Wpisy 2 961 787 – 2 961 886
31 sierpnia 2017 23:52 → 1 września 2017 01:48, 100 wpisów
ale 54 razy 4 to już fajnie
kubus jak co to jestem pod fonem i sms
malinka 181212 dziekuje za wyjasnienie mi tego skrutu w nikuteraz rozumie
maklera przygarniemy w drodze wyjątku hehehe mimo ze mi dupe obrobil ale lubie smarkaca hahah
tak qbam potrafią jak trafiam 3/3 to myślę sobie dlaczego nie obstawiłam wyżej
a wyjaśnijcie mi proszę jaki jest sens gry na 1/1?
nie ma sensu
gdyby kurs był 2 razy
moznaby tym zabezpieczać parki, trójki
a kurs jest 1,6 malinka
gdyby kurs był 2 razy
moznaby tym zabezpieczać parki, trójki
a kurs jest 1,6 malinka
moim zdaniem nie oplaca sie grac 1z1 bo to jest wyrzucenie pieniedzy w bloto
nigdt bym niewyslal takiego kuponu,zeby mozna bylo np skreslic 20numerow z 80 a nie 10 to bym tak robil, ale nigdy 1z1
nigdt bym niewyslal takiego kuponu,zeby mozna bylo np skreslic 20numerow z 80 a nie 10 to bym tak robil, ale nigdy 1z1
a to teraz wy mowicie o grze w czechach tak? czy tu w PL?
tak , pan ale to tylko dziala w ubikacji z tym swiatlem nie tutaj na stronce
szansa podobna do odkrycia i sfinansowania kontaktu z podobna do naszej cywilizacją
aco mnie to interesuje niech placa i po 18mln, a my co nieplacimy im jak to moj kolega ktory gra w keno powtarza zawsze ze idzie zaplacic podatek od glupoty
2 961 799. Pan 2017-09-01 (00:10)
Ostatni gasi światło
to jeszcze długo potrwa
to znaczy
Ostatni gasi światło
to jeszcze długo potrwa
to znaczy
tak sądziłam że to bez sensu ,ale widziałam że ludzie niektórzy tak grają byłam ciekawa dlaczego
miałoby sens gdyby nie te smierdzące 50 groszy na obiekty sportowe
tak graja bo wysyla za 2,50 i jesli trafi ta 1 liczbe to za nia ma 4zł, jesli zas to wysle z plusem i ta liczba bedzie plusem to ma za ta liczbe jako plusa88zł
tak i jak ci poszlo zgarnoles cos z plusem?
ja niemowie ze plus jest glupi tylko traf tego plusa zeby ta dana liczba ktura tam gdzies w zestawiku wytypowales byla tym plusem np w MM
od 7 skresleń w gore fajnie działa.
ale cena zakładu robi się chora
ale cena zakładu robi się chora
NO JA dzisiaj o 14 prztulilem 12zl czyli 6z10liczb wieczorem juz bylo gorzej, wyslalem 2 multi i sie jeden z 14 i drugi taki luzny wyslem z innymi numerami i tylko zlapalem po 2 numerki na kazdym czyli jednym slowem kicha,ale cozraz sie wygrywa raz sie przegrywa to tylko jest gra widze ze tez nikt nie trafil 6 w lotto chyba ona namnie czeka abym wyslal kupon jak w tym kawale ktory kiedys tu przytaczalem
no ja przewaznie w kazdym swojim losowanku a raczej w swoich numerach i ukladach uwzgledniam liczbe 75,77 bo lubie te 2 liczby
plus jest fajny tylko u mnie to działa tak że jak wysyłam z plusem to nie trafiam go a jak bez plusa to jest
Witam.Wydaje mi się,że prawdopodobieństwo trafienia + jest znacznie niższe niż to ts podaje.
a 1/61 swiadczyloby ze jest większe nie mniejsze to się nie trzyma kupy
Kiedyś bym to policzył,teraz już dużo mniej umiem jak 30 lat temu.Te pierwsze 19 wylosowanych liczb-żadna z nich nie może być +,może nim być jedynie jakaś z pozostałych 61 liczb.
Potencjalnie tak ale + to jakby oddzielna gra losowana po wypadnięciu 19 liczb.
