Wpisy 5 455 – 5 554
28 października 2007 18:50 → 29 października 2007 23:44, 100 wpisów
Matycz-też uczestniczysz w tajnym programie "wspomagacz" , strefa rakiet v1 v2 v3 ?
Tak Kaczor - tylko piszę też jako paramultimilioner. Innych nie używam. Tytan jak narazie wspomagam się jedynie statystykami.
PRZEPRASZAM MATYCZ ALE CHYBA COŚ POCHRZANI.ŁEM ALE REDSI AKURAT TRACILI GOLA NO I JEST REMIS
Nie przepraszaj Kaczor -sam nie wiem kto to Szczęśliwy, jak uraziłem Pasko przypuszczając,że to on, to sorki -ale nieraz coś mi się wydaje -np.pieniądze, albo jakie padną liczby:) Używam jedynie 2 nicków.
prosze o informacje czy jezeli zagram w plus'a i trafie wszystkie liczby (czyli np 8 z 8) ale nie trafię plusa to czy wygrana będzie wówczas liczona jako zwykły zakład mulit czy też nie będzie żadnej wygranej.
oczywiście,że będzie liczona jako zwykły zakład. Co do wygranych jest tutaj pełna rozdzielczość, tzn multi zwykły i multi plus pod względem wygranych są od siebie niezależne.
Kaczor i bardzo dobrze niech tak trzymią mam na nich troche kasy postawione;)
Ja mam obstawione 4 wyniki na połowe i na koniec ale najlepiej dla mnie by w połowie było 1-0 lub 2-0 wtedy najwięcej mi wskoczy kasy:) co by nie było juz dzis 42 zł z meczy mam to i tak jestem zadowolona:)
Nie jakoś na necie sie boje w profie obstawiam u mnie na tym wysranowie tylko profa mamy;)
jak barcelona wygra wpadnie mi jeszcze 22zł czekam na to jak cholercia bo mam juz 7 meczów dobrze na kuponie tylko ten jeden mi brakuje.
Ja jakos nie mam zaufania do netu zakładania takich kont i wogóle.
W INTERNETOWYCH MOŻESZ DOSTAĆ DO 100% PIERWSZEJ WPŁATY A WIĘC GRASZ ZA WIĘCEJ KASY JA NIE NARZEKAM KASA DO 3 DNI I JEST NA KONCIE
No wiem i chyba nie biorą 10% podatku z tego co słyszałam ,ale jak ja bym sobie takie konto otwarła to masakra za bardzo bym szalała heheh a tak mam moja skarbonke i co miesiąc uzbiera mi sie i z wygranych cały czas gram jak narzie nie narzekam cały czas do przodu.Puszczam tez ML parki i dwójki.
PODAJ E-MAIL-a to ci polecę swojego dużo opcji na mecze szlagierowe dużo różnych zdarzeń no i kasa wygrana długo nie idzie
MOŻESZ ZASTRZEC LIMIT KASY JA MAM 60 ZETA NA M-C I NIC NIE POMAGA NAWET ZMIANA KARTY PŁATNICZEJ
Odezwij sie na moje gg to dam ci emaila ok>?9627710.No i koniec pierwszej połowy weszło mi:)
Witam.
Dziś pudło
Na poniedziałek;
1.3.
11.13.
31.33.
61.63.
71.73.--do tego33.34.35. lub53.54.55*
Pozdrawiam.
Dziś pudło
Na poniedziałek;
1.3.
11.13.
31.33.
61.63.
71.73.--do tego33.34.35. lub53.54.55*
Pozdrawiam.
hej koledzy male pytanko ile by wyszlo zakladów po 5 liczb w kazdym majac 20 liczb, tak zeby kazda liczba byla z kazda.ma moze ktos takie cos rozpisane z gory dzieki za odp.pozdro :}
Oczywiście pomyliłem się.
Na poniedziałek ma być;
1.7.
11.17.
31.37.
61.67.
71.77--do tego 33.34.35. oraz 53.54.55.*
Pozdrawiam.
Na poniedziałek ma być;
1.7.
11.17.
31.37.
61.67.
