Wpisy użytkownika 1405259_40
Łącznie 4 113 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 881 259. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
w Dębicy wygrał Dębiczanin nie żaden przyjezdny
a jak grać?? napewno trzeba systematycznie i trochę szczęścia i systemu do tego
a jak grać?? napewno trzeba systematycznie i trochę szczęścia i systemu do tego
kwote w moim nicku
26 stycznia
minus podatek oczywiście
system jest ale liczby to szczęście , poprostu trzeba grać pare razy jednymi potem innymi liczbami.
ale tylko systemem gram bo jeden kupon to trza mieć chyba super farta, i naprawde jest ciężko trafić w MM
mnie podejrzewali o wygraną w strzyszowie ale byłem wtedy za granicą a w lotto i tak nie gram tylko MM
w skrzyszowie k/ tarnowa sorki
teraz puszczam MM systemem z multipaśko za około 100zł na losowanko ... ale coś trafić nie mogę
a dlaczego miałbym coś pisać głupiego?
TS nie oszukuje poprostu ciężko trafić według mnie
teraz próbuje systemu paśko bo nie znałem tego
za 100zł na losowanie puszczam pare razy potem zmieniam liczby i dalej
w MM da się wygrać ale trzeba mieć szczęście , trochę zaparcia i pieniędzy , bo 1 kupon za 2,5 zł to trzeba mieć zajebiste szczęście.
Jak chcecie mnie obrażać to się wyrejestruje. Sledziłem tą stronę czasami i też myślałem że TS oszukuje i dlatego piszę Wam że jest ciężko trzeba trochę zainwestować
Kupon i potwierdzenie wygranej mam , ale mam to dla siebie.
zauważcie też że w debicy padło jeszcze 3x 9/10 więc poszedłem systemikiem danego dnia
szkoda chyba coś tu pisać
w końcu się udało
za 2 min usuwam z profilu foto
za 2 min usuwam z profilu foto
oki wywalam fotke
10/10
1,4 miliona
1,4 miliona
jest tez 9/10 i 8/10 na jednym kuponie
a może było 7/10 nie pamiętam
bo delektuje się trunkami
od stycznia
od stycznia
ja chcę tylko zapodać wpis że TS nie oszukuje poprostu trudno trafić... chyba że maszyna wtedy nie zadziałała i moje liczby wpadły , to też możliwe że TS wali w bambuko
oki mulag możesz sobie szydzić mnie to wali bo mam kase i akurat Ciebie to mam w d.... szy ja trafiłem 10 w MM a TY próbujesz więc wszystkiego naj ... ciekawe czy tu napiszesz jak wygrasz pewnie wypniesz dupę na wszystko
pozdro
pozdro
w moim przypadku w takim razie była awaria maszyny
Volt widział skana
dam wam jeszcze raz skan w profilu za 1 min
już jest
na minute
zapisz liczby jeden z drugim i sprawdź
zapisz liczby jeden z drugim i sprawdź
data 26.01.2017
o 21:45
o 21:45
10/10 8/10 i chyba 7/10
a może 9/10
nie pamiętam
nie pamiętam
w drugim 10/10 na 100%
Volt sprawdzaj
ja już usunąłem żeby nie było
ja już usunąłem żeby nie było
ciekawe czy napisze tu kiedyś naprawdę jakiś mega milioner, ale po podejściu z Waszej strony szybko skasuje konto
tak
to nie jest wina zdjęcia tylko strony na FB też foty do dupy są
tyle co w nazwie 40 to grosze
i minus podatek 10 %
ogólnie 1,260,000 +-
ogólnie 1,260,000 +-
mulag sory nie zadowole cie
dąze do tego że zaglądałem tu czasem czytałem i nie mogłem uwieżyć że TS mnie i Was w bambuka robi .... minęło pare miechów i stwierdziłem że napisze co i jak
gram dalej tym samym systemem ale jakoś tylko max 7 wpada na 10
ujawnić się to masakra tyle wam powiem
nigdy tego nie róbcie chyba ze wszyscy już wiedzą i tak jak ja po 3 miesiącach chce kogoś uświadomić w tym wypadku ekipę multipaśko bo u siebie nikt dalej do końca nic nie wie bo żyję jak dawniej bez jakiegoś... hm... no nie wiem
nigdy tego nie róbcie chyba ze wszyscy już wiedzą i tak jak ja po 3 miesiącach chce kogoś uświadomić w tym wypadku ekipę multipaśko bo u siebie nikt dalej do końca nic nie wie bo żyję jak dawniej bez jakiegoś... hm... no nie wiem
mulag moze ci wmawiają ??
a dla wszystkich co pytali czy gram .. tak wcześniej za 42,50zł teraz za 100zł czasem 300zł jak mnie coś tknie w plecy ok 20000zł od wygranej ale dalej za ok.100zł puszczam a nuż znowu pokryje się 13/17 liczb? a jak wtedy była by jeszcze jedna liczba .... masakra miał bym ok 10 dziesiątek plus bonus
mulag ... broń
system własnych liczb ... bo moje już długo nie wejdą więc uprzedzam ... zresztą wtedy tu nie byłem i nie typowałem
albo po niefortownym losowaniu .... jakoś prezes zrezygnował z kadencji więc czy TS oszukuje ??? rezygnacja tego prezesa mnie ciekawi bo zawsze podkreślam, że myślałem że TS wałki kręci
akurat zrezygnował po mojej wygranej
'
'
może sie pomylili
ciekawy temat
jak ktoś następny się ujawni z wygraną i nie wywalą prezesa ... to będą inne koncepcje heee
ale wywala
tak ... żyje tak jak dawniej nie wychylam się i wszystkim wokół zaprzeczam zainwestowałem ,,, zobaczymy czy dobrze za rok ale zyski mają się wrócić bo sam bede pracował, jednoosobowa działalność i sam sobie bede winny jeżeli będzie źle żadnych lokat itp.... tylko własna incjatywa już ochłonąłem od tego i żyje dalej . to trzeba wiedzieć w przypadku wygranej.
