Wpisy użytkownika mistrz0247
Łącznie 326 wpisów w archiwum, pokazane od nr 83 001. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
pierona wczoraj trocha pecha w nimi miołech 11 16 24 28 30 a było 11 20 24 27 27 to jo stary hanys powrócił i zaczna typować to wom głowa odleci ha ida śmigać na piwo
pierona 37 pomyliło mi sie
kaj to wles zatypowac te 12 iczb tyn konkurs bo tu widziołech reklama
jerona 5-12 w lotto jako jedyny
witajcie ja wczoraj wygralem 1000 zł w extra pensji jo je liczby 10 16 19 24 28 i 1 tak blisko masakra jeden zakład chybił trafił
no i mamy kumulacjie
ma ktos system by trafic choc 7 w multi
jako to je tam na stronie pisze wygrane kielce tu tez a tam w komukacie pinczów sedziszów i lesna wygrane o co łazi
Jako to jest pisze 1333euro za4-2 to jest około 5300 a tu wygrana 111 tys nie kapuje
Wytlumaczy mi to ktoś dzięki
wytłumaczy mi ktos jakim cudem za 4-2 płacili 111 tys jak wygrana 1333 euro po 4 zł kurs daje przeszło 5 tys w eurojackpot
czekamm na odpowiiedz dzieki
Gdzie padła 6 w Lotto
Witom wos
Poznań mini lotto system na 12 liczb masakra jednak ludzie mają kasę żeby za kupon prawie tysiąc dać dla mnie to szok 2 wyjścia zagrał jakiś biznesmen albo więcej ludzi złożyło się na kupon
Znów sławne Ziębice gdzie padło 35 mln w lotto potem była znów wielką wygrana i wczoraj 100 tyś a a parę osób mieszka szczęśliwe miejsce
Już teraz ludzie nie umierają na wylewy zawały udary powikłania cukrzycowe rak itp tylko na covid bo przecież dostają kasę za to jak wpisze się covid a że umarł na raka na wylew kogo to obchodzi liczy się statystyka i kasa
Arczybalik w więzieniu jest
Okolice Kędzierzyn Koźle -8
Ja umarło na inne choroby już ludzie nie umierają na raka wylewy zawały cukrzyca itp tylko na covid ale nie się co dziwić jak wpisują covid żeby dostać kasę bo za covid płacą przykład z mojej wioski gdzie tylko 130 mieszkańców umarli na wylewy a wpisali Covid rodzina zdziwiona trzemu tak a lekarz bo taka przyczyna zgonu a przyczyna 2 wylew do mózgu to już jest śmieszne
I kaczor chce by szczepienia obowiązkowe niech on pierwszy i jego kot ludzie wyjdą wtedy na ulicę
No właśnie 90 procent z tych co umarło to na choroby takie pospolite jak od wieków ale statystyka musi się zgadzać trzemu tyle osób nagle umiera bo dopiero po czasie działanie szczepionki zatory zakrzepy itp nad innymi szczepionkami lata się pracowało i działania na ludzi a nie że w ciągu jednego niecałego roku wymysliku
Gratulacje ktoś zaszeleje na nowy rok ja miałam 2 ostatnie liczby 39 i 45 tak patrzę teraz 3 mln 700 tys zakładów zawarte ogólnie wygranych od 3 wzwyż 70 tys czyli wychodzi 3 mln 600 tys pustaków masakra to jest niewiem jak to nazwać to samo w zdrapkach jedna na na na milion lub 2
Rt1 a ile wydałeś he po co śmiechy
O Bieńkowice koło Raciborza blisko mnie fajna zdrapka prawie na sylwestra
Coś mi się ostatnio wydaje że ludzie w mi i grają rodzinami znajomymi dzielą się zakładem a potem wygrana i grają systemem bo co prawie druga 5 systemem bo jedna osoba to duży wydatek wydać prawie 2 stówy na zakład i nic chyba że jacyś biznesmeni z kasa ludzie ale trzeba przemyśleć to niezły sposób większa szansa wygrania choć trzeba się podzielić coś za coś
Witom wos chyba zaczną grać na 3 i 4 w multi bo w zdrapkach ostatnio gówno idzie wygrać same pustaki podają 20 par trójek na 14 i 22 ciekawe czy co siednie wystarczy że siednie jedna to zwrot kosztów to tak
2-21-22
3-14-25
1-25-36
17-25-58
33-36-39
44-46-80
15-35-69
47-78-79
66-77-80
35-47-58
55-55-69
51-52-56
77-78-80
11-14-77
23-35-58
46-58-62
46-51-59
13-18-24
33-36-56
33-45-46