71.77--do tego 33.34.35. oraz 53.54.55.*
Pozdrawiam.
nawet nie zle,ja sam w szoku,myślałem że jeszcze dziś nie pójdą i do tego plus
OPA-ładnie sie przylożyłeś--gratulacje.
multicorka już 3 dni z rzędu coś wchodzi,ja tylko po kolei liczby spisuję
pisałem z ostatniego wystąpienia liczb-jest taka opcja w programach do totka
matycz zamiast pisać na chacie poematy przyłóż sie trochę już cie wyprzedziłem we wszystkich klasyfikacjach
STARY I NIE WIERZ TYLKO W TE TWOJE STATYSTYKI UWIERZ DODAJ TROCHĘ INTUICJI
kaczor bardzo dobrze gada ....wódki mu.....:) ja uwierzyłem intuicji i prosze 6/8 jest ...moze nie wypas ale zawsze kasa
PITEREX jest lux,60 dych po drodze nie chodzi,oby częściej i jeszcze więcej
CI CO ZNAJĄ MNIE Z CHATA WIEDZĄ ŻE NIE KIERUJĘ SIE STATYSTYKAMI JEDYNIE INTUICJĄ OBSERWACJĄ ŻYCIA GDZIE ISTNIEJĄ LICZBY I ZAWSZE COŚ TAM WPADA
ALE CHYBA TYLKO Z SYMPATII DLA KRAKUSA KTÓRY OSTATNIO WIDZĘ PODUPADŁ WRÓCĘ DO FORMY PRZEDSTAWIANIA MINIMUM 10 CYFEREK DO ROZPISU
DLA WSZYSTKICH POD ROZWAGĘ NA JUTRO ,,,,,75 55 11 18 64 3 13 77 ,,,,,NIECH MOC CYFERK BEDZIE Z NAMI
Gratuluję Kaczor i dziękuję za troskę:) Od jutra koniec z "poematami" i rzeczywiście zabieram się do "zaciekłej rywalizacji":)hahah Tobie też sympatyczny Warszawiaku życzę number 1 na TOP100. Gdyby to zależało tylko od statystyk- ale to jest loteria, zdarzenia losowe. Los,traf,intuicja,szczęście odgrywa dużą rolę. No ale od jutra zaczynamy "wyścigi":) Powodzenia Kaczor. Piterex -Tobie też gratulki.
Piterex--gratulacje--teraz czas na 8/8.
jeśli tak uważacie,ja spisuję liczby te które były,a że wchodzą to oby jak najczęściej
dięki matycz powodzonka i jeszcze na mą kaczą intuicję może wpaść 74 powtórzyć się 4 lub wpasc parka 68 69
Kaczor001-także gratulacje-chyba weszły te słynne numery tablic 41. 43.
możliwe są także 11 13 21 ALE SWOJEGO KUPRA KACZEGO NIE DAJĘ JAKO ZASTAWU
NO NA MNIE PARA PĆA BRRRRRRRRRRRRRRNOOOOCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC I NIECH ŚNIĄ SIĘ TRAFNE CYFERKI
thx za gratulacje :) w sumie moze nadejdzie to 8/8 bo we wrzesniu bylo 5/8 dzisiaj 6/8 , to w grudniu pewnie 8/8...niech liczby beda z nami a nie przeciwko :)
A ja dzis sobie puszcze tak 11,12,31,38,49,54,58,69,74:)
Maniek 6 była w Krotoszynie
odział Poznań !!!! Gracz sam wytypował liczby !!!
odział Poznań !!!! Gracz sam wytypował liczby !!!
menox dzieki git, a mowili cos o wygranych z plusa bo tam chyba byly dwie po 300 000 :D
KACZORKU wpis 5504 wyślij jeszcze sobie z nich 3 pierwsze i 3 ostatnie-szóstkę,oraz 75,77 zabierz i też wyślij szóstke
ok!Ale skad juz o tej godz wiedziales ze w Krotoszynie nabazgrali ta szostke?pytam bo jestem ciekawa...totalizator podal przyslal mi taki komunikat dopiero ok11, a Ty juz rano wiedziales...skad tak rzetelne info tak szybko?
