Wpisy użytkownika adek108
Łącznie 772 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 974 215. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
Witam wszystkich ja jestem na tym forum nowy gratuluję Wam trafnych typowa ja gram już 20 lat i nie miałem zaszczytu być w oddziale po wygrana ale może kiedyś pojadę do Białegostoku gram w promocje w multi multi na 5 6 7 8 i 9 skreślen trafiłem 5/5 5/6 7/8 7/9 imoze uda się coś więcej trafić gram systemami skróconymi na kilka losowań i zaczynam mieć lekkie zyski
tamte wygrane już skomsumowalem ale najbliższy trafiony skan pokaże może już we wtorek
na Wielkanoc miałem w promocji 5/5 wpromocji 100% za 1400 zł i musiałem 3 dni szukać kolektory wyplacalnej i w końcu mnie wypłacili wniosek taki ze przegrać można szybko ale wygrać trudno
Tomi graj w multi na promocję na 6 skreślen już od wtorku i masz wiekszo szansę ja kiedyś qralem we wszystko i przeqrywalem a teraz zaczynam odrabiać straty powodzenia
Moje typy na dziś w multika to 5 6 16 25 36 oraz 31 34 37 63 66 zagrałem nimi w Realu na 8 losowań w najgorszym przypadku stracę 4 dychy
Mam jeszcze rezerwę bo w Wielkanoc trafiłem w promocji 5na5 za 1400 i połowa mi jeszcze ocalala
Gosiu lubię czytać Twoje wpisy bo są konkretne i rzeczowe czy trafiłaś jakąś konkretną sumie?
Ja Ci życzę dużej wygranej bo mam sentyment do Twego imienia 30 lat temu znałem Gosie ale wyjechała do Stanów i poślubiła dolarowca a 2 lata temu zmarła na raka
Nic to Gosiu mam żonę Hanie i2 córki i czekam na dobre losowanie
Moja też fajna tylko trochę głośna p, s, ale mój NIK to adek 108 a tak na prawdę to jestem Tadek z Łomży
Witam wszystkich mało pisze bo pracuje ale dziś się nudzę bo mam 3dni wolne bo grypa mnie dopadła ale może to nie conwid19
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i dużych wygranych dla wszystkich multipaskowiczow od Tadka z Łomży w
Łomża jest w połowie drogi zWarzawy do Giżycka 70 km od Bialegostoku
było w TS chyba więcej Szostek jedne nawet znam ale już mu mało zostało z tej szostki
mieszkam blisko Snisdeckiego jak cioci zepsuje się TV to mogę naprawić
w kolektorze przy Polonezie odbierałem 1400zl za 5 multi 5na5 w promocji
TV jeszcze się naprawia ale nieraz się nie opłaca jak walnie matryca bo to połowa ceny TV
Pozdrowienia od Adka dla wrzystkich czatowiczow ja wmulti na dziś i jutro mam obstawione małe liczby a co będzie to zobaczmy
miało być zobaczymy jak trafię to dam skan bo ostatnio słabo strzelalem
Wesołych Świąt oraz wysokich wygranych dla wszystkich multipaskowiczow na tym forum
Witam wszystkich ja wreszcie też mogę się pochwalić czwórka w mini lotto

Dziękuję za gratulacje to mój rekord 2 lata temu miałem 5 na 5 w multi w promocji za 100 procent było wtedy 700 zl
I co ciekawe nie zadziały ulubione liczby tylko te których nie lubie
Zagram ja liczby zmieniam raz na miesiąc czekam na promocję w multi na ósemki bo to też niezła gratka miałem już 3 razy 7 na 8
Nie wiem czy uwierzycie ale dziś z rana odwiedziłem 3 czynne kolektory w Łomży i w żadnej nie mają 1500 zł w kasie ze czworkie w mini obiecują dopiero we wtorek
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku oraz dużo wygranych dla wszystkich miłośników zielonej strony ja ten rok kończę remisowo z TS bo miałem kilka w miarę celnych trafień w multi oraz czwórkę wmini i sporo trójek może jeszcze w Sylwestra coś wpadnie wtedy dam skana nawet gdyby była glowna wygraną ale to tylko marzenie
Typowania Jelonka prawie pokrywaja się z moimy możemy miec jednakową piątkie w lotto czego serdecznie życzę