No ludziki gratulacje już do mie he
2-21-22
3-14-25
1-25-36
17-25-58
33-36-39
44-46-80
15-35-69
47-78-79
66-77-80
35-47-58
55-55-69
51-52-56
77-78-80
11-14-77
23-35-58
46-58-62
46-51-59
13-18-24
33-36-56
33-45-46
No ludziki gratulacje już do mie he
No i ani jedna trójka nie trafiona zobaczymy o 22 ale widocznie to już jest policzone przez Lotto że chyba trzeba z 50 zakładów idąc by trafić jedna 3 a może ktoś ma system nie drogi na 3 w multi bardzo bym prosił jak ktoś ma niech wyślę mi na email krzysztof779@wp.pl
Tyle wygranych w multi chyba przez to że liczby od 5 do 9 pokolei też tak mogłem ustawić moje 3 ale kto to ma wiedzec napewno większość chybil
Pasko po co podajesz w szybkie 600 takie wygrane po 21 zł po 50 albo około 100 ci to za wygrane śmieszne tylko powino się tu pisać te powyżej tysiąca i główne a na co na wiedzieć że 30 ludzi 20 zł wygralo
Zaś Ziębice szok taka wiocha a ta co chwilę główne wygrane
Oam 5 1 w euro Jackpot yno mi jednej brakło to chyba jaki milion bydzie szok masakra niedowierzaniem
To jest dobre myślisz że wygrałeś na 2 browary albo na dobry sok przychodzisz do kolektory żeby zagrać na następne 2 losowania jak oczywiście nie sprawdzasz wyników a ta ci gada tysiak he chce widzieć zdziwienie tych 4 osób ale ja ostatnio gram w Keno na 3 licz na więcej losowań oczywiście z mnożnikiem i też jest ciekawie 2 dni temu 9-7 z Mnożnikiem 2 i 2 stówy wczoraj 9-6 i 10 zł tym razem mnożnikiem 1 najlepiej opłaca się grać na 9 licz ponieważ już od ,4 placa
O w ciągu godziny 2 razy mnożnikiem 10 to tak tylko w weekendy albo wczas rano albo późnym wieczorem się zdarza
Tam w opisie błąd pisze o 9 liczbach cały czas a wpisane 3
Witam założę się że ten kto wczoraj zagrał w mini lotto przez internet zagrał 3 takimi zakładami i wygrał dziwne że naraz w jednym losowaniu na 5 wygranych to 3 na Lotto pl
Niemożliwe ktoś chyba zgarnął 220, tys w diamentach bo mało prawdopodobne żeby 2 osoby w ciąg u 5 minut wygrały podobne wygrane w tej samej gierce chyba pierwszy raz takie cos wydarzyło w tej grze paski ocen to według ciebie
W lotto chyba jakiś biznesmen wygrał albo grupa ludzi złożyła się na kupon zwykły Kowalski w tych czasach nie wyda tyle kasy na kupon napewno w jakim wielkim mieście padla
Witam ile wygram jak trafię 4 liczby z 8 w multi stawka razy 2 bo normalnie jest 6 zł a jak mam stawkę razy 2 to wygrywam 12 bo niewiem
Witam ile wygram jak trafię 4 liczby z 8 w multi stawka razy 2 bo normalnie jest 6 zł a jak mam stawkę razy 2 to wygrywam 12 bo niewiem
Czy ktoś może mi odpisać dziękuję
I niech mi ktoś powie że w Polsce bieda inflacja co chwilę ktoś gra systemem m mini lotto na 10 skreśleń kto to takie kupony oddaje napewno nie zwykły kowalski
Widocznie fordami też do biednych nie należysz jak do ciebie prawie 400 zł idąc za za zakład w którym nie ma pewności że się nawet jedna liczba nie trafi bo tak jest wiem że jak się trafi niezła kasa systemem ale wpierw te około 400 zł trzeba wydać i może sobie poleciec wysoko do gwiazd dla zwykłego Kowalskiego to sa ogromne pieniądze i nie powiecie mi że to udaje normalny zwykly człowiek tylko taki co gra hazardowo i ma kasę no ale widać po ostatnich razach to w większości ludzie z systemem wygrywają
Fordami kto tu coś pisze o używkach piwie itp chyba że ty grasz w lotto i doliczasz se używki i wychodzi tak samo nic nie wspominałem o takim czymś to teraz odpowiedź ktoś dał za 400 kupon przegrał i niema nic a za 400 zł masz super obiad w restauracji z noclegiem i spa kto stracił według ciebie napewno nie ten drugi ja tylko daje do zrozumienia że taka osoba ma kase dla niego 400 zł to tak jagby 4 zł dla zwykłego i gra i wygrywa czasami ale jak wygra to już porządnie takie osoby albo są bogate ale grają w grupie np rodzina się składa znajomość i potem się dzielą
