Wpisy 3 161 435 – 3 161 534
3 marca 2018 15:56 → 3 marca 2018 16:39, 100 wpisów
teraz taki czasy kiedyś tu na stronce też taki bajki pisali ludzie ale chyba młodzi życia nie nauczeni takie życie drogie że nawet jak bym wygrał w mini te 250 tyś to co dalej trzeba pracować za pierr4..
Forsami od 1.4 mln odejmij podatek podziel na 2 osoby i zostanie 500tys i troszkę na wczasy kasy
Gumniska...sorry no co ty tu pitu pitu wygrałeś milion 400 -podatek ..i co reprezentujesz biede jak Peja...przestań żartujesz...
arczibalik weź zacznij pisać książki tam się chłopie spełnisz takie epistoły
Ja grałem z bratem na spółkę , i mieliśmy po 500tys , 2 siostry dostały conieco i trzeba pracować . takie są realia
Kumpel tez chcial miec wszystko....bo byl biednyi mial ale nie mial prawka wiec loili goscia policmeny i wyciagali kase,potem kobieta...firma z kurami...i po kasie z szostki w duzym
1,2 po podatku i 2 siostry po 100tys więc ile ci zostanie ??? =500tys proste
to jest fajny zastrzyk w sensie że jak nie jesteś w stanie uskałdać na mieszkanie dom ale później trzeba to utrzymać i dalej za pier... taka jest prawda
chyba żeby ktoś wygrał wiele milinów co graniczy z odkryciem innego życia w kosmosie
żeby wygrać trzeba mieć łeb na karku , bo po paru miesiącach możesz obódzić się z niczym
Kurze no! Jakaś jestem dziś tu na zielonej nie widzialna
A w banku mi się to nie trafi
A w banku mi się to nie trafi
Ja moze bym nie zglupial...zawsze musza byc pieniadze na czarna godzine,co z tego ze kupie bryke za 40 tys,po roku 4 do tylu a na zarcie zabraknie i oplaty
nawet te 250 tyś tak przykładowa to marzenie ściętej głwowy a jak by się wygrało dalej trzeba pracować taka jest prawda
ja inwestuje ok 10-15% miesięcznie z wynagrodzenia czyli ok 500-800zł dokładam i obracam wygranymi
No kumpel zwolnil sie miesiac po przelewie kasyi kupil od szefa clio 3 letnie na poczatek
gram systematycznie od 3 lat , praktycznie zawsze puszczam systema na parę losowań i zmieniam systemy , czasem wracam do wysyłanych kiedyś tam . koszt 50zł na losowanie
nawet z takiego kołchozu np 2 tyś razy 12 miechów mamy 24000 na życie to na 5 lat 120 tyś nie ma inne dodatki i po nawet szybciej
moim zdaniem trzeba mądrze zainwestować i raczej nie chwalic się faktem wygranej
@1405259_40 znalazłem Twoją wygraną i wychodzi na to, że grałeś w Dębicy ??
Olala
@1405259_40 znalazłem Twoją wygraną i wychodzi na to, że grałeś w Dębicy ??
