Wpisy 5 328 003 – 5 328 207
7 maja 2025 00:09 → 7 maja 2025 15:04, 100 wpisów
@5 327 990 Forsami: krótka reklama pozwala wejść na godzinę na czat, potem może pojawić się kolejna reklama...
@5 328 003 Pasko: koniecznie potrzebne te reklamy
Czy smuciłam się, że ktoś mnie zbanował, nie znając mnie?
Ależ skąd! Przecież to niemal komplement w dzisiejszych czasach – zostać zbanowaną profilaktycznie, zanim zdąży się powiedzieć cześć. To jakby ktoś rzucił we mnie bukietem róż z przyklejoną karteczką: Nie znam cię, ale już wiem, że nie warto. Cudowne.
Czy się odwzajemniłam? Oczywiście – w końcu czym byłby świat bez wzajemności? Szanuję wolę blokujących – każdy ma prawo do swojego cyfrowego podwórka z tabliczką nieupoważnionym wstęp wzbroniony. Ba, niektórzy nawet ogrodzili się podwójnie – najpierw mur, potem fosa, a na końcu system zapór dla nowych użytkowników. Można? Można.
Czy przewidziałam, że nowe konta będą od razu wrzucane do worka z napisem zagrożenie? Naturalnie. W końcu najłatwiej rozwiązać problem ludzi... eliminując ludzi. Po co dyskusja, po co weryfikacja – przecież prewencja to nowa cnota!
A że to nie pomysł admina, tylko efekt nacisków wpływowej grupy? Cóż, czasem demokracja kończy się tam, gdzie zaczyna się grupa z dużym wpływem i małą cierpliwością.
Więc może, zamiast tworzyć kolejne warstwy zabezpieczeń jak cebula, po prostu wstrzymajmy możliwość zakładania kont? Tak będzie uczciwiej. I ciszej. W końcu czego oczy nie widzą, tego klawiatura nie zablokuje.
Ależ skąd! Przecież to niemal komplement w dzisiejszych czasach – zostać zbanowaną profilaktycznie, zanim zdąży się powiedzieć cześć. To jakby ktoś rzucił we mnie bukietem róż z przyklejoną karteczką: Nie znam cię, ale już wiem, że nie warto. Cudowne.
Czy się odwzajemniłam? Oczywiście – w końcu czym byłby świat bez wzajemności? Szanuję wolę blokujących – każdy ma prawo do swojego cyfrowego podwórka z tabliczką nieupoważnionym wstęp wzbroniony. Ba, niektórzy nawet ogrodzili się podwójnie – najpierw mur, potem fosa, a na końcu system zapór dla nowych użytkowników. Można? Można.
Czy przewidziałam, że nowe konta będą od razu wrzucane do worka z napisem zagrożenie? Naturalnie. W końcu najłatwiej rozwiązać problem ludzi... eliminując ludzi. Po co dyskusja, po co weryfikacja – przecież prewencja to nowa cnota!
A że to nie pomysł admina, tylko efekt nacisków wpływowej grupy? Cóż, czasem demokracja kończy się tam, gdzie zaczyna się grupa z dużym wpływem i małą cierpliwością.
Więc może, zamiast tworzyć kolejne warstwy zabezpieczeń jak cebula, po prostu wstrzymajmy możliwość zakładania kont? Tak będzie uczciwiej. I ciszej. W końcu czego oczy nie widzą, tego klawiatura nie zablokuje.
Co za idioci na tych kandydatów...no większość ludzi widzę pierwszy raz...
witam
Ania juz nie bedziesz miala dzieci z tymi co Cie zbanowali. to jest smutne
oprocz blekitnego nieba ( i kasiorki) nic mi wiecej nie potrzeba
UWAGA na gierki
Diamentowa runda się zbliża do końca
10.000zł do wygrania dla szczęściarza
Kończące się losy - liczba pozostałych losów:
Diamentowa Runda za 2 zł - 99 206
Diamentowa runda się zbliża do końca
10.000zł do wygrania dla szczęściarza
Kończące się losy - liczba pozostałych losów:
Diamentowa Runda za 2 zł - 99 206

@5 328 041 hades:
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | PEŁNA SKARBONKA | 2200 zł | Stary Wołów |
|---|---|---|
| SZYBKA KASA | 2000 zł | Lubartów |
| SZYBKA PIŁKA | 1100 zł | Wronki |
| EKSTRA PIENIĄDZE | 10 000 zł | Wrocław |
@5 328 038 emerytka 46:
Musiałem rano hulajke rozebrać.. Widelki..doastala luzu jak stara baba..
Dopisano losowanie nr 500 000 Szybkie 600
Przed chwilą w grze Keno padło 1 x 9/9 (50 000 zł). Zobacz szczegóły
@5 328 049 tomi77: ja czasami też lubię coś rozebrać
Nie pije alko.. Bo jeżdżę.. Zresztą dziś te tuje zamierzam obciąć.. To na wysokości.
Kawa i kawałek ciasta.. Potem na budkę a koło południa ruszam z nożycami i sekatorami..mam też ta Pile do żywopłotów.. Ale to jest za miękkie by ciąć..
