Wpisy 5 555 – 5 654
30 października 2007 07:47 → 30 października 2007 23:37, 100 wpisów
witam! czy ktoś z Was ma kompletną mapę do multi, od początku losowań w jednym pliku? w niedziele miałem jakieś podejrzenia, no i wysłałem i trochę wygrałem-60 zeta.jeśli ktoś byłby tak szczodry i wysłałby mi ją na maila: river1982@interia.pl to byłbym bardzo wdzięczny
najlepszy byłby jakiś taki program,podstawisz wyniki i jazda,może w office
ja tu widzę że te pchają się do czołówki :
1,7,15,24,29,34,38,42,45,48,70,75
1,7,15,24,29,34,38,42,45,48,70,75
16,21,31
16,21
16,31
21,31 mogłoby "pójść"
a te 2 piątki to delikatnie
3,6,44,59,64
7,8,12,32,33
16,21
16,31
21,31 mogłoby "pójść"
a te 2 piątki to delikatnie
3,6,44,59,64
7,8,12,32,33
DO MENOX: No tak!! zapomnialam, ze przeciez losowanie bylo w niedziele... a raczej ze byl dzien przerwy miedzy losowaniem sobotnim a Twoja wypowiedzia...Ja jak zwykle zakrecona...Pozdrawiam!!
Wszyscy tu Aneta jesteśmy trochę "zakręceni":)-to dobrze. Einstein podobnie był trochę "zakręcony" i wygrał:) Pozdrawiam
Witam.
2.8.
12.18.
32.38.
62.68.
72.78.--do każdego--37.38.39. lub--57.58.59.
Pozdrawiam.
2.8.
12.18.
32.38.
62.68.
72.78.--do każdego--37.38.39. lub--57.58.59.
Pozdrawiam.
Dzieki!! Przyznam się Wam, że wcale nie liczę na wygraną...bo nie gram... ja tylko mam kota na punkcie totka...do tego stopnia, że otworzyłam własną kolekturę i... nadal jeszcze nie gram...
..też mam kotka na punkcie totka:) Ale nie kusi Cię,tak jak Opy, żeby np.jednak zagrać w DL? -znając 6 liczb otwierasz sieć kolektur i sklepów:):)
...niektórzy uważają,że ludzie tylko pracą się bogacą. Ale my też pracujemy -zaglądanie do kalendarzy, do tablic rejestracyjnych czy statystyk to też praca:) hahhah. Pozdrawiam
Przeciez ja tez to wszystko sledze, analizuje, kombinuje co z czym i po czym idzie...i tak lacze przyjemne z pozytecznym...
...tak Aneto droga- nikt nam nie obiecywał,że tu będzie raj, albo że będzie łatwo wygrać, ale myślę,że pracując, kombinując i rozsądnie grając można coś osiągnąć. Wszystkim tego życzę. Depesz -no może dziś 74. Trzymam kciuki:)
"kombinując" -w tym pozytywnym znaczeniu:) -bo znam wielu "kombinatorów", co wiele osiągnęli:) hahahah
no, no... takie kombination-action tylko pozytywne...:) ja dzis stawiam na 1 -do powtórki...
Tak w ML- trzeba grać na powtórki, bo średnio 5 liczb powtarza się z losowania na losowanie. Trafnie typując powtarzające się liczby z losowania na losowanie -to uważam już spora część sukcesu. Ale np. taka jedyneczka w DL nie padła już przez 39 losowań. Powodzenia .
...ale zakładając,że dziś powtórzy się 5 liczb z wczorajszego losowania -prawdopodobieństwo jej trafienia jest niestety równe prawdopodobieństwu trafienia pewniaka z 80 liczb i wynosi 1/4. Natomiast już prawdopodobieństwo,ze trafimy 5 liczb z poprzedniego losowania,przy założeniu,że 5 się powtórzy już wynosi 1/15504 -bo tyle piątek można "ułożyć" z 20 liczb. Tak czy owak nie jest to proste, ale bywają losowania,że powtarza się np.9 liczb. Niestety też takie,że tylko jedna jak przedwczoraj. GOOD LUCK.
