Wpisy 62 160 – 62 259
3 września 2009 19:50 → 4 września 2009 10:30, 100 wpisów
Tygrysek Typuś.Może waktycznie jesteś
nie kumaty,skoro kmputa nie kumasz.Zrób tak:idż do Totomixsa,poproś kolektora-kę
niech Ci wyłoży:kawę na ławę,gwarantuję
Ci,że masz jak w banku:wiedzę
i rozeznanie na temat gry z liczbami.
Pozdrawiam.
nie kumaty,skoro kmputa nie kumasz.Zrób tak:idż do Totomixsa,poproś kolektora-kę
niech Ci wyłoży:kawę na ławę,gwarantuję
Ci,że masz jak w banku:wiedzę
i rozeznanie na temat gry z liczbami.
Pozdrawiam.
sam9 przypomnij sobie jak ty zaczynałeś i też patrząc na tabelkę w spoglądałbyś na to z zastanowieniem co i jak...ja dopiero się uczę i chyba mogę dopytać o co chodzi, albo się mylę? Cóż przeczytałem zasady w zakładce jak grać i już mi lampka swieci... Więc nie musisz od razu kogoś szufladkować... Poza tym do reszty tylko jedno pytanie o ile mi jeszcze wolno zapytać? Jak rozumieć przy wyborze ten opis: NUMEREK: 31-36 04.09 Czyli przedział cyfr między 31szą a 36tą iż wypadnie? A poza tym, myślę, że moje pytanie innym też to pomoże zrozumieć taktykę w TOTOMIXie.
Tak TYGRYSEK to przedział w ktorym zeby wygrac musi wypasc twoja typowana liczba plusa.Ale pamiętaj i uważaj na to ze kursy sa ruchome i nie sa równe dla wszystkich przedzialow,grając progresja musisz uwazac zeby pomimo trafnego wytypowania nie stracic bo moze byc mniejszy kurs wymagający większej kasy czyli większego progu.To bardzo ważne jest.Pozdrawiam
Typy na 22.00 3/3
21,27,62
21,27,63
zakładzik kazdy puszczony za 30zł
21,27,62
21,27,63
zakładzik kazdy puszczony za 30zł
Od wczorajszego losowania wieczornego z 12 liczb 0 trafionych:(
Takiego czegoś to jeszcze nie miałem.
5,79,49,42,52. /////Totomix
NIUSIA masz racje,ale Zasadę ta musi stosować w obu tych przypadkach,tylko Plus ma 4 zakresy a NUMEREK 6 zakresów,ale w obu przypadkach kursy nie sa stale.Ale mój blad i przepraszam.Pozdrawiam
Tygrysek Typuś.Ja Ciebie nie szufladkuję
ja ci daję radę,bo ja tak zaczynałem.
Pozdro.
ja ci daję radę,bo ja tak zaczynałem.
Pozdro.
Nie uwierzycie mi,ja dzisiaj odpuściłem
wszelkie granie,opróczEX-sa,właśnie przed 10-ma min.wróciłem,z kolektóry
cały zmoknięty,bo jest wichura i ulewny
deszcz.Wyslałem jeden zakład- 8 liczb:
1,11,22,33,42,19,27,31.
wszelkie granie,opróczEX-sa,właśnie przed 10-ma min.wróciłem,z kolektóry
cały zmoknięty,bo jest wichura i ulewny
deszcz.Wyslałem jeden zakład- 8 liczb:
1,11,22,33,42,19,27,31.
sam9 to musisz mieszkać w moich okolicach bo u mnie też zaczęło padać i to na całego... Pozdrawiam
No cóż, moją wiochą jest Bytom... więc dopadła nas ta sama pogoda. A poza tym przepraszam, trochę Cie z początku odebrałem z złej strony... Pozdrawiam
wydaje mi sie ze o 2200 bedzie niewiele 50tek albo wogle zobacze czy sie pomyle
Tygrysek Typuś.Przeczytałem w postach,że
jesteś w średnim wieku-może mój rówieśnik?-zgadzam się z propozycją
Marka z Bytomiam może byśmy zrobili
wypad na wekend do Czech:wypili Czeskie
piwko,zrejestrowali się i grali z domu
przez inter w Fortunie(a brakuje mi
Hiszpani)co Ty na to?,jeszcze kilku
chętnych się zgłosi i będzie super.OK?
