Wpisy 3 129 537 – 3 129 636
12 lutego 2018 19:13 → 12 lutego 2018 21:03, 100 wpisów
alfa
Klonek w piątek wypłatę pewnie dostał i się łudzi
Klonek w piątek wypłatę pewnie dostał i się łudzi
Cos ty tak tylko na sucho
aha nie napisze co mi wychodzi od tak dla zabawy luknelem patrzac na moje wybrane na wieczor liczby nic takiego wielkiego ale jak sie sprawdzi napisze czy tak stawiałem czy nie chyba ze sobie tego nie zyczysz to ok
Nie no spoko możesz śmiało pisać. Ja w MM widzę ciemność
Agdzie oby dzis jasnosc nie byla mam w zakladach pare twoich nie idzie mi ostatnio co nie znaczy ze tak ma byc wiecznie
https://fabrykamemow.pl//uimages/services/fabrykamemow/i18n/pl_PL/201201/1327170170_by_scania0407_500.jpg
---
---
a do mnie idzie juz poczta 16 magicznych kamyczkow, wrozenie bedzie
niemegamocy ..dawałes cos wczoraj 3/3 twoje ...nie było
Gryks są dwie opcję albo tobie faktycznie nie idzie albo ja mam cudowne oświecenie
na podstawie bramek mozna bylo dyszke dac luz
5,12, 18,25 31,39 48,56 61,68,75 dla chcacego niz trudnego 11/10
5,12, 18,25 31,39 48,56 61,68,75 dla chcacego niz trudnego 11/10
3 129 562. agdzia1993 2018-02-12 (19:34)
Gryks są dwie opcję albo tobie faktycznie nie idzie albo ja mam cudowne oświecenie
cos z tego musi byc nie ma wyjscia jak nie dzis to jutro
cos z tego musi byc nie ma wyjscia jak nie dzis to jutro
Zgrywus mam aby 31.
Gryks musi się udać.
Gryks musi się udać.
Myślę że chytrusy z nasjednym czy dwoma zakładami chcielibyśmy wygrać dużo kasy i liczymy na cud
nie wiem czy 5/5 platne po 700zl to duza kasa i taka masz tomi na mysli jesli nie to ja bym raz w tygodniu taka kaske chcial grajac 1 zakladem na 1 lub 2 losowania lub 4/5 w mini raz w tyg
Ja wzięłam dwa na 6liczb na bogato 15 zeta mnie to kosztowalo i niesmak wielki do Pana w kolekturze. Szłam z córką w wózku no i wiadomo nie zostawie dziecka na, dworze, bo mement nie uwagi i tragedia murowana a on do mnie,że w ogóle o nie powinien mnie wpuscicto bo on grzeje i zanim ja wejde z tym wozkiem to onco zmarznie
Agdzia no co za de.il i na kopać mu trzabyło dzięki takim jak ty ten szoszon się utrzymuje
Bierz zgrywus ino z nikim się nie dziel na pół ja mogę poczekać najkrócej tu jestem nie będę się wyrywac przed szereg.
Forsami trafił na mnie a nie na mojego męża bo obawiam się,że byłby dym a ja jestem zdecydowanie za grzeczna.
Forsami trafił na mnie a nie na mojego męża bo obawiam się,że byłby dym a ja jestem zdecydowanie za grzeczna.
Jeszcze go kupię razem z tą kolektura będzie mi buty czyścil
trza bylo powiedziec ze jak by sie ruszył pomógł bylo by szybciej i by sie rozgrzał dodatkowo
Idę dalej pracować ostatnie podrygi zakładu do piątku trzeba potem nowej pracy szukać pasuje wygrać te 7 Milionów w Lotto
Żeby było śmieszniej ja tam zwinnie z wózkiem zapycham a za mną weszły dwie babcie zaczym jedna drugą wepchla bo gabarytowo ja z tym wózkiem mniej miejsca zajmowalam to już tamten za tą szybką się gotował i na co mu ogrzewanie jak chłop samowytarczalny
Forsami
Olala, janosik
Forsami
agdzia ..nie graj ..nie wezmiesz zgrywusa ..zawsze lubi kłama i przegrac wszystko ..po co chcesz na pół
zgrywus ..jest judaszem
Agdz.... kobiecie w ciąży nie chciał żeby zaklad u niego kupiła ,bo mu zimno?
Ej w ciąży to ja nie jestem ! Mam nadzieję z córcia w wozku bylam i mu przeszkadzalo ze zawieje mu mocno
Adzi...to jak Eskimos sprzedaje zakład to dopiero musi byc problem
jak to mówił pewien gość ....jak gdzieś byłeś a nie ruchałeś to tak,jak by cię tam nie było
Olala45 2018-02-12 (20:39)
co ci faceci mają w głowach. ..
lootttooo
co ci faceci mają w głowach. ..
lootttooo
Tak na 100% to niczego nie można być pewnym ale tak na 99,9% jestem pewna że w ciazy nie jestem tak samo jak to ze w mini 5 nie trafię dziś
3 129 472. emeryt 2018-02-12 (18:30)
powyszukaniudlaszychwrogównawetpozaeuropąjużniejestjedendodwudziestusiedmiuajedendotrzydziestudwu
-------------------------
OTO BEŁKOT STAREGO ZGREDA
3 129 612. agdzia1993 2018-02-12 (20:45)
Tak na 100% to niczego nie można być pewnym
------------
A ŚMIERĆ I PODATKI TO CO ?????????????
Tak na 100% to niczego nie można być pewnym
------------
A ŚMIERĆ I PODATKI TO CO ?????????????
Ludzie co tam słychać
Doktor na fejsie dopiero nudy
Makler no racja
Makler no racja
Makler xczym racje