Wpisy 3 154 467 – 3 154 566
27 lutego 2018 20:16 → 27 lutego 2018 21:01, 100 wpisów
Forsami ani nie pytaj a to u lekarza a to mame z pracy odwiezc a to dzieci marudza teraz chwila dla siebie
psycha musi być oki wiec trzeba respekt miec do ... sytuacji w której jesteście przy kasie ... ??? nie mam więcej do powiedzenia teraz sorki
Doktor ja się zawsze śmieje taki tu portal Multipasko to nie zakład pogrzebowy
oczywiście wszystko trzeba na lajcie ... ja podpowiadam bez jakiś tam zobowiązan i ...
jeszcze tak wielkich wygranych nie miałem żeby sufit spadał na łep
czasem spada
ja nie narzekam
Na mini za zimno ale w parę zakładów się uzbriolam na dwa losowania zobaczymy co z tego bedzie i wybacz ale jeden na chybika na duzego też wzięłam
No forsasluhaj kolegi ...bo jak trafiszto uwazaj zeby cie nie trafilo
O jakich kwotach mówicie bo troszku nie w temacie jestem
Panoramix
andzia 1993 do ilu umiesz liczyć? to razy 3 i jeszcxze razy 15 może bo nie wim o ilu myślałaś
Ahaa ja chcę na wyjście na prostamini i drobny remont i będzie git. Za dużej kasy się boje w sumie ja jak ja ale mój mąż nie wydaję mi się,że to dobre połączenie
Tomi ja tam się nie nastawiam serce mam wytrzymałe pod czaszką też mnie nie jest dane wygrać zbyt wiele okazji przeleciało mi koło nosa żebym w to wierzył a gram bo chce ale nie wychodzi i lubie gry liczbowe...
Nie ma tak żeby taki jeden numerek raz wygrał my tutaj latami musimy tracić
andzia grałem pare lat
agdzia1993
Agdzia bo czasem tak jest że ktoś raz zagra i się mu uda a inni latami i nic to nie jest dniówka w pracy że przerobisz i masz wypłate
Wiem, wiem ale tej adrenaliny nie kupisz nową parą butów co wieczór te same emocje i te same rozczarowanie. Chociaż ja nie wiem jakbym się zachowała. Raz wygrałam 1222zł a cieszyłam się jak dziecko że bez wyrzutów sumienia mogę sobie coś kupić
Ja zaczęłam w październiku więc jeszcze trochę wtorkow przede mną skoro planuje we wtorek wygrać
Jak wczoraj pisalem...mial swoj czas i swoj dziennasz moze nadejdzie wkrotce
dla informacji wszystkich użytkowników multipasko.pl nie mam jakiś tam profitów z reklamowania TS ... pozdrawiam wszystkich kiedyś tu napisze jeszcze
Dla nas nadzieja,że może się kiedyś uda
Może-słowo klucz
Ola w czepku na basenie będzie pływać i to własnym
co bym nie napisał to i tak lipa wiec paaaaaa.....
ja już mam
co chcesz wiedzieć ty ? lub ktoś ?
a co cię to interesuje ...
Zastanawiałam się po co taki loczbowy nick masz. Musiałeś co do grosza
czego?
bo kobitki tylko nr liczą ot co ogarnijcie sie
3 154 524. 1405259_40 2018-02-27 (20:50)
ja tam nic nie wiem ide nunu
nr przypadkowy z dupu nietoperza ... albo batmana ...heee
Nie oceniaj książki po okładce. Jeśli o mnie chodzi nie byłoby mnie tu gdzie jestem jakby to był mój priorytet. Gratulacje wygranej byle Cię to nie zgubilo bo samo:czego do kobiety było przynajmniej niestosowne
mój sukces mm był ponad rok temu więc jestem ogarnięty ...
Numer nie jest przypadkowy i dobrze wiesz o tym
agdzia skad wiesz
olala skad wiesz??
Saltosky nie o to mi chodziło
Troszkę poweszylam na szybko
każdy chce wygrać .... a jak ktoś wygra to go kasujecie ...
dzięki
to zazdrość ??