Wpisy 3 161 335 – 3 161 434
3 marca 2018 15:13 → 3 marca 2018 15:56, 100 wpisów
mulag ja tego niewiem do konca czy to bylo domnie czy nie, czy akurat chodzilo o sebastiana, tego niemoge powiedziec, jesli chodzi zas o sebastiana to mozna jego tez wpisy z tymi trafieniami traktowac z przymrozeniem oka, ze trafia czesto te 5/5 , jest chlopak mlody jeszcze wiadomo, ale tez i moze trafia dlaczego nie, ja mu tam zycze jak najlepiej niech gra i wgrywa, zreszta wszystkim tu zycze wysokich wygranych i nietylko 5/5 ale nawet tych 10/10
komornicy to szmaciarze , ja mam kase i mam też komornika( smieszna kwota 2500zł) który niechce mojej kasy , zrobił wpisy do księg wieczystych i myśli że uda mu się coś przejąc , trzymam parę tysięcy aby go zaskarżyć jak bedzie chciał coś przejąc
stać mnie na to żeby go zgnoić więc czekam na jego ruch
forsami ja już od południa pifkuje bo jutro wieczór do pracy
ja wczoraj winko ale nie wiem co się stało bo jak odstawiałem lampkę na ławie to się rozwaliła
Mulag chwilowka to lichwa malo powiedziane to jest firma gorzej niz zle, ja tam z takich badziew nie korzystam wcale wala mnie ich pozyczki lepiej niemiec czegos tam jak martwic sie skad tu im oddac i to jak najszybciej jak od nich cos pozyczysz, to sa oszusci ktorzy zeruja na biednych i potrzebujacych ludziach i nic wiecej
Nie czas pisać ale komornicy sądy dziwnie działały szkoda pisać ja akurat nie z komornikami ale z sądem sprawa cywilna z Kodeksu cywilnego też dziwna sprawa
jedno miasto sąd nie potrafi powołać dzieci spadkobiercy chore berety
1405. ...40 Co ty piszesz...do roboty idziesz .... jak ja wygram to mogę leżeć jedynie koło roboty... Milionerzy nie pracują jak masz wątpliwości to przeczytaj moje motto na moim profilu
Ja dziwie sie ze prowident czy bocian reklamuja w tvgdzie jest kur...kaczynski co dba o rodziny,dla niejednych to wyroka umow nikt nie czyta bo..za dlugiea tam klucz jak stracic wszystko
raz zarobić realnie nie musiał byś oglądać tych co cie denerwują i wiećej dla siebie dziwne podejście
Jak przeżyjesz Ełk i Orzysz to na wojsko. ...położysz w Ełku służyłem w Orzyszu byłem na wszystko......położyłem...
Mulag forsam chce przejść w końcu na emeryturę
No mam swoją firmę i zarabiam na siebie... Ja zawsze zarabiałem ok 5-6tys więc tyle wydawałem i bez roboty to było by po kasie już , trzeba pracować ... chyba że wygrasz 50-100 baniek wtedy już nie musisz ... kupujesz 100 mieszkań i z wynajmu żyjesz
Mulag bez obrazy jak tak ty to piszesz to moim zdaniem niemasz predyspozycji na Milionera chcesz tyrać jak muł za 1000złotych na miesiąc ...ok..twoja sprawa poto są marzenia i Lotto 3 Miliony
Forsami jak budowo i Orzysz przeżyjesz to na wszystko hj położysz
1405259_40 byle Nasze umiłowane nie zrobiło podatku katastralnego to mieszkania ciezko utrzymac
chodzi oto że ja już wiem o co chodzi masz być bogaty obracac gotówką a nie że raz zdobędziesz milona i se będziesz żył tak opcja ma nie być
Forsami tamte lata co minęły
mulag no jak włożysz kase do banku to też lipa ok 2% więc z 1200000 masz miesięcznie 2tys zł
Forsami ja mam znajomą która trafiła 6 w Lotto i twierdzi ze duże pieniądze psuja człowieka zainwestowała w szkołę nauki jazdy i sama tez zasuwa szkoli kursantów
musiałbyś wrzucić 12 milionów na konto wtedy z procentu masz 20tys. miesięcznie
Forsami jak bylo w wojsku lepiej niż tu
Ja wolał by pracę tylko nie za grosze i bym był bardziej szczęśliwy tylko nie za grosze i się wniej real;izował
grać jak najbardziej ale jak ktoś tylko na to się nastawia to to ... to smutne
ja sie tak zastanawiam dlaczego tak zle uwazacie o komornikach przecierz to sa tacy sami ludzie jak my, sa tacy jacy sa bo kazdy znich chce swoja prace wykonywac jak najlepiej i sie poprostu do tego nalezycie przyklada komornik wykonuje tzw sentencje i przykazanie sedziego, on niebierze sobie tego od dluznika dla siebie, on to stara sie odzyskac i pozniej jest licytacja danego przedmiotu,, i zapozniej to co uzyska idzie na splate danego zadluzenia, ja znam osobiscie kilku komornikow i niesa typem ludzi najgorszych, nie powiem sa tez starzy komornicy ktorzy chca zablysna w mediach i robia tez przekrety,niemowie ze nie, ale komornik nie robi niczego zlego, on tylko wykonuje tzw , niewdzieczny zawod ,