Do wpisu 5487 -Master -20-ścia liczb możesz rozpisać na 15504 piątki. Dlatego z 20 losowanych liczb można "ułożyć" - pewniaków-20; parek-190;trójek-1140;
czwórek-4845;piątek-15504;szóstek-38760;siódemek-77520;
ósemek-125970;dziewiątek-167960 i aż 184756 dziesiątek. Natomiast z 10 liczb można ułożyć 252 różne piątki. (przepraszam Kaczor,ale już zatypowałem -co ma być to będzie:) Pozdrawiam
czwórek-4845;piątek-15504;szóstek-38760;siódemek-77520;
ósemek-125970;dziewiątek-167960 i aż 184756 dziesiątek. Natomiast z 10 liczb można ułożyć 252 różne piątki. (przepraszam Kaczor,ale już zatypowałem -co ma być to będzie:) Pozdrawiam
...podobnie -w DL z 49 liczb można ułożyć 13983816 różnych szóstek. W ML z 80 liczb można ułożyć 1646492110120 różnych dziesiątek -a ponieważ jest losowana 20-stka liczb dzielimy tą powyższą "astronomiczną liczbę" przez ilość losowanych 10-tek -184756 -i dlatego prawdopodobieństwo trafienia 10/10 wynosi jak 1 do 8911711. Ale Kaczor potrafi "wyczarować" liczby np.z tablic rej. lub z kalendarza :) -dlatego uważam,że trzeba grać. Wszystko może się zdarzyć.Pozdrawiam i życzę szczęścia.
witam wszystkich ogólnie wczorajszy dzień mogę uznać za udany trochę w ML.trochę u buka i jest git a teraz zgodnie z obietnicą cała 10 która została wypuszczona do środy.....1 11 18 34 49 54 68 69 74 77......do eeeelllliiii wlazł mi ostatni kupon za 2 zeta 214 na 10 zdarzeń
co prawda wbrew moim zasadom bo puszczam 9 ale tyle się naczytałem o puszczalskich dziesiątkami że mi także odbiło
matycz w sporcie wczoraj KRAKÓW górą ale dzisiaj to WARSZAWA w ML.WYGRA ale nie żałuję nikomu niechaj każdy wygra to co sobie maży pozdrowionka :-)
Tak myślę Kaczor,że dziś górą Warszawa, bo raz -październik u mnie kiepski, a dwa-mieszkam prawie dokładnie między Krakowem a Katowicami:) Powodzonka
Czesc wam tu skromny grajek jak tam u mnie bieda ale mysle ze 74 wpadnie dzis i co tu myslec systemy nas zawodza i trza ryc na lotki POZDRAWIAM
do annetty :P Wszystko co to napisałem powiedzieli to samo w niedzielnym losowaniu !!! gdzie była i że gracz sam wytypował liczby !!! Nie mam żadnego innego źródła !!! Pozdro :)
Dokładnie wszystko powiedzieli w czasie losowania..tak jak zawsze z poresztą przy większych wygranych :)
kurde wlasnie niech dadza wygrac 10/10 bo caly czas w chujki wala
złodzieje
złodzieje
Czesc wam wszystkim jestem nowy ale w multilotka gram juz pare lat jezeli chodzi o numery to na jutro proponuje 69,75,77,no i moze jako pare 32,67 jak macie jakies typy to prosze pisac
ok dzieki sporo tych kombinaci myslalem ze mniej bedzie,nic powodzenia zycze sobie i wam.
Master są tzw. systemy skrócone, ale niech wypowie się ktoś bardziej kompetentny. Powodzenia
ahoy,21 X- 16,21,31,
22 X 57,75,76 na razie wystarczy bom mam mętlik,zobaczymy co z tych wejdzie,możliwe że z drugiej trójki choć dwa
22 X 57,75,76 na razie wystarczy bom mam mętlik,zobaczymy co z tych wejdzie,możliwe że z drugiej trójki choć dwa
Też Ci Opa gratuluję:) Do Mastera -tu po lewej stronie masz Systemy -na pewno znajdziesz ten, który będzie Ci pasował. Graj rozsądnie:)
No to kaczorku gratki wielkie i dalej tak trzymaj ;)
Mama trafiła 5/5:)-brawo! Kaczor -też wyrazy uznania -przewaga powiększa się:)
MATYCZ,SWINIA JESTES MIALES NIKOMU NIE MOWIC ZE TEN KUPON Z DUZEGO LOTKA ,NO WIESZ TEN CO 6 TRAFILEM ZAKOPALEM ZA STODOLA.TERAZ GO NIE MOGE ZNALESC ,NASUWA SIE WIEC MYSL ZE TY COS O TYM WIESZ,BADZ MOJA SLUBNA KRYCHA .MOWI ZE IDZIE ZA STODOLE DO WYCHODKA ALE COS JEJ DLUGO NIE BYLO ,KURCZE NIE WIEM CO MAM MYSLEC.MOWILA ZE ROZWOLNIENIE MA.
GRAJCIE!GRAJCIE!!! DZIĘKI WAM JESTEM.GRAJCIE JAK NAJWIĘCEJ!!!!