Witam
arczibalik73: miałeś 6/10
gdybyś zagrał
1zakład 1,2,3,4,5
2zakład 1,4,6,7,8
3zakład 2,5,7,9,10
4zakład 3,6,8,9,10
pewnie miałbyś więcej niż 12 zł
arczibalik73: miałeś 6/10
gdybyś zagrał
1zakład 1,2,3,4,5
2zakład 1,4,6,7,8
3zakład 2,5,7,9,10
4zakład 3,6,8,9,10
pewnie miałbyś więcej niż 12 zł
(20!/1!*19!))/(80!/79!*1!) jest bez plusa
jak się podzieli przez 20 to mamy plusa
jak się podzieli przez 20 to mamy plusa
Ja byłbym skłonny do takiego mnożenia 1/20 X 1/61-+ma xię znależć na konkretnej ostatniej pozycji wśród wylosowanych liczb i musi być 1 z 61 liczb ale nie jestem tego pewien,chociaż to mi dyktuje logika.
PANOWIE
OSTATNI WPISUJE TO >>
.
tak było przed nocnymi rozmowami Arczika i Kuby
a ja zmykam wpisywac loso
OSTATNI WPISUJE TO >>
.
tak było przed nocnymi rozmowami Arczika i Kuby
a ja zmykam wpisywac loso
owszem rozkłady krótkie są fajne bo realne do wysyłania.przy koszcie gry 10 zł
master
Marek -wyłączenie 19 liczb byłoby korzystne dla gracza-jednak fakt, że nie wiadomo których 19 liczb powoduje ze mianownik jest 80
w losowaniu plusa zdarzenie przeciwne jest podzielone na 2 etapy
1)wykluczenie 19 liczb
2)wykluczenie 60 liczb
1)wykluczenie 19 liczb
2)wykluczenie 60 liczb
ktoś wkłada rekę do urny,przesuwa na bok 19 liczb których nie zna i losuje z pozostałych
masterZ witam piszesz ze jeli bym zagral 1 zaklad 1,2,3,4,5 itd pewnie mialbym wiecekj jak te 12zl no napewno tylko ze to mial byc 1zaklad na 10z10 i mialo to pasc 10z10, wlasnie ja zawsze wysylam na dane losowanie tylko 1zaklad i tylko na 10z 10 chyba ze nieraz zamysle to jeszcze skresle jakis kuponik nieraz na 7 z 7, na mniejsze uklady niegram jak co niektorzy tu widze ze graja na 3,4,czy piatki ,umnie najnizszy zaklad to jest 7 i lecew goreod 7do10 te liczby ktore dzisiaj trafilem byly liczbami z roku 2016 i tez z 31 sierpnia tylko ze wtedy wpadlo mi ich 8z10 a dzis juz tylko 6z10 a stawialem nato ze wyjdzie cala 10z 10
tylko ze ten układ obligowałby Cie Artur do wyslania 4 zakładów więc już mamy 10 zl
a trafilbys w najgorszym układzie 4razy 3/5
a trafilbys w najgorszym układzie 4razy 3/5
tak kubus tak jak mowisz 10z10z plusem i razy 30 to spruboj tak wyslac sobie mi wystarczyla by stawka razy 1lub 2 wiecej mi nie trzeba poco mi razy 30 az ,ja niejestem taki pazerny na kase zebym obstawiakl to 30krotnie
Artur jak myślisz kiedy odblokują 10/10?
