Wpisy 3 129 437 – 3 129 536
12 lutego 2018 17:46 → 12 lutego 2018 19:13, 100 wpisów
Takim pełnym systemem to chyba na więcej jak 7 liczb sie nie skusze bo to już jednak troche za duzo ale jak juz tak wpadnie cos to zaczyna byc ciekawie
Jak zwiększa na 5 zl to stracą sporo klientow.
Wlasnie tak myślę,ze nawet właśnie byloby ciekawiej tak te 3x6
Wlasnie tak myślę,ze nawet właśnie byloby ciekawiej tak te 3x6
Też to a najlepsze jest to jak już wylosuja i padną ulubione a sie ich nie zaznaczy. Ja np lubie parzyste w pierwszej dziesiatce i trzydziestkach
Oj tak nie da się ukryć nie bez powodu jest to letria. Jakby sie faktycznie dało wytypować czy przewidzieć to by już dawno to pozamykali.
Taniej i jak ma się jakies oczekujace liczby to może coś z tego nawet wyjść. Niech by padla trójka to juz wychodzi sie do przodu nawet przy wypadajacej piątce
szansa 4/6 = 1575 / 3 systemy to okolo 1:500
szansa 4/7 = 694
koszt podobny 21 zakladow 7/5 i 18 zakladow 3 x 6/5
czyli lepiej sie oplaca 3 x 6/5
szansa 4/7 = 694
koszt podobny 21 zakladow 7/5 i 18 zakladow 3 x 6/5
czyli lepiej sie oplaca 3 x 6/5
Jakie to jest proste i oczywiste przed losowaniem później zaczynają się schody.
Niby tak ale z drugiej strony pada tych wygranych głównych w mini coraz więcej aż strach się bać jak cos pozmieniaja i się skończy a ludzi też gra coraz to wiecej. Jeszcze niedawno jak padla piatka w ogóle w niedziele to raczej troche ponad 100tyś teraz juz bylo ponad 200
Niby tak ale z drugiej strony pada tych wygranych głównych w mini coraz więcej aż strach się bać jak cos pozmieniaja i się skończy a ludzi też gra coraz to wiecej. Jeszcze niedawno jak padla piatka w ogóle w niedziele to raczej troche ponad 100tyś teraz juz bylo ponad 200
No wiadomo idzie więcej 4 i 3 ale jednak szansa mniejsza a nie ma co się rzucać od razu na piątkę
tak dokladnie, jak bedzie duzo ludzi puszczac to pewnie sie wszystko poozmienia, albo beda musieli cos zrobic zeby ,mniej wygranych padalo
Szofer
innego wyjscia nie ma trzeba grac i pewnie dlugo zeby wygrac ta piateczke
Ale oni też ładniej na tym zarabija bo jednak do ludzi idzie procent od zakupionych kuponów.
Ok pa
Ok pa
angierski ..widze jestes grzeczny ...nie szatan ty
powyszukaniudlaszychwrogównawetpozaeuropąjużniejestjedendodwudziestusiedmiuajedendotrzydziestudwu
Forsami ja też zawziecie przytulam się do mini a ono co tylko nedznymi trojami mnie ostatnio obdarowuje zero litości
Zgrywus nie systemem a systemami z pięć od razu
Połowa lutego a ja kupiłam sukienkę na lato bo promocja była
Połowa lutego a ja kupiłam sukienkę na lato bo promocja była
O i to jest podejście
Ehm bonprix jakoś za mną nie przemawia , że tak delikatnie to ujme.
W mini wygrać nie mogę to se kupiłam nie nie nie ma mowy megamocny.
W mini wygrać nie mogę to se kupiłam nie nie nie ma mowy megamocny.
Czemu TS nie robi promocji np 3 w cenie dwóch czy dwa w cenie 1 trza poruszyć ten temat
To szukaj i zaproś
grajcie na siebie, ja jakbym zagral gdzie bede 15 stego numer mieszkania
mialbym 4 tys zl za 5 zl
mialbym 4 tys zl za 5 zl
Megamocny Wizard.