Pozdrawiam i po losowanku na czacie.
jesteś w średnim wieku-może mój rówieśnik?-zgadzam się z propozycją
Marka z Bytomiam może byśmy zrobili
wypad na wekend do Czech:wypili Czeskie
piwko,zrejestrowali się i grali z domu
przez inter w Fortunie(a brakuje mi
Hiszpani)co Ty na to?,jeszcze kilku
chętnych się zgłosi i będzie super.OK?
Pozdrawiam i po losowanku na czacie.
na kuponach jedyna 5otka co dawalem byla 50 i poszla ale reszte liczb znow czesto o jeden obok tak ze nic nie wygralem komputer byl lepszy ode mnie na bank losowaniem steruje komputer
a to ze nie pojdzie 50tek wywnioskowalem ze statystyk i gowno mi to dalo nie wygram z maszyna
Ale liczby w dużym pewnie będzie 6 dla totalizatora w miejscowości X jest ich dużo coś sobie wybiorą
No i wtopa,należało odpuścić cały
dzień.Hipopotan,wpis zrobiłem przed losowaniem -nie wskoczył.
Kogucik19.Mam,te które n
iewpadują,jeszcze jedno losowanie.
Na jutro przewiduję wysyp 50-ek
Pozdrawiam.
dzień.Hipopotan,wpis zrobiłem przed losowaniem -nie wskoczył.
Kogucik19.Mam,te które n
iewpadują,jeszcze jedno losowanie.
Na jutro przewiduję wysyp 50-ek
Pozdrawiam.
123456.Ty nas nie naśladuj bo żle na tym wyjdziesz i bedziesz płakał.Pozdro.
Witam.Kogut nic co posylal ze wskazaniem niestety nie trafil i nawet 1 liczba mi nie weszla,dobrze ze sie asekuruje wszystkimi mozliwosciami co oczywiście kosztuje ale daje zarobic.Jutro podobno ma byc lepiej.Wiec do jutra .Pozdrawiam
62093. A czasem jak coś komuś nie wychodzi w życiu to szuka ofiary a znalazł prowadzącego . A nawet ubiór Pana DANIELA komuś przeszkadza >Dziwny ten świat- nie nie jest normalny a DZIWNE zachowanie jednego wobec drugiego .Zrozum , pomyśl ,nie szukaj własnego niepowodzenia w drugim a a a może wygrasz a losował będzie Pan daniel TEGO CI ZYCE
.......ale podkoszulek pod marynarką pełniąc rolę prowadzącego budzi niesmak. Niby porządna firma a pozwala chłystkowi na dziadostwo.
malina 2009-09-03 (12:11)
.......ale podkoszulek pod marynarką pełniąc rolę prowadzącego budzi niesmak. Niby porządna firma a pozwala chłystkowi na dziadostwo.
malina 2009-09-03 (12:11)
w DL nie będzie "6"-tki. Chyba ,że przekręcik był.
