Wpisy 3 129 395 – 3 129 494
12 lutego 2018 16:55 → 12 lutego 2018 18:50, 100 wpisów
agdzia ..jaki kreśleć MM najbardziej 3/3 czy 5/5 ..czy całe 10/10
ja chce 3/3 i stawka x20 ..moge kiedyś ,,niz w c***uju 5/5
Jak masz pewną trójkę to pewnie że trójka razy max stawka ale pytanie czy masz taką pewną.
agdzia ..kiedyś dawno grałem 3/3 miałem troche duzo ..były tanio ceny kupony za 1,25 zł ..a teraz choolera głowa boli
Emerito romantiko czyżbys szykował kolacije przy świecach ukochanej
No jak tak bylo to jednak co innego, ale jak się jest pewnym to kuponów masę mozna wysłać
Panoramix
Arab powodzenia na 1 z kuponów dokładnie 9 skreslen mam 11,14,16,17,19
gryksioo ..ty bogaty ..tutaj wszyscy bieduch ..pokaz mi auta ferari nowiutku i luksus dom
Muzyczka taka raczej do bujania nizeli do tańca no ale niech będzie jest w klimacie
Pikolo w klimacie walentynkowym no.
No nie wiem jak dla mnie to jednak jak jest cos rytmiczne to nogi same chodzą
sprawdzilem ze w jednym ustawieniu 7/8 6/8 5/8 2ma zakladami niedawno i odrazu skreslilem na dzisiejsze
Angierski brawo Ty
To do Krzysia pytanko niech sie chlopak wypowie
najlepiej grac na dobre trendy bo one czesto trwaja po kilkadziesiat losowan
angierski ..dawno ..zostawilem 2/2 dodatki kolejne 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 .. ..było łatwo 3/3 nie zalezy trafi od 4 x 3/3
no kiedys sie oplacalo na 3/3 bo zaklad byl po 1.25 pamietam ze za 10/10 placili 125 tys
angierski ..nie wiem dokładnie nie pamietam ..około 26 zł
angierski ..ty byłes bobo ..nie grałeś dawno za 1,25 zł
W minimialam nie grac ale namówili mnie do zlego
mogli by zwiekszyc do 5 zl i znow x2 wygrane, ale szczerze mowiac robi sie to malo zachecajace
no rzadko gralem, raz czy kilka razy moze
no rzadko gralem, raz czy kilka razy moze
Takim pełnym systemem to chyba na więcej jak 7 liczb sie nie skusze bo to już jednak troche za duzo ale jak juz tak wpadnie cos to zaczyna byc ciekawie
Jak zwiększa na 5 zl to stracą sporo klientow.
Wlasnie tak myślę,ze nawet właśnie byloby ciekawiej tak te 3x6
Wlasnie tak myślę,ze nawet właśnie byloby ciekawiej tak te 3x6
Też to a najlepsze jest to jak już wylosuja i padną ulubione a sie ich nie zaznaczy. Ja np lubie parzyste w pierwszej dziesiatce i trzydziestkach
Oj tak nie da się ukryć nie bez powodu jest to letria. Jakby sie faktycznie dało wytypować czy przewidzieć to by już dawno to pozamykali.
Taniej i jak ma się jakies oczekujace liczby to może coś z tego nawet wyjść. Niech by padla trójka to juz wychodzi sie do przodu nawet przy wypadajacej piątce
szansa 4/6 = 1575 / 3 systemy to okolo 1:500
szansa 4/7 = 694
koszt podobny 21 zakladow 7/5 i 18 zakladow 3 x 6/5
czyli lepiej sie oplaca 3 x 6/5
szansa 4/7 = 694
koszt podobny 21 zakladow 7/5 i 18 zakladow 3 x 6/5
czyli lepiej sie oplaca 3 x 6/5
Jakie to jest proste i oczywiste przed losowaniem później zaczynają się schody.
Niby tak ale z drugiej strony pada tych wygranych głównych w mini coraz więcej aż strach się bać jak cos pozmieniaja i się skończy a ludzi też gra coraz to wiecej. Jeszcze niedawno jak padla piatka w ogóle w niedziele to raczej troche ponad 100tyś teraz juz bylo ponad 200
Niby tak ale z drugiej strony pada tych wygranych głównych w mini coraz więcej aż strach się bać jak cos pozmieniaja i się skończy a ludzi też gra coraz to wiecej. Jeszcze niedawno jak padla piatka w ogóle w niedziele to raczej troche ponad 100tyś teraz juz bylo ponad 200
No wiadomo idzie więcej 4 i 3 ale jednak szansa mniejsza a nie ma co się rzucać od razu na piątkę
tak dokladnie, jak bedzie duzo ludzi puszczac to pewnie sie wszystko poozmienia, albo beda musieli cos zrobic zeby ,mniej wygranych padalo
Szofer
innego wyjscia nie ma trzeba grac i pewnie dlugo zeby wygrac ta piateczke
Ale oni też ładniej na tym zarabija bo jednak do ludzi idzie procent od zakupionych kuponów.
Ok pa
Ok pa
angierski ..widze jestes grzeczny ...nie szatan ty
powyszukaniudlaszychwrogównawetpozaeuropąjużniejestjedendodwudziestusiedmiuajedendotrzydziestudwu
Forsami ja też zawziecie przytulam się do mini a ono co tylko nedznymi trojami mnie ostatnio obdarowuje zero litości
Zgrywus nie systemem a systemami z pięć od razu
Połowa lutego a ja kupiłam sukienkę na lato bo promocja była
Połowa lutego a ja kupiłam sukienkę na lato bo promocja była
O i to jest podejście