Wpisy 2 961 687 – 2 961 786
31 sierpnia 2017 22:16 → 31 sierpnia 2017 23:52, 100 wpisów
qbam wyslalem ci maila
dzięki ci kmplu za info
dzięki ci kmplu za info
Kumulacja Lotto: 21 000 000 zł
dusia a pracuje Twój brat w cukierni Danuta bo to taka sławna firma z Rdzionkowa
qbam hahah
co ci synek gadałem
ale ty sniezynka masz w dupie
nie słuchasz
słuchasz maklera dzieciaka to masz
co ci synek gadałem
ale ty sniezynka masz w dupie
nie słuchasz
słuchasz maklera dzieciaka to masz
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 510 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
co zas z tym Frankiem heheh
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Krasnalek ale no nie zdolem i 1080 by było
zamiast frankowac Panowie połaczmy siły i zróbmy syndykat na gre kumulacyjną,nawet to głupie Lotto
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 255 072,50 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
ja mysle ze ten caly franek z firanek wola o pomoc ze cos się z facetem dzieje nie można się smiac czytałem gdzies wpis arcziego ze ma problem z alkoholem jednak według facet zasluguje na pomoc
na pomoc napewno zasługuje tylko przebłyskiwał tam cynizm jakiś i mala wiarygodność
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
witam wszystkich ponownie
Zawsze piszę aby grać na małe ZAKRESY liczb.
Dzisiaj w 9 kolejnych liczbach była zawarta główna wygrana w Ekstra Przekręcie.
Dzisiaj w 9 kolejnych liczbach była zawarta główna wygrana w Ekstra Przekręcie.
arczik witaski przyjacielu
qbam kubus wyślij mi namiar na siebie na maila mamy wiele wspólnego i myśl ze dużo do obgadania
I jest kumulacja 21 000 000 mln ciekawe kto to zgranie kto ma głęboką kieszeń na takie piniadze
no widac ze liczby wyszly wieczorowe poprostu swietne, szczegolnie te w MM noz kurcze ze nie wyslalem na 30tki
witaj sniezynek 1544 witaj, przyjacielu o i kubus jest i iwonka pewnie tez jest co? witam wszystkich przyjaciol tez jeszcze raz
witaj sniezynek 1544 witaj, przyjacielu o i kubus jest i iwonka pewnie tez jest co? witam wszystkich przyjaciol tez jeszcze raz
i znow sie wzbogacilem
Jest w czym wybierać.
Lotto pl - 21 000 000 zł.
Lotto de - 12 000 000 euro. 1 zakład 1 euro.
Lotto pl - 21 000 000 zł.
Lotto de - 12 000 000 euro. 1 zakład 1 euro.
jestem
odebralam kompa i wszystko od nowa instaluje
krasnalek
no tak czyli iwonko komputer juz wyczyszczony tak jest i teraz jak juz wszystko po aplikujesz sobie powgrywasz to bedziesz szalala na nim co ?
chodzi jak tornado ha ha
iwonko zostal odwirusowany to smiga szybko, a na jakim windowsie masz go na windows10 juz?
7
rozumie czyli na dobrym windowsie ja tez mam jeszcze na 7, choc mialem lapka tez juz w windowsem 10 ale wywalilem szajsowny program z tego lapka bo najlepsza jest 7 wedlug mnie,
dokladnie
arczik
kumpel
jest ok
pisze z Kubusiem
mysle ze taki sam fajny chłopak z nie go jak z ciebie
zbudujemy fajna paczke taki mam cel nie wysylania totka'packe kumpli na dobre i na zle a widze w was wspanialy potencjal i material na super kumli
maklera przygarniemy w drodze wyjątku hehehe mimo ze mi dupe obrobil ale lubie smarkaca hahah
kumpel
jest ok
pisze z Kubusiem
mysle ze taki sam fajny chłopak z nie go jak z ciebie
zbudujemy fajna paczke taki mam cel nie wysylania totka'packe kumpli na dobre i na zle a widze w was wspanialy potencjal i material na super kumli
maklera przygarniemy w drodze wyjątku hehehe mimo ze mi dupe obrobil ale lubie smarkaca hahah
O kurczę deszcz pada pogoda się pduje
Psuje
Witam wszystkich forumowiczów dobry wieczór
malinka witaski
no dzieki dzieki smniezynek1544 za takie mile slowa omnie,ale ze makler ci dupe obrobil to pierwsze slysze, moze mnide wtedy na czacie niebylo albo i cos przeoczylem, zreszta to niewazne jest ja tam lubie ciebie sniezynek ,kube ,Iwonke, Gryksa76,FRANKA od firanek,maklera tez,i jeszcze inne osoby ktorych tutaj nie wymienilem,z powodu krotkiej pamieci do nikow, o widze ze pojawila sie tez malinka 181212 ktore tez serdecznie witam na czacie ,
makler 2017-08-17 11:28:48
Sniezynek1554,= oprócz uczciwości jest jeszcze jeden aspekt-za kase wspólników bedzie gral swoje liczby,jak jest w typowaniu dobry to wie ze innych moga nie wejsc i zagra swoje arczik kopiuje
Sniezynek1554,= oprócz uczciwości jest jeszcze jeden aspekt-za kase wspólników bedzie gral swoje liczby,jak jest w typowaniu dobry to wie ze innych moga nie wejsc i zagra swoje arczik kopiuje
Malinka.
