Wpisy 5 327 118 – 5 327 245
6 maja 2025 04:54 → 6 maja 2025 11:28, 100 wpisów
qarwa twarz wstawac
cza podlewac ogródek
cza kosić trawe
maj to maj
cza podlewac ogródek
cza kosić trawe
maj to maj
jelonek ilessta my wygrali
wujek
był gril
isex itd itp
majówka
był gril
isex itd itp
majówka
a ledwo zyje po majówce
za duzo zezarłem
no i wczorajszy rower
50 km
Spadam na siadanie
Dla wszystkich miłego dnia
I złota myśl
Pracujcie mądrze a nie ciężko
Dla wszystkich miłego dnia
I złota myśl
Pracujcie mądrze a nie ciężko
WItka...rano wstać.. ptactwo nakarmić...A potem zrobić obiad..i warzywa podlać..
moze te keno pada jak ktos za duzo wygrywa. nie jest tak
system sie broni przed rabunkiem
system sie broni przed rabunkiem
kto by widzial wczoraj kostke to mial szanse piekno
11.25.74
13.27.76
15.29.78
16.30.79
11.25.74
13.27.76
15.29.78
16.30.79
CZTERY INDYJSKIE PRAWA DUCHOWE
,,Pierwsze prawo mówi:
Osoba, którą spotykasz w życiu, jest osobą właściwą."
To znaczy: nikt nie wchodzi w nasze życie przypadkowo. Wszyscy ludzie, którzy nas otaczają, z którymi łączy nas jakaś historia, coś sobą reprezentują - albo żeby nas czegoś nauczyć, albo żeby nas poprowadzić dalej w naszej sytuacji.
Drugie prawo mówi:
"To co się wydarza, jest jedyną rzeczą, jaka mogła się wydarzyć."
Nic, absolutnie nic z tego, co nam się przytrafia, nie mogło wydarzyć się inaczej. Dotyczy to nawet najdrobniejszych szczegółów. Po prostu nie istnieje coś takiego jak: "Gdybym wtedy zrobił/-a to inaczej, to wszystko potoczyłoby się inaczej." Nie, bo to, co się wydarzyło, jest jedyną rzeczą, jaka mogła i musiała się wydarzyć, abyśmy nauczyli się lekcji, które pozwolą nam iść dalej. Wszystkie poszczególne sytuacje, które przytrafiają się nam w życiu, są same w sobie doskonałe, nawet jeśli nasz umysł i ego się wzbraniają i nie chcą tego zaakceptować.
Trzecie prawo mówi:
"Każda chwila, w której coś się rozpoczyna, jest chwilą właściwą."
Wszystko rozpoczyna się we właściwym momencie - ani za wcześnie, ani za późno. Kiedy jesteśmy naprawdę gotowi na to, aby w naszym życiu rozpoczęło się coś nowego, to to coś już tu jest, aby się rozpocząć.
Czwarte prawo mówi:
"Co się zakończyło, to się zakończyło."
To takie proste. Kiedy coś w naszym życiu się kończy, to służy to naszemu rozwojowi. Dlatego lepiej jest puścić i iść dalej, niosąc ze sobą dary przeżytych doświadczeń ❤️.
,,Pierwsze prawo mówi:
Osoba, którą spotykasz w życiu, jest osobą właściwą."
To znaczy: nikt nie wchodzi w nasze życie przypadkowo. Wszyscy ludzie, którzy nas otaczają, z którymi łączy nas jakaś historia, coś sobą reprezentują - albo żeby nas czegoś nauczyć, albo żeby nas poprowadzić dalej w naszej sytuacji.
Drugie prawo mówi:
"To co się wydarza, jest jedyną rzeczą, jaka mogła się wydarzyć."
Nic, absolutnie nic z tego, co nam się przytrafia, nie mogło wydarzyć się inaczej. Dotyczy to nawet najdrobniejszych szczegółów. Po prostu nie istnieje coś takiego jak: "Gdybym wtedy zrobił/-a to inaczej, to wszystko potoczyłoby się inaczej." Nie, bo to, co się wydarzyło, jest jedyną rzeczą, jaka mogła i musiała się wydarzyć, abyśmy nauczyli się lekcji, które pozwolą nam iść dalej. Wszystkie poszczególne sytuacje, które przytrafiają się nam w życiu, są same w sobie doskonałe, nawet jeśli nasz umysł i ego się wzbraniają i nie chcą tego zaakceptować.
Trzecie prawo mówi:
"Każda chwila, w której coś się rozpoczyna, jest chwilą właściwą."
Wszystko rozpoczyna się we właściwym momencie - ani za wcześnie, ani za późno. Kiedy jesteśmy naprawdę gotowi na to, aby w naszym życiu rozpoczęło się coś nowego, to to coś już tu jest, aby się rozpocząć.
Czwarte prawo mówi:
"Co się zakończyło, to się zakończyło."
To takie proste. Kiedy coś w naszym życiu się kończy, to służy to naszemu rozwojowi. Dlatego lepiej jest puścić i iść dalej, niosąc ze sobą dary przeżytych doświadczeń ❤️.
biedronka
wczoraj w mm lipa
w gierkach wygralem 35zl z samego rana zawsze cos
Ostatnie wygrane w Ekspres Losach
| Ekspres Los | Kwota | Miejscowość | WORKI Z KASĄ | 12 000 zł | Garwolin |
|---|---|---|
| WORKI Z KASĄ | 12 000 zł | Borowina |
| WORKI Z KASĄ | 12 000 zł | Głogów |
| GORĄCA KASA | 5500 zł | Kielce |
| BŁYŚNIJ KASĄ | 5000 zł | Zabrze |
| KRZYŻÓWKA EXPRESS | 4500 zł | Wrocław |
| SZYBKA KASA | 2000 zł | Bielsko-Biała |
@5 327 145 tomi77: zdrowsze by było gdybyś to przez 1 godzinę gotował przyprawiłam potem i do piekarnika
Dostałem rachunek za prąd ale miałem nadpłatę to na szczęście opłaty będą niewielkie
@5 326 938 wujek74: Gratuluję, wlaśnie odblokowaleś nowy poziom ewelucji - Homo middlefingertoeus.Darwin by plakal ze śmiechu.
