Wpisy 3 129 495 – 3 129 594
12 lutego 2018 18:51 → 12 lutego 2018 20:28, 100 wpisów
Ehm bonprix jakoś za mną nie przemawia , że tak delikatnie to ujme.
W mini wygrać nie mogę to se kupiłam nie nie nie ma mowy megamocny.
W mini wygrać nie mogę to se kupiłam nie nie nie ma mowy megamocny.
Czemu TS nie robi promocji np 3 w cenie dwóch czy dwa w cenie 1 trza poruszyć ten temat
To szukaj i zaproś
grajcie na siebie, ja jakbym zagral gdzie bede 15 stego numer mieszkania
mialbym 4 tys zl za 5 zl
mialbym 4 tys zl za 5 zl
Megamocny Wizard.
Agdziatez tak mam,po losowaniu wydaje mnie sie ze takie mam a potem ...obokito wasze zycue jest za krotkie by wylewac zale
3 129 411. 13krzysio33 2018-02-12 (17:22)
gryksioo ..ty bogaty ..tutaj wszyscy bieduch ..pokaz mi auta ferari nowiutku i luksus dom
ktory kolor ferari wolisz mam kilka a luksusu nie pokaze by ciebie glowa nie bolała
a tak poważnie nie pisałem nigdzie ze mam ferari skad wiesz ani tez o luksusach z tego co piszesz wyglada to tak ze ja sie chwalilem co nie mialo miejsca
gryksioo ..ty bogaty ..tutaj wszyscy bieduch ..pokaz mi auta ferari nowiutku i luksus dom
ktory kolor ferari wolisz mam kilka a luksusu nie pokaze by ciebie glowa nie bolała
a tak poważnie nie pisałem nigdzie ze mam ferari skad wiesz ani tez o luksusach z tego co piszesz wyglada to tak ze ja sie chwalilem co nie mialo miejsca
Międzynarodowy Dzień Dzieci-Żołnierzy 34
dziecko wojny 12
dzieci wojny na multipasko 23
dziecko wojny 12
dzieci wojny na multipasko 23
nie trza byc bogatym by sie cieszyc z zycia krzysio wystarczy to co sie ma i tych na ktorych mozna polegac
Tez tak mysle,ludzie ryja po garazach wiecxorami by miec jeszcze wiecej,jak choroba przychodzi mysla ile stracili bo nie mieli czasu dla innych
ja krzysio zrozum prosze wierze w ciebie ze zrozumiesz dla mnie nie maja znaczenia kosze czy gram czy nie gram czy trafie na sucho 5/5 trudno owszem szkoda idzie sie dalej od lubie liczby zabawki ts jak nie raz pisałem co nie znaczy ze uwarzam tutaj kokogolwiek za gorszego lepszego czy biedniejszego itp od siebie lubie te zabawki prosze zrozumiec wreszcie lubie sie zrelaksowac i sie cieszyc z glupiego pewniaka zatypowanego jak wleci od zdrowa wzajemna rywalizacja w zgodzie i tyle
Gryks co prawda to prawda pewnych rzeczy kupić nie można. Ja nawet za takie wygrane jak jackpot nie oddalabym tych najbliższych których mam ani ich zdrowia. Sa tacy co śpią na pieniądzach a wcale nie sa szczęśliwi
dziadek poszedl do biedronki 83 i zaliczyl zgona ale dal pewniaki 17,38
co to za szczescie masz miliony a trzesiesz sie by ci do domu nie weszli
Czizys megamocny co Ty mówisz
Gryks tak jest i weź Ty tu komuś zaufaj.
Gryks tak jest i weź Ty tu komuś zaufaj.
Witam z wieczora
Tak patrzę i patrzę i niewiele zostało z przedziału 1 - 80 wśród cyfer nie podanych
https://www.youtube.com/watch?v=4dbDX7Gn-bQ
Tak patrzę i patrzę i niewiele zostało z przedziału 1 - 80 wśród cyfer nie podanych
https://www.youtube.com/watch?v=4dbDX7Gn-bQ
szczescie po przez pieniadze to nie szczescia od miec tyle by moc odlozyc by starczylo na wakacje ferie gdzies pojechac pojsc cos kupic itp jak nie raz widzialo sie jak szef cccp dal synowi 100 by miec go z glowy jak byl maly bal 50 zl wiazal na sznurek i ciagnol z ukrycia i mial radoche jak sie babcja schylala od tak na marginesie
Badzmy realistamimnie to nie grozi,nawet 3 nie lapie z maszyny...jutro 13 to pewnie lipa bedzie ale za 9 zl wysle...
Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy 39
wazne sa tylko te dni, w ktore gramy 28
wazne sa tylko te dni, w ktore gramy 28
W sumie mega masz łeb na karku.można sobie postrzelac w ramach nowego hobby do zlodzieja w obronie koniecznej ja tam zachlanna nie jestem mini mnie urządza tylko niech ktos szepnie te pięć cyferek co wylosuja
witam,dzisiaj przede mną w kolekturze stał gościu i puszczał Lotto z plusem 11 skreśleń dobrze dosłyszałem że zapłacił 1318 PLN?
alfa
Klonek w piątek wypłatę pewnie dostał i się łudzi
Klonek w piątek wypłatę pewnie dostał i się łudzi
Cos ty tak tylko na sucho
aha nie napisze co mi wychodzi od tak dla zabawy luknelem patrzac na moje wybrane na wieczor liczby nic takiego wielkiego ale jak sie sprawdzi napisze czy tak stawiałem czy nie chyba ze sobie tego nie zyczysz to ok
Nie no spoko możesz śmiało pisać. Ja w MM widzę ciemność
Agdzie oby dzis jasnosc nie byla mam w zakladach pare twoich nie idzie mi ostatnio co nie znaczy ze tak ma byc wiecznie
https://fabrykamemow.pl//uimages/services/fabrykamemow/i18n/pl_PL/201201/1327170170_by_scania0407_500.jpg
---
---
a do mnie idzie juz poczta 16 magicznych kamyczkow, wrozenie bedzie
niemegamocy ..dawałes cos wczoraj 3/3 twoje ...nie było
Gryks są dwie opcję albo tobie faktycznie nie idzie albo ja mam cudowne oświecenie
na podstawie bramek mozna bylo dyszke dac luz
5,12, 18,25 31,39 48,56 61,68,75 dla chcacego niz trudnego 11/10
5,12, 18,25 31,39 48,56 61,68,75 dla chcacego niz trudnego 11/10
3 129 562. agdzia1993 2018-02-12 (19:34)
Gryks są dwie opcję albo tobie faktycznie nie idzie albo ja mam cudowne oświecenie
cos z tego musi byc nie ma wyjscia jak nie dzis to jutro
cos z tego musi byc nie ma wyjscia jak nie dzis to jutro
Zgrywus mam aby 31.
Gryks musi się udać.
Gryks musi się udać.
Myślę że chytrusy z nasjednym czy dwoma zakładami chcielibyśmy wygrać dużo kasy i liczymy na cud
nie wiem czy 5/5 platne po 700zl to duza kasa i taka masz tomi na mysli jesli nie to ja bym raz w tygodniu taka kaske chcial grajac 1 zakladem na 1 lub 2 losowania lub 4/5 w mini raz w tyg
Ja wzięłam dwa na 6liczb na bogato 15 zeta mnie to kosztowalo i niesmak wielki do Pana w kolekturze. Szłam z córką w wózku no i wiadomo nie zostawie dziecka na, dworze, bo mement nie uwagi i tragedia murowana a on do mnie,że w ogóle o nie powinien mnie wpuscicto bo on grzeje i zanim ja wejde z tym wozkiem to onco zmarznie
Agdzia no co za de.il i na kopać mu trzabyło dzięki takim jak ty ten szoszon się utrzymuje
Bierz zgrywus ino z nikim się nie dziel na pół ja mogę poczekać najkrócej tu jestem nie będę się wyrywac przed szereg.
Forsami trafił na mnie a nie na mojego męża bo obawiam się,że byłby dym a ja jestem zdecydowanie za grzeczna.
Forsami trafił na mnie a nie na mojego męża bo obawiam się,że byłby dym a ja jestem zdecydowanie za grzeczna.
Jeszcze go kupię razem z tą kolektura będzie mi buty czyścil
trza bylo powiedziec ze jak by sie ruszył pomógł bylo by szybciej i by sie rozgrzał dodatkowo
Idę dalej pracować ostatnie podrygi zakładu do piątku trzeba potem nowej pracy szukać pasuje wygrać te 7 Milionów w Lotto
Żeby było śmieszniej ja tam zwinnie z wózkiem zapycham a za mną weszły dwie babcie zaczym jedna drugą wepchla bo gabarytowo ja z tym wózkiem mniej miejsca zajmowalam to już tamten za tą szybką się gotował i na co mu ogrzewanie jak chłop samowytarczalny
Forsami
Olala, janosik
Forsami
agdzia ..nie graj ..nie wezmiesz zgrywusa ..zawsze lubi kłama i przegrac wszystko ..po co chcesz na pół
zgrywus ..jest judaszem
Agdz.... kobiecie w ciąży nie chciał żeby zaklad u niego kupiła ,bo mu zimno?