Wpisy 296 800 – 296 899
11 maja 2011 09:54 → 11 maja 2011 11:07, 100 wpisów
Użytkownik neq dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
jocia jak lestek dla łapke a pozniej Ty dasz tez łapke to nie doda wpisu tylko powie ze zdublowany no chyba ze dodasz 2 łapki
i nie da sie przywitać ze łapka łapka a przeciez powinno sie dać łapka-łapka

Czesc aga... Umykam do jutra
. Aga robie sobie przerwe w typowaniach
. Bo mnie jush po nocach sie snia liczby. Zobaczymy sie w piatek papa
. Aga robie sobie przerwe w typowaniach
. Bo mnie jush po nocach sie snia liczby. Zobaczymy sie w piatek papaŻyczę Cii miłego dnia. Mi cyferki juz przestały się po nocach śnić już, a tak dobrze mi szło

jocia>>
Fajnie ładnie, ale teraz - "dubluje" mnie ...

Piszemy z tego samego adresu ?
Ja jestem Tobą, czy Ty jesteś mną ? Ile masz nicków ?
Fajnie ładnie, ale teraz - "dubluje" mnie ...

Piszemy z tego samego adresu ?
Ja jestem Tobą, czy Ty jesteś mną ? Ile masz nicków ?
Lestek>>
Z wczoraj na dziś zacząłeś i jeszcze Ci mało ?

Lottomaty dostają kombinacje, zestawy z komputera centralnego
Jocia>>
Niby nic mi na ten temat nie wiadomo, ale czasem, jak tak mi się nudzi i myślę, to - kto wie ?
- Albo może choć jakimś bootem ?
Z wczoraj na dziś zacząłeś i jeszcze Ci mało ?

Lottomaty dostają kombinacje, zestawy z komputera centralnego
Jocia>>
Niby nic mi na ten temat nie wiadomo, ale czasem, jak tak mi się nudzi i myślę, to - kto wie ?
- Albo może choć jakimś bootem ?

Przed losowaniem Kaskady wytypujmy swoje liczby i zobaczymy kto trafi najlepiej.
nie da sie dwoch łapek wstawić jedna po sobie bo sie robi dupel tak samo jak nie mozna powtorzyć tekstu czyjegoś bo tez nie wstawi
W dniu wczorajszym w moim zasiegu znalazł sie złodziej i go kolega lekko za morde złapał. 

Tak wczoraj zagrałem:
2,17,26,16,30
2,29,26,16,30
2,41,26,16,30
17,29,9,16,30
17,41,9,16,30
29,41,9,16,30
10,15,27,16,30
10,27,32,61,30
2,17,26,16,30
2,29,26,16,30
2,41,26,16,30
17,29,9,16,30
17,41,9,16,30
29,41,9,16,30
10,15,27,16,30
10,27,32,61,30
Lestek>>
pisałeś od godziny cirka 0.00 - czyli - od dziś...
Stąd słowa >>nie pogadam tu dziś<< aczkolwiek z pewnego powodu być może prawdziwe... Stało się jaśniejsze ?

pisałeś od godziny cirka 0.00 - czyli - od dziś...
Stąd słowa >>nie pogadam tu dziś<< aczkolwiek z pewnego powodu być może prawdziwe... Stało się jaśniejsze ?

jocia2-3 do roku jak pije piwo i tez z sokiem albo redsa to chodź na soczekk
jocia......kochana 

andromeda.....
Lestek.....
hefajstos....
kasika....
aga31....

andromeda.....

Lestek.....

hefajstos....

kasika....

aga31....

Nie wybrałem liczby 7 której się troszkę wystraszyłem a szkoda bo to jedyna liczba pierwsza we wczorajszym losowaniu
Układ był prosty. Miałem do wyboru 7 i 2. Nie chciałem łączyć 2 z 9 bo zbyt dużo było par... Gdybym dał 7 zamiast dwa... cztery czwórki 
Układ był prosty. Miałem do wyboru 7 i 2. Nie chciałem łączyć 2 z 9 bo zbyt dużo było par... Gdybym dał 7 zamiast dwa... cztery czwórki 
lestek to podobne liczby miałam w mini i trafiłam 3
strasznie byłam na siebie zła bo mogłam mieć 4
strasznie byłam na siebie zła bo mogłam mieć 4
Przedwczoraj zakupiłam za 2zł zakłady Kaskady w kolekturze poinformowano mnie że jestem pierwsz która u nich nadała . Wygrałam 2 zł i poszłam do tej samej kolektury nadać jeden zakładzik Kaskady i poinformowano mnie że nr drugi u nich w kolekturze również ja nadałam . Popularność zabójcza. Ponownie wygrałam 2 zł i idę zaraz do tej samej kolektury nadać jeden kuponik.
Gała...nie chrapię,podobno tak cichutko śpię,że nawet nie słychać jak oddycham

kasika ale jak zobaczysz, gdybym zamiast ten 2 zagrał siedem, byłyby 3x4/5 czyli łącznie 1500zł
u nas w gazecie byl konkurs lila- Zmien sie z Regionalna. Pokazane kobiety przed wizyta u stylistow i po wizycie. Z kopciuszka jedno dziewcze sie zrobilo jak ksiezniczka.
hefajstos.....bo niektóre kobiety nie umieją dobrać do siebie ciuchów,makijażu itd.To co powinny uwydatnić to chowają a to co schować,zatuszować ,uwydatniają i wychodzi z tego bubel.
Lestek nie puszczam bo sie nie oplaca- jedynie to tylko mozna laczyc w 8semki

chyba był...