a na zabawę zostało parę złotych jakieś 5% wygranej
oczywiście MM
rada: jak ktoś z Was wygra przez pierwszy miesiąc lub dwa nic nie robić, normalnie pracować i tylko pytać się kto to taki
za mała kasa za dużo zmian mylisz się
oki ide nową rozpiskę robić pozdro dla wszystkich .... albo napisze pod tym nickiem albo pod większym OBY pod większym taki żarcik
ten sam zestaw liczb i ostatnie posłanie go nowy był gotowy wierzcie mi
poprostu trzeba systemem grać jakiś licz i czasem go zmienić
ja puszczam za 100zł 4-5 razy mała korekta liczb i znowu
granie na liczby urodzenia itp to nieporozumienie ... przecież te liczby były już kiedyś szcześliwe
oki do później pozdro i powodzenia ... mulag dla Ciebie szczególnie niedowiarku
nie reklamuje TS
poprostu sparaczyli robote i wygrałem \
oki do później
ale lipne cyfry
kaskada to porażka śmierdzi ustawką
do gry systemem najlepsze MM
według mnie
według mnie
Volt trzeba inwestować i obracać wygranymi ok. 800zł-2000zł w miesiącu przez ok 16 miesięcy . Ja poszedłem w plecy z 8000zł-12000zł przez ten czas ale patrząc z perspektywy czasu warto było. Teraz przez ostatnie miesiące poszło pewnie z 30tys. w plecy więc daje se na luzik i gram systemami nie przesadzając z gotówką i jej niepotrzebną stratą. Założony pułap na stratę wykorzystałem więc trzeba se dać na luz.
No i szczęście potrzebne oczywiście
miałem puszczone 15 systemów (różne 17 liczb w kazdym systemie) przez ponad miesiąc włożyłem ok.12tys , a wygrana ok 8tys żaden system się nie pokrył żeby coś grubszego wpadło wszystko to z 7 /6/5 /4 z 10 czasem 8/10 wpadło ale może ze 2-3 razy .
więc ogólnie bardzo ciężko trafić 9/10 a co dopiero 10/10
byłem w sklepiku sorki .. wygrane są od: 12 z 17 trzeba trafić może być wtedy jakimś cudem 10 siądzie, ja miałem 13/17 i była tylko 1 dycha , jak by było jeszcze jedna to było by pewnie z 5-7 razy dyszka
17 zakładów za 42,50zł
gram 3 systemami przeważnie więc x3 = 130zł
MM trzeba poprostu ustrzelić te 14 z 17
zwrotu nie mam za ok 2000zł masz 800-1000zł
zwrotu nie mam za ok 2000zł masz 800-1000zł
tak grałem obracając ok 2000zł miesięcznie z wtopą średnio 800-1200zł
i wkońcu trafiłem grając 3 raz tymi samymi liczbami znaczy się tą samą 17-stką za 42,50zł na losowanie
i wkońcu trafiłem grając 3 raz tymi samymi liczbami znaczy się tą samą 17-stką za 42,50zł na losowanie
nie mam, wiem tylko tyle, że musisz trafić 12 to może będziesz miał 10 jeżeli 13 to na 99% według mnie, 14 masz napewno ze 4 dychy tak mi to wychodzi. teraz rozpisuje ze strony paśko bo fajniejszy generator , którego wcześniej nie znałem i rozpisuje 19 liczb na 30 zakładów . Gram 3-5 razy tymi samymi
no 9 trafić to może i będzie zwrot nie reklamuje tutaj niczego więc tylko opisuje jak osiągnąłem sukces po naprawdej sporej inwestycji w przeciągu półtora roku.
a czemu np. nie zagracie jakąś ekipą, zwiększycie sobie szanse z TS przcież można wybrac sobie np. 17 liczb i kazdy kolejny wywala połowe jaką chce dopisuje swoje i tak z 30 osób i wysyłać . Nie piszę tu o dzieleniu się wygraną z resztą tylko o zwiększeniu szans
slawek teraz gram systemem 19 liczb na 10 skreśleń 30 zakładów, generator u paśko na stronie jest
wcześniej grałem 17 liczb na 10 , 17 zakładów za 42,50 zł
https://www.multipasko.pl/chybil-trafil/
podaje swoje 19 liczb i tam mi generuje 30zakładów czy tam ew.32 zakłady
gram 3-5 razy i zmieniam liczby
ew.
Ja chyba poczekam aż bonus w MM będzie ponad 1 milion i wtedy porządnie poprawie za 5-8 tys bo takie wydawanie po 100 zyla na losowanko to nie ma sensu
10 gram z czym innym mi się kojaży
ale bonus musi być 1 milion i lekarza nie trzeba
według mnie matematyka prosta jeżeli puszczam za około 100zł na losowanie bonus jest 400tys to za 60 losowań (10tys dodają)to będzie 1milion bonusu więc mam wtedy 6tys na system
jak trafie będę musiał nick-a zmienić eh oby na większe cyferki
no to startuje MM
paśko znał je już godzine przed i się przygotował
« PoprzednieKolejne 100 »