Wpisy 5 315 416 – 5 315 543
19 kwietnia 2025 22:55 → 20 kwietnia 2025 12:16, 100 wpisów
@5 315 414 MCSl:
To znaczy ze jednak coś wygrał. Mieszkać teraz w Hiszpanii?
To znaczy ze jednak coś wygrał. Mieszkać teraz w Hiszpanii?
W 2019 roku, po dwóch latach znajomości, prezenter wziął ślub z Elżbietą Martinez. Świeżo upieczeni małżonkowie postanowili osiedlić się na wybrzeżu Costa Blanca w słonecznym Alicante.
Gosia.
Możesz zablokować niechciany nr.
Możesz zablokować niechciany nr.
@5 315 419 Janosik 2009: qiem
@5 315 419 Janosik 2009: ale to ktoś z multipasko
gosia szukaj linkiwwww ,, nr telefon ,, miejscowosc mieszkania kto to dwwonił
Gosia.
Oni wszyscy tam wiedzą jak to funkcjonuje, łącznie z prezenterami studia i jak gracze robieni są w ciula
@5 315 425 krzysio: krasnalka mieszka w białystok
@5 315 425 krzysio: dziękuje za pomoc już wiem kto
@5 315 428 krzysio: Dobranoc Spokojnych Świąt
ja pintole
gołąbków mi sie
zachciało qarwa twarz
na swieta
ja pintole od rana w kuchni a ledwo
połowee zrobiłem
gołąbków mi sie
zachciało qarwa twarz
na swieta
ja pintole od rana w kuchni a ledwo
połowee zrobiłem
wqierwonym na maxxa
@5 315 431 wasyl-piaski: za to będziesz się unosił lekko w niebie
@5 315 430 wasyl-piaski: Popros Biedroneczke to Ci zrobi nie tylko golabki, ale i cos ze slodyczy.
Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego
a przy tym wszystkim stołu bogatego.
Mokrego dyngusa, smacznego jajka
i niech te święta będą jak bajka.
a przy tym wszystkim stołu bogatego.
Mokrego dyngusa, smacznego jajka
i niech te święta będą jak bajka.
Wszystkim zdrowych wesołych,mokrego Dyngusa
Jajko
Śnieg
Dyngus
Tylko sprawdzałem nie pojawia się tu snieg jajko dyngus jak w poprzednich latach
@5 315 447 zbigniew g: księga gości gamoniu
@5 315 449 waldus: byłem dzięki
@5 315 450 zbigniew g: alleluja
@5 315 451 waldus: a do kościoła idziesz
Wczoraj na świeceniu nie byłem ale moi byli wzięli mi Tatrę mocna do poświęcenia
@5 315 453 zbigniew g: dziś już można kiełbacheopie dzielić
5 315 396. tomi77 19.04.25 (22:35)
12 baniek dali
Tomi ma 12 baniek
12 baniek dali
Tomi ma 12 baniek
@5 315 452 zbigniew g: ja Boga nie szukam w kosciele
walduś ,, mówisz teroz nie szukac w kosciele ,, jak kiedy blisko zdechuu ,, bedziesz załował pojedziesz do koscioła bedziesz wiedziooł
Hasło tygodnia
Bykowe
Bykowe
Minus 800
walduś zobocz 997 pije denat ,,
https://tvn24.pl/tvnwarszawa/okolice/plonsk-pijani-policjanci-wjechali-radiowozem-w-ogrodzenie-st8419748
https://tvn24.pl/tvnwarszawa/okolice/plonsk-pijani-policjanci-wjechali-radiowozem-w-ogrodzenie-st8419748
@5 315 459 krzysio: alleluja
@5 315 459 krzysio: dlaczego mam rozumowałc tak jak ty i tobie podobni
Przed chwilą padło 1 x 850,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 315 464 tomi77:
„Zmartwychwstał – prawdziwie, niezależnie od tego, czy u mnie, czy u Ciebie. Alleluja! Niech ta Prawda przemienia nasze serca.
„Alleluja! Tak, u mnie też. Pan zmartwychwstał – i to nie zależy od naszej opinii, tylko od Jego miłości. Błogosławionych Świąt!”
„Zmartwychwstał – prawdziwie, niezależnie od tego, czy u mnie, czy u Ciebie. Alleluja! Niech ta Prawda przemienia nasze serca.
„Alleluja! Tak, u mnie też. Pan zmartwychwstał – i to nie zależy od naszej opinii, tylko od Jego miłości. Błogosławionych Świąt!”
@5 315 471 wujek74: alleluja

