Wpisy 5 327 472 – 5 327 612
6 maja 2025 13:52 → 6 maja 2025 15:45, 100 wpisów
Sebastian.
To stanowisko jest przeznaczone dla Ciebie.
To stanowisko jest przeznaczone dla Ciebie.
@5 327 465 Pasko: To jest zrozumiałe. Pisałem ja jak zostanę Moderatorem/Adminem każdy przypadek będę rozważał indywidualnie bez emocji.
Sebastian.
To tyle na temat wyborów na czacie.
To tyle na temat wyborów na czacie.
@5 327 466 krzysio: kto to zaq69
@5 327 475 Janosik 2009:
@5 327 472 Sebastian_M: Oddalbym glos na Ciebie, ale sie wstrzymuje bo jawne glosowanie mogloby byc szkidliwe, a po drugie, bardzo Cię szanuje by skazywac Cie na porażke.
@5 327 478 Jelonek: Potrzebuję tylko 5 głosów na TAK
Mam już 2 więc każdy na wagę złota
Mam już 2 więc każdy na wagę złota
@5 327 478 Jelonek: Ale jak nie dasz mi poparcia trudno. Nie obrażę się
@5 327 479 adek108:
Końce z 4.
2-4/8.
2-4/8.
@5 327 481 Sebastian_M: Gdzie ten glos oddac ?
@5 327 484 Jelonek: Tu na stronie. Tu gdzie teraz jesteśmy. Piszesz że np. jesteś za i krótkie uzasadnienie.
21,32,58
8,15,69
479.
Pierwszy zestaw.
2-4/10.
Pierwszy zestaw.
2-4/10.
zag69 ,, wszyscy tak zachowuja ,,naprzykład wygroc albo nie wygroc ,,to samo jak u ciebie
@5 327 455 adek108: Jestem zackandydatura Sebastiana bo wierze w jego uczciwość , kulture i sprawiedliwość.
W związku z brakiem transmisji losowań o godzinie 14:00, wyniki pojawią się najszybciej jak to możliwe, zaraz po otrzymaniu danych, najczęściej do godziny 14:10.
@5 327 491 jagawisia:
@5 327 491 jagawisia:
0-1/3.
@5 327 491 jagawisia: Jak jesteś to może i Ty się wypowiedz w sprawie wyboru moderatora tej strony ?
Krzysio.
Chyba będzie 1/2.
Chyba będzie 1/2.
zag69 ,, a pasko wczoraj w nocy nie spał w nocy ,, ja widzialem troche i od razu spałem nie moom siły patrzeć na czacie jestem zmeczony
na podstawie historycznych wpisów mogę też zrobić wstępną ocenę. W sumie teraz przejrzałem ostatnie 100 wpisów wujka na szybko i to się nadaje do blokady, więc wujek74 dostaje blokadę faktycznie tak czy siak.
@5 327 502 jagawisia: To jeszcze krótkie uzasadnienie
Popieram kandydaturę Najczigodniejszego Sebastiana.Potrzebny nam kulturalny i sprawiedliwy admin oczekiwany od lat.
@5 327 504 Anna9:
21,22
Właśnie Kulki robią wszystko aby dobrze wypaść.
Dopisano wyniki Kaskady - 02,03,04,05,09,10,13,15,17,18,21,24
@5 327 507 Anicolla15:
@5 327 510 Sebastian_M:
Dopisano wyniki Multi Multi
05, 07, 08, 09, 16, 22, 27, 31, 34, 42, 54, 55, 59, 60, 67, 68, 69, 72, 75, 79
Plusem jest liczba: 08
05, 07, 08, 09, 16, 22, 27, 31, 34, 42, 54, 55, 59, 60, 67, 68, 69, 72, 75, 79
Plusem jest liczba: 08
Stałe zestawy liczbowe Multi Multi
Przeanalizowano 18695 zestawów od 1970 graczy.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 15 354 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 37 938 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- armageddon303 - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 520 zł = 104,00 x koszt gry
- qjaster - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 214 zł = 21,40 x koszt gry
- Mijagi - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 270 zł = 18,00 x koszt gry
- Rjanuszwyderka - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 88 zł = 17,60 x koszt gry
- pigwinek - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 42 zł = 16,80 x koszt gry
pasko ,, po co zablokuje wuje ,,jedno i drugie osoby jelonek razem ,, niz jedno osoby
@5 327 515 hanusia76:
@5 327 479 adek108: Plus wszedł Ci 2 x
Sebastian
Ania 9 super napisała potrzebna nam jest na stronie osoba taka jak Ty
Ania 9 super napisała potrzebna nam jest na stronie osoba taka jak Ty
@5 327 522 jagawisia: Dziękuję Ci za poparcie i uzasadnienie
Dopisano wygrane Kaskady - padło 4 x 1000 zł
@5 327 411 Pasko:
Mam już poparcie 5 osób więc możesz rozważyć kandydaturę
Popierają mnie w kolejności.