no tak
no tak
3 161 439. doktor2p 2018-03-03 (15:58) Burkina Faso
a Ty sie odemnie odwal OKEJ? ja sie tu nikogo nieczepiam i tez nie jestem za komornikami, ktos tu napisal przedchwila ze moze i ja jestem komornikiem, nie niejestem komornikiem , wiem dosc na temat ich pracy,i tez mi sie to niepodoba co robia z biednymi ludzmi , ktorzy laduja na bruku, ale to nie powiniscie miec pretensji do komornika tylko do sadu i prokuratury tooni wwydaja rozne przykazania ktore komornik musi wykonac czy chce czy nie, ja wiem ze pierwsza kasa idzie dla komornika jak ktos tu napisal wczesniej, i pozniej tez na rozne tam zeczy, i bardzo tez wspolczuje ludziom ktorzy przez takich uji traca dobytek i nieraz nawet i zycie, ale co taki komornik ma zrobic dostaje odgornie polecenie i musi to wykonac, jesli sie sprzeciwi to konczy kariere i wylatuje z roboty, a wiadomo kazy chce pracowac prawda? ja ich wcale niebrobie pomimo ze znam kilku komornikow osobiscie, t sa ludzie ktorzy maja niewdzieczna prace ale tez wiem ze sa rozni ludzie kombinatorzy ktorzy kombinuja jak tylko moga aby nierobic i zarobic, niemowie tu o uczciwych ludziach ktorzy pozakladali firmy i zbankrutowali np. i komornik u nich siedzi nontoper w kieszeni,ale np alimenciarzach pijusach ktorzy migaja sie od placenia alimentow na swoje dzieci, taki na alimenty niema, a dziecko wiedzial jak zrobic , na alimenty niema a na picie ma co? takich powinni scigac z urzedu anie ludzui ktorzy sa biedni nie pracuja i np nie maja zaco oplacic czynszu takich wyrzucaja na bruk, mi sie to tez niepodoba ale coz moge zrobic, mamy popieprzone prawo i dopoki sie cos z tym niezrobi to tak bedzie dopoki w saddzie bedzie zarzdzila mafia i kolesiostwo to tak bedzie , szkoda tylko ludzi ktorzy cierpia niewinnie,takie jest moje zdanie, a komornik jak komornik to jest pionek w szadzie do odwalania brudnej i niewdziecznej roboty i tyle
a Ty sie odemnie odwal OKEJ? ja sie tu nikogo nieczepiam i tez nie jestem za komornikami, ktos tu napisal przedchwila ze moze i ja jestem komornikiem, nie niejestem komornikiem , wiem dosc na temat ich pracy,i tez mi sie to niepodoba co robia z biednymi ludzmi , ktorzy laduja na bruku, ale to nie powiniscie miec pretensji do komornika tylko do sadu i prokuratury tooni wwydaja rozne przykazania ktore komornik musi wykonac czy chce czy nie, ja wiem ze pierwsza kasa idzie dla komornika jak ktos tu napisal wczesniej, i pozniej tez na rozne tam zeczy, i bardzo tez wspolczuje ludziom ktorzy przez takich uji traca dobytek i nieraz nawet i zycie, ale co taki komornik ma zrobic dostaje odgornie polecenie i musi to wykonac, jesli sie sprzeciwi to konczy kariere i wylatuje z roboty, a wiadomo kazy chce pracowac prawda? ja ich wcale niebrobie pomimo ze znam kilku komornikow osobiscie, t sa ludzie ktorzy maja niewdzieczna prace ale tez wiem ze sa rozni ludzie kombinatorzy ktorzy kombinuja jak tylko moga aby nierobic i zarobic, niemowie tu o uczciwych ludziach ktorzy pozakladali firmy i zbankrutowali np. i komornik u nich siedzi nontoper w kieszeni,ale np alimenciarzach pijusach ktorzy migaja sie od placenia alimentow na swoje dzieci, taki na alimenty niema, a dziecko wiedzial jak zrobic , na alimenty niema a na picie ma co? takich powinni scigac z urzedu anie ludzui ktorzy sa biedni nie pracuja i np nie maja zaco oplacic czynszu takich wyrzucaja na bruk, mi sie to tez niepodoba ale coz moge zrobic, mamy popieprzone prawo i dopoki sie cos z tym niezrobi to tak bedzie dopoki w saddzie bedzie zarzdzila mafia i kolesiostwo to tak bedzie , szkoda tylko ludzi ktorzy cierpia niewinnie,takie jest moje zdanie, a komornik jak komornik to jest pionek w szadzie do odwalania brudnej i niewdziecznej roboty i tyle