Jelonku zycze Tobie szostki a ja zadowolę się piątką p.s.cenie Jelonku Twoje wpisy ja raczej mało pisze ale skany powyżej 1000 zlpublikuje powodzenia
Ostatnią czworkie wmini miałem 26 października i było wtedy 1541 zl i skan dalem
Gratuluję mamy podobne liczby moje ulubione to 4 6 7 8 13 18 19 24 32 36 jak widzisz sporo liczb mamy jednakowych może kiedyś trafimy oby
Bolo jestem od dawna ale mało pisze ale dużo czytam i nie bawię się głupie polemik bo szanuje wszystkich ludzi
A swoją drogą jestem od marca na emeryturze i teraz będę miał więcej czasu iczesciej będzie mnie widać i nie planuje nikogo obrażać bo nawet s,anuje wrogów ale mam nadzieję ze6ich nie mam
mieszkam w mieście ale mam domek nawsi po rodzicach i tam wynajmuje Ukraincom bo im wspolczuje już dwóch co u m ie mieszkali pojechali na Ukrainę i zginęli od ruskich bomb
narazie mnie nie bedzie bo muszę zrobić zakupy i s,ykowac się na Sylwestra
wynajmuje ale za nich płaci mnie firma ktora ich zatrudnia ale to są niewielkie pieniądze po 600zl od głowy
dziękuję Jelonku za poparcie mnie myślę że jestes OK teraz już muszę na zakupy potem się odezwę
A teraz idę się stroić na bal że swoją żoną bo już jesteśmy razem na dobre i na złe 39 lat do zobaczenia w Nowym Roku
myślę że dużego koca nie będzie bo ja pije z głową a na bal wydalem700zl może to mi trochę zwroci6
Dziękuję za mileslowa idę na bal do Poloneza to świetna restauracja w Łomży
jak wygram to zapraszam na bal ale totylko szansa 1 do 13 milionow
Tom masz dobre liczby w mini moje są podobne życzę Ci zebys trafil piatkie
w drugim zakładzie w mini będzie piatka lub czworka powodzenia a ja idę na bal
myślę że jestem soba a jeszcze nie wyszedlem bo moja Pani nie może się zdecydować która kreację ma założyć
to mój jedyny nick ale Wujek proszę żebyś był grzeczniejszy w przyszłości beż odbioru
Jelonek masz rację wujek powinienem być bardziej kulturalny ale to tylko on sam powinien na siebie popatrzyć dobranoc beż odbioru bo po pięknej zabawie w Polonezie w Łomży idę spać ts dla mnie się nie popisał ale w Nowym roku będzie lepiej
wazystkim czatowiczom na tej stronie życzę wysokich wygranych w Nowym Roku i dużo zdrowia mnie jest teraz smutno bo ja się świetnie bawiłem w Sylwestra a mój najstarszy brat w wieku 75 lat nie doczekał Nowego Roku i zmarł w szpitalu dlatego przez kilka dni nie będzie mnie na tej stronie
a co Ci Walduś dolega? życzę Tobie żebyś nie chorował i szybko na czat wrócił
witam wszystkich miłośników zielonej strony super ze dziś niema wpisów wujka74 bo można kulturalniep wymienić swoje poglądy ja w Sylwestra się świetnie wybawiłem a dziś mi smutno bo pochowałem swego najstarszego brata w wieku 75 lat i zacznę grać od 8 stycznia na 8 w multi multi
w mini lotto w Sylwestra dałem pupy i nic nie trafiłem a myślałem że to są świetne liczby ale może będzie lepiej
dziękuję za wsparcie ale prawda jest taka że każda śmierć przychodzi za wcześnie do potem
nie nie waldus nie masz racji ja ze swoją żoną żyje w miarę w zgodzie i w nocy bardzo do siebie pasujemy
Sebastian nie wiem czy to było pytanie do mnie odnośnie syna tak mam syna z adopcji i dwie swoje córki ale bo jego ojciec zginął wszystkich traktuje jednakowo no i mam 2 zięciów bo córki są już dorosłe i jest ok
40 lat temu mnie stara cyganka powiedziała prawdę omoim życiu prawie wszystko się sprawdziło ilość dzieci że otre się o śmierć bo tak było miałem kilka lat temu wypadek samochodowy czolowkie 100 na godzinę 2 samochody poszły na złom a my 2 kierowcy po 3 dniach w szpitalu wróciliśmy do domu pytałem cygankie o lotto bo już 40 lat gram ale powiedziała że kiedyś sam wybiorę dobre liczby ale ja już się nie nacieszę a rodzina tak no i może tak się stanie
