Wpisy 2 996 897 – 2 996 996
7 października 2017 12:18 → 7 października 2017 13:36, 100 wpisów
Mega wielbicielu filmowego kiczu z Juesej
dla Ciebie Energi Drink
https://www.youtube.com/watch?v=-7k6OKn8q5M
dla Ciebie Energi Drink
https://www.youtube.com/watch?v=-7k6OKn8q5M
2 996 895. Czytaj ze zrozumieniem .( Typowe, że bez )
1 )Kobieta opiekująca się siedmioletnim chłopcem- ( jedno dziecko ) -2,5 promila
2 )23 letnia kobieta (ciężarna więc bezdzietna ),- 2promile.
Gdzie Ty tu widzisz 500 +, hę ? Propaganda i głupota.
1 )Kobieta opiekująca się siedmioletnim chłopcem- ( jedno dziecko ) -2,5 promila
2 )23 letnia kobieta (ciężarna więc bezdzietna ),- 2promile.
Gdzie Ty tu widzisz 500 +, hę ? Propaganda i głupota.
Na MS w piłce nie mamy napastnikówLewy sam za słaby jest Milik chorymoże powołać Robaka albo któregoś kto będzie miał najwięcej goli w polskiej Kopanej?
Pan
Tak, pewnie emerytowany
Jeśli to dwie rózne osoby , to i tak nie ogarniają niczego.
Tak, pewnie emerytowany
Jeśli to dwie rózne osoby , to i tak nie ogarniają niczego.
jocia
Widzę, że 2 promile mając dziecko w brzuchu to dla ciebie norma. Typowy wyborca PiS lub PO z ciebie. Wstyd!
Widzę, że 2 promile mając dziecko w brzuchu to dla ciebie norma. Typowy wyborca PiS lub PO z ciebie. Wstyd!
Aleś Ty mąąąąąąąąąąądry milioner-lotto-no1 .
2 996 895. milioner-lotto-no1 2017-10-07 (12:10) Kraków
>>>>>>>>>>>Nie ma patologii 500+ <<<<<<<<<<<<<<<<... 2 promile- 23 lata w ciąży
Nie ogarniasz ???
2 996 895. milioner-lotto-no1 2017-10-07 (12:10) Kraków
>>>>>>>>>>>Nie ma patologii 500+ <<<<<<<<<<<<<<<<... 2 promile- 23 lata w ciąży
Nie ogarniasz ???
Jeszcze raz, bo widzę,że nie rozumiesz
Napisałeś , powiązałeś 500 + << wydumane przez Ciebie z tym co się stało .
Poniał, czy jeszcze nie ?
Napisałeś , powiązałeś 500 + << wydumane przez Ciebie z tym co się stało .
Poniał, czy jeszcze nie ?
23 lata w ciąży do tego nawalona na 2 promile to 100% patologii, patrząc,że nawalona i zrobiła dziecko a pijąc jest nieodpowiedzialna więc zrobiła je dla 500+. Nie wiem czego tu nie rozumieć? Rozumiem sytuacje gdzie ludzie mieli dużo dzieci przed 500+ bo mieli je albo z miłości albo ich antykoncepcja była nieskuteczna.
Jakby nie piła na 2 promile nie stwierdziłbym nigdy, że jest nieodpowiedzialna bo w wieku 23 lat kobiety rodzą dzieci bo już dla nich czas. Ale była nawalona na 2 promile i w ciąży więc będę się upierał, że jest nieodpowiedzialna i zrobiła dziecko dla 500+.
Oczywiście to są przypadki skrajne ale trzeba je piętnować by inni nie szli w ich ślady.
Wszystkie dzieci są kochane bez względu na pochodzenie/rasę czy zamożność ale wina leży po stronie rodziców.
milioner
Szuka za wszelka cenę kamienia
Coś jak lewaki z tak zwanej opozycji
Szuka za wszelka cenę kamienia
Coś jak lewaki z tak zwanej opozycji
2 996 911 , dalej to tylko Twoje domniemanie ,że dla 500 +.
Teraz sa wprowadzone obostrzenia.
Teraz sa wprowadzone obostrzenia.
Lewaki to mogą buty czyścić Pisiorom czy pełowcom.
Jocia sądzisz, że obostrzenia coś zmienią?
Państwo daje 500+ ludzie kupują ubrania,jedzenie więc wraca w formie VAT czy podatku obrotowego, kupują fajki i alkohol więc VAT, podatek obrotowy i akcyza do kasy państwa tego nie mogą zakazać.
Napisałam tylko i wyłącznie w temacie 500+.
A patologia, była, jest i bedzie niezaleznie od ugrupowania.
A patologia, była, jest i bedzie niezaleznie od ugrupowania.