mi się wydaje ze jak zarząd wróci z urlopu
mi się wydaje ze jak zarząd wróci z urlopu
no niby tak, liczby wlasnie, zobacz ja dzisiaj wytypowalem sobie pewne liczby na 2 multilotka takiego jak ja to nazywam luznego, oprocz tych staklych numerkow z ubieglego roku,zasugerowaley mnie tez pewne liczby ktore mi wychodzily tez z mojich ukladow,zauwazylem ze podobne nie ktore liczby takie jak moje tez podala tu iwonka ,i pomyslalem jesli Iwonce te liczby sie skas pojawily i ona wytypowala takie jak mi tu wychodza ze dobiija w ukladzie mojimtyn,ze one chyba wyjda i tez je obstawilem na kuponiku i tez na 10z10 tylko ze do tych jeszcze liczb ktore pokrywaly sie z mojimi liczbami tez dopisalem liczbe 36,38,i niestety na obydwu tych kuponach trafilem tylko te 2 liczby na tych ktore sugerowala IWONKA ze wyjda niestety poleglem poniewaz z tych 30to tylko te 2 skreslilem co tu podalem i dlatego przegralem czuje ale to nic, pierwszy raz pomyslalem ze jesli mi one wychodza i Iwonce tez to czego by je niewyslac i nimi nie zagrac?ciognelo mnie rowniez na liczbe 47, ale nie wziolem jej wogole pod uwage aby ja skreslic na kuponie szkoda ze tego niezrobilem ale coz to jest tylko gra
no fajne powiedzoonko wymysliles podoba mi sie
kubus podejrzewam ze odblokuja 10 z 10 gdy ludzie sie przerzuca na ta gre eurojackpotawtedy myslkle ze odblokuje no chyyba ze szybciej ktos z nas te 10z 10 trafi i beda musieli nam ta kasiorke wyplacic tylko gorzej bedzie dlanich jak np ja,ty, sniezynek, gryks makler,i jeszcze pare innych osob bysmy wszyscy w danym dniu zlapali 10z10 ciekawy jestem skad by wzieli tyle kasiorki dla wszystkich czyba by musieli sprzedac ustawe 500plus
zakupy keno dziadka:
poproszę pół chleba i 200 Multilotków stawka razy 5
poproszę pół chleba i 200 Multilotków stawka razy 5
Marek to smiech przez łzy-swietna zabawa która może się zamienic w cos gorszego niż alkohol
a tego to nieslyszalem kawalu dobre to jest
Gram od ok. 40 lat i jedyną pewną rzeczą jeśli chodzi o gry losowe,nie tylko te od ts-są coraz gorsze dla grających,może z wyjątkiem 6/49 w usa-tam stawka wciąż 1 us$.
Albo: ilu kenodziadków potrzeba do wkręcenia żarówki?
Żadnego: bo każdy myśli ,że po 21:40 będzie mógł zatrudnić służącego
Żadnego: bo każdy myśli ,że po 21:40 będzie mógł zatrudnić służącego
Bo zamieni się w coś gorszego ... W tym roku
bo w EP szbciej mozesz trafic kase jak w inne gry tam zauwazcie jest tylko 35liczb i ta 1dodatkowa od 1,4, ja sam sie zastanawiam czy jak bym np trafil powiedzmy te 7z7 czy aby w ta EP nie wyslac jeden ukladzik tym bardziej ze juz mi sie 2 razy trafyilo pod rzad typnac 3z5liczb moze kiedys bedzie te 5z5plus ta 1 liczba
Codziennie widzę tych kenodziadków kiedy zdaję mm na 14-czasem brakuje miejsca przy stoliku,wpychają się bez kolejki bo nie zdążą na kolejne losowanie.
Extra Pensja jest super grą-gdyby nie cena zakładu i sposób wyplaty-reszta jest mega ok
Trzeba wiedzieć gdzie jest du... A gdzie buzia
zadanie matematyczne:
ile kenodziadków jest w stanie obsłuzyc zestaw dwóch monitorów z losowaniem?
ile kenodziadków jest w stanie obsłuzyc zestaw dwóch monitorów z losowaniem?
Śmiech przez łzy normalnie ubaw pod pachy heca 66
dobra wy sobie tu zartujcie a ja uciekam w liczby na chwilke boo w koncu musze numerki sobie z 21 zpisac do ukladzikow
Qbam-w EP prawdopodobieństwo trafienia 1,5 razy mniejsze niż w ml,cena 4 X wyższa,więc w zasadzie jest to gra nieopłacalna,szczególnie wygrana 2 stopnia śmieszy,no i brak wypłaty za 1/35 + 1/4.
Nienawidze was wszystkich
franek czego nas nienawidzisz?
Nie rozwalam czatu 2 ciosy na 14
kuba rozumisz cos z tego 2 ciosy na 14 , bo ja nie kumam czaczy o czym teraz franek tu pisze?