W miejscowości czarna ziemia padła wygrana milion złotych w lotto plus
W miejscowości czarna ziemia padła wygrana milion złotych w lotto plus
To w Polsce wioska 50 mieszkańców koło jeziora
Bieda w kraju a ty co chwilę systemy w lotto teraz to napewno jakiś biznesmen zagrał albo pół bloku się poskładali na kupon ale zauważyłem że przeważnie w większości to wielkie miasta tam grają bo tam inne pieniądze inne życie nie to co w małych miejscowościach
Druga główna wygrana w lewym to została tylko jedna sztuka szybko poszło przynajmniej zdrapki bo lewy ostatnio powolny no to już mniej ciekawa ta zdrapka jak tylko jedna główna wygrana
Ja pier.. jak można tak trafić 5-1 to jakiś kosmos ja jeden zakład i 1.1
Witam możecie mi coś zrozumieć czy tylko jedna osoba w kółko daje kupon w gierki za 50 i w kółko wygrywa tysiąc albo półtora czy więcej osób tak łatwo idzie wygrać 1000 przy tej stawce chyba zacznę grać bo to niemożliwe żeby niekiedy co parę minut wygrana ta sama przeważnie późnym wieczorem lub w nocy
Ja się nie kłócę tylko łatwo idzie wygrać te tysiąc może mi ktoś napisać pasko albo ktoś inny jaka szansa ile do ile jest przy tej stawce ile jest wygranych
Podawali gdzie padła szóstka w Lotto
Gdzie padła szóstka
Witam pasko piszę gdzieś ile zakładów odal zwycięzca że sławna gdzieś czytałem za tylko zagrał za 3 zł czyli bez plusa czy to prawda
Ile zakładów odal zwycięzca że sławna za jaką kwotę
Pasko to co zrobiłeś te wygrane to bez sensu kiedyś było fajniej teraz się ciężko połapać za dużo tego
Witam co się stało z premią w szybkie 600 od 26 marca nie wygranych
O co chodzi że na lotto 2 razy Kudowa Zdrój w mini Lotto ta sama kolektora
Padło o co chodzi z tym mini 2 razy padła wygrana w tej samej kolekturze w Kudowa Zdrój
Pasko miało byc
No ale na stronie lotto jest wpisane 2 razy Kudowa Zdrój wygląda to tak jagby jedna osoba odala 2 takie same kupony
Według mnie najbardziej prawdopodobne że osoba odala dwa takie same zakłady moze przypadkowo a może tak cały czas oddawała to żeby totalizator podał źle mało prawdopodobne
Witam pasko po co podawać takie wygrane w gierki 1000 zł albo 1500 przecież to nie są jakieś Wielkie wygrane powinno informować jak naprawdę wielkie takie powyżej 10 tys tak według mnie bałagan się robi chyba że uwarzasz że wygrać tysiąc to sukces tak może być bo ja grałem i więcej przegrałem nic wygrałem największą wygrana 12 zł gierki to wyciąganie kasy od nas
No i znów wielką mi to wygrana jeszcze przy stawce 50 zł kto to gra jacyś biznesmeni
Chyba że dostajesz kasę za reklamę tych gierek podawać te wygrane teraz no ktoś wygrał w euro Jackpot 270 tys ale nie ma informacji gdzie bo ktoś wygrał 60 mln to ten drugi poszedł na boczny tor he
Właśnie nie padło podaje ile dzienie na czysto zarabiają na gierkach ile ludzie wydają a ile wygrywają to nie jednemu szczęka opadnie
Dalej nie ma podawane gdzie padają wygrane i jak ktoś grał np mini Lotto
Zaklęta fortuna rozbita po godzinie 5 ktoś chyba do pracy zrobił sobie prezent
Ktoś wygrał kto wiedział że mało losów nie przypadkowo zagrał po godzinie 5
Zauważyliście że w Stargardzie w poniedziałek w kolektorze szczecińska 100000 w multi następny dzień w tej samej 500000 w multi dziwny zbieg okoliczności myślę że to ta sama osoba
Czyżby jasnowidz z Stargardu zrobił sobie wolne ale napewno się odezwie jak my się kasa skończy
Niemożliwe takie numery w EURo i jeszcze ktoś trafia 4-2 lub 5-0 to jest chore
