Wpisy 3 398 778 – 3 398 877
1 listopada 2018 22:23 → 1 listopada 2018 22:51, 100 wpisów
Dopisano wygrane Lotto Plus - padło 1 x 1 000 000 zł
3 398 228. Sebastian_M 2018-11-01 (17:36) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
gonzaga ja nie widzę u Ciebie logiki za grosz .
Gdzie u Ciebie logika ?
To są właśnie te prowokujące brudne łapy w białych rękawiczkach.
gonzaga ja nie widzę u Ciebie logiki za grosz .
Gdzie u Ciebie logika ?
To są właśnie te prowokujące brudne łapy w białych rękawiczkach.
bot musi być, bo od czasu do czasu pojawiają się tutaj osoby, które niejako chcą puścić ten czat z dymem.... a ja np. wtedy śpię, albo lecę samolotem.
jackwar: to co było dobrego w jej wpisie? w jakim celu go oddała?
Pasko jako właściciel i administrator powinieneś dać przykład a tak zachowujesz się jakby Sebastian był właścicielem a Ty tylko pracownikiem. Kończę pisać.. wstydu oszczędź.. Bana DAWAJ!!!
Warto sobie Adminie odpowiedzieć czy potrzebne były aż takie reakcje -chodzi o masowe banowanie. zanim miłościwie rozpanoszył się na tym czacie Sebastian M?
Owszem były zadymy ale szybko rozchodziło się "po kościach". Trudno zauważyć że jemu na takim układzie zależy? Wtedy tylko może brylować..
Sebuś na dobranoc.
Owszem były zadymy ale szybko rozchodziło się "po kościach". Trudno zauważyć że jemu na takim układzie zależy? Wtedy tylko może brylować..
Sebuś na dobranoc.
Pasko , uważam że zrobiła to nie świadomie , po prostu zacytowała .
Sebuś??? to obraża i zasługuje na BANA??? Takie słowo??? szok! WIWAT V RP !!!! bo mamy teraz podobno IV RP... To Twoja biję ją na głowę.
Okraska: ale przecież te masowe bany są na własne życzenie ... to jakby wysłanie do mnie maila z prośbą o zablokowanie wpisów na 24h
Gzie jest Mulag Mulag na Baltazara co chodzi po bazarach a gdzie jest Czaki ten oto taki
Pasko
3 398 677
dostał bana ???????????????????????????????????????????????????????????????
3 398 677
dostał bana ???????????????????????????????????????????????????????????????
Jak tak będzie dalej to się stworzy konkurencyjny Portal o Lotto.
Ludzie w Sobotę jest 6 Milionów kumulacja w Lotto wygrywam i się nie zwalniam z pracy już nie muszę jestem bezrobotny
Pasko piszę jeszcze raz to był przytoczony wpis dlaczego dostał bana ????????????????????????????????????????????????
3 397 221. Sebastian_M 2018-10-31 (23:38) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Gdybym Jolę wziął za żonę jak mi podpowiadasz .....
By mówiła mi codziennie co Ty Sebastian gadasz ...
Tak nie można a tak nie przystoi..
Nie dam Ci dziś bo mnie głowa boli ...
Jeszcze jeden przykład brudnych łap.,naturalnie w białych rękawiczkach.
Gdybym Jolę wziął za żonę jak mi podpowiadasz .....
By mówiła mi codziennie co Ty Sebastian gadasz ...
Tak nie można a tak nie przystoi..
Nie dam Ci dziś bo mnie głowa boli ...
Jeszcze jeden przykład brudnych łap.,naturalnie w białych rękawiczkach.
OK Pasko. już ocierasz się o granice absurdu. Ale co tam... Twoja łopatka,piasek i wiaderko.
a jak bot ma rozróżnić przytoczony wpis od nieprzytoczonego?
czyli mogę napisać przykładowo nawet najbardziej wulgarne słowo, jeśli było użyte przez kogoś innego wcześniej i go sobie cytuję?
czyli mogę napisać przykładowo nawet najbardziej wulgarne słowo, jeśli było użyte przez kogoś innego wcześniej i go sobie cytuję?
