Wpisy użytkownika kaja231
Łącznie 34 wpisów w archiwum, pokazane od nr 234 782. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
Po polsku miał nie wiele do powiedzenia a po francusku już wogóle
To jest naprawdę żenujace , siedemdziesiąt osób śledzi jak obrzucacie się błotem . Czasami mam wrażenie że czat należy do andromedy bo tyle i o każdym ma do powiedzenia. Aż boję się pisać . Patrząc na jej konflikt z przed paru tygodni z inna starszą panią wnioskuję że jesteś straszną choleryczką . Szanuj się dziewczyno bo jakbyś to robiła to byś dziś problemu nie miał . A jak oólnie wiadomo mężczyźni to bezmózgie yetii myślące tylko jedną częścią ciała.
Andromeda jest takie przysłowie "Kto nie ma szczęścia w miłości, ten ma w Kartach . I masz swoje 140 zł
i ciesz się bo ja jak pożrę się ze swoim szanownym to mam
w domu
i ciesz się bo ja jak pożrę się ze swoim szanownym to mam
w domuAndromeda życzę ci tego bo jest też inne przysłowie Kto nie ma szczęścia w kartach tego nie stać na miłość.
Ja nadałam sobie zakładzik KASKADY jakby na to nie patrząc wychodzi 1 zł za zakład. W zdrapkach nigdy szczęścia nie miałam i dlatego przestałam kupować , a tu szanse wygrania podobne a wygrane większe . 

Przedwczoraj zakupiłam za 2zł zakłady Kaskady w kolekturze poinformowano mnie że jestem pierwsz która u nich nadała . Wygrałam 2 zł i poszłam do tej samej kolektury nadać jeden zakładzik Kaskady i poinformowano mnie że nr drugi u nich w kolekturze również ja nadałam . Popularność zabójcza. Ponownie wygrałam 2 zł i idę zaraz do tej samej kolektury nadać jeden kuponik.
I dlatego czasami lepiej nie udzielać się na tym czacie bo znowu jedna pani za dużo łyknęła przed snem i szuka zaczepki . To już trzecia jej kłótnia w przeciągu miesiąca z kolejnym jej zdaniem klonem wesołego . Kobieto odpuść sobie , wykorzystał cię i daj se z nim spokój a nie wyrzywaj sie na czacie obrażając wszystkich , bo to jest już NUDNE 

wybiła północ duchy się pojawiają a klony rozmnażają . Miłej nocki dla wszystkich 

W ruskim cyrku wyszedł na arenę treser krokodyli, a za nim powoli wszedł wielki krokodyl. Przy glosie werbli treser włożył krokodylowi w paszcze członka. Widownia oniemiała. Treser uciszył widownie gestem ręki i chce wyjąc członka, ale krokodyl mocno trzyma. Wyrywa się i nic. Naraz złapał pale podana mu przez pomocnika i zaczął krokodyla nawalać po łbie, aż ten puścił. Na widowni oklaski, owacje na stojąco.
- Czy ktoś chce spróbować - zapytał się treser widowni.
Nikt nie odpowiada. Po kilkukrotnym zapytaniu podniosła się na widowni mała starowinka.
- Ja to bym spróbowała, tylko niech mnie pan tym kijem tak nie bije.
- Czy ktoś chce spróbować - zapytał się treser widowni.
Nikt nie odpowiada. Po kilkukrotnym zapytaniu podniosła się na widowni mała starowinka.
- Ja to bym spróbowała, tylko niech mnie pan tym kijem tak nie bije.
Mąż do żony:
- Słuchaj! Jak nie będziesz jęczała podczas seksu, to słowo daję -
rozwiodę się z Tobą!
Żona wzięła to sobie do serca, ale na wszelki wypadek przy następnym stosunku pyta męża:
- Już mam jęczeć?
- Nie teraz. Powiem Ci kiedy i wtedy zacznij - tylko głośno.
Za jakiś czas mąż prawie w ekstazie:
- Teraz jęcz, teraz!
Żona:
- Olaboga! Dzieci butów nie mają na zimę, ja w starej sukience chodzę, cukier podrożał...
- Słuchaj! Jak nie będziesz jęczała podczas seksu, to słowo daję -
rozwiodę się z Tobą!
Żona wzięła to sobie do serca, ale na wszelki wypadek przy następnym stosunku pyta męża:
- Już mam jęczeć?
- Nie teraz. Powiem Ci kiedy i wtedy zacznij - tylko głośno.
Za jakiś czas mąż prawie w ekstazie:
- Teraz jęcz, teraz!
Żona:
- Olaboga! Dzieci butów nie mają na zimę, ja w starej sukience chodzę, cukier podrożał...
Może jak zacznę podawać swoje typy to coś wygram , a oto i one 31,33,23,2,3,41,42,51,54,72,77 podzielone na 6/6 . Pozdrawiam i powodzenia życzę 

To u nas był taki padł przed ołtarzem i jak się okazało to się rozmyślił i nie wiedział jak z tego wybrnąć
A czy wiecie ile wynosi suma wszystkich liczb na ruletce czyli 1+2+3+4+5.... itd aż do 36 . Ruletka nie pez powodu zwana również jest diabelskim kołem suma jej wszystkich liczb wynosi 666.
Sądząc po poprawności pisowni to daję mu wiek 6-10 lat kiedy to mleczaki wypadają a stałe zęby się pojawiają
Sądząc po poprawności pisowni to daję mu wiek 6-10 lat kiedy to mleczaki wypadają a stałe zęby się pojawiają
Ja mam nadzieje że jutro u nas pogoda dopisze , bo nie za ciekawie pokazują 

Mam pytanie dotyczce gry przez internet , czy przelewał ktoś pienidze z konta gracza na swoje konto bankowe ? Jak długo to trwa aż zasila konto ?
« PoprzednieKolejne »

też idę jakieś ciasteczko z truskawkami stworzyć