Wpisy 5 515 – 5 614
29 października 2007 03:30 → 30 października 2007 20:29, 100 wpisów
A ja dzis sobie puszcze tak 11,12,31,38,49,54,58,69,74:)
Maniek 6 była w Krotoszynie
odział Poznań !!!! Gracz sam wytypował liczby !!!
odział Poznań !!!! Gracz sam wytypował liczby !!!
menox dzieki git, a mowili cos o wygranych z plusa bo tam chyba byly dwie po 300 000 :D
KACZORKU wpis 5504 wyślij jeszcze sobie z nich 3 pierwsze i 3 ostatnie-szóstkę,oraz 75,77 zabierz i też wyślij szóstke
ok!Ale skad juz o tej godz wiedziales ze w Krotoszynie nabazgrali ta szostke?pytam bo jestem ciekawa...totalizator podal przyslal mi taki komunikat dopiero ok11, a Ty juz rano wiedziales...skad tak rzetelne info tak szybko?
Do wpisu 5487 -Master -20-ścia liczb możesz rozpisać na 15504 piątki. Dlatego z 20 losowanych liczb można "ułożyć" - pewniaków-20; parek-190;trójek-1140;
czwórek-4845;piątek-15504;szóstek-38760;siódemek-77520;
ósemek-125970;dziewiątek-167960 i aż 184756 dziesiątek. Natomiast z 10 liczb można ułożyć 252 różne piątki. (przepraszam Kaczor,ale już zatypowałem -co ma być to będzie:) Pozdrawiam
czwórek-4845;piątek-15504;szóstek-38760;siódemek-77520;
ósemek-125970;dziewiątek-167960 i aż 184756 dziesiątek. Natomiast z 10 liczb można ułożyć 252 różne piątki. (przepraszam Kaczor,ale już zatypowałem -co ma być to będzie:) Pozdrawiam
...podobnie -w DL z 49 liczb można ułożyć 13983816 różnych szóstek. W ML z 80 liczb można ułożyć 1646492110120 różnych dziesiątek -a ponieważ jest losowana 20-stka liczb dzielimy tą powyższą "astronomiczną liczbę" przez ilość losowanych 10-tek -184756 -i dlatego prawdopodobieństwo trafienia 10/10 wynosi jak 1 do 8911711. Ale Kaczor potrafi "wyczarować" liczby np.z tablic rej. lub z kalendarza :) -dlatego uważam,że trzeba grać. Wszystko może się zdarzyć.Pozdrawiam i życzę szczęścia.
witam wszystkich ogólnie wczorajszy dzień mogę uznać za udany trochę w ML.trochę u buka i jest git a teraz zgodnie z obietnicą cała 10 która została wypuszczona do środy.....1 11 18 34 49 54 68 69 74 77......do eeeelllliiii wlazł mi ostatni kupon za 2 zeta 214 na 10 zdarzeń
co prawda wbrew moim zasadom bo puszczam 9 ale tyle się naczytałem o puszczalskich dziesiątkami że mi także odbiło
matycz w sporcie wczoraj KRAKÓW górą ale dzisiaj to WARSZAWA w ML.WYGRA ale nie żałuję nikomu niechaj każdy wygra to co sobie maży pozdrowionka :-)
Tak myślę Kaczor,że dziś górą Warszawa, bo raz -październik u mnie kiepski, a dwa-mieszkam prawie dokładnie między Krakowem a Katowicami:) Powodzonka
Czesc wam tu skromny grajek jak tam u mnie bieda ale mysle ze 74 wpadnie dzis i co tu myslec systemy nas zawodza i trza ryc na lotki POZDRAWIAM
do annetty :P Wszystko co to napisałem powiedzieli to samo w niedzielnym losowaniu !!! gdzie była i że gracz sam wytypował liczby !!! Nie mam żadnego innego źródła !!! Pozdro :)
Dokładnie wszystko powiedzieli w czasie losowania..tak jak zawsze z poresztą przy większych wygranych :)
kurde wlasnie niech dadza wygrac 10/10 bo caly czas w chujki wala
złodzieje
złodzieje
Czesc wam wszystkim jestem nowy ale w multilotka gram juz pare lat jezeli chodzi o numery to na jutro proponuje 69,75,77,no i moze jako pare 32,67 jak macie jakies typy to prosze pisac
ok dzieki sporo tych kombinaci myslalem ze mniej bedzie,nic powodzenia zycze sobie i wam.