zniechęcił mnie dziś ts
tak mnie zastanawia ten nik malinka 181212 czy to znaczy ze az tyle tu jest osob od malinka1 do malinka181212?i kazdy ma taki numer
qbam
Kubus sorki ze to kpiuje
kopnij mnie w dupe jak robie zle
ale musialem skopiować bo artus by mi nie wierzyl
arczik j i tak maklera lubie tego smarkacza
Kubus sorki ze to kpiuje
kopnij mnie w dupe jak robie zle
ale musialem skopiować bo artus by mi nie wierzyl
arczik j i tak maklera lubie tego smarkacza
Janosik czytałam twój wpis żeby grać na mały zakres liczb czyli np. na zakres 20-30 a nie wybierać z całej 80? może tak spróbuję coś wymyśleć dziś tylko 2/4
arczi te cyfry oznaczają zupełnie co innego
a czy arczibalik73 oznacza np. że masz 73 lata?
lepiej gdybyśmy tutaj poruszali bardziej neutralne tematy i np. zoptymalizowali mój pomysł co do mieszania ilości skresleń w jednym zbiorze liczb-czyli:
mamy 10 liczb i budujemy dziewiątki , ósemki a nawet...dwójki
mamy 10 liczb i budujemy dziewiątki , ósemki a nawet...dwójki
qbam chodzi ci o 10 wybranych liczb czy jedną dziesiątkę?
qubam ja ci wysle laczenie liczb ale ne tu hahahhaa
INFORMACJA PARKI MULTI MULTI -: Parki Multi Multi - 78 parek - niewylosowanych w
Sierpniu w 2017 r.
https://www.facebook.com/typowanieparkami/
Powodzenia !!!
Dobrej nocy
sniezynek nie przejmuj sie tym ze tak napisal kazdy inna osoba napewno i tez tak sobie pomyslala i ludzie sie boja, tez tego lub nie chca grac gdzies i wola tutaj,grac, ja narazie tez gram tutaj i nienapalam sie na inne gry gdzies,ja narazie w to niewchodze,moze kiedys ale narazie nie,
zartuje
Malinka.
W MM nie graj ma wszystkie liczby.
Dzisiaj w EP w 9 kolejnych liczbach można było trafić główną wygraną.
W MM nie graj ma wszystkie liczby.
Dzisiaj w EP w 9 kolejnych liczbach można było trafić główną wygraną.
arczik stad go rozumie
jest oki
jest oki
malinka 181212 umnie ten numer oznacza rok urodzenia
kuba uderzamy na 4 i 5 od jutra
Malinka chodzi mi o takie budowanie kilku-kilkunastozakladowych zestawów aby np. 4/10 nie przynosił straty 50 groszy na zakład a np. zysk
czyli mam 1 dziesiątkę i z tych liczb robię trochę niższych skresleń żeby skumulować efekt wygranych niższych stopni
qbam
zejdz z chmur
prosze
zejdz z chmur
prosze
qbam mam cie za rosadnego faceta
kubus proszę
prędzej będę na dzwonnicy kościelnej spiwac ave marija
jak ts da wygrac 10 z 10
kubus proszę
prędzej będę na dzwonnicy kościelnej spiwac ave marija
jak ts da wygrac 10 z 10
z piątki można w sumie wyslać wszystkie czwórki, trójki i dwójki efekt jest niezły
nie da bo masz srednia przerwę 9 mln losowań dla zestawu.
ale mi chodzi o maksymalizacje wygranych posrednich
ale mi chodzi o maksymalizacje wygranych posrednich
kubus ale w czechach
qban
ile asz lat 14?
kubus trabe o tym miesiac
qban
ile asz lat 14?
kubus trabe o tym miesiac
sorki klawiatura cos mi szwankuje
arczi u mnie 18 oznacza żeby nie zapomnieć że że fajnie było mieć 18 lat a 1212 dzień i m-c urodzenia
kuba wiem co jest
i jk jest
i jk jest
qbam
w4 się zmieścisz a nie w 20\
w4 się zmieścisz a nie w 20\
tak Sniezynek o tej dzwonnicy to dobre było ja mogę się dołączyć do ave maria
hahahahaha no
qbam tak już grałam do bani
no tak ,bo 4 razy 2 zł = 8zł