@5 327 148 Anna9:
@5 327 153 Jelonek: myślę, że przeceniasz wujka pisząc do niego tak zaawansowanym językiem. Co on ma z tego zrozumieć?
Dzisiejsze wyniki Keno już są i aktualizują się na bieżąco, natomiast wczorajszych po godzinie 18:10 póki co nie ma. Będą uzupełnione później.
W miejscowości Grajewo padła wygrana 210 481,00 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Warszawa padła wygrana 210 481,00 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
Na stronie www.lotto.pl padła wygrana 100 000 zł w grze Ekstra Premia
Mulag dodał(a) komentarz w temacie: Podwyżka ceny zakładu Mini Lotto od 1 października 2024!
Witam wszystkich
Sebastian_M dodał(a) komentarz w temacie: Podwyżka ceny zakładu Mini Lotto od 1 października 2024!
@5 327 169 greg:
@5 327 178 greg: Widziałeś co napisałem minimum czyli życzę Ci 5+2
@5 327 180 greg: Masz taką wróżkę ?
Kto chce być moją wróżką?
Szukam dobrej wróżki która będzie mi podpowiadała numery do totolotka.
Ale chodzi mi o taką wróżkę która nie będzie się myliła i numery będą później wylosowane w studio Lotto
@5 327 186 greg:
@5 327 186 greg: Coś podobnego
Może być taka?
Wróżki nie znają się na totolotku.
Zimno.⛄
Sebastian.
Greg.
Dopisano losowanie nr 1 378 000 Keno
No.. 3 mini wysłane.. Butow nie kupiłem.. Bo... Nie byłem pewniy czy nie za duże.. Ale raz jeszcze pojade..
@5 327 196 Janosik 2009:
@5 327 196 Janosik 2009: A kto się zna?
@5 327 196 Janosik 2009: Och, oczywiście! Wróżki i totolotek to idealne połączenie! Przecież każda szanująca się wróżka ma w zanadrzu kryształową kulę, która przewiduje 6 szczęśliwych liczb. A jak nie kulę, to karty tarota, które z precyzją szwajcarskiego zegarka wskażą prawidłową kombinację. W końcu, po co komu szczęście, skoro można mieć wróżkę?
@5 327 196 Janosik 2009: No tak wróżki tylko wróżą a totolotek to inna sprawa.
Sebastian.
@5 327 205 Anna9:
Dzikus.
@5 327 205 Anna9: Tak ale wróżka może wywróżyć czy wygrasz czy nie. A liczb do totolotka nie jest w stanie podać.
@5 327 213 Sebastian_M:
Pacjent nie zając nie ucieknie.
@5 327 216 Janosik 2009:
@5 327 216 Janosik 2009:
Tak ale może nie wytrzymać
Tak ale może nie wytrzymać
Sebastian.
Pacjentem trzeba się zaopiekować
I to jak najszybciej
W Mini wyszły mi same nieparzyste co jest?
@5 327 155 Pasko:
"No cóż, Panie Pasko, może i wujek nie zrozumie, ale przynajmniej będzie miał poczucie, że jest traktowany jak... no, powiedzmy, intelektualista. A to zawsze coś! 😉"
"No cóż, Panie Pasko, może i wujek nie zrozumie, ale przynajmniej będzie miał poczucie, że jest traktowany jak... no, powiedzmy, intelektualista. A to zawsze coś! 😉"
@5 327 164:
Piątka systemowa na Bielanach.
Piątka systemowa na Bielanach.
Jakby wylosowali same liczby nieparzyste to tylko tyle jest kombinacji 5 z 21.

Janosik.. No trudno jest trafić.. Zobacz.. Tyle tysięcy kombinacji. Ikikka 4w mini było tylko..
Dobra.. Muszę szykować mini pilarkę na baterie.. Drzewka opitolic..
@5 327 221 Sebastian_M: ' Jadziesz na Belany' zagrac ?
W grach Lotto trzeba mieć trochę... szczęścia.
@5 327 225 tomi77:
Przerwa.
@5 327 226 Jelonek:
@5 327 228 Janosik 2009: To zdecydowanie mniej.
No cóż, z wielkim żalem, ale muszę zapytać: czy przypadkiem trafiłem do jakiegoś obozu treningowego dla dyplomatów? 😜
Co do języka, w którym najlepiej się komunikować, żeby nikogo nie urazić... Cóż, to zależy od wielu czynników. Ale spokojnie, polski jest w porządku, byleby unikać pewnych słów i zwrotów, o których, jak rozumiem, dobrze wiecie. A jak nie wiecie, to zawsze można zapytać! 😊
Co do języka, w którym najlepiej się komunikować, żeby nikogo nie urazić... Cóż, to zależy od wielu czynników. Ale spokojnie, polski jest w porządku, byleby unikać pewnych słów i zwrotów, o których, jak rozumiem, dobrze wiecie. A jak nie wiecie, to zawsze można zapytać! 😊
@5 327 231 Jelonek: Tak już mam samochód zreperowany mogę jechać
@5 327 239 Xarnu:
@5 327 239 Xarnu: Często o coś tu pytam ale nie zawsze jest to mile widziane.
@5 327 241 Sebastian_M:
@5 327 237 Gosia__77: @5 327 237 Gosia__77:

no w końcu z parkowej...