Master są tzw. systemy skrócone, ale niech wypowie się ktoś bardziej kompetentny. Powodzenia
ahoy,21 X- 16,21,31,
22 X 57,75,76 na razie wystarczy bom mam mętlik,zobaczymy co z tych wejdzie,możliwe że z drugiej trójki choć dwa
22 X 57,75,76 na razie wystarczy bom mam mętlik,zobaczymy co z tych wejdzie,możliwe że z drugiej trójki choć dwa
Też Ci Opa gratuluję:) Do Mastera -tu po lewej stronie masz Systemy -na pewno znajdziesz ten, który będzie Ci pasował. Graj rozsądnie:)
No to kaczorku gratki wielkie i dalej tak trzymaj ;)
Mama trafiła 5/5:)-brawo! Kaczor -też wyrazy uznania -przewaga powiększa się:)
MATYCZ,SWINIA JESTES MIALES NIKOMU NIE MOWIC ZE TEN KUPON Z DUZEGO LOTKA ,NO WIESZ TEN CO 6 TRAFILEM ZAKOPALEM ZA STODOLA.TERAZ GO NIE MOGE ZNALESC ,NASUWA SIE WIEC MYSL ZE TY COS O TYM WIESZ,BADZ MOJA SLUBNA KRYCHA .MOWI ZE IDZIE ZA STODOLE DO WYCHODKA ALE COS JEJ DLUGO NIE BYLO ,KURCZE NIE WIEM CO MAM MYSLEC.MOWILA ZE ROZWOLNIENIE MA.
GRAJCIE!GRAJCIE!!! DZIĘKI WAM JESTEM.GRAJCIE JAK NAJWIĘCEJ!!!!
witam! czy ktoś z Was ma kompletną mapę do multi, od początku losowań w jednym pliku? w niedziele miałem jakieś podejrzenia, no i wysłałem i trochę wygrałem-60 zeta.jeśli ktoś byłby tak szczodry i wysłałby mi ją na maila: river1982@interia.pl to byłbym bardzo wdzięczny
najlepszy byłby jakiś taki program,podstawisz wyniki i jazda,może w office
ja tu widzę że te pchają się do czołówki :
1,7,15,24,29,34,38,42,45,48,70,75
1,7,15,24,29,34,38,42,45,48,70,75
16,21,31
16,21
16,31
21,31 mogłoby "pójść"
a te 2 piątki to delikatnie
3,6,44,59,64
7,8,12,32,33
16,21
16,31
21,31 mogłoby "pójść"
a te 2 piątki to delikatnie
3,6,44,59,64
7,8,12,32,33
DO MENOX: No tak!! zapomnialam, ze przeciez losowanie bylo w niedziele... a raczej ze byl dzien przerwy miedzy losowaniem sobotnim a Twoja wypowiedzia...Ja jak zwykle zakrecona...Pozdrawiam!!
Wszyscy tu Aneta jesteśmy trochę "zakręceni":)-to dobrze. Einstein podobnie był trochę "zakręcony" i wygrał:) Pozdrawiam
Witam.
2.8.
12.18.
32.38.
62.68.
72.78.--do każdego--37.38.39. lub--57.58.59.
Pozdrawiam.
2.8.
12.18.
32.38.
62.68.
72.78.--do każdego--37.38.39. lub--57.58.59.
Pozdrawiam.
Dzieki!! Przyznam się Wam, że wcale nie liczę na wygraną...bo nie gram... ja tylko mam kota na punkcie totka...do tego stopnia, że otworzyłam własną kolekturę i... nadal jeszcze nie gram...
..też mam kotka na punkcie totka:) Ale nie kusi Cię,tak jak Opy, żeby np.jednak zagrać w DL? -znając 6 liczb otwierasz sieć kolektur i sklepów:):)
...niektórzy uważają,że ludzie tylko pracą się bogacą. Ale my też pracujemy -zaglądanie do kalendarzy, do tablic rejestracyjnych czy statystyk to też praca:) hahhah. Pozdrawiam
Przeciez ja tez to wszystko sledze, analizuje, kombinuje co z czym i po czym idzie...i tak lacze przyjemne z pozytecznym...
