Wpisy 3 154 367 – 3 154 466
27 lutego 2018 19:30 → 27 lutego 2018 20:16, 100 wpisów
/////
....
dla przyszłych multi milionerów
od roku czasu z wygranej wywaliłem około 50-70 tys może i ze 90 tysi było... nie liczyłem 1/3 zwrotu była więc wtopa na całego . najważniejsze zeby komuś psycha nie padła ... sztuką jest odnaleźć się w danej sytuacji i wrócić do normalności bez jakiś .. tam
szczęścia życzę multi milionerom
....
dla przyszłych multi milionerów
od roku czasu z wygranej wywaliłem około 50-70 tys może i ze 90 tysi było... nie liczyłem 1/3 zwrotu była więc wtopa na całego . najważniejsze zeby komuś psycha nie padła ... sztuką jest odnaleźć się w danej sytuacji i wrócić do normalności bez jakiś .. tam
szczęścia życzę multi milionerom
oczywiście gram dalej delikatnie
wiesz jak wygram 200 tys to chyba nawet fajerwerkow nie bedzie
140525940 Marmax Gumniska? Radomyśl Czy Nagawczyna ta Wysoka wygrana
forsami
gramy cały czas
gram systemem więc musze grać
gramy cały czas
gram systemem więc musze grać
system z numerkami Ola ty sobie sama liczby dobierasz
140525940 Wymijająca odpowiedź dyskrecja to podstawa a Miasto nieduże poco rozgłos
Numerek?dobre Ola ale koledze szacun...bo nie wtopil wszystkiego
ja jakbym mial tyle do wydania na mm to spokojnie bym cos wygral
Ten numerek to chyba byczek. Ale pewnie wszystko tu tajemnica.wiec w nosie z wami
Kol140ma racje,pala moze odbic i psycha siascznajomemu wystarczylo 1,5 roku...by poszedl w gaciach
Sama sobie odbieram ale tylko do jutra i pirtole to mm.was skromnych typujacych
jak wygracie .... to się zaszyjcie ... TAKI ŻART ale prawdziwy
Mi to nie grozi,same odpady w multiidrugi kolo zrobil pozytek,niewielki domek na gotowo...i pracuje nadalale kokosow wtedy nie bylo
udzielam się na multipaśko ponieważ uważałem że TS wali w h?u?j?a ..... po wygranej pisze jak jest . nie mam w tym jakiś profitów
udzielałem się w
cześniej i w miarę możliwości teraz
cześniej i w miarę możliwości teraz
mam firmę swoją i jakoś tam prosperuje po wygranej pozdrawiam wszystkich i szczęścia życzę w mm i modrych decyzji
olala45 . możemy iść
a jak
a jak
mądrych decyzji miało być sorki
\
\
ola gumki robią
cały czas
Bo jak ktoś wygrywa większe sumy to zaraz wiem gdzie i w jakiej kolekturze bo mnie to interesuje
no przecież napisałeme w Dębicy gumki robią \
eh tam
ten ze spychem ???
\
\
czy ze ... chowa
\
\
Szedł koło spycha i dał się zepchać szedł koło betoniarki i dał sie zmieszać szedł koło koparki i dał się nabrać
Dobry zimny wieczór
Ola
Angierski
Doktor
Forsami
1405...
Ola
Angierski
Doktor
Forsami
1405...
dla wszytkich samych sukcesów i mądrych decyzji ... Jak ktoś coś wygra to wypad na minimum 2 miesiące zanim podejmie wygraną , tyle mogę podpowiedzieć ...
wygraną podjąc odrazu ale 2 miechy dać se luzu