Wpisy 3 398 678 – 3 398 777
1 listopada 2018 21:59 → 1 listopada 2018 22:22, 100 wpisów
Za powyższy wpis krasnalek stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Użytkownicy zablokowali się na znak protestu,przeciwko obecności na czacie takiego jednego.
Czy to tak trudno zrozumieć ?
Czy to tak trudno zrozumieć ?
Pasko
Wysłałam Tobie tyle wiadomości,może je przeanalizujesz.Wtedy dojdziesz może do wniosku,czym obraża.
Wysłałam Tobie tyle wiadomości,może je przeanalizujesz.Wtedy dojdziesz może do wniosku,czym obraża.
a czy dziala dobrze wyjdzie w praniu jeszcze ze 200 - 300 losowan musi minac
powiem szczerze, że analizując wpisy to raczej 90% obraźliwych jest skierowane w kierunku użytkownika Sebastian, a nie w drugą stronę. Już kilka razy to analizowałem.
Dla mnie Sebastian jest "nieszkodliwy" ... jedyne co trochę irytuje, to że czasem za dużo pisze... może ma za dużo czasu wolnego.
Dla mnie Sebastian jest "nieszkodliwy" ... jedyne co trochę irytuje, to że czasem za dużo pisze... może ma za dużo czasu wolnego.
Zaczynałeś jako młody chłopak z tym portalem... poczatkujący w zawodzie.\..
ale patrząc z perspektywy czasu i tego co tutaj teraz robisz to chyba byłeś mądrzejszy jakiś...
ale patrząc z perspektywy czasu i tego co tutaj teraz robisz to chyba byłeś mądrzejszy jakiś...
Nie musi obrażać konkretnym słowem,ale całym wpisem.Ma brudne łapy,wlożone w biale rękawiczki.
No, oczywiście, że sami specjalnie używali przynajmniej niektórzy Część z nich to ci, co nie chcą być "dmuchani"
Myvictory - a Ty sądzisz, że to sam Admin ?
Myvictory - a Ty sądzisz, że to sam Admin ?
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
A Pasko chce być pewnie sam na swojej stronce
I tak czat jest ...........
I tak czat jest ...........
MCSI Witam raczej tak Dzisiaj takie Święto że mało komu Lott Z Plusem w głowie
Pasko.
Chyba żartujesz ? A może sebastian m ma jakiegoś haka na Ciebie ,bo inaczej tego nie można wytłumaczyć.
Chyba żartujesz ? A może sebastian m ma jakiegoś haka na Ciebie ,bo inaczej tego nie można wytłumaczyć.
Mam jeszcze raz posłać nr wpisów ,w których sebastian m obraża.A może wkleić te wpisy na czat ?
Pasko... zdejm blokadę użytkownikowi Krasnalka to nie było zamierzone z Jej strony,jedynie cytat
gerdi076: zaskocz mnie, podaj nr wpisu, aby mnie zszokować jak to obraża... rozumiem, że Wam się nie podoba bot, ale jakaś kontrola tu musi być ... bot działa jak automat i tyle ... ma bazę słów, które jeśli się pojawią, to blokada.
Dzisiaj w Lotto 2z 6 no prawie wygrałem a nie mam nic no to jest dziwne
3 398 716. stoneczka 2018-11-01 (22:08)
gerdi a gdzie ty trzymasz swoje łapy
Krasnalka ,dzięki za miły wpis.
gerdi a gdzie ty trzymasz swoje łapy
Krasnalka ,dzięki za miły wpis.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Forsami. Jeśli kumulacja to realnie patrząc 6 mln. A ile podadzą nie wiadomo
Dopisano wygrane Super Szansa
3 236 836. Sebastian_M 2018-05-20 (00:04) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Korn też jest warty tyle co zeszłoroczny śnieg. Bym Wam napisał jak uzasadnia wyrzucenie z jego serwera to byście padli ze śmiechu
Czy taki wpis nie jest obrażający ?