...tak Aneto droga- nikt nam nie obiecywał,że tu będzie raj, albo że będzie łatwo wygrać, ale myślę,że pracując, kombinując i rozsądnie grając można coś osiągnąć. Wszystkim tego życzę. Depesz -no może dziś 74. Trzymam kciuki:)
"kombinując" -w tym pozytywnym znaczeniu:) -bo znam wielu "kombinatorów", co wiele osiągnęli:) hahahah
no, no... takie kombination-action tylko pozytywne...:) ja dzis stawiam na 1 -do powtórki...
Tak w ML- trzeba grać na powtórki, bo średnio 5 liczb powtarza się z losowania na losowanie. Trafnie typując powtarzające się liczby z losowania na losowanie -to uważam już spora część sukcesu. Ale np. taka jedyneczka w DL nie padła już przez 39 losowań. Powodzenia .
...ale zakładając,że dziś powtórzy się 5 liczb z wczorajszego losowania -prawdopodobieństwo jej trafienia jest niestety równe prawdopodobieństwu trafienia pewniaka z 80 liczb i wynosi 1/4. Natomiast już prawdopodobieństwo,ze trafimy 5 liczb z poprzedniego losowania,przy założeniu,że 5 się powtórzy już wynosi 1/15504 -bo tyle piątek można "ułożyć" z 20 liczb. Tak czy owak nie jest to proste, ale bywają losowania,że powtarza się np.9 liczb. Niestety też takie,że tylko jedna jak przedwczoraj. GOOD LUCK.
Tyle, ze w duzego wogole sie nie bawie; jakos mi nie podchodzi... zawsze takie liczby ten Rembiszewski powyciaga, na ktore po trzezwemu napewno bym nie wpadła...Ale.. Trojeczek po ostatnim losowaniu jest mnostwo!!
...tak -to wina kumulacji i ogromnej liczby zawartych zakładów. Też bardziej "ufam" ML. To wynika nawet z samego prawdopodobieństwa trafienia. Jeszcze raz dobrej zabawy w typowania i wysokich wygranych,pa
witam panstwa moje motto to ,jak nie dzis to jutro,pewniak to 16,30,33,35,48,74,78 zycze wygranej paka
Hej ja nie wiem jak wam ale mnie sie juz pomysły konczą na układanie tych liczb hehe:)na dzis mam puszczone parki i trójki z tych liczb:11,12,31,74,49,48,54,5,10.No i oczywiscie jak codzien trójka 41,42,43 oc juz do niej starciłam cierpliwosc:)
HEHE wisienka jak narazie to z wygranych z meczy dokladam do Ml zasze cos zle pomieszam sobie.Ale niech cie bozia wysłucha ze wyciągne dzis cos;)
W koncu po 3 dniach ciszy moze trafi sie cos wiekszego;)
...w basenie pływa kaczką się nie nazywa ?..:-) witam multimaniaków dzisiaj zgrzeszyłem puściłem się w plusie i to całe dwa zakłady :-)a było to tak jadąc w korku widziałem numer telefonu na reklamie o!!!! jaki fajny zestaw puszczę -szybko długopis kartka i zapis teraz jadę do kolektury
powiem wam cos kolektura tez ma znaczenie bo jak jest lipna to nic sie nie trafi znam z wlasnego doswiadczenia napewno warto jest grac tam gdzie padla glowna wygrana to i 4 i 5 w DL wejdzie :)
Kaczorku ja tu licze kombinuje statystykuje a ty co sobie tak z reklam spisujesz jakie to nie sprawiedliwe hehehe:P
Maniek jak spiszesz fajny numer telefonu z reklamy to wcale nie musisz jechać np. do Krotoszyna, hahah -wszędzie wejdzie:) Pozdrawiam
CZesc mam pytanie korzysta ktos moze z typow tj.zaklady sportowe i multilotek WWW.lottox.yoyo.pl podzielcie swoje opinie
matycz jeden sie śmiał z moich tablic i co wchodzą ? a on sam gdzieś sie podział
czsaem samo życie podsuwa nam cyferki ale je lekceważymy a potem o rany czemu ja ich nie pusciłem
Kaczor nie śmieję się -jeśli chodzi o te tablice -zgadzam się, ale to samo wynika ze statystyk -też świadomie czy nieświadomie używasz statystyk. Przez ostatni m-c trafiłem 9 parek jako matycz i paramultimilioner,(przy pomocy statystyk) a są miesiące,że zero. Od czego to zależy? Pozdrawiam Kaczor. Miesiące chude, miesiące tłuste?