Tyle, ze w duzego wogole sie nie bawie; jakos mi nie podchodzi... zawsze takie liczby ten Rembiszewski powyciaga, na ktore po trzezwemu napewno bym nie wpadła...Ale.. Trojeczek po ostatnim losowaniu jest mnostwo!!
...tak -to wina kumulacji i ogromnej liczby zawartych zakładów. Też bardziej "ufam" ML. To wynika nawet z samego prawdopodobieństwa trafienia. Jeszcze raz dobrej zabawy w typowania i wysokich wygranych,pa
witam panstwa moje motto to ,jak nie dzis to jutro,pewniak to 16,30,33,35,48,74,78 zycze wygranej paka
Hej ja nie wiem jak wam ale mnie sie juz pomysły konczą na układanie tych liczb hehe:)na dzis mam puszczone parki i trójki z tych liczb:11,12,31,74,49,48,54,5,10.No i oczywiscie jak codzien trójka 41,42,43 oc juz do niej starciłam cierpliwosc:)
HEHE wisienka jak narazie to z wygranych z meczy dokladam do Ml zasze cos zle pomieszam sobie.Ale niech cie bozia wysłucha ze wyciągne dzis cos;)
W koncu po 3 dniach ciszy moze trafi sie cos wiekszego;)
...w basenie pływa kaczką się nie nazywa ?..:-) witam multimaniaków dzisiaj zgrzeszyłem puściłem się w plusie i to całe dwa zakłady :-)a było to tak jadąc w korku widziałem numer telefonu na reklamie o!!!! jaki fajny zestaw puszczę -szybko długopis kartka i zapis teraz jadę do kolektury
powiem wam cos kolektura tez ma znaczenie bo jak jest lipna to nic sie nie trafi znam z wlasnego doswiadczenia napewno warto jest grac tam gdzie padla glowna wygrana to i 4 i 5 w DL wejdzie :)
Kaczorku ja tu licze kombinuje statystykuje a ty co sobie tak z reklam spisujesz jakie to nie sprawiedliwe hehehe:P
Maniek jak spiszesz fajny numer telefonu z reklamy to wcale nie musisz jechać np. do Krotoszyna, hahah -wszędzie wejdzie:) Pozdrawiam
CZesc mam pytanie korzysta ktos moze z typow tj.zaklady sportowe i multilotek WWW.lottox.yoyo.pl podzielcie swoje opinie
matycz jeden sie śmiał z moich tablic i co wchodzą ? a on sam gdzieś sie podział
czsaem samo życie podsuwa nam cyferki ale je lekceważymy a potem o rany czemu ja ich nie pusciłem
Kaczor nie śmieję się -jeśli chodzi o te tablice -zgadzam się, ale to samo wynika ze statystyk -też świadomie czy nieświadomie używasz statystyk. Przez ostatni m-c trafiłem 9 parek jako matycz i paramultimilioner,(przy pomocy statystyk) a są miesiące,że zero. Od czego to zależy? Pozdrawiam Kaczor. Miesiące chude, miesiące tłuste?
