Wpisy użytkownika agdzia1993
Łącznie 2 985 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 090 105. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
Witam, obserwuje obserwuje i się nic nie udzielam czas sie przywitać
Moze od jakis dwóch miesięcy. Generalnie w mini lotto na stalych liczbach po 5 zakładów dziennie jakos od wrzesnia regularnie pare trójek i ładna czwórka wpadła. Po za tym w nic z wyjatkiem jednego zakladu jack na tydzień
Niestety zapomniałam poprzedniego kuponu dzis a chcialam powtórzyć i masz byłoby 3+2
Tez 2/5 juz nie wiem który raz
No juz wolałbym jedna albo nic jak te dwie codziennie i za kazdym razem pierwsza i druga cyfra i ta nadzieja z każdą następną bywa dolujaca byle ceny nie podniesli za zakład gratki dla zwycięzców
Znam ten ból a tu by się przydało cos lepszego do maja daje sobie czas macierzyńskie się będzie kończyć szkoda by było do pracy wracać od razu. A Sebastian wierz mi mnie sie te dwójki od świąt trzymają raz tylko trójka była
Przynajmniej wiadomości rzucają się w oczyśrodku
Pff oczy
Słuchajcie mam pytanko czy grywa ktoś tutaj w ekstra pensję ? Bo tak analizując od kiedy gry są codZiennie główna wygrana to rzadkość.
Fatum wisi nad tymi dwojkami w mini od świąt
Nie ogarniam tego dwa losowania codziennie to już nadto
Witam dzisiaj planuje zadebiutować w multi za waszą radą
doktor2p tylko jak tu grać chyba na razie poprobuje na chybika w realu a na forum będę próbować obstawiać zobaczymy z jakim skutkiem bo moje mini zaczyna mi działać na nerwy dość mocno
Oj właśnie to jest to ale ja wiem może i tak wszyscy w pieklesumie będziemy sie smażyć trzeba sobie raj na ziemi zorganizowac
Czasami sama sie zastanawiam, ale wtedy myślę że zawsze jest ktos kto ma gorzej. Mam kochana rodzinke zdrowe dzieciaczki w sumie to najważniejsze a kasa dzisiaj jest jutro nie ma tak to już bywa niestety ale nie czarujmy sie w dzisiejszych czasach masz pieniądze masz prawie wszystko.
Jak zorganizuje to czujcie się zaproszeni
Witam się i ja, mam nadzieję że piateczek u was owocny w wygrane. U mnie dziś zestaw 10 mini i jeden jackpot na chybika nawet nie spojrzałam co maszyna wylosowała będzie bardziej pokręcone ciśnienie
Z RMF nie jest tak hop jak nie płacisz minimum trzy miesiące wstecz abonamentu radiowo telewizyjnego to Ci nagrody nie dają taki regulamin
Witam się i ja
Niemowlę jak tam dzisiaj humorki i cyferki dopisuja ? Mi moje niemowlę sie przeziebilo i dało tak w kość że chyba do kolektury nie domogne
Isia ,Dusia przydałoby się jakieś ładne mini na poprawę humoru
Zimno zimno. Ja tam leżę pod kocem z moim chorusem
Saltosky
Isia to pięknie moda się zmienia opatentuj nim Ci ktoś styl podkradnie
Seba zrobi pierwsze przymiarki i zobaczymy czy ładnie wygląda
Ja mam mini na sobotę cos czuję że mi tyłek z zimna odleci
Sprzed 10 lat to by się sporo znalazło z czasów pierwszych imprez
Na bal więcej sie przt nim urobie ale w sobote juz tylko zabawa,jest okazja trzeba korzystać
Nie no tutaj spodnie nie pasują
Zdziczec można z tymi dziećmi w domu az sie boje ze nie wrócę
No i takie najlepsze sa imprezy ja szkolny bal mam a że jestem szkolnym skarbnikiem to raczej w spodniach by mnie zlinczowali
U mnie w przyszłym dwa wesela i 18 i to w najbliższej rodzinie drogi temat
Żeby na drugi dzień nie trzeba było wstawać do dzieci byłoby pięknie ale tak trzeba korzystac puki można a teraz czas na to by TS się czyms podzielił choćby pod te imprezy
Tak zrób to będzie piękne zdjęcie