1- adek108
2-Janosik 2009
3-Jelonek
4-jagawisia
5-Anna9
Mam już poparcie 5 osób więc możesz rozważyć kandydaturę
Popierają mnie w kolejności.
1- adek108
2-Janosik 2009
3-Jelonek
4-jagawisia
5-Anna9
@5 327 530 Jelonek:
Dopisano wygrane Multi Multi
@5 327 531 Sebastian_M: Administrator, niezależnie od kontekstu – czy mamy na myśli administratora sieci, systemu, czy moderatora społeczności – powinien posiadać szereg cech, które umożliwiają skuteczne i sprawiedliwe wykonywanie obowiązków.Jasne i precyzyjne komunikowanie się jest kluczowe – zarówno przy przekazywaniu informacji użytkownikom, jak i współpracownikom. Umiejętność słuchania innych, rozumienia ich problemów i reagowania na nie w sposób konstruktywny. Odpowiedzialność i rzetelność
Sumienność: Administrator musi dbać o bezpieczeństwo, stabilność i jakość funkcjonowania systemu lub społeczności.
Dbałość o szczegóły: Często drobne niedopatrzenia mogą prowadzić do poważnych problemów, dlatego precyzyjność jest tu kluczowa. Umiejętności rozwiązywania problemów
Szybkie reagowanie: Umiejętność identyfikacji problemów i wdrażania rozwiązań w sytuacjach awaryjnych.
Kreatywność: Niekiedy standardowe procedury zawodzą, więc warto umieć znaleźć niestandardowe, efektywne rozwiązania. Zdolności organizacyjne i przywódcze. Umiejętność radzenia sobie w stresie. W sytuacjach kryzysowych kluczowe jest zachowanie spokoju i logiczne podejście do problemów. Gotowość do adaptacji w zmieniających się okolicznościach i szybkie dostosowywanie się do nowych wyzwań. Bezstronność i etyka. Decyzje podejmowane przez administratora powinny być wolne od uprzedzeń i oparte na faktach.Szczególnie w obszarze IT, konieczne jest przestrzeganie zasad bezpieczeństwa oraz ochrony informacji.
Podsumowując, dobry administrator łączy w sobie wiedzę techniczną z umiejętnościami miękkimi, wykazuje odpowiedzialność i profesjonalizm, a także potrafi radzić sobie zarówno z codziennymi, jak i kryzysowymi sytuacjami.
Sumienność: Administrator musi dbać o bezpieczeństwo, stabilność i jakość funkcjonowania systemu lub społeczności.
Dbałość o szczegóły: Często drobne niedopatrzenia mogą prowadzić do poważnych problemów, dlatego precyzyjność jest tu kluczowa. Umiejętności rozwiązywania problemów
Szybkie reagowanie: Umiejętność identyfikacji problemów i wdrażania rozwiązań w sytuacjach awaryjnych.
Kreatywność: Niekiedy standardowe procedury zawodzą, więc warto umieć znaleźć niestandardowe, efektywne rozwiązania. Zdolności organizacyjne i przywódcze. Umiejętność radzenia sobie w stresie. W sytuacjach kryzysowych kluczowe jest zachowanie spokoju i logiczne podejście do problemów. Gotowość do adaptacji w zmieniających się okolicznościach i szybkie dostosowywanie się do nowych wyzwań. Bezstronność i etyka. Decyzje podejmowane przez administratora powinny być wolne od uprzedzeń i oparte na faktach.Szczególnie w obszarze IT, konieczne jest przestrzeganie zasad bezpieczeństwa oraz ochrony informacji.
Podsumowując, dobry administrator łączy w sobie wiedzę techniczną z umiejętnościami miękkimi, wykazuje odpowiedzialność i profesjonalizm, a także potrafi radzić sobie zarówno z codziennymi, jak i kryzysowymi sytuacjami.
@5 327 550 Xarnu: to już z 3-go nicku. Z jednego wystarczy.
@5 327 553 Pasko: Czyli mam 3 głosy nie 6 tak?
Bo już nie wiem jak to liczyć.
Tak przeglądam teraz tego czata i faktycznie widzę, że wujek tu ostatnio broił mocno. Może faktycznie jak dostanie blokadę na stałe, to będzie tu spokojnie
Bez wujka to moderator tu by się nudził, bo ogólnie to jest spokojnie.
Przypominam też, że stali bywalcy mają nową funkcję jeśli obawiają się o swoją prywatność, czyli możliwość blokowania wszelkich swoich wpisów wobec użytkowników ze stażem mniejszym niż rok.