Agdziatez tak mam,po losowaniu wydaje mnie sie ze takie mam a potem ...obokito wasze zycue jest za krotkie by wylewac zale
3 129 411. 13krzysio33 2018-02-12 (17:22)
gryksioo ..ty bogaty ..tutaj wszyscy bieduch ..pokaz mi auta ferari nowiutku i luksus dom
ktory kolor ferari wolisz mam kilka a luksusu nie pokaze by ciebie glowa nie bolała
a tak poważnie nie pisałem nigdzie ze mam ferari skad wiesz ani tez o luksusach z tego co piszesz wyglada to tak ze ja sie chwalilem co nie mialo miejsca
gryksioo ..ty bogaty ..tutaj wszyscy bieduch ..pokaz mi auta ferari nowiutku i luksus dom
ktory kolor ferari wolisz mam kilka a luksusu nie pokaze by ciebie glowa nie bolała
a tak poważnie nie pisałem nigdzie ze mam ferari skad wiesz ani tez o luksusach z tego co piszesz wyglada to tak ze ja sie chwalilem co nie mialo miejsca
Międzynarodowy Dzień Dzieci-Żołnierzy 34
dziecko wojny 12
dzieci wojny na multipasko 23
dziecko wojny 12
dzieci wojny na multipasko 23
nie trza byc bogatym by sie cieszyc z zycia krzysio wystarczy to co sie ma i tych na ktorych mozna polegac
Tez tak mysle,ludzie ryja po garazach wiecxorami by miec jeszcze wiecej,jak choroba przychodzi mysla ile stracili bo nie mieli czasu dla innych
ja krzysio zrozum prosze wierze w ciebie ze zrozumiesz dla mnie nie maja znaczenia kosze czy gram czy nie gram czy trafie na sucho 5/5 trudno owszem szkoda idzie sie dalej od lubie liczby zabawki ts jak nie raz pisałem co nie znaczy ze uwarzam tutaj kokogolwiek za gorszego lepszego czy biedniejszego itp od siebie lubie te zabawki prosze zrozumiec wreszcie lubie sie zrelaksowac i sie cieszyc z glupiego pewniaka zatypowanego jak wleci od zdrowa wzajemna rywalizacja w zgodzie i tyle
Gryks co prawda to prawda pewnych rzeczy kupić nie można. Ja nawet za takie wygrane jak jackpot nie oddalabym tych najbliższych których mam ani ich zdrowia. Sa tacy co śpią na pieniądzach a wcale nie sa szczęśliwi
dziadek poszedl do biedronki 83 i zaliczyl zgona ale dal pewniaki 17,38
co to za szczescie masz miliony a trzesiesz sie by ci do domu nie weszli
Czizys megamocny co Ty mówisz
Gryks tak jest i weź Ty tu komuś zaufaj.
Gryks tak jest i weź Ty tu komuś zaufaj.
Witam z wieczora
Tak patrzę i patrzę i niewiele zostało z przedziału 1 - 80 wśród cyfer nie podanych
https://www.youtube.com/watch?v=4dbDX7Gn-bQ
Tak patrzę i patrzę i niewiele zostało z przedziału 1 - 80 wśród cyfer nie podanych
https://www.youtube.com/watch?v=4dbDX7Gn-bQ
szczescie po przez pieniadze to nie szczescia od miec tyle by moc odlozyc by starczylo na wakacje ferie gdzies pojechac pojsc cos kupic itp jak nie raz widzialo sie jak szef cccp dal synowi 100 by miec go z glowy jak byl maly bal 50 zl wiazal na sznurek i ciagnol z ukrycia i mial radoche jak sie babcja schylala od tak na marginesie
Badzmy realistamimnie to nie grozi,nawet 3 nie lapie z maszyny...jutro 13 to pewnie lipa bedzie ale za 9 zl wysle...
Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy 39
wazne sa tylko te dni, w ktore gramy 28
wazne sa tylko te dni, w ktore gramy 28
W sumie mega masz łeb na karku.można sobie postrzelac w ramach nowego hobby do zlodzieja w obronie koniecznej ja tam zachlanna nie jestem mini mnie urządza tylko niech ktos szepnie te pięć cyferek co wylosuja
witam,dzisiaj przede mną w kolekturze stał gościu i puszczał Lotto z plusem 11 skreśleń dobrze dosłyszałem że zapłacił 1318 PLN?