Wpisy 3 398 878 – 3 398 977
1 listopada 2018 22:51 → 1 listopada 2018 23:52, 100 wpisów
gerdi076: sprawdziłem tamte wpisy, jak dla mnie zorro był prowokatorem
Pasko nie tak nie myślę
Po to masz e-mail i tam cię będziemy powiadamia o obraźliwych i wtedy dawaj bana
Po to masz e-mail i tam cię będziemy powiadamia o obraźliwych i wtedy dawaj bana
Oczekuję tego,o czym większość marzy.Ale chyba się nie doczekam.
Pasko a jak chcesz już koniecznie tego bota to wpisz do niego tylko ! Słowa wulgarne
To Ty tak uważasz gerdi,ja na przykład lubię Sebastiana,Pasko masz rację nie daj się podejść
A dla mnie prowokatorem jest sebastian m.Od samego początku jak tylko pojawił się na MP
greg: no sory, ale jeśli ktoś w Twoją stronę pisałby ciągle "gregunia" ... to dodałbym to słowo do słownika, bo wiedziałby, że jeśli jakiś wpis będzie zawierał to słowo to na pewno ma na celu jedynie Cię sprowokować/urazić ... a już na pewno nic nie wnosi w tematyce gier liczbowych
Bot en Ana Bas Hunter jak o takie coś chodzi to mi to pasi lubie muzykę skomponował sam Pendrak
tym samym od razu eliminuję tego typu głupie odzywki ... fakt że wyłapałem akurat "sebunia" ... które zaczęło być nagminnie używane i zawsze miało na celu prowokować dyskusję nie tam gdzie trzeba
Teraz sebastian boi się bana i nie przekręca nicków.A ,przepraszam-robił to nieświadomie
Galik
po swoim wpisie "kto to gra , a kto tylko typuje"
lepiej zamilcz
po swoim wpisie "kto to gra , a kto tylko typuje"
lepiej zamilcz
Ja to marzę o tym, żeby w Polsce była zalegalizowana marihuana
greg: no niby nic... bo równie dobrze ktoś z miłości może Ci tak pisać, ale jak mówię, jeśli widziałbym, że 100% wpisów z tym zwrotem ma charakter ewidentnie chęci obrażenia Cię i nic więcej, to zadziałałbym
Takim oto sposobem.. Właściciel i władca strony siedzi w kieszeni Pana S. który to czyta i się tylko śmieje jak wszystkich zrobił w Wała... Pasko czy ma na Ciebie jakąś teczkę?nagranie... bo walczysz o Niego mocniej niż o naszą kochaną POLSKĘ!!!.. szok i niedowierzanie...
Za powyższy wpis Adi98 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
staram się traktować wszystkich równo, wliczając w to i Sebastiana M ... Sebastian M miał już bana na czata, ma u mnie żółtą kartkę, ale obecnie nie widzę w jego wpisach niczego złego. Ktoś kto nie nadaję z nim na tych samych falach powinien go pewnie ignorować.
Witam
Pasko a ten wpis sebastiana nie jest obrazliwy
22:243 397 070. Sebastian_M 2018-10-31 (22:10) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
korn748 Ty jesteś tam Adminem czy marionetką ?
Pasko a ten wpis sebastiana nie jest obrazliwy
22:243 397 070. Sebastian_M 2018-10-31 (22:10) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
korn748 Ty jesteś tam Adminem czy marionetką ?
Ten czlowiek pojawia sie raz na miesiac na Twojej stronie z pomoca dla grajacych a ten mu ubliza
Wiele było uwag na temat obraźliwych tekstów. Do niektórych nadal to nie dociera. Panie Adminie, uważam, że przykład Parlamentu jest niestosowne. Gdyby Pański "ban" działał na parlamentarzystów, zwłaszcza na pewną osobę plci żeńskiej, ona nigdy by nie zabierała głosu i nie obrażalaby Polek i Polaków. Tutaj też tacy są. Zbyt późno się Pan zmiarkowal co do pewnej osoby, która obiecał Pan zablokować. Dosyć upokorzen. Miał Pan sygnały o jego poczynaniach na granicy prawa. Czekał Pan do dnia dzisiejszego. Lepiej późno, niż wcale. Wspomniał Pan kiedyś, że z pewną grupa społeczna nie będzie Pan rozmawiał. Moim zdaniem, dzieli Pan portalowiczow na znane kategorie, "sorty i zdradzie kie....". Liczę się z tym, że mój wpis będzie przyczynkiem do zablokowania mnie. Jeśli tak się stanie, postąpi Pan według własnego widzi mi się. Regulamin nie jest do końca dobrze opracowany. Jeśli na moim komputerze chce się zalogować do swojego profilu znajoma osoba, blokuje ja Pan. Przeciez w kawiarence internetowej z jednego komputera może zalogować się kilka osób. Pan uznaje, że jest to jedna i ta sama osoba. Pomijam uwagi na czacie pod Pańskim adresem, które wyynely nawet dzisiaj. Nie będę ich przytaczal.Pozdrawiam.
Lesiu - zaczepka za uznanie za "persona non grata"
Próbował "wbijać" tam na różne sposoby
galik
a kim są wg Ciebie tacy, co realnie grają ?
Próbował "wbijać" tam na różne sposoby
galik
a kim są wg Ciebie tacy, co realnie grają ?
3 397 144. 01234Zorro567890 2018-10-31 (22:54)
Mam nadzieję,że emerytki z czata nie puknąłeś...
Poczekaj
3 397 137. Sebastian_M 2018-10-31 (22:49) Kosy to 66 I Kosy Lustrzanki69
One są lepsze do młodych Bo wiedzą czego chcą
3 397 138. Sebastian_M 2018-10-31 (22:50) Kosy to 66 I Kosy Lustrzanki69
Bierzesz jak chcesz I one wszystko Ci dają czego zapragniesz
3 397 133. 01234Zorro567890 2018-10-31 (22:46)
Seba babcie się bierze do krzyża Po bożemu
To są super wpisy z wczorajszej nocy.
Mam nadzieję,że emerytki z czata nie puknąłeś...
Poczekaj
3 397 137. Sebastian_M 2018-10-31 (22:49) Kosy to 66 I Kosy Lustrzanki69
One są lepsze do młodych Bo wiedzą czego chcą
3 397 138. Sebastian_M 2018-10-31 (22:50) Kosy to 66 I Kosy Lustrzanki69
Bierzesz jak chcesz I one wszystko Ci dają czego zapragniesz
3 397 133. 01234Zorro567890 2018-10-31 (22:46)
Seba babcie się bierze do krzyża Po bożemu
To są super wpisy z wczorajszej nocy.
Robal,Ten wpis był tak dawno,że nawet nie pamiętam kiedy,ale faktycznie,osoby grające przeważnie przegrywają,a nie wygrywają,wygrywają tylko jednostki,o to mi chodziło,no a że użyłem słowa które bardzo dobrze to określa to nie widzę w tym nic niestosownego
Mogę dostać bana na 24 godziny,ale napiszę sebastianie m kim jesteś.
Jesteś tchórzem.Dlaczego nie wszedłeś na czat ?
Boisz się prawdy?
Jesteś tchórzem.Dlaczego nie wszedłeś na czat ?
Boisz się prawdy?
Użytkownik leokadia655 dodał nowy komentarz w temacie:
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
Nie "określające", a słowo obraźliwe, ale
trafnych tajpnięć - boguś i twardej głowy
Kawiarenki na na na
kawiarenkiii
wesołych snów
trafnych tajpnięć - boguś i twardej głowy
Kawiarenki na na na
kawiarenkiii