Wpisy 296 774 – 296 873
11 maja 2011 09:02 → 11 maja 2011 11:00, 100 wpisów
witam
ale mam kaca
czas na U Żeta
.Darek-co masz na mysli zeby nie zmieniac liczb? Ja raz gralem przez rok na te same to az mnie do teraz trzepie jak sobie przypomne ile mialem w plecy
Dlatego mówię nie zmieniać het witam Cię .Zobacz na forum wiilego ja gram na cztery zestwy po 20 liczb max 10 dni i czekam aż wpadnie przynajmniej w jednej 9/20 a w kwietniu wpało 2x11/20 i raz 12/20 i od tamtej pory susza.
20 na rozpisywanie to dla mnie za duzo
ja gram na 15 na 5 zakladow (ale teraz nie gram tak sobie troche przerwy zrobie-za duzo w plecy).Darek a te 20 liczb to na ile zakladow rozpisane?
ja gram na 15 na 5 zakladow (ale teraz nie gram tak sobie troche przerwy zrobie-za duzo w plecy).Darek a te 20 liczb to na ile zakladow rozpisane?Dariusz Witkowski>>
Możesz coś więcej wspomnieć ? Na 20 liczb ? Cztery zestawy ?
Wszędzie słabiej z wynikami i taką petardę jedziesz ?
A, co ostatnio złowiłeś ?
Możesz coś więcej wspomnieć ? Na 20 liczb ? Cztery zestawy ?
Wszędzie słabiej z wynikami i taką petardę jedziesz ?
A, co ostatnio złowiłeś ?
Przważnie 33 zakłady ale proponuję kliknąć do mnie na gg bo tu za dużo nie da się powiedzieć ze względu na innych tzn nic do nich nie mam ale zajmujemy się jednym tematem a inni też chcą coś klepnąć

witam wszystkich 
podaje kody dnia do 15 maja.
to jest maj
11-0,0007434
12- 8107
13-0,000878
14-0,0009452
15-0,0010125
owocnych wygranych.pozdrawiam.

podaje kody dnia do 15 maja.
to jest maj
11-0,0007434
12- 8107
13-0,000878
14-0,0009452
15-0,0010125
owocnych wygranych.pozdrawiam.
heh-33 zaklady
sporo,nie bede Ci zawracal glowy,i tak nie zagram na az tyle.No nic powodzenia w obowiazkach u do uslyszenia wieczorkiem
ide sie podleczyc ,leb mi peka
sporo,nie bede Ci zawracal glowy,i tak nie zagram na az tyle.No nic powodzenia w obowiazkach u do uslyszenia wieczorkiem
ide sie podleczyc ,leb mi peka
Oooo, nie - przepraszam i już odfruwam
Tu widzę sami zawodowcy, gdzie mi tam do takich graczy
mag..>>
coś słabiej wczoraj ? Ale - gratuluję
A i klaraK wczoraj wpadła na chwilę, przelotem ...
Tu widzę sami zawodowcy, gdzie mi tam do takich graczy
mag..>>
coś słabiej wczoraj ? Ale - gratuluję
A i klaraK wczoraj wpadła na chwilę, przelotem ...
Dariusz mozesz podac mi cyferki żeby wygrać,tak jak ostatnio mi się udało dzieki tobie.na gg
Użytkownik neq dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
jocia jak lestek dla łapke a pozniej Ty dasz tez łapke to nie doda wpisu tylko powie ze zdublowany no chyba ze dodasz 2 łapki
i nie da sie przywitać ze łapka łapka a przeciez powinno sie dać łapka-łapka

Czesc aga... Umykam do jutra
. Aga robie sobie przerwe w typowaniach
. Bo mnie jush po nocach sie snia liczby. Zobaczymy sie w piatek papa
. Aga robie sobie przerwe w typowaniach
. Bo mnie jush po nocach sie snia liczby. Zobaczymy sie w piatek papaŻyczę Cii miłego dnia. Mi cyferki juz przestały się po nocach śnić już, a tak dobrze mi szło

jocia>>
Fajnie ładnie, ale teraz - "dubluje" mnie ...