A mi WIELEBA wogle nie przeszkadza rozkręca się powoli i dobrze mu idzie ciekaw jestem jak by wystąpili ci którzy tak na niego gadają pewnie odrazu byłby niezły burak-ka przynajmiej nie jest jakimś sztywniakiem to nie jest nabożeństwo to gra
jedyna szansa wygranej to postawic liczby najmniej stawiane przez graczy tylko skad wziasc takie informacje ci co trafiaja jakims fuksem to przewidza
opa tylko dlaczego jak zaczynam grac na 65 66 w realu to te liczby znikaja i nie sa losowane
Jak do końca tego tygodnia będzie lipa spadam z tego złodziejskiego kraju
widze ze tu na czacie wiecej ludzi utozsamia sie ze jest z Bytomia tak jak ja. A jakos nikt sie nie odzywa na moje apele by sie poznac sptkac i moze wspolnymi silami cos wymyslec i wspolnymi silami grac by moze wygrac. zapraszam na gg 585 47 28 Marek
dawno temu zauwazylem ze chodzi pare razy piatka 4243525355 a jak zaczelem stawiac te liczby w realu przez dwa lata to nigdy nie poszly razem bylo to kilka lat temu
HIpo to norma,zawsze tak jest,jeśli coś wyczaisz,to zaraz pali na manewce.
Maks chodzi o złożoność z liczby 14 :
1,4,41,10,40,a te wykresy coś ci dają ?
Maks chodzi o złożoność z liczby 14 :
1,4,41,10,40,a te wykresy coś ci dają ?
OPA już czaję no to nie żle jak masz 4 w expres, dobry sposób tylko kiedy i jaką liczbę rozłożyć ,wykresy czasem coś podpowiedzą
w dwoch ostatnich losowaniach totalizator podaje ze 7z7 trafilo tylko kila osob wiem ze prawdopodobienstwo trafienia jest niewielkie ale przy kliku milionach graczy tak malo siodemek czy wogole istnieja ludzie co wygrywaja czy to fikcja
Master001, w swoim temacie na forum kiedyś grubas67 podawał e-mail do siebie. Wróć kilka stron do tyłu, a na pewno znajdziesz.
Pozdrawiam !
Pozdrawiam !
jaka mam pewnosc ze np podaja ze bylo kiedys kilkanascie piatek przykladowo a moze bylo polowe mniej
a spotkalem w internecie artykul ze ktos wyslal kupon za 2zl i wygral szostke i poszedl do psprzdawczyni zeby mu wyplacila kase a to jest taka fikcja takie brednie bo kazdy gracz wie ze takich sumy przechodza jedynie przez bank
pozostaje mi tylko grac dla zabawy i to nie codziennie za symboliczne 2,5zl nie dam sie robic w balona
Jest dalsza kumulacja w DL Oto wygrane:
I stopień 0 0.00
II stopień 96 5173.50
III stopień 6339 123.50
IV stopień 118727 16.00
I stopień 0 0.00
II stopień 96 5173.50
III stopień 6339 123.50
IV stopień 118727 16.00
śnila mi się dziś butelka coś z niej nalewałam ....czy ktoś ma sennik by zamienić to na cyfry
A mi się śniło, że była godzina 8,08 a autobus odjeżdżał o ... zapomniałem
Liczba ze snu- 23.
dsg no to dziś królują 8 tak bym skreślała i numerek też no chyba ze zabrały sie z tym autobusem
Na jednym senniku znalazłem, sen o butelce - smutek, a na drugim - wesoła zabawa i jak tu wierzyć sennikom.
Wędrowca dzięki a tylko jedna szukam jeszcze kilka dopisze coś z tego autobusu
Malina- Twój sen oznacza liczbę 23. Uwaga, ale może to być liczba 22 lub 24. Ta liczba może być w dużym lotku. Pozdrawiam.
Moze to zalezy od butelki.
Jesli dajmy na to byla to butelka po wodce to po pierwsze kto sie cieszy z pustej butelki ?? Po drugie kto sie cieszy na mysl o dniu po ?? Ja napewno nie bo jak sie dowali to potem z dwa dni do siebie nei idzie dojsc.
Co innego gdy jest to butelka pełna dobrej orenzady albo kefirku (na dzien po).
Moze to tez byc butelka po dobrym winie (korkowanym) ktore otwieralismy 3h bo korkociag sie zapodzial i otwieralismy wkretem co gorsza widelcem.
