Wpisy 2 961 887 – 2 961 986
1 września 2017 01:49 → 1 września 2017 05:33, 100 wpisów
Może nie wszystkich tych co cieszą sie du...ą z czyjegoś nieszczescia
Wiesz co Ci powiem mają niezłą POŹYWKĘ z tego
tak ludzie cieszą się z czyjegoś nieszczęścia to fakt turyści w Borach Tucholskich robili sobie selfi na tle powalonych domów płaczących ludzi
masz racje Marek-szansa 1/140 powinno być coś jak 3/5 mini ten rząd wielkości
franek ja sie nie ciesze z twojego nie szczescia podejrzewam ze ani kuba sie z tego nie cieszy ani nikt inny, niewolno sie cieszyc z czyjegos nie szczescia bo kazdego nie szczescie moze i spotkac jakies tez,kto ma nie zla polewke z tego bo ja na pewno nie ja wspolczuje takim ludziom i chcialbym aby przezwyciezyli te nie szczescie i staneli na wlasne nogi,olej tych którzy ci przytykaja rozne zeczy i sie z ciebie wysmiewaja, i niezwracaj na nich uwagi ten kto sie smieje z czyjegos nieszczescia to jest poprostu czubek moim zdaniem nie czlowiek,franek wez sie za siebie przestan pic alkohol i badz poprostu soba nie lam sie niczym, jesli ty bedziesz dobry dla innych too ludzie cie zauwaza i tez ci pomoga ,ja wiem ze wkolo jest duzo znieczulicy wiem tez spotykam sie w kolo z roznymi ludzmi,i palanty tez sie zdarzaja, tez wiec wez sie za siebie i stan na proste nogi o wlasnych silach
marek a Ty grasz jakimiś systemami?
chodzi mi o takie w granicach do kilkunastu zakładów, bo o progresję Cie nie podejrzewam
chodzi mi o takie w granicach do kilkunastu zakładów, bo o progresję Cie nie podejrzewam
malinka181212 ci ludzie chyba nie byli polakami albo byli zdrowo j...........ci albo upaleni jak mozna sie smiac z czyjegos nie szczescia i robic sobie selfi z takiej tragedji to niebyli czasem z opozycji ludzie, ktorzy chcieli poprostu zablysnac w mediach? ja jakbym takie cos widzial na wlasne oczy a bylbym tam blisko nich to bym im te telefony pozabieral i wyrzucil w jakas tam przepasc mi zasadzil porzadnego kpoa na ryj tak aby mu sie moj traktor z buta wyryl na gebie i zeby wszyscy wiedzieli przez najblizszy tydzien dlaczego ma bierznik na ryjui \ za co
tak niektórzy jechali z ciekawości obejrzeć a by chociaż zabrali dla nich wodę benzynę cokolwiek ale nie jechali się napawać
Qbam nie gram żadnymi systemami-kilka swoich rządków w dl+ i ml,czasem wpada mi kilka 3 albo 4 w dl.Prawdopodobieństwo trafienia 1/35 i 1/4 w EP to ok. 1/9-2/35 i 0/4 0k. 1/8.
dobrze że nie wszyscy są tacy wiem o przypadku na stacji benzynowej gdy facet który był z wioski dotkniętej tragedią tankował benzynę w mnóstwo kanistrów podszedł do niego gość z pytaniem po co mu tyle tego gdy usłyszał to zapłacił rachunek za wszystko nie mówiąc o tym tamtemu to jest gest
ja nie nawidze takich ludzi co czynia innym zlo jakies , takich bym odrazu pozabijal jesli by to niebylo karane, ale niestety niedlugo i do tego tez i dojdziegdzie indziej tylko patrzec jak pl pozamyka nie dlugo granice i odsunie sie od uni tak jak anglia, niemcy juz nie wytrzymuja u siebie w kraju z rzadami cioci Angeli, a ten zabojad wyznawca islamabadu tez dlugo sie nieutrzyma na stolku bo te grupki z issis go tam dojada, juz sa zamieszki w niemieckim karsruhe pod granica wrancusko niemiecka tylko partrzec kiedy tam dojdzie do jakiejs tragredji
Marek jak zauważyłem twórcy systemów przescigaja się w uzyskiwaniu gwarancji ale pow 90% jest bezużytecznych
39
10
10
20
59172 liczba zakładów
20101005917239
NinoAspesi
11/17/2015
39
10
10
20
59172 liczba zakładów
20101005917239
NinoAspesi
11/17/2015
Dziękuję za miłe słowa ale jestem pesymistą... I w tym roku wydarzy się nieszczęscie
tak niektorzy ludzie sa uczciwi i robia gesty odpowiednie jesli ich nato i stac tez,wiem otym, i ni wola sobie zrobic zdiecie na miejscu tragedji bo to jest wazniejsze aby sie pokazac na faceboku ze oni tam byli
Artur macie rację, ale:
syty nie zrozumie głodnego-póki coś jest faktem ,,poza mną" jest znieczulica.