Zaznaczając tą opcję możecie swobodnie pisać i żadne z nicków młodszych niż rok stażu na stronie ich nie zobaczy. Dodatkowo możecie zablokować nicki starsze niż rok, z którymi kontaktu również sobie nie życzycie i już całkowicie swobodnie można pisać ...
Przypominam też, że stali bywalcy mają nową funkcję jeśli obawiają się o swoją prywatność, czyli możliwość blokowania wszelkich swoich wpisów wobec użytkowników ze stażem mniejszym niż rok.
Zaznaczając tą opcję możecie swobodnie pisać i żadne z nicków młodszych niż rok stażu na stronie ich nie zobaczy. Dodatkowo możecie zablokować nicki starsze niż rok, z którymi kontaktu również sobie nie życzycie i już całkowicie swobodnie można pisać ...
@5 327 561: a co jeśli ktoś zaznaczy tą opcję, a jednak ma kogoś zaufanego ze stażem mniejszym niż rok ... no to dodaje do zaufanych go i będzie już możliwe obustronne pisanie między Wami.
@5 327 531 Sebastian_M: adek108,jelonek i Anna9 to jedna osoba
pasko ,, jestem nie wierzący no to trudno wyrzucamy do wora ,, ani powaga nie noszyc
Hejka
Jestem przeciwko kandydaturze Seby uzasadniać nie będę bo nie chce rozpętać tu burzy
Jestem przeciwko kandydaturze Seby uzasadniać nie będę bo nie chce rozpętać tu burzy
dzikus nie masz racji Jelonek Anna9 i adek108 to są trzy różne osobyamy tylko podobne poglądy bo nas nasi rodzice dobrze wychowali i to wszystko na ten temat jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości to niech zapyta Pasko
Pasko
za kandydatem powinny głosować osoby z długim stażem
nie tacy co mają konta po parę miesięcy
Ktoś ma konto 3 miesiące to co on wie np, o Sebie?
nic kompletnie nic więc niech nie zabiera głosu
za kandydatem powinny głosować osoby z długim stażem
nie tacy co mają konta po parę miesięcy
Ktoś ma konto 3 miesiące to co on wie np, o Sebie?
nic kompletnie nic więc niech nie zabiera głosu
trafiłem o 14 plusa dwa razy ale to mała pociecha bo to są małe pieniądze
@5 327 575 Aya: tak,też proszę o odblokowanie wujka
@5 327 553 Pasko: Pisze z jednego.Ja nie GTV.
Pasko jak mają się odbyć wybory skoro blokujesz kandydata wujka
Ja chcę na niego zagłosować
Ja chcę na niego zagłosować
@5 327 574 Aya: To jest zabawa,nie wybory prezydenckie.
pasko ,, ja nie moja wina ,, nie nawiałem tutaj,,, ludzie ma prawo odblokowac pana wujak
Kochany Pasko bardzo Ci współczuję ja w Twojej sytuacji niewiedzialbym kogo blokować a kogo nie ale uważam to wszystko za pocieszną zabawę
@5 327 575 Aya: Ten apel za zdjęciem blokady to zgoda na awanturnictwo.
Xarnu ty akurat nie powinieneś zabierać głosu jesteś tu 3 miechy
co Ty wiesz o Sebie?
Nieważnie jakie wybory mają być sprawiedliwe
co Ty wiesz o Sebie?
Nieważnie jakie wybory mają być sprawiedliwe
@5 327 586 Aya: Mnie do oceny wartości człowieka wystarczy jeden wpis.
jeśli mnie ktoś będzie obrażał to go sam zablokuję tak zrobiłem z Maklerem i nie żałuję dobrze że jest taka możliwość
przejrzałem ostatnie wpisy wujka no i musi mieć blokadę, zobaczymy na jak długo, ale bez przesady ... trochę się zapuścił ostatnio widzę.
@5 327 595 Pasko: Jelonek
@5 327 595 Pasko: co Ty chcesz od prostego człowieka oderwane go od kielni
najlepiej zgłaszać mi przez formularz kontaktowy jakieś złe zachowania, można to robić w sposób anonimowy - nie potrzeba podawać adresu email, jedynie nie odpiszę wtedy na wiadomość.
Ale jak już zgłaszanie to zawsze najlepiej nr wpisu albo wysłać wpis... nie na zasadzie "co tam wczoraj wujek wyrabiał". Bo może mi się nie chcieć szukać, mogę nie mieć czasu.
Ale jak już zgłaszanie to zawsze najlepiej nr wpisu albo wysłać wpis... nie na zasadzie "co tam wczoraj wujek wyrabiał". Bo może mi się nie chcieć szukać, mogę nie mieć czasu.
@5 327 602: a link macie na samym dole strony w stopce, nazywa się "Kontakt"