że się na żartach nie znasz...
Szczery:} gratulacje nie znamy siły podswiadomości do końca i czasami nie dowierzamy to o się nam sni, a szkoda z podanych liczb dla mnie wyszło 5/12.Jeszcze raz gratuluje.
Czy to ważne jakiego sposobu się używa;) grunt to że był skuteczny:)
pierdoły czy też nie 4/5 i 4/10 mi dzisiaj dały :) więc dalej będe z nich korzystać
czorito >>>> czy Ty kpisz czy o drogę pytasz jeśli nie wiesz o tym , że oddsmakerzy Totomixa regulują kursy w zależności od wyników losowania???
Np. dla zdarzenia 24 z opcją 1 bywają od 1.55 do 2.0 .
Np. dla zdarzenia 24 z opcją 1 bywają od 1.55 do 2.0 .
od ponad pol roku gram w totomixie na parzyste/nieparzyste "numerek" ... to samo dla numerka 1-18, 19-36 ... i innego tego typu gdzie szansa na wygraną jest 50/50 kursy poprostu pospadaly... bylo ladnie STAŁE kursy 1.85 ciagle... od 3 dni nie dosc ze spadl kurs podstawowy do 1.8 to jeszcze bukmacher porzadkuje kurs w zaleznosci do prawdpodobienstwa trafienia i dochodzi czasem do 1.5 gdzie gra np na progresje juz sie w ogole nieoplaca w stosunku do postawionych pieniedzy - do tego przy limicie 1000zł na zaklad jest to poprostu juz smieszne robia z ludzi frajerow a powinni szanowac klienta i jego portfel... a nie tylko szanowac swoj bo co za problem na wszystkie kursy dac stawke 1.2? tez zarobia ale my w cholere stracimy...a my prawde mowiac NIC
Co z tym tematem jak oszukuje TS na podstawie doświadczeń kolektora...???
...AKCJA PROTESTACYJNA NA PODWYZKE ZAKLADU W DL!!!10.10.2009. NA ZNAK PROTESTU NIKT NIE WYSYLA ZAKLADOW DL!!! TYLKO TAK MOZEMY COS ZMIENIC!!!
pelne poparcie akcji 10.10. nie gram w duzego :) proletariusze laczcie sie !!!
No, Tak, zaleciało już LENINEM !!
Co jeszcze wymyślicie ??
Może coś z CHE Gevary albo z Fidela Castro??
Tak to jest jak się nie chodzi do szkoły i nie uważa na lekcjach matematyki!!
Co jeszcze wymyślicie ??
Może coś z CHE Gevary albo z Fidela Castro??
Tak to jest jak się nie chodzi do szkoły i nie uważa na lekcjach matematyki!!
Nawet jakby bylo 500 milionow to ja nie posle kupona w duzego wole dorzucic 50gr i poslac jeden w MM :)
sie dziwie a co milion komus smierdzi? tak samo duza kasa, jak 30 milionow dla przecietnego polaka ktory zarabia 1200 na miesiac... albo obstawiac dziennie DL albo dac sobie prosto mowiac - siana... bo te cale obstawianie na kumulacje jest zalosne... tak jakby komus nie wiem pol miliona smierdzialo bez kumulacji albo bańka do wygrania...chwyt psychiczny - a pamietac trzeba ze czlowiek z natury jest - chciwy...
Ja tam nie pogardze nawet 6/10 w MM trafienie 10/10 bez plusa ze stawka 1 w zupelnosci mnie urzadza nie zebym nie chcial miec wiecej bo nie puszczam stawki 10 ani plusa tyle jakbym trafil to bymbyl w 7 niebie. Nawet bonus moze byc najmniejszy.
...OPA jak bedzie 30mln i nikt nie zagra to co wtedy bedzie???...pomysl troche to nie takie trudne ;)
...wiem ze jestes przeciw bo pracujesz w kolektorze i na reke ci ta podwyzka...ale albo jestes z nami albo przeciwko nam :D
...choc pewnie ciebie tez wyroluja tak jak wszystkich grajacych i sami zarobia miloiony a tobie dadza grosze...a ty jeszcze ich bronisz ;)
...wiem ze jestes przeciw bo pracujesz w kolektorze i na reke ci ta podwyzka...ale albo jestes z nami albo przeciwko nam :D
...choc pewnie ciebie tez wyroluja tak jak wszystkich grajacych i sami zarobia miloiony a tobie dadza grosze...a ty jeszcze ich bronisz ;)
Wiecie co dziwie sie wam wszyscy knujecie spisek. Kazdy chce okrasc lotto chce zebysmy wspolnymi silami ich oslabili, ale zaden ale to zaden nie podzieli sie sposobem jak on typuje albo jakimkolwiek innym magicznym sposobe.
