Wpisy użytkownika Tomek542
Łącznie 987 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 860 181. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
to to właśnie mam takie zestawy co 10 na nie padały i to nie raz
3 miliony mi przeleją na jedno konto ? bo czuję, że dziś wygram. w starych kościach coś
mnie dziwnie łamie
mnie dziwnie łamie
mrówka nie narzekaj bo mrówkojada wypuszcze a może zaraz ktoś z nas będzie miał karnawał na hawajach
o mini juz dawno wiemy juz od kilku dni opracowuję strategię grania 6 dniowego
fiolka, jesteś opiekunem w zoo ? że masz tygrysy, bo chyba w domu nie trzymasz
to fajne imię, ale może raczej dla kota a propos zoo. w zamościu będą żyrafy. już stawiają budynki.
nie pisze a jest napisane. sam nie wprowadzaj. niedawno zmieniono. teraz jest od kwoty opodatkowanej, czyli 2280.
chociaż zrób sobie przerwę na losowanie może znów ze 2 tys wpadnie
Wędrowca, nie masz racji. tu masz dowód
http://www.lotto.pl/lotto/aktualnosci/nowe-regulaminy-gier-liczbowych
http://www.lotto.pl/lotto/aktualnosci/nowe-regulaminy-gier-liczbowych
wasyl mam coś dla Ciebie http://allegro.pl/polonez-caro-1-6-gli-16-alusy-stan-bdb-jedyny-taki-i4382067732.html
spoko. 2 razy mi ten sam zestaw wchodzi 7/10 a ja go nie puściłem {{strzela_se_w_durny_łeb}}
i dont wanna set the world on fire, i just wanna start a flame in your ass
wiecie może, skąd wziąć nagrania losowań z lat 70, 80 ? całe youtube obejrzałem i nie znalazłem
Pasko, losowania w tv odbywają się od 1973r i po raz pierwszy na bębnowej maszynie losującej.
w zawichoscie tam gdzie przybyło 3 a ubyło 1 jak ktoś to pamięta i wie o co chodzi
szkoda, że jeszcze ze stawką x10 nie zaszalał. byłoby ponad 25 mln
należy mu się za to, że ja jeszcze nigdzie nie trafiłem głównej wygranej
wylogowujesz emerytke, logujesz sie na 2 nick i sobie typujesz
ponów sygnał poprzez icok lub jak nie masz konta internetowego, to zadzwoń do nich i Ci ponowią sygnał i uprawnienia
ciekawe, czemu losowanie nie jest w HD. moze boją sie, że ktoś coś dojrzy
dziś znów dupa ? pewno. dżoker mi się swego czasu śnił, więc mam na dzis puszczonego
noooo, lepiej było przedtem. jak pokazywało więcej trafiających
jakoś głupio bez tych analiz dodatkowych zestawów. lepiej jak było przedtem
Pasko, zmień jak było z tą analizą zestawów, bo teraz głupio jakoś
Pasko, przywróć poprzednie wyświetlanie trafień, bo teraz nic nie pokazuje
wcześniej zawsze była spora tabelka, gdzie człowiek z zapartym tchem się szukał a teraz dupa blada, praktycznie nic nie pokazuje
a np. 5/6 czy 6/7 7/8 ... ? pokazuje ? bo mam wrażenie, że też już nie
Lila, te grzybnie można kupić bez problemu. tylko, że raz coś wyjdzie z tego, a raz nie.
rózne grzybki, tylko trzeba mieć pomieszczenie o odpowiedniej temp. i wilg.
mój kupon w mini na swoje liczby 12,16,27,31,33,38,40 a było 11,28,34,37,41. każda liczba to obok cały piątek myślałem nad liczbami a oni mi taki numer wycieli
j-23 znów ci odbija ? ja bym cie zbanował za takie hurtowe kopiuj wklej ze stron internetowych. ten czat nie jest o takiej tematyce
Pasko, prośba, zbanuj tego człowieka (j-23). imho takie hurtowe kopiuj wklej to jest nic innego jak spam !
tak, już koło wejherowa najeździł po 8 piwach. mam nadzieję, że 12 lat dostanie.
« PoprzednieKolejne 100 »