Tak jest dumanie czas zacząć
Witam brawo Olala ja bylam na zakupach zakupy akurat takie standardowe na szybko to samo co zwykle i wyobrazcie sobie zawsze było 60 zl ja stowa w portfelu a tu juz 95 kazalam Panu dalej nie nabijac ale bylam tak zszokowana ze nie upomnialam się o paragon, teraz siedzę patrzę na te zakupy no i ni diabła mi tyle nie wychodzi. Pan był nowy co nie zmienia faktu ze go nie przypilnowalam i teraz mnie to męczy. Tym sposobem zostalo mi na 4 zakladziki w mini
No wlasnie chyba tak. Nie wiem czy to znak, że mam nie grać czy o co chodzi, ale jak dziś nic nie wpadnie to odpuszczam chociaż na tydzień
Nic nadzwyczajnego chlebek bułki papier toaletowy jakis owoc jabłko banan cytrynka, pół kilo fileta z kurczaka i pare jogurtów. Jeszcze z dziećmi bylam na warialich papierach i mówię sprawdzę w aucie a tu paragonu brak
Ja w tym roku jedna trójka koszmar a od początku roku codziennie 10 zakładów. Zaczęłam pogrywacsię po jednym zakładzie pod koniec września i w listopadzie pierwszy raz na 10 zakładów i wpadla piękna 4 za 1200 z obokiem który mi sie sni po nocach
Chyba raczej planuje dwa miliony na dzis
Forsami w realu??? Tak olala w mini ponoć mam szczescie do wygrywania kiedys telefon w polo markecie, telewizor na balu u męża pare *** przez face, kiedys znalazłam telefon i złota grubą bransoletkę. Tylko nie wiem czy to nie wyczerpany limit ; D
Forsami to na 12 przy założeniu ze przy 4 z 12 masz możliwą 4 ze 100% trójką itd ?
Ja cieszylam sie jak dziecko a jak zobaczyłam że nie padła piątka to radość sięgała zenitu ja tym systemem planuje podzialac przez tydzien w przyszlym tygodniu na mini ale kosztem odpuszczenia tego tygodnia
Wlasnie to jest to pod warunkiem ze sie trafi ale z jednej strony może lepiej raz na pół roku taki cykl niz codzien trzy zaklady na krzyż które niczego nie wnoszą
Forsami smacznego angierski ja tak chyba zrobie codziennie 12,50 sobie będę odkładać na boczek jakbym grała normalnie jak uzbieram na odpowiednią ilosc zaczne maraton musze jeszcze raz sie przespac z tym na ile liczb dzialac bo i fajny system na 15 widzialam oczywiście nie stu procentowy
Dokładnie do skarbonki bedzie ki łatwiej wydać później tak jak mowisz pełny system jednak juz boli nawet w mini o Lotto nie mówiąc nawet wolałbym chyba trzy systemy na mini zapodac
Ha ha z moim ubogim macierzyńskim ni da rady
No to faktycznie ja jakos do lotto sie przekonac nie mogę bo na ślub zyczylismy sobie kupony lotto zamiast kwiatow bylo tego kilka set i dwie trójki co mnie mocno zniechęciło
Jakby się zawsze udawalo to by TS tak dobrze nie prosperowal ba pewnie by zbankrutowali
No proszę i ile ci wpadlo wtedy?
To i tak ładnie jak jest 300 to juz szkoda trochę ze tak mało. Mi sie ładnie poszczescilo wtedy żeby było lepiej Pani szła zamykać prawie
No właśnie raz 17 raz 40
To i tak dużo bo przy piątce to za czwórkę słabiutko płacą
Fajnie fajnie tylko jeszcze fajniej by tak było trafić mnie tam piątka w mini na jakis czas by uszczęśliwila oddzielilabym sie grubym murem od teściów !
Szkoda że EP trochę tańsza nie jest no i tez sporadyczne główne wygrane tez za mna nie przemawiają.
Z dużą ilością wygluszajacej pianki nie mam zbyt wygorowanych marzeń, drobny remont do tego fajne wczasy i jest ok
Junak56 a niech Ci się powiedzie jak najbardziej
Chciałabym tak zobaczyc na forum jak ktos trafia akurat główna wygraną sama bym sie cieszyła jak głupia
Mówisz doktorze, że za dużo chętnych by było do dzielenia?