Dwie frazy najpopularniejsze w internecie: sex i wypadki samochodowe
syty nie zrozumie głodnego-póki coś jest faktem ,,poza mną" jest znieczulica.
Dwie frazy najpopularniejsze w internecie: sex i wypadki samochodowe
Dojdzie do tragedi na bączalu koło Jasła wspomnicie moje zdanie w tym roku
Nie ufam nikomu i niewierze wam ! Toćka
Zakładając uczciwe losowania i brak dedykowania dużych wygranych pociotkom prowadzących loterie,gry systemowe nie są dobrym wyborem-dużo większy wkład a większe wygrane dalej równie mało prawdopodobne,systemy niepełne bazują na trafieniu minimalnej ilości liczb z jakiegoś zbioru,a to nie jest wcale takie łatwe-grałem kiedyś w lotto w ten sposób na 10 ale po podwyżce stawki przestałem,gra systemem pełnym jest horrendalnie droga.
Dedykacja dla nazioli 7
jedyne marek co się broni w grze systemem to gwarancje gdy zakres obejmuje wszystkie losowane liczby albo duzy podzbiór to lepiej wysłać 160 zakładów systemem niż ,,na pałę"
a progresja powinna być zakazana
interesowałem się tym ale mi przeszlo
interesowałem się tym ale mi przeszlo
Zdychajcie !
Za ten śmiech niech was Bóg pokarze
Trudno wyczuć co lepsze system,czy na pałę bo większość głównych niby pada na ch/t.
to może być przyczyna intensywnej gry graczy ,,kumulacyjnych"-ale pewien nie jestem
franek u kogo sie wydarzy jakies nie szczescie, u ciebie umnie u kogo,?bo nierozumie , jeslu u ciebie to bedzie to twoj bardzo wielki blad jesli cos zrobisz ze swojim zyciem nie tak, nikt tu niezyczy ci zle ani ja ani nikt inny, a wprost przeciwnie chcemy abys sie dzwignol z kolan rozumisz?jesli cos NIEDAJ BOZE sobie cos zrobisz to juz nie bedzie i odwrotu od tego, i podejrzewam ze wszyscy o tobie szybko zapomna, a chyba tego nie chcesz prawda?piszesz ze nikomu nieufasz i niewierzysz okej to jest twoja sprawa czy ufasz czy nie,ale jesli targniesz sie na swoje zycie nikt o tobie nie bedzie pamietal bo nikt niechce miec do czynienia z takimi ludzmi,i kazdy sztbko o takich ludziach zapomina i niewspomina o ich , wiec nie pisz mi tu jakis glupot o jakiejs tragedji gdzies tam i wspominkach wez sie za siebie chlopie w pozytywnym slowa tego znaczeniu udaj sie do OPSi zglos sie do klubu AAA, Tam ci pomoga napewno w wielu sprawach, ja ci niemoge osobiscie pomoc czy to finansowo bo sam jestem biedny,nie moge cie wesprzec finansowo czy jakos inaczej ,moge cie tylko wesprzec duchowo pomodlic sie za ciebie abys wrocil na tzw prawidlowe tory ,i zyl jakj kazdy inny z nas tutaj w gronie znajomych i przyjaciol z czata,nikt tu niechce aby ci sie cos stalo zlego mozesz mi wierzyc lub nie ale ja tak uwazam i taka jest prawda,przemysl to dobrze zanim cozs zrobisz glupigo i lekkomyslnego w swoim zyciu
W dużych kumulacjach zaczynają grać ludzie dla których 2 000 000 nic nie znaczą.