arczi.. bo to s***ysyny i debile są , 3 razy komornika skarżyłem i go wyratowali bo za to co zrobił już nie powinien być komornikiem więc to ***e ***ne złodzieje są
Forsami raz wojsku 2001 trafiłem 610 zł na przepustnice to była kasa
Arczi -nie masz o tym pojęcia
Pierwsze zajęcia idą na pokrycie czynności samego komornika
Pierwsze zajęcia idą na pokrycie czynności samego komornika
Znam jednego komornika to mój sąsiad ci co nie płacą kredytów idą na bruk
to z ciągnikiem to jest nic w porównaniu co tej pier,,dolec wyrabiał w moim przypadku więc nikt mi nie powie że to normalni ludzie są ... jest to wyciągnięcie kasy w białych rekawiczkach
ja bym nie mógł pracować tak nie nadaje się ryczał bym trzeba być twardy w tym zawodzie
Z alimentami gorzej sciagalnosc
pierd..olony pajac zablokował mi konto żebym nie mógł płacić alimentów aby wierzycielka ponownie go uruchomiła .. jeb,,ane s***ys..eynstwo
taką starszą babcie chorą a oni zabierają jej wózek na rzez długów
arczi pier....sz moze tys jest tyz komornikiem to ***a trutnie zerujace na ludzkiej krziwdzie na potknieciu
Wygrali 6/6 w Lotto i do roboty chodzą no rece do gory podnosze i wołam Panie zlituj się
celowo to robią , a próby zaskarżenia kończą sie jakimiś przeterminowanymi czy coś tam ... tak sąd ich broni. komornicy to je.ba.ne h.u,,j,,.e
140jak masz wlasna firme i wyciagasz te 5,6 kol to znaczy ze znasz sie na kasie i nie ulegasz emocjom tylko grasz z glowa
no ja wiem że to bajki nie z tej bajki ale jak bym te 6 z6 w lotto żadne siedzenie nauka tytuły nauka
teraz mam ok 8tys może więcej . zanim wygrałem to miałem 5-6tys miesięcznie
I tu w dialogu pisanym wszystko wychodzi ...jak Milioner znowu pucybutem ....Mulag pamietasz taki artykuł w Obserwatorze Debickim..był taki gość co to dziesięć srok za jeden ogon złapał ..a teraz siedzi w Angli bo splajtował młody rocznik 76 oj ci karierowicze ...
Znam osobiście frajera który nie płaci za alimenty to zdarzenie bylo ponad 10 lat temu jego była żoną podała jego matkę do sadu by płaciła alimenty i jego matką lat 78 lub79 płaci za syna alimenty a jej syn wali browary i nie pracuje
nie którzy nie mogą być bogaci poczytajcie sobie o naszych milionerach np. o tym co 2 x 6/6 lotto trafił jak skończyli
nie rozumiemy się tu masz racje Forsami ale mi chodzi by zainwestować w siebie nie firmę tylko w te braki co bez kaski i czasu teraz juz nie mam szans a nie myślę o firmię czy coć
Zbigniew i jak to sie ma do tego że ktoś kto wygrał 6/6w Lotto i dzie jeb...za 1500...hahaha można
forsami co z 500tys zrobisz jak wygrasz ?? bo tyle ja miałem z wygranej. zainwestowałem w firme wszystko, mam pracownika i ok 8 może 10tys miesięcznie. 500tys to jest nic. mogłem kupić sobie dom za 400 tys 100 na konto i pracować za 5-6 dalej
moja mama kiedys pracowała w sadzie u komornika, jakm bylem maly jeszcze duzo zeczy widzialem i pozniej tez, ludzie sa rozni tez,i i trzeba na niektorych brac i poprawke, ja rozumie CIE 1405259_40 I Twoje oburzenie w sprawie komornikow, ja ich pracy tez nie pochwalam ale to co oni robia to chca zrobic nalezycie i z godnie z postanowieniem i sentencja sadu, rozumie Twoje rozczarowanie ich praca , jesli miales cos z nimi do czynienia jak piszesz to wspolczuje tez ci, a to ze piszesz ze 3 razy skarzyles komornika to rozumie bez 2 zdan jesli trzeba bylo to i dobrze i skarz ich jak najwiecej jesli jest taka potrzeba i uwazasz ze tak nalezy zrobic, piszesz ze ich wybronili a wiesz dlaczego bo to jest tak ze kruk krukowi oka nie wykole, to jest jedna wielka banda i mafia sadownicza, ktora zamiast ludziom pomagac to im jeszcze zabiera, wiem ze moge si tu i teraz i komus narazic moze i nawet i nawet dostac bana za to o czym pisze ale uwazam ze niewszyscy pracownicy pracujacy u komornika i komornicy sa tacy sami, ja nebronie komornikow wcale jak tu M ulag napisal tylko, wiem dobrze ze oni pracuja jak kazdy i staraja sie wywiazywac ze swojej pracy jak najlepiej, oni wiedza ze nieraz robia zle ale sami od siebie nimoga nic zrobic tylko wykonuja jakby przykazania sedziego lub prokuratury
Forsami