Wpisy 3 154 567 – 3 154 666
27 lutego 2018 21:02 → 27 lutego 2018 21:18, 100 wpisów
brawo wy i podzielcie się wygrana data czas i kwota
To jest zazdrość pewnie już miałeś z nią sporo doczynienia ale jesteś opryskliwy i na tym straciłeś
Cześć
A wlasnie fajnie jest jesli komus sie uda wygracznaczy ze mozna...i nie oszukuja
jestem tu i będe jak ktos bedzie miał pytania to zapraszam
Saltosky cenna uwaga, skupiam się nad m jak miłość
jak ktoś już coś trafi w mm to służe pomocą w kwesti odstresowania.. kase niech se wsadzi w....
Olala jak jade np. w busie to widze ten marazm ludzi tepych az mi sie smiac chec co oni gadaja
bo ciężki temat jest
Cześć
Co się dzieje ?
widze ze oni nie wiedza ze istnieje cos poza czasoprzestrzenia
Co tu się dzieje ?
Witam wszystkich 14052... czy grałeś na stałe liczby, czy też zmieniałeś z losowania na losowanie?
Sebastian widzimy Cię
Dusia
Dusia
Agdzia
Ola
Ktos do mnie ?
Dusia
610. Ktoś tu sporo przesadził z towarem
To słucham tego co do mnie
Panoramix
Salto
Angierski
dragon456 gram systemem i zmieniam ot tak
No słucham gościa który przyszedł do mnie
Witaj 1405259_40
dusia po co ci to wiedzieć?
Dusia podlicz z nicku
1405259_40 Słuchaj grzecznie się Ciebie pytają to albo odpowiedz albo powiedz nie udzielam informacji
14052...czy grałeś na wszystkie losowania? Czy też wybierałeś tylko 14 lub 21:40? I czy zawsze na e zakłady?
napisałem w profilu
Sebastian
Ola ie bądź taka w gorącej wodzie
nie ukrywam nic raczej ktoś mnie szykanuje że sie udzielamam
]
]
Troche to smieszne sie robikol140 napisz ze maszyna...pytan nie bedzieLegia-Jaga 0:0
1405259_40 Słuchaj każdy tu obecny dąży do wygranej. Jeśli komuś się uda to może ale nie musi pokazać reszcie jak to zrobił i wtedy następni może też będą tak robili i wygraja dużo pieniązków
Witam wszystkich, których znam i nowe twarze na MP
luckyloser1
Zgrywus, luckyloser
1405259_40 Jak wygrałeś to jest nadzieja że i inni też wygrają
i ja wygrałem . fakt ze kilka ładnych lat temu i niby "tylko" 10 tysi ale uczucie fajne
Mulag