Wpisy 2 996 697 – 2 996 796
7 października 2017 08:22 → 7 października 2017 09:53, 100 wpisów
Lotto de:
8 000 000 euro.
8 000 000 euro.
Lotto de: 8 000 000 e/34 000 000 zł.
1 zakład 1 euro.
1 zakład 1 euro.
Witkalotto tej Poland...8 mlnI ja to kupujętylko maszyna źle losuje
Ciekawa sytuacja jest w Euro Milionach.
Kumulacja już nie może rosnąć /190 000 000 euro/, jeśli w ciągi najbliższych 4 losowań nikt nie trafi, to suma przeznaczona na główną wygraną zostanie podzielona na wygrane niższego stopnia.
Kumulacja już nie może rosnąć /190 000 000 euro/, jeśli w ciągi najbliższych 4 losowań nikt nie trafi, to suma przeznaczona na główną wygraną zostanie podzielona na wygrane niższego stopnia.
--->> londynek.net/
---Wygraj 190 milionów euro....
---Wygraj 190 milionów euro....
janosik kiedy ostatni raz grałeś gry totalizatora
Zbigniew.
Grałem kilka dni temu, jak Lotto było po... 2 zł.
Zbigniew.
krasnalek
krasnalek janosik
dziś wolne w pracy i od gier lotto krasnalek ja też
w piątek jest 130 000 000 więcej niż bolek obiecywał Krasnalek
Ciekawa sytuacja jest w Euro Milionach.
możesz mi to wyjaśnić czemu nie może być większa kumulacja
możesz mi to wyjaśnić czemu nie może być większa kumulacja
bo by komuś odje?bało
krasnalek gdzie zmykasz po
a ja już myślałem że bawić wnuka
zbigniew to zazdrość przemawia przez ciebie bo z twoim koliberkiem to ty potomstwa mieć nie będziesz
dziś nieee leje wieje jutro 50 zakładów zchybika
Krasnalka.
Na końcu artykułu jest odpowiedz:
>> Czy kumulacja może dalej rosnąć.... <<
Na końcu artykułu jest odpowiedz:
>> Czy kumulacja może dalej rosnąć.... <<
Janosik juz tych 190 melonow nie ma jakis w spain wygral i sie cieszy
krasnalek mam chomika na utrzymaniu
kiedy wygrasz i szef cos bedzie od ciebie chcial a ty mu powiesz spiej
krasnalek dobrze że nie psa albo kota
mam na utrzymaniu
mam chomika daje mu jeść wodę do picia koszt utrzymania 10 zł w miesiąc powinnem dostać od PIS 500 plus
784951 tez ok bo jutro przyjezdza 8 mego gosciu urodzony 7 mego, ma 49 lat i mieszka pod 51 ale cfane nie
ALBO BYKOWE 500 MINUS
krasnalek ISLANDORKA mie nie chce na Majorke
03 07 2018
stawiam to nić że islandorka ma 69 lat
forsami chyba na sucho
widziałaś jej skan w profilu Krasnalek na sam widok mam ciarki
forsami zagraj wrealu a nie na sucho
http://www.poranny.pl/sport/pilka-nozna/g/lewandowski-inwestuje-w-gizycku-otworzy-restauracje-na-wodzie-zdjecia,12554274,25822766/
Zbyszek już zagrane połowa już jest a jeszcze zagram drugą połowe tego zakładu wieczorem wyślę i
w sob niedz tyle mam nadgodzin ze obojetnie ile wysle kuponow wszystko mi sie zwroci
bezpieczna gra ale nie dorabiac totka
bezpieczna gra ale nie dorabiac totka
w sob niedz tyle mam nadgodzin ze obojetnie ile wysle kuponow wszystko mi sie zwroci
bezpieczna gra ale nie dorabiac totka ja w sierpniu miałem tyle nadgodzin że dostałem 6748 brutto na wypłate
bezpieczna gra ale nie dorabiac totka ja w sierpniu miałem tyle nadgodzin że dostałem 6748 brutto na wypłate
94 godziny
za granicą na moim stanowisku pracy w Wielkiej Brytani na dzień dobry płacą 26 funta zastanawiam się
ZbigniewI za tę 50 mini z maszyny na jutroja przeszedłem na Multi i zostaje...narazie
Ludzie gdzie wy pracujecie ja pracuje 8 godzin dziennie 6 dni w tygodniu i to stwierdzam że za dużo bo robota to głupota ... poto gram by leżeć pod palmami na wyspach Bachama i mieć wszystko w 3 d od wieczora do rana Lotto to mojego życia motto
Mój rekord 7000zł w multi do dopiero teraz dałem skana
jak bym wiedział zagrałbym za 1250 zeta
Junak już niegram w ekstra pensje ale nawet jak bym grał dalej tymi2,5,8,23,35/ 2 to dalej by nic nie wyszło oprócz 2/5 a co dopiero w Eurojackpot dużo gorszą wersje x100000 ekstra pensji tak więc zostaje przy Lotto z Plusem
jak bym wiedział to bym zagrał za 12.500 jak bym wiedział
ale nie wiedziołem że w tym dniu trafie 5/5
7000 tysięcy tylko
Zbigniew jak bym ja wiedział to bym wziął pożyczkę na systema na 12 liczb i wtedy co milion mi wyszedł bym był ustawiony do końca życia chodzi mi o lotto plus jak bym był Prorokiem to bym nie był żebrokiem
Forsami>> nie wciskaj tu na chama kitu z samego rana, że "poto gram by leżeć pod palmami na wyspach Bachama", bo nie ma takich wysp - są Wyspy Bahamy...
https://pl.wikipedia.org/wiki/Bahamy
https://pl.wikipedia.org/wiki/Bahamy
Edi kitu już niema w oknach ....wszystko w pcv chcesz orać jak muł twoja rzecz
szkoda że wtedy nie zagrałem kabaretowo na przykład za 1250 zł
2012 trafiłem też 5/5 ale puściłem za 2zł 50 groszy 700
A ja bodajże przed wczoraj nie zagrałem i nie wygrałem 700 zlotych a szkoda 2,17,44,67,76
lęcę pa
Zbiggy nie wciskaj ludziom kitu- ten skan z wygraną 7 000 pln w multi jest od Robson'a
For sami widziałeś mojego skana