Skacze zajączek po lesie
I życzenia Tobie niesie
Przez pisanki przeskakuje
ALLELUJA wykrzykuje
Po czym znika w długich susach
Cały mokry od dyngusa
WESOLYCH ŚWIAT
I życzenia Tobie niesie
Przez pisanki przeskakuje
ALLELUJA wykrzykuje
Po czym znika w długich susach
Cały mokry od dyngusa
WESOLYCH ŚWIAT
Na czacie 12 - tu uzytkownikow, jak 12 - tu Apostolow.Judasz nie musi sie ujawniac pezez pocalunek - juz to uczynil wlasnie wczoraj.
Alleluja.
Alleluja.
@5 315 492 Gosia__77: masz cichego wielbiciela
Serdecznie dziękuję za wszystkie szczere życzenia świąteczne – te oficjalne, serdeczne, i te od Pasko też (wiadomo, on zawsze wie, co powiedzieć – albo i nie).
Proszę przyjąć wyrazy wdzięczności ode mnie, czyli Anny9 – prawdziwa, wrodzona inteligencja (nie, nie nabyta na kursie online). A czy niewiasta? Cóż, pozwolę sobie tę kwestię pozostawić w sferze mojej prywatności – niech i Państwo mają coś do rozważania przy świątecznym kompocie.
Życzę Państwu wszystkiego, co najlepsze – zdrowia, spokoju, ciepła (choć niekoniecznie klimatycznego), uśmiechu szczerego lub chociaż zgrabnie udawanego. Niech się darzy – nie tylko wiosną!
Z poważaniem,
Anna9

Proszę przyjąć wyrazy wdzięczności ode mnie, czyli Anny9 – prawdziwa, wrodzona inteligencja (nie, nie nabyta na kursie online). A czy niewiasta? Cóż, pozwolę sobie tę kwestię pozostawić w sferze mojej prywatności – niech i Państwo mają coś do rozważania przy świątecznym kompocie.
Życzę Państwu wszystkiego, co najlepsze – zdrowia, spokoju, ciepła (choć niekoniecznie klimatycznego), uśmiechu szczerego lub chociaż zgrabnie udawanego. Niech się darzy – nie tylko wiosną!
Z poważaniem,
Anna9

kawasaki , ,gdzie widziałeś jezus jest poprosze adres gdzie mieszka
gdzie mieszkal po zmartwychwstaniu. konkretny adres ulica i dom
kawasaki jezus teraz ma 2000 lat ,,a twoja rodzina ile umierają nic kto widzieli
jak nas na swiecie nie bylo to zle nam bylo? mnie sie podobalo i tak trzymac
ogladaliscie film ai. rajem byl 1 dzien spedzony z mamusio. cos w tym jest
@5 315 510 Kawasaki:
Adres? Raczej nie na mapie – zamieszkał tam, gdzie Go ktoś zaprosi. Choć niektórzy wciąż szukają go na Google Maps.Nie podano dokładnego numeru mieszkania, ale wiadomo, że od tamtej pory najczęściej przebywa w ludzkich sercach – jeśli są otwarte.Nie sądzę, żeby potrzebował kluczy i dachu nad głową – po zmartwychwstaniu zamieszkał tam, gdzie naprawdę ma znaczenie.” „Konkretny adres? Owszem – serce człowieka. Choć niektórzy ciągle próbują Go tam eksmitować.”„Nie wiem, czy miał meldunek, ale od tamtego czasu jest bliżej nas, niż my sami siebie.”
Adres? Raczej nie na mapie – zamieszkał tam, gdzie Go ktoś zaprosi. Choć niektórzy wciąż szukają go na Google Maps.Nie podano dokładnego numeru mieszkania, ale wiadomo, że od tamtej pory najczęściej przebywa w ludzkich sercach – jeśli są otwarte.Nie sądzę, żeby potrzebował kluczy i dachu nad głową – po zmartwychwstaniu zamieszkał tam, gdzie naprawdę ma znaczenie.” „Konkretny adres? Owszem – serce człowieka. Choć niektórzy ciągle próbują Go tam eksmitować.”„Nie wiem, czy miał meldunek, ale od tamtego czasu jest bliżej nas, niż my sami siebie.”
jak prawdziwie zmartwychwstal i zyl musial gdzies mieszkac
a nie pojawiam sie i znikam co to ma byc? adres ulica dom kot pocztowy
a nie pojawiam sie i znikam co to ma byc? adres ulica dom kot pocztowy
Ukazywał się im przez okres 40 dni i mówił o królestwie Bożym. Brzmi to tak, jakby w ciągu tych 40 dni Jezus pojawiał się i znikał, ukazując się swoim uczniom tu i tam
czlowiek z krwi i kosci nie pojawia sie i nie znika. co to ja triki
nie bylo by lepiej jakby zamieszkal gdzie konkretnie z Magdaleno albo Matko
czesc jestem Jezus zmartwychwstalem a teraz tu se mieszkam i lowie rybki i jest cool
czesc jestem Jezus zmartwychwstalem a teraz tu se mieszkam i lowie rybki i jest cool
kawasaki ,,jezus martwi wstał i do góry to jest znaczy pojechoł do nieba ,,a ty tutaj w ziemie
bo moj raj jest na ziemi. raj i pieklo tu i teraz w grze lotto
takze nie napalalbym sie na zycie wieczne bo mozna dostac w czape i isc 6 feet w dol i film sie urywa
a jak bedzie czas pokaze
a jak bedzie czas pokaze
@5 315 501 Pasko: 👹
z drugiej strony smutno by bylo nie spotkac nigdy slawnego Jezusa
nie bojmy sie tego
nie bojmy sie tego