Wydaje mi się że na 22 wypadną ze 4 60-tki. Ja zagrałam 62,64,65,68.
a o czym myslisz dzis tyle pisalismy ph2008???
to sa nasze metody :))
problem z nami wszystkimi jest jeden i podstawowy: liczymy, ze wysylajac jeden kupon za 2,5PLN wygramy od razy tysiace :/
a czasem trzeba miec duzo cierpliwosci i wysylac na iles tam losowan, czasem zagrac na stawke czy plusa...
to sa nasze metody :))
problem z nami wszystkimi jest jeden i podstawowy: liczymy, ze wysylajac jeden kupon za 2,5PLN wygramy od razy tysiace :/
a czasem trzeba miec duzo cierpliwosci i wysylac na iles tam losowan, czasem zagrac na stawke czy plusa...
ph2008>>>
Wygrywające liczby przez cały czas miałeś i masz na ekranie. Patrz prawy, górny róg. Wystarczyło wybrać po 5 liczb z Expresa i Numerka. Odrzucić na ten moment dwa "śpiochy", czyli 6 i 38. Zagrać na 14stą w MM tymi liczbami co zostaną i byłoby 6/8, tzn. 60 zł do przodu!
Chciałeś metodę - masz ...
pozdro
Wygrywające liczby przez cały czas miałeś i masz na ekranie. Patrz prawy, górny róg. Wystarczyło wybrać po 5 liczb z Expresa i Numerka. Odrzucić na ten moment dwa "śpiochy", czyli 6 i 38. Zagrać na 14stą w MM tymi liczbami co zostaną i byłoby 6/8, tzn. 60 zł do przodu!
Chciałeś metodę - masz ...
pozdro
A ja się podzielę :> jedna z metod to obserwacja typowań,jest tam paru farciarzy,trzeba spróbować brać pod uwagę liczby, które padły w latach nieparzystych w danym dniu i miesiącu np.17.09.07 padły 1,4,5,10,14,18,22,27,29,31,32,36,42,43,46,47,59,67,70,72
jak ktoś kiedyś lubił grać w statki to układy liczb się powtarzają,
niestety trzeba poświęcić dużo czasu na to gdybanie i mieć swój dzień :)
na 22.00 18 i 36
jak ktoś kiedyś lubił grać w statki to układy liczb się powtarzają,
niestety trzeba poświęcić dużo czasu na to gdybanie i mieć swój dzień :)
na 22.00 18 i 36
Witam Wszystkich,wpadł mi do głowy pewien pomysł,niech każda z osób typujących poda i wyśle jutro o godz, 14-ej dwa zakłady , jeden na 10 skreśleń drugi natomiast na trzy.moje typu na jutro na godz. 14-ą to :3,4,22,24,25,27,28,31,34,38
natomiast /3/ to : 31,34,38
Jest mało prawdopodobne abym mógł trafić w Zestaw na trzy skreślenia, jeżeli już to będzie to 1 - maksymalnie 2 cyferki.
Następna osoba musiałaby podać również swoje typy , biorąc pod uwagę najmniej 1 - 2 liczb z mojego zestawu z 10 skreśleń, itd.Zrobilibyśmy to na próbę chociaż jeden dzień. Co Wy na to ?
natomiast /3/ to : 31,34,38
Jest mało prawdopodobne abym mógł trafić w Zestaw na trzy skreślenia, jeżeli już to będzie to 1 - maksymalnie 2 cyferki.
Następna osoba musiałaby podać również swoje typy , biorąc pod uwagę najmniej 1 - 2 liczb z mojego zestawu z 10 skreśleń, itd.Zrobilibyśmy to na próbę chociaż jeden dzień. Co Wy na to ?