to moze na powaznie 3 cyfry ktore dzis beda i gonie do kolektory bo do 21;15 mozna zdawac
Tak, ale to,że parka 41,43 ma większą szanse na powtórkę to właśnie wynika z obserwacji statystycznych. Po prostu grupy liczb mają większą tendencję do występowania razem niż inne w danym okresie. Tu jest potrzebna ta Twoja intuicja,żeby przewidzieć kiedy i czy w ogóle. Prześlij mi swoją intuicję:) hahahh
Z TABLIC MAOŻE DZISIAJ 41 11 A DO NIEDZIELI 41 43 POWINNY WEJŚĆ A MOŻE NIE KTO TO WIE STATYSTYKI TAKŻE ZAWODZĄ I NIC I NKT TU NIE POMOŻE
Matycz! nie musze jechac do Korotoszyna ja mieszkam w wawie i tu puszczam i jabt nie patrzec mam wieksze sznase na glowna wygrana ! w Krotoszynie ktos wygral pierwszy i ostani raz
No to życzę Ci Maniek,żebyś jak najczęściej odbierał te wysokie wygrane. I żeby stadion narodowy stanął gdzieś w pobliżu Ciebie, i żeby w ogóle stanął:) Pozdrawiam
Kaczor,gdyby dało się na 100% wytypować np. ze statystyk czy tablic rejestracyjnych nie byłoby np.złodziei samochodów,bo zamiast narażać się wymiarowi sprawiedliwości przepisywaliby te numery z tablic na kupony i legalnie zarabiali.:):)To nie ulega wątpliwości.:):)
a ja ide do kolektory i zagram troche po swojemu troche z waszo pomoco na takie typy : 70 ( pewna dzis )54,49,39,38,41,43 tak x3 stawka bez plusa
czsem wart popatrzec na tablice na kalendarz ale nie na chama tylko wtedy gdy myśląc o czymś zupełnie innym wzrok ci tam poleci a wygrana będzie
ZRÓB SOBIE MATYCZ EXPERYMENT Z PARKINGU SPISZ 10 PAREK Z SAMOCHODÓW ALE TYLKO Z TYCH COLO CI WPADNĄ W OKOI ZOBACZ CO BĘDZIE OT TAK DLA JAJ
Kaczor - zawsze jak patrze na liczby czy w statystykach czy w kalendarzu -myślę tylko o jednym.....żeby trafić:):)ale masz rację nic "na chama" -nieraz dobra jest nawet mała przerwa jak nie trafiasz. Mniej przynajmniej stracisz - w myśl powiedzenia "chytry dwa razy traci".
...tak Kaczor -ale raz jak spisywałem zwinęli mnie -bo myśleli, że chce ukraść:) od tej pory nie eksperymentuję:):):)Dzięki, to też ryzyko -tak czy siak:):)hahah
a najlepiej puszczać i powtarzać sobie a co bedzie to bedzie to tylko zabawa i dlatego cieszmy się z każdej nawet tej 2-wej wygranej wszak mało ale wygrałem a zaa ile e nie ważne
Aż muszę napisać bo lubię te wpisy Kaczora:) Szczególnie ten ostatni spodobał mi się - "ale nie na chama tylko wtedy gdy myśląc o czymś zupełnie innym wzrok ci tam poleci a wygrana będzie". Ale to nie jest czasem tak że już podświadomie Kaczorku szukasz ciekawych kombinacji liczb będąc gdzieś "w terenie"?
NO PRZYZNAM SIĘ ŻE NIE ALE TYLKO WTEDY GDY DANA KOMBINACJA CYFR ALBO MNIE PRZEŚLADUJE ALBO WYGLĄDA NAPRAWDĘ CIEKAWIE
DISIAJ PRZEŚLADOWAŁA MNIE TRÓJKA 49 54 74 NA RÓŻYNCH POJAZDACH CIEKAWE CO WEJDZI :-)
21:56 I WSZYSTKO SIĘ WYJAŚNI OBY NA PLUS BO DZISIAJ SIĘ NA NIEGO ŁOBUZA ZZZACZAIŁEM
Ale was zlapala schizofrenia cyferek hahah no tak niem nic za darmo mnie juz by glowa bolala POZDRAWIAM nawiedzonych jak i ja
Ooo, teraz juz wiem co jutro puszczę i jeszcze na czwartek bo nie wiem czy kolektury w święto beda otwarte. Pod wpływem filozofii Kaczora prześladowała mnie dziś pewna liczba - średnia ocen wyliczona przez panią w dziekanacie:) Zatem jutro wykombinuje coś z tych cyferek:) I zobaczymy co wyjdzie/wejdzie.