Piszemy z tego samego adresu ?
Ja jestem Tobą, czy Ty jesteś mną ? Ile masz nicków ?
Fajnie ładnie, ale teraz - "dubluje" mnie ...

Piszemy z tego samego adresu ?
Ja jestem Tobą, czy Ty jesteś mną ? Ile masz nicków ?
Lestek>>
Z wczoraj na dziś zacząłeś i jeszcze Ci mało ?

Lottomaty dostają kombinacje, zestawy z komputera centralnego
Jocia>>
Niby nic mi na ten temat nie wiadomo, ale czasem, jak tak mi się nudzi i myślę, to - kto wie ?
- Albo może choć jakimś bootem ?
Z wczoraj na dziś zacząłeś i jeszcze Ci mało ?

Lottomaty dostają kombinacje, zestawy z komputera centralnego
Jocia>>
Niby nic mi na ten temat nie wiadomo, ale czasem, jak tak mi się nudzi i myślę, to - kto wie ?
- Albo może choć jakimś bootem ?

Przed losowaniem Kaskady wytypujmy swoje liczby i zobaczymy kto trafi najlepiej.
nie da sie dwoch łapek wstawić jedna po sobie bo sie robi dupel tak samo jak nie mozna powtorzyć tekstu czyjegoś bo tez nie wstawi
W dniu wczorajszym w moim zasiegu znalazł sie złodziej i go kolega lekko za morde złapał. 

Tak wczoraj zagrałem:
2,17,26,16,30
2,29,26,16,30
2,41,26,16,30
17,29,9,16,30
17,41,9,16,30
29,41,9,16,30
10,15,27,16,30
10,27,32,61,30
2,17,26,16,30
2,29,26,16,30
2,41,26,16,30
17,29,9,16,30
17,41,9,16,30
29,41,9,16,30
10,15,27,16,30
10,27,32,61,30
Lestek>>
pisałeś od godziny cirka 0.00 - czyli - od dziś...
Stąd słowa >>nie pogadam tu dziś<< aczkolwiek z pewnego powodu być może prawdziwe... Stało się jaśniejsze ?

pisałeś od godziny cirka 0.00 - czyli - od dziś...
Stąd słowa >>nie pogadam tu dziś<< aczkolwiek z pewnego powodu być może prawdziwe... Stało się jaśniejsze ?

jocia2-3 do roku jak pije piwo i tez z sokiem albo redsa to chodź na soczekk
jocia......kochana 

andromeda.....
Lestek.....
hefajstos....
kasika....
aga31....

andromeda.....

Lestek.....

hefajstos....

kasika....

aga31....

Nie wybrałem liczby 7 której się troszkę wystraszyłem a szkoda bo to jedyna liczba pierwsza we wczorajszym losowaniu
Układ był prosty. Miałem do wyboru 7 i 2. Nie chciałem łączyć 2 z 9 bo zbyt dużo było par... Gdybym dał 7 zamiast dwa... cztery czwórki 
Układ był prosty. Miałem do wyboru 7 i 2. Nie chciałem łączyć 2 z 9 bo zbyt dużo było par... Gdybym dał 7 zamiast dwa... cztery czwórki 
lestek to podobne liczby miałam w mini i trafiłam 3
strasznie byłam na siebie zła bo mogłam mieć 4
strasznie byłam na siebie zła bo mogłam mieć 4
Przedwczoraj zakupiłam za 2zł zakłady Kaskady w kolekturze poinformowano mnie że jestem pierwsz która u nich nadała . Wygrałam 2 zł i poszłam do tej samej kolektury nadać jeden zakładzik Kaskady i poinformowano mnie że nr drugi u nich w kolekturze również ja nadałam . Popularność zabójcza. Ponownie wygrałam 2 zł i idę zaraz do tej samej kolektury nadać jeden kuponik.

chyba był...