do jutra kochani jadę do wnuczki jeśli kiedyś będzie głośno że ktoś z Łomży wygrał dużo sumę w lotto i zginął to może to będzie adek108
witam wszystkich sponsorow TS i życzę wszystkim celnych typowanie w starym roku lepiej się typowalo miałem czworkie dóbr,e płatną w mini lotto I sporo trójek a w Nowym roku tylko 2 nisko płatne trójki wysyłam codziennie 8 zakładów w mini i ciągle te same liczby marzy mi się piątka ale to tylko marzenie boję się zmienić liczby bo już kiedyś zmieniłem i byłaby piątka
słyszałem humor jak spotkało się dwóch emerytów i jeden z nich płacze drugi pyta co się stało a on na to mówię zostanie ojcem no to dobrze nie tragedia bo jak się zona dowie to wtedy będzie tragedia
ja rzadko na tym forum się udzielam bo pomimo że jestem od niedawna na emeryturze to ciągle mam co robić ale to chyba dobrze bo jak są zajęcia to człowiek jest zdrowszy
pozdrawiam Jelonka i wszystkich innych też i życzę trafnych typowań a teraz idę na zakupy i do kolektury też zajdę
dziękuję Jelonku bardzo cenię Twoje wpisy gdyby wszyscy na tym forum byli tacy jak Ty to by było bardziej miło
dziękuję Jelonku i życzenia odwzajemniam zagrałem swoimi liczbami w mini i wysłałem 6 zakładów w lotto plus bo skusiła mnie reklama kumulacji
Jelonku 26 28 18 19 8 12 17 5 6 to moje ulubione liczby I takie wysłałem dodając trochę innych których nie lubię a jakie wylosują to się okaże
witam wszystkich ja trafiłem wczoraj w lotto 1 trójkę za 24 zl na 6 zakładów czyli zwrot kosztów znowu były duże liczby powtórzę tę same na wtorek może wreszcie będą małe
ja też jestem z Podlasia ale jeszcze nie miałem zaszczytu odbierać wygranej w oddziale trafiam tylko sumy poniżej 2tys ale ciągle mam nadzieję na większość wygraną może dziś w lotto lub w mini
Jelonku a Ty w jakim regionie Polski mieszkasz ją Twoje wpisy cenię i lubię czytać
dzięki Jelonku i nawzajem jak coś grubszego trafię to zaproszę Ciebie w nasze strony moje typy do lotto to 2 12 23 36 39 42 i dużo obokow z tymi liczbami
aodnosnie nadzieji to masz rację że ona umiera ostatnia ja się pomyliłem a do błędu zawsze się przyznaje
a teraz zrobię pauzę i idę na spacer z moim uroczym maltańczykiem Jaku mówię że idziemy do lotto to onnie zaprowadzi pod same drzwi kolektory szkoda że nie umie wybrać dobrych liczb
już jestem w domu ioge popisać odemnie do Hajnówki jest około 130km jak dziś nic nie trafię w lotto I mini to do końca stycznia nie zagram bo będę miał minus 300zl a tyle mogę w miesiącu przegrać i tego limitu staram się nie przekraczać żeby nie być hazardzistą
witam wszystkich miłośników tej strony ostatnio zrobiłem sobie 2 tygodnie przerwy od hazardu żeby oplacicstale opłaty podatek gruntowy i opłaty samochodowe i wróciłem do stałych swoich 8 zakładów w mini lotto wczoraj miałem 1 trójkę al była nisko płatna pogrywam też piątkami w multi marzy mi się 5 w mini ale tylko trafiam trójki i raz na kwartał 4 ale dużo nie tracę a zabawa jest
wszystkim Wam życzę złotego strzału jak trafię to skan będzie nigdy nie widziałem na tym forum takiego skana
witaj Jelonku to jak będzie kiedyś skan piątki w mini ja mam nadzieję że będzie niekoniecznie mój może Twój ja Ci tego życzę
a swoją drogą nigdy nie miałem zaszczytu odbierać wygranej w oddziale wszystkie moje trafienia były poniżej 2 tys ale mam nadzieję że może 1 raz pojadę do oddziału życzę wszystkim tam wizyty mimo że trochę zabiorą podatku
« PoprzednieKolejne 100 »