Sa ruzne punkty widzenia ;D
Zalezne od jedzenia punktu siedzenia.
Jesli dajmy na to byla to butelka po wodce to po pierwsze kto sie cieszy z pustej butelki ?? Po drugie kto sie cieszy na mysl o dniu po ?? Ja napewno nie bo jak sie dowali to potem z dwa dni do siebie nei idzie dojsc.
Co innego gdy jest to butelka pełna dobrej orenzady albo kefirku (na dzien po).
Moze to tez byc butelka po dobrym winie (korkowanym) ktore otwieralismy 3h bo korkociag sie zapodzial i otwieralismy wkretem co gorsza widelcem.
Sa ruzne punkty widzenia ;D
Zalezne od jedzenia punktu siedzenia.
Najmocniej przepraszm za bledy ortograficne eh jak dziecko z pierwszej klasy :/
chciałem tak naprawde grzecznie spytać (choć na języku mam brzydkie określenie) kto dzisiaj prowadzi losowanie???Jest w końcu zmiana prowadzącego do cholery czy nie??? Przepraszam za "delikatny epitet".
i dzięki temu, jeśli nie będzie wesołej zabawy zawsze można sobie powiedzieć, że był w niej kefir
Mam prosbe, wysle mi ktos dzisiaj wynik losowania multimulti o godzinie 14 ? bardzo prosze . Mam numer w orange :) Mozna z braki za darmo wysłac :)
malina a BUTELKA to wesołość i rozrywki a stłuczona przeciwności - 2 38 49 a mozna 29 a co wyjdzie .....!
DZIEKI a czy to ważne kto chodzi o to co zakreślone , a nawet biskup nie pomoże jak będzie stał w studio jak na kuponie kich czyli flak , ,,,
Malina- uważaj bo chcą Ciebię oszukać. Pusta butelka oznacza inną liczbę, rozbita też inną.
Dla mnie wazne dla chipiego tez.
Moze az tak emocionalnie do tego nei podchodze ale "nie gram" gdy prowadzi pan D.W. ale to moja decyzja.
Uzasadnie krutko moja metoda doboru liczb gdy on prowadzi losowanie nie daje rezultatu 1/10 to max nie oplaca sie grac na "nie" bo nie zawsze wejdzie 0/10. Nie zbym na niego narzekal tak jak ktos napisal bez dzwieku da sie na niego nawet patrzec. Z dzwiekiem juz troche gorzej ale coz nie wszystko sie ma.
Moze az tak emocionalnie do tego nei podchodze ale "nie gram" gdy prowadzi pan D.W. ale to moja decyzja.
Uzasadnie krutko moja metoda doboru liczb gdy on prowadzi losowanie nie daje rezultatu 1/10 to max nie oplaca sie grac na "nie" bo nie zawsze wejdzie 0/10. Nie zbym na niego narzekal tak jak ktos napisal bez dzwieku da sie na niego nawet patrzec. Z dzwiekiem juz troche gorzej ale coz nie wszystko sie ma.
Co sie ze mna dzieje :/
Czytam swoj tekst i co chwile znajduje bledy ort. :/ zenada ;/
Czytam swoj tekst i co chwile znajduje bledy ort. :/ zenada ;/
Wędrowca a pamiętam butelka cała i gorąco było i nalewałam płyn do kubka a a a oszukać kto totek mnie też oszukuje a ja gram ufa sobie a czy zagram ? gram na 8liczb a tyle jeszcze nie mam DZIEKI
ph choć nie jestem mistrzem ortografii to radzę Ci zainstaluj sobie słownik albo ściągnij przeglądarkę ze słownikiem, to ułatwi Ci znalezienie błędów
chyba bede musial tak zrobic sam znajde bledy sam ale po czasie a co juz napisane to napisane edytowac sie chat'u nie da ;/
Ja zrobie 10 z tych liczb:
2,8,22,23,24,38,49,65,68,73
Tak dla równowagi
2,8,22,23,24,38,49,65,68,73
Tak dla równowagi
Witam.Dzisiaj Wielebny nie losuje.