Korn też jest warty tyle co zeszłoroczny śnieg. Bym Wam napisał jak uzasadnia wyrzucenie z jego serwera to byście padli ze śmiechu
Czy taki wpis nie jest obrażający ?
mnie generalnie drażnił temat, że sebus*a to sebus*a tamto... nie chcę tutaj mieć czatu, w którym nie rozmawia się / prowokuje ciągle jednego użytkownika. Przytaknąłem więc, że to słowo powinno być dodane do słownika jako wywołujące bana... ponieważ 100% wpisów z tym słowem nie ma żadnej wartości merytorycznej, a ich cel ma za zadanie prowokować/obrażać innego multipaskowicza.
Kumulacja Lotto: 6 000 000 zł
tak więc jak widzicie jeśli da się wyłowić jakieś słowo, to można je dodać do słownika, aby kierować dyskusję na inne, normalne tematy.
3 237 246. Sebastian_M 2018-05-20 (13:04) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
A kysz z tej strony
3 237 247. Sebastian_M 2018-05-20 (13:04) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Do mądrego kornusia
3 237 248. Sebastian_M 2018-05-20 (13:04) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Do joci
3 237 249. Sebastian_M 2018-05-20 (13:05) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Do sisia
3 237 250. Sebastian_M 2018-05-20 (13:05) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Do doktora leczyć się
A kysz z tej strony
3 237 247. Sebastian_M 2018-05-20 (13:04) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Do mądrego kornusia
3 237 248. Sebastian_M 2018-05-20 (13:04) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Do joci
3 237 249. Sebastian_M 2018-05-20 (13:05) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Do sisia
3 237 250. Sebastian_M 2018-05-20 (13:05) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Do doktora leczyć się
Piszę za to program na komórkę...
choć teraz nie mam zabardzo czasu... no ale już jestem w połowie
choć teraz nie mam zabardzo czasu... no ale już jestem w połowie
Tak pasowało. Choć totalizator czasem zawyża. A i tak myślę, że tych 6 milionów nie będzie
to są wpisy z maja i co mam z nimi zrobić ... mam dodać zwrot "leczyć się" do słownika?
Pasko... Twoje tłumaczenie co do Bana dla Krasnalki .. to przepraszam ale robisz z Siebie 5-ciolatka.. a nie osobę która ma jakąś edukację szkolną za sobą.. Sorki.
widocznie nie jestem w stanie wyłapać schematu, aby to zaprogramować.
Pasko-Jeżeli myślisz,że wszyscy się zmówili p-ko S- to chyba się mylisz
Są jakieś przyczyny tej sytuacji
Przemyśl TO
Obojętnie z jakiego miesiąca są.Takie prowokujące wpisy bywają codziennie.
Dałam tylko przykład.
Dałam tylko przykład.
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Za typowane 1/1,2/2,3/3,4/5,4/10, a ja głupi nie rozpisałem posłałem tylko 10
Andrew123 ... a jak mam Ci wytłumaczyć. Jeszcze raz powtarzam jest słownik słów zakazanych, które powodują zakaz pisania na 24h (słowo ban tu chyba nie pasuje) ... jest to jedno ze słów zakazanych, a dlaczego to już napisałem.
Kumulacja w Lotto 6 Milionów chcę je już w sobotę w Wy się kłócić możecie jak chcecie
3 398 218. Sebastian_M 2018-11-01 (17:29) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
gonzaga Po pierwsze jesteś strasznie powolny z pisaniem a po drugie z myśleniem
Prowokator w akcji.
gonzaga Po pierwsze jesteś strasznie powolny z pisaniem a po drugie z myśleniem
Prowokator w akcji.
Pasko..ta osoba którego imienia nie można tutaj wspominać bo Ban.. obraża ludzi... Czy to już u Ciebie V RP?? Lepszy chcesz być od naszej władzy??
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
no chyba żartujesz... żeby każdy mógł to omijać. A walkę z hakerami prowadzę w ten sposób, że podaję hasło do serwera ...
EMI przestań, toż to Pikuś i zaraz mogą być wyciągnięte kloce itd I myli się skutek z przyczyną
Pasko jest technokratą i dopiero gdyby osobiście Jego
dmuchali tudzież posuwali i działali, jak sama wiesz kto,
to może by zareagował, z akcentem na może
a tak to wpis się liczy
na cmentarz
Pasko jest technokratą i dopiero gdyby osobiście Jego
dmuchali tudzież posuwali i działali, jak sama wiesz kto,
to może by zareagował, z akcentem na może
a tak to wpis się liczy
na cmentarz