Ja tam się chętnie pochwalę mogę zostać wirtualnie zagryziona ale zaryzykuję tylko jest jedno ale Wygrac
Sebo
Idee jakies pizzerinkia walnąć co by mąż nie płakał głodny jak po 12 godzinkach z pracy wróci. Bawcie się zajrzę na losowanko tej mojej piateczki i tych waszych wygranych
U mnie nędza dzien w dzien 2 od poczatku roku czas dac odpocząć mini zbieram na skrócony systemik brawo seba
Moja mała jutro 8 miesięcy odstawiłabym 8i 17 ale protestuje
Za to w mini wysokie ciekawe
Dobranoc gra ktoś z was w jackpota ?
A typujesz czy na chybika?
Ja juz na tą 40 czwarty tydzień z rzędu patrzec nie potrafię
I jakie efekty tego wygrywania euro ?
Czy ja samotna ? brawo Seba brawo
Ale są ja od paru losowań po jednym zakladzie ale nic widocznie za wielkie tam te wygrane żeby miały wpaść w moje ręce chociaż piątek kusi
Mężatka więc amory mam w domu
Wybacz słonko, ale tak się składa ze nigdy nie szłam za kasą. Wolę wygrać sama i to ja będę dyktowac warunki
Chodzi mi o to, że wszystkiego kupic nie można. Tak serio mówiąc ze mną to ma odwrotny skutek
Z tym dochodzeniem to bym Panowie była ostrożna
Za dużo mam do stracenia a uderzaloby to w moją godność. Jedyną opcja byloby życie czy zdrowie moich dzieci tutaj bym zrobiła wszystko
A niektóre kilka razy jak juz tacy mądrzy jesteście
Oo to to Sebastian o to chodzi kwestia na ile facet zna kobiete
Ja ide po piątka czwórka już była ale w tym tygodniu pas tylko euro
Robertt chyba się obraził
Proszę się tu nie przepychac Panowie niech to wasze kobitki ocenią. Ja spadam bo mój się biedny zaplacze muszę go troche pocacac. Grzecznie proszę dobranoc
Cześć wam
Jak tam Sebastian w co inwestujesz kasiorke z trojeczek wczorajszych ?
ta eroina tak pobudza moją wyobraźnię,że aż strach się bać
No właśnie co w tym jest ze im później tym lepiej
Tomi wygraną kwestia w czym
Cześć kochani mam nadzieję, że humorki dopisuja i wygrane również. Ja dzis protestuję,ale na przekór cztery z wyczekiwanychnich moich padły w mini, ale tak to już jest
Cześć kochani biedna dusia jak ja to dobrze znam trzy lata temu przerabialam to z tatą do tejprzedszkola pory na samą myśl ile wtedy nerwów było aż mi słabo i ta świadomość ze rozrusznik w każdej chwili może potrzebować wymiany
Pszczola myślę,że każdy kto gra jakies ma obawiam się tylko ze nikt tak zbyt chętnie się nie podzieli a nóż dolozysz cos od siebie i wyjdzie szczęśliwa 10 a później będą sobie w brodę pluć
Ja mialam odpuścić w tym tygodniu już wszystko po za jackiem ale jakos mi dzisiaj nic nie idzie więc cztery na chybika na pocieszenie.
Witam się Olala , Panowie
37.50 w błoto a teraz myślenie s trzeba było nie wysylac pomyślało pare milionów Polaków i już pula rośnie
Witam wszystkich,od piątku mnie tu nie było ba nawet nie patrzylam na cyferki a tym bardziej nie grałam. Tydzień za to zaczynam z 10'na mini a jak u was z wygranymi
Cześć ja dzis bez jackpota bo mężowi się nie zdążylo wrócić z pracy wiec pozamiatane a numerki zapisane mam nadzieje ze nie padną licze zdążyć po par zakładów na mini a wam powodzenia niech wam miliony będą dane
Madman, jocia,mulag, olala45
Krzyś
Za mna chodzą takie liczby: 8,15,17,30,47 3,7 szkoda tylko ze nie zagralam bo cos mi intuicja podpowiada ze mogloby cos z tego byc
Witam wszystkich
Była chwila przerwy na przemyślenia a teraz czas wrócić do gry do minilotkowiczow oczywiście nie mam nic przeciw multi ale jednak pozostane wierna mini. Doszlam do wniosku że spróbuję przez jakis czas grac trzy razy w tygodniu systemem na 7 pozostaje tylko kwestia czy grac na chybika czy darować sobie.Jak puszczam chybika to zaraz wyzywam co to za liczby maszyna wybrala i już wiem że nic z tego nie bedzie
« PoprzednieKolejne 100 »