Dlatego nie dziw się Kaczorku,że piszę "poematy":) Też mam czasem natchnienie. Gdzieś coś przecież musi wchodzić:):):)
JA ZE SWOJEGO NUMERU KONTA PLUS NUMERU TELEFONU JUZ MIAŁEM PARE RAZY 6/9 ALE GRAŁEM TYLKO WTEDY GDY PADL MI TAM WZROK
napisz więc drogi matyczu poemat o multilotku który by się stał naszym poematem dzię ki któremu wszyscy bedziemy wygrywac idąc do kolektury z jego tekstem:-)
MAZOWSZE MAŁOPOLSKA Z TEGO ZASŁYNIE ŻE WYGRANA ICH DZISIAJ NIE MINIE HEY
Drogi Kaczorze,a że prawda zawsze leży po środku, myślę,że wspólnie wszyscy napiszemy poemat o MULTI LOTKU, hej:)
A PONIEWAŻ I RYŻ JADA TO I DO RYMU CZASEM POGADA I TO NIE ZAWSZE PO KIELICHU
Tak Kaczor prawda leży pośrodku (razem) -ale nie ten wygrywa ,kto rymuje, lecz ten kto trafnie typuje, hej:):)Powodzonka
A TAK NA MARGINESIE SPRAWDZAŁEM JAK CHODZIŁA MOJA ZŁOTA 40 I TU SZOK TYLKO 3 RAZY PO 7 A TAK 9 11 PRAWIE CODZIENIE Z CZEGO 3RAZY 14/40 PARE12/40 I 13/40
ALE MOŻNA BYŁO W TYM-CU ZMNIEJSZYĆ NAWET DO 30 A EFEKTY PRZY ODROBINIE WIĘKSZEJ KASY A EFEKTY BY BYŁY OSZAŁAMIAJĄCE
Kaczor w związku ze zbliżającym się świętem -takie kiedyś będę miał epitafium na nagrobku -"Tu leży ciało, nie dusza ....Mateusza, co miał TOTALIZATOR w mini-poszanowaniu. GNIJ DRANIU." (parafraza Waldorfa):):) -on miał rząd w ...pie
Tak Depesz, wszyscy kiedyś "walniemy w kalendarz" -(z którego Kaczor czerpie inspiracje:):) To jedna sprawiedliwość, nie szukajmy jej w grach liczbowych:) hahah .Pozdro Depesz -sto lat:)
Dziekuje Matycz ja multi juz toleruje jako zabawe pisalem cos tam kiedys ochlanalem z tego mlynu haha jak wspomne sobie.Ale to bylo dawno.Mam pytanie gra ktos z was w multi w profesjonalu
..ja dalej tkwię Depesz w tym młynie -można powiedzieć,że jestem młynarzem Multi Lotka, ale czy będzie z tego chleb, czy same okruchy jak zawsze- tego też nie wiem. Powodzenia
Dasz Matycz rade podobno w profesjonalu jest oferta 6KUL.Mnie rozchodzi sie oto czy mozna rozpisac np.5 kul z15 wiesz cos na ten temat.To byly by bardziej realne wygrane
HURA hura wpadla 74 i jak tu nie cieszyc sie takim malenstwem i znowu przody a nie tam rozpisy czy numery z tablic rejestracyjnych HAHAHA.Przyznam sie tez przechodzilem schizy hahah
Gratulki Depesz, jutro -a na pewno w następnych dniach czas na 11.:) Powodzenia
DZieki Matycz a jak u Ciebie parki wpadaja czy rozwody haha.Zpewnoscia bedzie 11 bo niebylo jej 16dni ale to tez progresja grac ale mam limit do 640zl tak postanowilem najwyzej doloze na stadiony HAHAH
Oprócz jedny śwarny dziouszki,która mi dziś wpadła w oko:) niestety rozwody:) Może fortuna w listopadzie będzie łaskawsza,pauza:)
jesli masz 3 trafne w 1 kuponie i 3 trafne w 2 kuponie to masz plecy(choc nie wiem na ile liczb grane było).chyba ze trafiłas 3z3 w 1 3z3 w 2 to masz 2 razy 54zł chyba ze stawka była podbita.