Szkoda, że niektórzy z góry zakładają czyjąś przynależność polityczną na podstawie oceny sytuacji, które powinny być omawiane publicznie.
Nie napisałem żeś lewak
napisałem >>> jak lewaki
kumasz milionerze?
napisałem >>> jak lewaki
kumasz milionerze?
Ja się urodziłem po roku 90tym więc z tamtymi czasami nie mam nic wspólnego, a złodzieje z SLD którzy sprzedali kraj w zamian za wejście do UE powinni wisieć na sznurku, kolejni złodzieje z PO czy PiS sprzedający kraj za bezcen po wyborach powinni zostać osądzeni i wziąć odpowiedzialność za swoje decyzje.
2 996 928. milioner-lotto-no1 2017-10-07 (12:48) Kraków
Szkoda, że niektórzy z góry zakładają czyjąś przynależność polityczną na podstawie oceny sytuacji, które powinny być omawiane publicznie.
Co powinno być omawiane publicznie.. sam nie wiesz co piszesz,
spadam,bo żałosne to.
Co powinno być omawiane publicznie.. sam nie wiesz co piszesz,
spadam,bo żałosne to.
Co powinno? Odpowiedzialne wydawanie publicznych pieniędzy (podatki są w 1/3 składnikiem budżetu).
O tym się powinno publicznie mówić jeżeli jest demokracja.
Przeczytaj to co napisałeś >
według tekstu Twojego > omawiana publicznie powinna być : czyjaś przynalezność polityczna, czy ocena sytuacji, czy to co niektórzy, z góry zakładają
Masakra. Nie uczyli w szkole. KOszmar.
według tekstu Twojego > omawiana publicznie powinna być : czyjaś przynalezność polityczna, czy ocena sytuacji, czy to co niektórzy, z góry zakładają
Masakra. Nie uczyli w szkole. KOszmar.
Opisałem sytuację pijanej kobiety w ciąży a ktoś stwierdził, że mam poglądy lewackie albo za PO...
jak ty właśnie...
Komentowanie danej sytuacji to wyrażenie swojego zdania a nie atak na osobę, która daną sytuację przedstawiła.
Zaraz z grubej rury, że lewak/komuch/kodowiec czy peowiec...
Jakby wszyscy się zgadzali ze zdaniem jakiejkolwiek partii przy władzy bylibyśmy najszczęśliwszym narodem.
I to jest właśnie typowe zachowanie dla wyborcy PiS/PO nie odpowiadać na poruszoną sytuację tylko atakować wroga...
W telewizji macie masę przykładów jak się udziela wymijających odpowiedzi albo atakuje od razu rywala...typowa przepychanka polityczna.
Wrogu, jeszcze duzo mleka musisz wypić..a może juz nie pij
Idę TAM.
Idę TAM.
Człowiek człowiekowi wilkiem...zamiast wyrażania opinii obrażanie innych...
Nie słuchac PIS ani PO słuchajcie mnie a dobrze na tym wyjdziecie
10,11, 12,13,14,15,16,17,18,19
5,7,9, 16,23,36,38,49,57,62
49
ep
4
Ssz
06
99
parki
3,30
14,41
trójki
47,48,49
5,7,9, 16,23,36,38,49,57,62
49
ep
4
Ssz
06
99
parki
3,30
14,41
trójki
47,48,49
Lepiej wódki wypić na 2 promile skoro to norma dla matki w ciąży i jej nie zaszkodzi a zwykłemu człowiekowi wcale.
Mulag biorę przykład z najlepszych
Jakbym napisał, że imię Adolf jest spoko już bym był nazwany hitlerowcem taka norma określania człowieka w Polsce.
ciekawe ile imion w Polsce w ostatnich latach myślę o tych 20110 2017 z tym imieniem lub wstecz trochę
Nic lotto z plusem wysłane teraz tylko kwestia czekania na losowanie bo wygrana pewne
A nic jeszcze wolne dzisiaj i jutro też a poniedziałek do kolchozu Mulag
dobre liczby ale do lotto nie pasują nie wiem jak to chcesz puścić chyba że z boku dopiszesz te większe od 49
No co ty że moje te liczby do bani 1,2,4,19,21,23,26,34,35,37,45,47
w sumie 2 lata jeśli to prawda a słowa w sumie dyrektora co się wygadał [po % i wszyscy nie będzimey robić
Ja dziś zagrałem jeden mini na dwa losowanie i dwa zakłady mini na trafił jedno losowanie nie będę gorszy
Aleluja
ja nie stawiałem mini bo mam jeszcze to zwycięskie ważne do niedzilei
tak nie są to żarty nie musi tak być bo coś się zmienić może ale moze tak być nie żartuje
System ciekawe czy coś w typowaniu wejdzie