Kawa i kawałek ciasta.. Potem na budkę a koło południa ruszam z nożycami i sekatorami..mam też ta Pile do żywopłotów.. Ale to jest za miękkie by ciąć..
71,10,4 profil..
Ale teraz już nie ma sensu.. Jak tule pkt dali za mini... Wbije się do parek do pierwszej 10..maj jedynie
Ale teraz już nie ma sensu.. Jak tule pkt dali za mini... Wbije się do parek do pierwszej 10..maj jedynie
Na stronie www.lotto.pl padła wygrana 30 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 1 x 3)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Gryfino padła wygrana 10 500 zł w grze Keno (6 z 6 x 7 x 3)
W miejscowości Poznań padła wygrana 30 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 3)
W miejscowości Moszczenica padła wygrana 40 000 zł w grze Keno (8 z 8 x 2 x 2)
W miejscowości Wrocław padła wygrana 15 000 zł w grze Keno (6 z 6 x 10 x 3)
Na stronie www.lotto.pl padła wygrana 10 000 zł x 240 w grze Ekstra Pensja
W miejscowości Warszawa padła wygrana 334 215,00 zł w grze Eurojackpot (4+2). Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Wyszków padła wygrana 334 215,00 zł w grze Eurojackpot (4+2). Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Na stronie www.lotto.pl padła wygrana 334 215,00 zł w grze Eurojackpot (4+2). Zobacz wszystkie wysokie wygrane
@5 328 031 wizard:
"Wizard, nie martw się o moje potomstwo — moje geny są tak dobre, że UNESCO już planuje je chronić. A co do tych, co mnie zbanowali — dobrze, że zniknęli, bo moje życie nie jest schroniskiem dla genetycznych wpadek. Naprawdę nie wiem, co w tym smutnego… chyba że patrzysz w lustro."
"Wizard, nie martw się o moje potomstwo — moje geny są tak dobre, że UNESCO już planuje je chronić. A co do tych, co mnie zbanowali — dobrze, że zniknęli, bo moje życie nie jest schroniskiem dla genetycznych wpadek. Naprawdę nie wiem, co w tym smutnego… chyba że patrzysz w lustro."
Witam wszystkich milosnikow zielonej strony zyczr trafnych yupowan i wysokich wygranych dzis nie gram zrobie przerwe do piatku a w piatek tylko 1 zakjad euro chalupa posprzatana podlogi wypastowane koty do ogrodu wypedzilem nirch wietrza futra jade za chwile do miasta w kawiarni troche posiedze jak przyjde o 16 to tylko podloge wyfroteruje milego dnia wszystkim zycze
O co chodzi z tymi reklamami by wejść na czat za każdym razem trzeba krótka reklama to przegięcie wszystkiego nie dość że na stronie pełno reklam rozumiem że trzeba z czegoś żyć ale ile można za chwilę jeszcze nie wejdziesz a już będzie reklamy i żeby wejść 20 reklam
@5 328 081 mistrz0247: no tak dzisiaj wygląda internet. Ten rodzaj reklamy został włączony tylko na czacie w celach testowych.
no jest to wkurzajace..z drugiej strony..ja to mam w dupie..bo jak coś kupuje..muszę to zobaczyć na żywca.. A i to często nie wystarcza..Ale tablety kupowałem szybko..bez oglądania reklam.. byle był 5 g..I matrycę dobra..No to
Parkowa wita...A jutro..zawodzie..jestem zadowolony...na grę jest..ok czekam na 4 mini
Parkowa wita...A jutro..zawodzie..jestem zadowolony...na grę jest..ok czekam na 4 mini Ale lepsze te reklamy na ogólnym.. niż czekanie czy obejrzę w małej i końca...A jeśli przerwie się.. to ują.. nic nie idzie napisać.. to jest chore..dziadostwo.. zmuszanie kogo do oglądania..
mi się nic nie włącza z reklam
Otwórz nową karte w telefonie na dole ekranu są 3 kreski kliknij i jest tam blokada reklam
Otwórz nową karte w telefonie na dole ekranu są 3 kreski kliknij i jest tam blokada reklam
https://www.facebook.com/reel/970572798010253/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
@5 328 079 Anna9:
@5 328 031 :
"Wizard, powiedz szczerze — czy osoby, które jeszcze Cię nie zbanowały, po prostu czekają, aż im dziecko zrobisz? A może Emi i Osa już ustawiają się w kolejce po Twoje cudowne plemniki? No bo przecież jak się zastanowić… kto by nie chciał kawałka tej legendy?"
"Wizard, powiedz szczerze — czy osoby, które jeszcze Cię nie zbanowały, po prostu czekają, aż im dziecko zrobisz? A może Emi i Osa już ustawiają się w kolejce po Twoje cudowne plemniki? No bo przecież jak się zastanowić… kto by nie chciał kawałka tej legendy?"