Za powyższy wpis Andrew123 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Ja się nigdzie nie wybieram Ślubowałem Lotto granie aż po grób mój trup brak środków finansowych oraz koniec gier liczbowych tylko wtedy przestaję grać a podtrzymuję nadal Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
gerdi076: oczywiście masz rację, że tego typu wpis powinien być uznany za obraźliwy ... ale no bot nie był taki mądry żeby to wychwycić.
Uwolnić Krasnalke albo Pasko idź spać bo nic nie wnosisz do dyskusji.
Za powyższy wpis Vondeoff stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Forsamiile dostajeszza reklamę strony?może i mi się coś skapnie
Pasko czekam na te wyrazy z twojego słownika aby banana nie dostać
W ostatni weekend jednemu Kukizowi podobno włamali się na konto i głupoty pisał... potem okazało się że stres... Czy naszemu Szefowi nic nie dolega dzisiaj?? TEŻ dostanę zakaz? zaraz zobaczymy....
Zgrywus witam bo ja tam się w klocki już nie bawię chcę tylko wygrać w Lotto a oni dają się nabrać jak ten chłop co szedł koło koparki szedł chłop koło koparki i dał się nabrać
3 397 133. 01234Zorro567890 2018-10-31 (22:46)
Seba babcie się bierze od krzyża po bożemu
Seba babcie się bierze od krzyża po bożemu
tu nie było sebastiana m kiedyś ... a zawsze były "obozy" walczące ze sobą
3 397 144. 01234Zorro567890 2018-10-31 (22:54)
Mam nadzieję,że emerytki z czata nie puknąłeś..
Mam nadzieję,że emerytki z czata nie puknąłeś..
jak w parlamencie... też niby wszyscy są za Polską, ale jedna partia z drugą będzie się obrzucać błotem
Panie Kukiz! Czemu Pan podszywa się pod naszego Bossa i wszystkich blokujesz??...
Pasko tak jak była kłótnia o ostra i potem zgoda a teraz robisz dziecinadę z botem
1 wpis = 1 eurocent.
Tu jest pies pogrzebany dlaczego tak się dba o Sebastiana.
Tu jest pies pogrzebany dlaczego tak się dba o Sebastiana.
sprawdziłem wpisy w okolicach 3 397 133 i faktycznie uważam, że ten użytkownik zorro powinien dostać bana i nie na 24h, tylko bana na stałe ... już mu się przyglądam od jakiegoś czasu.
Szkoda nerw
Pasko odpowiada tylko na wygodne jemu pytania
Dobrej nocki
Pasko odpowiada tylko na wygodne jemu pytania
Dobrej nocki
3 397 138. Sebastian_M 2018-10-31 (22:50) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Bierzesz jak chcesz i one wszystko Ci dają czego zapragniesz
A to mądrości sebastiana m prowokatora.
Bierzesz jak chcesz i one wszystko Ci dają czego zapragniesz
A to mądrości sebastiana m prowokatora.
tak więc gerdi076 Twój przykład @3 398 849 z wczorajszego wpisu całkowicie mnie przekonuje do tej decyzji
Były kłótnie - owszem -/ osobiście nawet za "bajkopisarza" mam fajną pamiątkę w kg, ciekawe - ilu banów wartą, hehe/ ale nie taką skalę Adminie
..Krasnalka...Andrew123...Pasko Twoje wytłumaczenie dlaczego ich zablokowałeś... to Chyba tylko TY sam jesteś w stanie zrozumieć...i odpowiadasz chyba sam sobie na pytania których tutaj nie widać... DOBRANOC
Adi98: nie ja tylko automat, a czemu zablokował automat, bo we wpisie pojawiło się słowo, które dało blokadę na 24h. To nie to samo co ban, który nałożyłem na zorro, który tu nigdy już nie napisze.
no i powiedzmy, że teraz usunę to słowo ze słownika bota ... co dobrego się dzięki temu czat zyska?
Sebastian nie ma nic na swoją obronę.Jest tak samo winny,a może bardziej niż zorro.
greg: myślisz, że jutro zapanuję tu kultura, bo bot zniknie, będzie lepiej?