Wpisy użytkownika jarq2119
Łącznie 124 wpisów w archiwum, pokazane od nr 167 320. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
Miał ktoś z was kiedyś takie uczucie , mianowicie puścił kupon i potem czułem że "kurcze niepotrzebnie dałem tą np. "64" bo czuje że tego raczej nie wylosuje, a potem okazało sie że tylko ta liczba wpadła?
Mieliście takie zdarzenie że puściliście jeden zakład multi czy lotto i jakaś liczba wam się nie podobała tj byliście niezadowolenie z tego że tą liczbe wybraliście a później okazało się że ta liczba została wylosowana?
to może zróbmy mały test: puśćmy po jednym zakładzie i podzielmy się swoimi wewnętrznymi przekonaniami zobaczymy co z tego wyjdzie
wytypował ktoś wczoraj szóstkę w tych dwunastkach co to płacą tyle co za 4?
witam, czy promocja już się skończyła ta za wytypowanie 6 w lotto ?
witam , czy promocja już się skończyła za wytypowanie 6 w lotto?
Witam , niech mi ktoś wypisze jedną kombinacją 12 liczb ze zbioru 24
Witam, mam pytanie do Was , czy w zakładach bukmacherskich STS mozna zawierać zakłady przez internet?
lila po tym co piszesz jest bardzo prawdopodobne że wpadnie 11 dzisiaj o 22 15
moje typy na wieczór multi 10 12 18 45 47 55 57 59 60 64 co o tym myślicie?
"Pan Bóg daje łaski dwoma sposobami: przez natchnienia i oświecenia. Jeżeli prosimy o łaskę, Bóg ją da, ale chciejmy ją przyjąć; ale aby ją przyjąć, trzeba zaparcia. Miłość nie polega na słowach ani na uczuciach, ale na czynie. Jest to akt woli, jest to dar, czyli darowanie"
obserwuje ktoś jak rośnie kumulacja w jokerze tzn kiedy z 1600 000 zmieniła się na 1700 000 którego dnia?
za każdym razem udaje mi się przechytrzyć totalizator bo nie udaje im się wylosować moich numerów
skusił się kiedyś ktoś z was na kupon multi z plusem 10 liczb stawka 10?
« PoprzednieKolejne 100 »