Wpisy 2 996 797 – 2 996 896
7 października 2017 09:54 → 7 października 2017 12:12, 100 wpisów
Wpiszcie sobie nick Robson w wyszukiwarkę
Forsami zrobiłem sobie przerwę z graniem, dlatego rzadko się udzielam na czacie
Luckyloser ładna tęcza a na końcu tęczy garnek złota ty to się umiesz ustawić
http://id.joe.pl/sub_images/pictures/3cd136f2369531b8ab1064a10bc3b127_th2.gif
Dzień dobry.Miłego dnia.
Dzień dobry.Miłego dnia.
Lucky ja gram na okrągło jak jest za co a teraz w pracy pisać nie mogę bo strone Multipasko zablokowali
Akurat mi się ją udało uchwycić- tylko nie wiadomo, po której stronie tęczy jest ten garnek
Forsami
Dzięki
Dzięki
Trzeba w końcu wstawać coś zrobić potem zaglądne do potem wygranych wiekszych niż góry
For sami co zablokowali
Uciekam, miłej soboty dla wszystkich, a Tobie Forsami życzę, chociaż wygranej w lotto z + tej piątki
Zbyszek strone multipasko i normalnie z wifi nie wejdziesz a ja mam telefon na karte noi wiecznie zero na koncie ...nara noi nie popisze już z pracy a szkoda pa parapapa
Szofer
Slabooooo
Wczoraj europrzekrencie ani jednej liczby
Mam nowy system Multi Multi prostota najlepsza wchodzą jak w maslo
Mam 400zl rozmnożę to do milionów w tydzień narazie tylko w typowaniu bo chorym
Musze to zapisać bo jak umrę to wiedza o wygraniu przepadnie
Mulag coś ty zrobił ztym kupon
Mulag jak trafię 4/5 jeszcze gorzej kupona potraktuje
Ja go potne na kawałki
ja gwarantuje ze jak wygram 5 z5 to moja sztuka malarska będzie z innej epoki z tym że kupon w profilu szybko nie wstawię z powodu wiadomych prac malarskich
chce coś innego już wstawić dla tego szybko muszę znów coś wygrać
albo nie bo jak nic nie trafie to go zostawię usunę jak coś innego trafie a już nie wiem sam
Mulag jak trafię 4/5 napiszę na kuponie ISLANDORKA wyjdziesz za mnie
Jak trafie cos do skanu tez cos xmalujegrajcie zakresy jednosci,3 dziestki,50ki i 70 ki
Koleżanka z pracy w wczoraj trafiła w mini 4/5 puściła 2 zakłady zchybika
no ja własne żeby było smiesznie ułożyłem liczby i była 6 z6 w lotto
musiałem zmienić po te liczby sprawdzałem i padło 6 z6 już top się nie powtórzy trzeba zmienić
ale by to było jak z tego kupony by się jeszcze trafiło 5 z 5 jeszcze mam dwi szansy dziś i jutro
od poniedziałku nowe liczby w mini zawsze tak robię 10 losowań 3 zakłądy i jak się kończy znów trzy inne4 zakąłdy w mini na 10 losowań
nic czekam na telefon nie wiem co robić dalej trzeba czekać bo nie wiadomo co robić dziś telefon wskaż mi co dalej mam robić na razie zawieszenie
nic myślimy o liczbach na dzisiejsze losowanie wszystkie z 49 mi pasują
oj wiało oj wiało oj wiało w czwartek w nocy po 22:00 jak wróciłem z pracy po drugiej
jak wejdzie 7,8 i koncowki 49,56 54,59 albo 14,59 to biere 60 tys zl
maly przyklad rosniecia w power , dzis w funciaku mialem kupic plyty i se mysle rano a jak bedzie back street boys millenium a mam juz tako czy wezme jeszcze raz
no i byla i nie wzialem
no i byla i nie wzialem
dzis w argosie kupowalem za 25 funtow usb i zaplacilem a babka przyniosla mi duzy karton i czajnik
ty chcesz kupic keatlle? si si jak oni dziwnie mowia na pendrajw ale ok
Nie ma patologii 500+... 2 promile- 23 lata w ciąży
https://wiadomosci.wp.pl/pijana-kobieta-w-zaawansowanej-ciazy-zaatakowala-lekarza-6174077630408833a
https://wiadomosci.wp.pl/pijana-kobieta-w-zaawansowanej-ciazy-zaatakowala-lekarza-6174077630408833a