@5 327 998 2_kule: @5 327 990 Forsami: @5 328 081 mistrz0247: mam i ja coś odnoszę wrażenie - tym skuteczniejsza taka reklama / w znaczeniu - dotarła, choć niekoniecznie do celowego odbiorcy / im trudniej się jej pozbyć, czy to programowo, czy sprzętowo
zaskakujące to jest faktycznie, że jak ktoś ma 2 nieruchomości to już od razu wielkie halo. Głowy Państwa, osoby na najwyższych stołkach, no powinny czegoś się dorobić ... bo jeśli takie osoby niczego w Polsce nie mogą się dorobić, to jak ma się dorobić szary Kowalski. A tu słyszę oświadczenia majątkowe i ledwie kilkadziesiąt tysięcy na koncie, mieszkania na kredyty, no szok. Wyobraź sobie, że TY pniesz się w polityce na jej sam szczyt i finansowo niczym się dalej nie wyróżniasz od przeciętnej osoby ...
prezydent Trump ma majątek wart kilka miliardów dolarów, nie milionów, tylko miliardów ... Putin ma nie wiem ile pałaców ... a w Polsce 2 mieszkania i afera
Kiedyś był Śruba Piotr..różne sposoby na..pozbywanie się staruszków. Chciałbym by na starość nie miał kto im podać szklanki wody..albo kosztowała 50 zł..
Nie wiem czy wyczerpane limit wygranych.. 8 losowan..2 x 3 mini....po 60 zł.. lotto nie gram.. i inne gry też nie gram..wydane..koło 40 zł...
Waldek to jest nic..jeden gość zdrapek wziął za...200 zł...zwrot..110 zł.. no interes jest...chyba ze ktos wezmie 4 sztuki po 5 zl..i trafi 50..zl..
no ok może faktycznie tu nie chodzi o to ile ma, tylko co powiedział, nie wnikam. Słyszałem rano w radiu
W związku z brakiem transmisji losowań o godzinie 14:00, wyniki pojawią się najszybciej jak to możliwe, zaraz po otrzymaniu danych, najczęściej do godziny 14:10.
Dopisano wyniki Kaskady - 03,04,05,06,07,13,14,17,18,19,20,21
Multi Multi
14:00 07.05.2025
1
4
5
10
18
20
23
33
35
46
47
48
49
51
58
59
67
68
70
77
14:00 07.05.2025
1
4
5
10
18
20
23
33
35
46
47
48
49
51
58
59
67
68
70
77
+35
Na lc już dawno są...
Dopisano wyniki Multi Multi
01, 04, 05, 10, 18, 20, 23, 33, 35, 46, 47, 48, 49, 51, 58, 59, 67, 68, 70, 77
Plusem jest liczba: 35
01, 04, 05, 10, 18, 20, 23, 33, 35, 46, 47, 48, 49, 51, 58, 59, 67, 68, 70, 77
Plusem jest liczba: 35
Stałe zestawy liczbowe Multi Multi
Przeanalizowano 18611 zestawów od 1971 graczy.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 15 832 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 31 093 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- winow - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 140 zł = 56,00 x koszt gry
- siunia - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 140 zł = 56,00 x koszt gry
- Kenio - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 214 zł = 42,80 x koszt gry
- kate_free - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 183 zł = 36,60 x koszt gry
- lesiu28 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 63 zł = 25,20 x koszt gry
pasko ,, i co za długo nie podawane wyniki MM mówisz ze szybki niz na stronie
Dopisano wygrane Kaskady - padło 4 x 1000 zł
W miejscowości Dąbrowa Górnicza padła wygrana 200 000 zł w zdrapce PODKOWA SZCZĘŚCIA. Szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Dopisano wygrane Multi Multi
W miejscowości powiat wieruszowski padła wygrana 77 777 zł w zdrapce SUPER 7. Szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
@5 328 104 Pasko:
"Oczywiscie, bo przeciez kazdy z nas budzi sie rano z mysla: Jakby tu dzis wzbogacic sie metoda Putina albo Trumpa? Idealni idole do nauki etyki biznesu - jeden wladca absolutny, drugi krol bankructw. Patrzenie na ich majatki bez kontekstu to jak podziwianie rekina za to, ze swietnie plywa - szkoda tylko, ze zostawia za soba krew."
"Oczywiscie, bo przeciez kazdy z nas budzi sie rano z mysla: Jakby tu dzis wzbogacic sie metoda Putina albo Trumpa? Idealni idole do nauki etyki biznesu - jeden wladca absolutny, drugi krol bankructw. Patrzenie na ich majatki bez kontekstu to jak podziwianie rekina za to, ze swietnie plywa - szkoda tylko, ze zostawia za soba krew."
Przed chwilą w grze Keno z Mnożnikiem wylosowano mnożnik x10. Zobacz wygrane
Przed chwilą w grze Keno padło 10 x 7/7 (15 000 zł). Zobacz szczegóły
@5 328 197 hades: Przyznasz, ze wczorajsze liczby byly miodzio? Szkoda, ze nie zagrane ponownie.Wrrr.
@5 328 198 Jelonek:

Maksymalna kumulacja w tej Loterii to 120 000 000 euro.
Żadne 141.
Żadne 141.
hades ,, co to znaczy >>Ojro<< ja nic nie rozumiem ,,a nic co wiem
Krzysio.
Hades gada/pisze po niemiecku.