Wpisy użytkownika master001
Łącznie 23 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 110. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
hej macie jakis system zeby rozpisac 32liczby na 6 ilosc zakladow obojena lub 24na 5 liczb bo mam pewne liczby ale je trzeba rozpisac
dzieki pozdro dla wszystkich
dzieki pozdro dla wszystkich
WITAM.mam male pytanko jak puszcze 10liczb w zakladzie z plusem stawke razy 2 to ile zaplace.jak ktos sie orientuje to prosze o odp. a wszystkim szczescia zycze w typowaniu ********
witam,,jak wasze typy ja wczoraj trafilem plusa,ale itak dolozylem 15zl.wiec pech mnie nie opuszcza
no ten plus to drogi interes chyba ze sa pewne liczby,tylko takich nikt niema.
hej koledzy male pytanko ile by wyszlo zakladów po 5 liczb w kazdym majac 20 liczb, tak zeby kazda liczba byla z kazda.ma moze ktos takie cos rozpisane z gory dzieki za odp.pozdro :}
ok dzieki sporo tych kombinaci myslalem ze mniej bedzie,nic powodzenia zycze sobie i wam.
UWAGA.dzis dalem ksiedzu na tace 5zl wiec lotto niech sie pakuje bo braknie im kasy zeby mnie splacic hhihihih.pozdro
hej witam wszystkich.gra ktos moze w lotto u buka i czy wogole mozna zawierac zaklady np.w multi przez internet.prosze o odp.i o link jesli ktos ma.pozdro
hej witam wszystkich.gra ktos moze w lotto u buka i czy wogole mozna zawierac zaklady np.w multi przez internet.prosze o odp.i o link jesli ktos ma.pozdro
hej ma ktos jakis system zeby w multi wytypowac 10liczb tych co nie wypadnie.jak ktos ma pomysl to pisac moge gg podac
hej kto sie podejmie wytypowania liczb ktore nie beda wylosowane w multi.chodzi mi o 10liczb.lub 15.
no grom dzieki jedna niestety nie weszla ale wytypowales lepiej odemnie.pytalem sie o te liczby bo u buka niezle mozna wyjsc jesli sie je trafi wszystkie.a mozesz powiedziec czym sie sugerowales przy typowaniu.pozdro dla wszystkich i dzieki za odp.
nie jest zle na 5 liczb jest jakies 30procent ze stawki.a na 10liczb no to juz sumka rosnie.probowalem rozne sposoby.ale zawsze jakies 2,3 mi nie wejda.juz myslalem podac liczby wylosowane dzien wczesniej ale tez kilka sie powtarza.
kto chce niech sobie zobaczy,wystarczy wpisac MILENIUM w google.tam jest wszystko opisane tylko zaklady na multi beda dopiero od rana teraz jest zamkniete chyba.
hej wie ktos gdzie mozna zobaczyc jakie liczby byly wylosowane w niemieckim keno.prosze o odp.
Z okazji Swiat ..wszystkiego najlepszego oby kazdy z nas mial swoj dzien w ktorym trafi swoje liczby.POZDRO
hej witam mam male pytanko ile min zakladow mozna wyslac w fortunie, z gory dzieki za odp.
« PoprzednieKolejne »