za chwilkę kawkę trzeba zrobić ale jak myślicie nie za wcześnie na kawkę może na 17 będzie okey
no trzeba mądrze podejmować decyzje bo kasa może się rozpłynąć ... Jest coś niesamowitego po ogarnięciu takiej informacji i warto gdzieś pojechać i przemyśleć co dalej. Ja pracowałem dalej u swojego pracodawcy ponad miesiąc i nikomu nic nie gadałem
praca wymaga wyjazdów więc byłem poza Pl
i nawet ci którzy podejżewali że to ja nie byli pewni bo pracowałem i nie zmieniałem nic... a jak już wiedziałem co i jak to po ochłonięciu zacząłem działać . ale najgorszy 1 miesiąc
Ważne żeby nie robić niepotrzebnego zamieszania w życiu swoim jak i innych ... a po miesiącu dwóch wszyscy ochłoneli wtedy na spokojnie można inwestowac
byłem cały czas w pracy więc poza Polską i na spokojnie było
Ola zresztą i tak tego nie będę czytał wole krotko i treściwie a książki i opowiadania to wieczorem
miałem ten konfort
mulag i jocia nie jestem obronca komornikow i nigdy nie bylem, i niebede, napisalem tylko ze maja niewdzieczna prace bo duzo roznych zeczy widzialem i wsadzie i poza nim na zajeciach komorniczych tez i umoich znajomych, ja rozumie te tragedie ktore ci ludzie przechodza , i wcale nie jestem za komornikami ale wiem jaka maja prace, kts tu napisal wczesniej ze niewiem oczym mowie chybaze g..... wiem, niestety zdziwilbt y sie bo wiem duzo i tez ich pracy niepochwalam ale oni mnie nieposluchaja, jednego i nic nie zrobia bo ja tak chce, najpierw trzeba sie przyjrzec pracy sadow, sedziow ,niekturych prokuratorow ktorzy zarabiaja krocie a komornik to tylko jest murzyn od czrnej roboty inic pozatym on dostaje polecenie i to wykonuje,inc pozatym a sad zawsze stanie w obronie swojego ziomka bo tam reka reke myje zawsze i tak jest wszedzie we wszystkch tez i urzedach tylko zawsze biedny jest czlowiek ktury dostaje po dupie
i jak ktoś trafi to najlepiej szybko gdzies pojechać i najlepiej że to praca jakaś i pomyśleć samemu co dalej
Mają być kłótnie jesteśmy jedną wielką rodziną pokażcie mi rodzinie gdzie nie ma kłótni sporów w rodzinie ojciec z synem matka z córką maż z żoną ojciec z córką i syn z mamą
doktor2p
arczibali to nie mój gatunek nie będę tego czytał ,
okej nieczytaj albo przeczytaj jesli chcesz i zanim sie wypowiesz tu omnie jak inni to zauwaz co ja pisze ,a nie oceniaj mnie jak tu inni to robia, ja nieciagne za komornikami wcale tylko pisze jak jest
ja wiem ze duzo pisze i ze moze to zle wyglada i niekazdy to chce tez i czytac ,niebede juz wam takich poematow tu pisal bo to nima sensu, i szkoda abyscie meczyli swoj wzrok tu sobie przezemnie,i na mojich wypowiedzach niektorych, bede se streszczal i pisal krucej bez obaw
arczibali to nie mój gatunek nie będę tego czytał ,
okej nieczytaj albo przeczytaj jesli chcesz i zanim sie wypowiesz tu omnie jak inni to zauwaz co ja pisze ,a nie oceniaj mnie jak tu inni to robia, ja nieciagne za komornikami wcale tylko pisze jak jest
ja wiem ze duzo pisze i ze moze to zle wyglada i niekazdy to chce tez i czytac ,niebede juz wam takich poematow tu pisal bo to nima sensu, i szkoda abyscie meczyli swoj wzrok tu sobie przezemnie,i na mojich wypowiedzach niektorych, bede se streszczal i pisal krucej bez obaw