to moze na powaznie 3 cyfry ktore dzis beda i gonie do kolektory bo do 21;15 mozna zdawac
Tak, ale to,że parka 41,43 ma większą szanse na powtórkę to właśnie wynika z obserwacji statystycznych. Po prostu grupy liczb mają większą tendencję do występowania razem niż inne w danym okresie. Tu jest potrzebna ta Twoja intuicja,żeby przewidzieć kiedy i czy w ogóle. Prześlij mi swoją intuicję:) hahahh
Z TABLIC MAOŻE DZISIAJ 41 11 A DO NIEDZIELI 41 43 POWINNY WEJŚĆ A MOŻE NIE KTO TO WIE STATYSTYKI TAKŻE ZAWODZĄ I NIC I NKT TU NIE POMOŻE
Matycz! nie musze jechac do Korotoszyna ja mieszkam w wawie i tu puszczam i jabt nie patrzec mam wieksze sznase na glowna wygrana ! w Krotoszynie ktos wygral pierwszy i ostani raz
No to życzę Ci Maniek,żebyś jak najczęściej odbierał te wysokie wygrane. I żeby stadion narodowy stanął gdzieś w pobliżu Ciebie, i żeby w ogóle stanął:) Pozdrawiam
Kaczor,gdyby dało się na 100% wytypować np. ze statystyk czy tablic rejestracyjnych nie byłoby np.złodziei samochodów,bo zamiast narażać się wymiarowi sprawiedliwości przepisywaliby te numery z tablic na kupony i legalnie zarabiali.:):)To nie ulega wątpliwości.:):)
a ja ide do kolektory i zagram troche po swojemu troche z waszo pomoco na takie typy : 70 ( pewna dzis )54,49,39,38,41,43 tak x3 stawka bez plusa
czsem wart popatrzec na tablice na kalendarz ale nie na chama tylko wtedy gdy myśląc o czymś zupełnie innym wzrok ci tam poleci a wygrana będzie
ZRÓB SOBIE MATYCZ EXPERYMENT Z PARKINGU SPISZ 10 PAREK Z SAMOCHODÓW ALE TYLKO Z TYCH COLO CI WPADNĄ W OKOI ZOBACZ CO BĘDZIE OT TAK DLA JAJ
Kaczor - zawsze jak patrze na liczby czy w statystykach czy w kalendarzu -myślę tylko o jednym.....żeby trafić:):)ale masz rację nic "na chama" -nieraz dobra jest nawet mała przerwa jak nie trafiasz. Mniej przynajmniej stracisz - w myśl powiedzenia "chytry dwa razy traci".
...tak Kaczor -ale raz jak spisywałem zwinęli mnie -bo myśleli, że chce ukraść:) od tej pory nie eksperymentuję:):):)Dzięki, to też ryzyko -tak czy siak:):)hahah
a najlepiej puszczać i powtarzać sobie a co bedzie to bedzie to tylko zabawa i dlatego cieszmy się z każdej nawet tej 2-wej wygranej wszak mało ale wygrałem a zaa ile e nie ważne
Aż muszę napisać bo lubię te wpisy Kaczora:) Szczególnie ten ostatni spodobał mi się - "ale nie na chama tylko wtedy gdy myśląc o czymś zupełnie innym wzrok ci tam poleci a wygrana będzie". Ale to nie jest czasem tak że już podświadomie Kaczorku szukasz ciekawych kombinacji liczb będąc gdzieś "w terenie"?
NO PRZYZNAM SIĘ ŻE NIE ALE TYLKO WTEDY GDY DANA KOMBINACJA CYFR ALBO MNIE PRZEŚLADUJE ALBO WYGLĄDA NAPRAWDĘ CIEKAWIE