Jakaś dama ,niepamiętam jak się zowie.
Pozdrawiam.
Jakaś dama ,niepamiętam jak się zowie.
Pozdrawiam.
Ja na 14-tą wystawiam w Totomixie takie:
14,40,73,4,1+parki typowane na wrzesień.
Pozdrawiam.
14,40,73,4,1+parki typowane na wrzesień.
Pozdrawiam.
Wysle mi kts wyniki z losowania z 14 multi multi ? mam numer w orange :)
Moje typy na 14.00
Padnie więcej nieparzystych, nie padną liczby 18,21,22,27,74.
Padnie więcej nieparzystych, nie padną liczby 18,21,22,27,74.
i jeszcze to:
http://www.youtube.com/watch?v=qC7ewKxlUWs
http://www.youtube.com/watch?v=aDk0PngILnQ
http://www.youtube.com/watch?v=8r6egbE3OVs&feature=related
a tu jest komisja?
http://www.youtube.com/watch?v=s1lBqXbrT6A&feature=related
jest!
jest zegar ? jest!
http://www.youtube.com/watch?v=qC7ewKxlUWs
http://www.youtube.com/watch?v=aDk0PngILnQ
http://www.youtube.com/watch?v=8r6egbE3OVs&feature=related
a tu jest komisja?
http://www.youtube.com/watch?v=s1lBqXbrT6A&feature=related
jest!
jest zegar ? jest!
Dsg>>> Twoja liczba że snu to 42.
Witam. powie mi ktos co oznacza bonus w totomixie jak on podwyzsza wygrana itd z gory dziekuje. Marek
A właśnie, co się stało z komiją kontrolną? Ostatnio jak oglądałem nie było (a rzadko oglądam, bo nie mam Polsatu, chyba, że jestem u znajomych).
Błągam wyslijcie mi wyniki multimulti o 14 na numer 506 223 443 :) Z góry wielkie dzieki :*:*:*:*;8
Na stronce totomixa przeczytalem ze jak sie typuje na tak wylosowane liczby to przyznaja bonus, wytlumaczy mi ktos dokladnie na czym to polega z tym bonusem i o ile sie zwieksza wygrana,
kto z obecnych na czacie moze mi wytlumaczyc z tym bonusem w totomixie
Myslalem ze tutaj jeden drugiemu pomaga na tej stronce widze ze nikt sie nawet nie kwapi do napisania nawet glupiego slowa wiem czy nie wiem
Widze ze tylko sie moge wiecej dowiedziec jak jest tomcio czy hektoris a od reszty to ciezko o pomoc trudno pojade sam do kolektury sie dowiem bardzo dziekuje za zyczliwosc ze odpisalo mi tak wielu ale we snie.
61517. Laik-jak bedzie losował kto inny to GWARANTUJE CI min. 5/10!!! podam CI typy 2 minuty przed losowaniem!!! Leczyć to się możesz ale Ty (bez obrazy)!!!
chippi 2009-08-31 (14:13)
Ciekawy jestem co gwarancja "chippi" warta.
chippi 2009-08-31 (14:13)
Ciekawy jestem co gwarancja "chippi" warta.
Nasuwa sie jeden wniosek jak mozesz liczyc licz na siebie, dziekuje za wasza milczaca zyczliwosc
Jak chcecie się pobawić to wyślijcie na 14tą 8 zakładów po 3 skreślenia...na trafił-trafił,koszt 20zł
Marek37Bytom
http://peb.pl/bukmacherzy/557847-bonusy-w-grach-losowych-w-totomixie.html
http://peb.pl/bukmacherzy/557847-bonusy-w-grach-losowych-w-totomixie.html
zuzia dziekuje