Widocznie ta sama osoba odala 2 razy ten sam kupon powtórzyła go ostatnio było podobnie w Kudowie Zdrój w mini Lotto
Wygrana w lotto padła w miejscowości kurokokotek
No zadupie 340 mieszkańców zaraz będzie wiadomość
Coś myślę że tylko powiat powiedzą
I co gadałem że napiszą powiat Katowice
Pasko wróćmy na ziemię trafić szóstkę w lotto graniczy z kosmicznym cudem a co dopiero EuroJackpot trafić 5-2 ja gram w szybkie 600 jest liczb 32 a ja 2 nie mogę trafić a tam 50 i jeszcze 2 z 12 trafic nie licząc cenę za zakład to nie Niemcy u nich zakład 2 euro a jakie zarobki jakim cudem unas tak drogi zakład a ile my zarabiamy ile Niemcy
Ja tego nie rozumiem cały czas oglądam i powiecie mi jedno dlaczego cały czas Niemcy wygrywają to po prostu jest chore ja mam tylko jedno wytłumaczenie dla nich zakład do dla nas jak mini Lotto a zarabiają 5 razy tyle i więcej pasko wytłumacz to bo to jest niemożliwe ile głównych wygranych przecież Niemcy to nie Ameryka
Pasko jest możliwość sprawdzenia ile zakładów oddane w każdym państwie wtedy może by cos rozjaśniło bo w tej chwili to jest chore
Wy się śmiejecie ale według mnie to nie jest do śmiechu u ich 2 euro za zakład jak unas 2 zł a zarobki nie porównywalne do Polski mam takie wytłumaczenie dla zwykłego Polaka co za zarabia 3 tys na miesiąc 12.50 za zakład to bardzo dużo wreszcie lotto powini za to się wziąć ale nic nie robią bo kasa leci
Trisettum i właśnie policz to unas powinien zakład też kosztować 2 zł i i wtedy byście widzieli ile było by wygranych
Pasko siedzi cicho bo mu tak dobrze i kasa mu leci ja się wezmę za to
My za godzinę pracy kupimy 2 zakłady EuroJackpot Niemiec kupi 20 i więcej i i dlatego cały czas Niemcy a Polacy płacą i kasa dla rządu lotto i innych
Musi kosztować 2 zł przy naszych zarobkach co pieprzysz rallfek
To jest chore że zakład kosztuje 12.50 przy naszych zarobkach tylko żaden głośno o tym niechce gadac
Co pieprzysz pasko bronisz teraz nie zwykłych ludzi ale oszustów napewno zaraz mnie zablokujesz bo tylko tak działacie byś potwierdził jak jest mówię prawdę
Powiec mi Polak zarabia średnia 3 tys płaci 12.50 Niemiec 2 tys euro płaci 2 euro za zakład i to jest w porządku
He kto zarabia w Polsce 10 tys może ty ja mówię prawdę zwykłym Kowalskim co zarabia 3 lub 4 tys i jeszcze musi z tego wyżyć i opłaty
Ja może uwas w Warszawie wy tyle zarabiacie albo Wrocław Kraków ale nie zwykły człowiek
Dziwię że bronicie koszt zakładu albo macie kasę np pasko biedny nie jest reklam coraz więcej na stronie to się broni
Ja bym był pasko to bym krytykował że tyle kosztuje zakład i nie każdego stać ale dla ciebie tylko kasa się liczy ile zarobisz na prowadzeniu strony
Albo wy wszyscy ciemni albo niewiem co napisze jeszcze raz Niemiec zarabia 2 tys euro zakład 2 euro polska ok średnia krajowa 4 tys netto i to mówię ogólnie nie Warszawiaki zakład 12,50 policzcie
Po prostu dla nich to takie mini Lotto jak dla nas a unas to EuroJackpot to luksus
Ale tylko chce że pasko mi przyznał rację że tak jest ale z wiadomych przyczyn nie zrobi tego
Ha trzemu dają więcej bo wiedzą że to nie sprawiedliwe tylko że nielicznu wygrywają a oni będą cicho
Pasko nie wygrasz ze mną ok dostanie ta osoba więcej 10 razy tyle ale zapominasz ile ludzi gra i ma puste zakłady za 12.50 wygra jedna osoba a straci tysięcy a Niemiec straci 2 euro polska 12 50
Po prostu zakład powinien kosztować między 2 a 4 zł na nasze zarobki i tyle i paski daj mi rację czego się boisz
Pasko by mnie dawno zablokował a wie że mam rację ja bronię zwykłych ludzi nie bogatych bo grają za wielką kasę i systemami
« PoprzednieKolejne 100 »