Jestem za
podaję swoje typu na jutro
6-7-8-14-17-18-/22-25/-33-36
oraz trójkę to 14 -17- 18
pozdrawiam
podaję swoje typu na jutro
6-7-8-14-17-18-/22-25/-33-36
oraz trójkę to 14 -17- 18
pozdrawiam
PROTEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przez olo101 » Cz wrz 17, 2009 5:19 pm
Rusza protest kibiców przeciwko PZPN! Pierwszą poważną okazją do pokazania im, że mamy ich dość to 14.10.2009 mecz Polska - Słowacja. Apel do wszystkich kibiców w całej Polsce - ZBOJKOTUJMY ten mecz!!! Jeśli jesteś uczestnikiem fora internetowego związanego z piłką lub bukami nożna umieść podobny apel! 14.10.2009 - stadion powinien świecić pustkami. 0 biletów - 0 kasy dla PZPN-u! Do akcji włączyła się ogromna rzesza forumowiczów z największych polskich portali informacyjnych . Serbia na koniec eliminacji grała przy pustych trybunach. Bośnia i Hercegowina grała również przy pustych trybunach, ale tam jeszcze do protestu dołączyło się 13 najlepszych graczy i padł ich związek piłki przestępczej. Zróbmy coś dobrego dla polskiej piłki nożnej! Nam tez może się udać!Proszę skopiujcie ten komunikat i umieśćcie go na innych forach.olo101
przez olo101 » Cz wrz 17, 2009 5:19 pm
Rusza protest kibiców przeciwko PZPN! Pierwszą poważną okazją do pokazania im, że mamy ich dość to 14.10.2009 mecz Polska - Słowacja. Apel do wszystkich kibiców w całej Polsce - ZBOJKOTUJMY ten mecz!!! Jeśli jesteś uczestnikiem fora internetowego związanego z piłką lub bukami nożna umieść podobny apel! 14.10.2009 - stadion powinien świecić pustkami. 0 biletów - 0 kasy dla PZPN-u! Do akcji włączyła się ogromna rzesza forumowiczów z największych polskich portali informacyjnych . Serbia na koniec eliminacji grała przy pustych trybunach. Bośnia i Hercegowina grała również przy pustych trybunach, ale tam jeszcze do protestu dołączyło się 13 najlepszych graczy i padł ich związek piłki przestępczej. Zróbmy coś dobrego dla polskiej piłki nożnej! Nam tez może się udać!Proszę skopiujcie ten komunikat i umieśćcie go na innych forach.olo101
ten multi multi jest do bani!! ciagle tylko sa remisy albo padaja nieparzyste !!!! ZAL progresji i wszystkiego.
Zna ktos moze jakas dobra i skuteczna progresje?
Zna ktos moze jakas dobra i skuteczna progresje?
Nieskuteczna progresja hahaha.
Progresja jest nieskuteczna jesli obstawiasz na liczby > od 80 ;p
Progresja jest nieskuteczna jesli obstawiasz na liczby > od 80 ;p
Jak pisałem ,że 1,2,3 jest normalną trójką to przyznaję nie miałem racji - to jest rewelacyjna trójka.
OPA>> prowadzisz kolekturę, to powiedz jeśli wiesz o której zamykają system? Kiedy prowadziłem kolekturę losowanie było o 21.30 to system zamykano 21.27. Do tego momentu można było wysłać kupon.
Po zadymie w bułgarskim lotto(Te same liczby wylosowane pod rząd w dwóch losowaniach)inspekcja stwierdziła,że wszystko jest w porządku i nie ma manipulowania wynikami.
Fakty tvn.
No właśnie, przed chwilą na TVN24 było o bułgarskim lotku. Nawet wywiad z Rembiszewskim...
OPA>> wysyłałem zakłady o 21.26żeby nie mogli manipulować i też było niewiele lepiej niż dziś. Po prostu trudno jest trafić
Może rzeczywiście coś w tym jest że teraz mają więcej czasu. Wtedy o 21.30 punktualnie było losowanie - przy udziale komisji. Teraz wszystko jest bez świadków , o dowolnej porze wg uznania Polsatu.Polsat z Totalizatorem zachowują się tak jakby nie zależało im na klientach. Nawet przy opóżnionym losowaniu najpierw idą reklamy, a potem losowanie. Jakby Polsat prowadził losowanie za darmo i robił wielką łaskę. Mam nadzieję że nieodwzajemniona miłość Totolotka do Polsatu kiedyś się skończy.
Za jakiś czas (może w przyszłym roku) słyszałem, że losowania mają być w innej telewizji.
Typy 22.00 totomix stawka za 1 zakład 30 zł
8,15,29
8,15,39
8,15,76
8,29,39
8,29,76
8,39,76
15,29,39
15,29,76
15,39,76
29,39,76
8,15,29
8,15,39
8,15,76
8,29,39
8,29,76
8,39,76
15,29,39
15,29,76
15,39,76
29,39,76
Co za fatalne liczby w Dużym ,przynajmniej dla mnie. Zapowiada się chyba kolejna wysoka kumulacja.
A ja zagrałem na chybił trafił w MM na 3 liczby i wszystkie wpadły :):)
w liczby w DL sa fantastyczne , stawiam pol litra temu kto zauwazyl to co ja :))