mysle że znaczą-ale gry losowe to oddziaływanie na wyobraznie
abstra***ąc Marek od organizatora gry
-zadziwia mnie tzw. typowanie liczb.
zostało to naukowo wyjaśnione jako paradoks hazardzisty,
w skrócie-względne sukcesy w grze przypisujemy efektowi jakiejś ,,metody"
która nie ma prawa dzialać
abstra***ąc Marek od organizatora gry
-zadziwia mnie tzw. typowanie liczb.
zostało to naukowo wyjaśnione jako paradoks hazardzisty,
w skrócie-względne sukcesy w grze przypisujemy efektowi jakiejś ,,metody"
która nie ma prawa dzialać
Wątpie w dobre zamiary ludzi... Patrze z pesymizmem na to... I mówie będzie żle
I abstrac***ąc reasomuwując i polemizując meta myślenie i przewidywanie ze dojdzie do zabujstwa
a brak sukcesów w grze przypisuje się....błędzie w postępowaniu przy typowaniu
Śrubokręty w oczach
Przy tak dużych liczbach jakie występują w wypadku kombinacji w grach liczbowych żadne metody oprócz oszustwa nie mogą zadziałać.Oszustwa ze strony organizatorów(odpowiedzialnych pracowników) i operatorów(wysoko postawionych pracowników) występują dość często i na stosunkowo duże sumy-w krajach z niezależną kontrolą są wykrywane i karane,w Polsce pewnie zamiatane pod dywan-60% ze stawki dla ts i "państwa" wyjaśnia chyba wszystko.
franek niewiem co to jest baczal,itd i niechce miec takiego znajomego ktory mysli o jakiejs tragedji i pisze tu ze stanie sie teagedia na baczalu kolo jasła, jesli zrobisz sobie cos zlego to wiedz ze niebede chcial cie juz znac, jesli ci zalezy na swojim zyciu i chcesz z tego jak to kiedys mi tu okresliles szamba wyjsc to poprosty przestan pic i wez sie za siebie, przedewszystkim znajdz sobie prace i stan na nnogi ,w przeciwnym razie ludzie beda cie mieli gdzies, wybor nalezy do ciebie co i jak zrobisz, ja bym na twojim miejscu poprostu wszystko robil aby zerwac z nalogiem i nie szczesciem rozumisz? nikt tu niechce czyjegos nie szczescia a ni twojego ani mojego ani nikogo innego,jesli nie chcesz mi w to wierzyc nie musisz obejdzie sie .ale powiem ci szczerze ze zrobisz wielki nie wybaczalny blad sam sobie nie mi czy kubie np.czy komu kolwiek tylko zrobisz sam sobie zle wiec przemysl to dokladnie zanim cos glupiego zrobisz i zastanow sie czy warto to zrobic czy nie?...................................
Brakuje komuś empati współczucia i rozumu
jedyne w co wierzę to w przewidywanie występowania 1 liczby-co jest bez znaczenia przy kursie 1,6 jak w multi albo 1,5 jak w keno
Wszystkie gry ts typu bukmacherskiego są ustawione na maxymalny zysk ts-nie wierzysz to sobie policz zyski tej firmy w mm,ep,ss,keno.
jest to postawa powszechnie akceptowana,wiec moje zdziwienie nic tu nie da
dobra juz dzisiaj koniec na ten temat franek, ja ide spac ty rob sobie co chcesz tam, i chce abys wiedzial ze niejestem twoim wrogiem wcale zadnym ,ani tez nikim kto by ci zyczyl zle, co złego to nie ja,ja ci zycze naprawde abys stanol na nogi i abys dlugo zyl i szczesliwie i abys wyszedl z tego bagna jakie tam cie spotkalo w zyciu, nie wiem,
dobranoc wszystkim i zycze kolorowych snow a jutro juz tradycyjnie wszystkim zycze duzych wygranych,trzymajcie sie wszyscy cieplo, dobranoc
dobranoc wszystkim i zycze kolorowych snow a jutro juz tradycyjnie wszystkim zycze duzych wygranych,trzymajcie sie wszyscy cieplo, dobranoc
Niestety magia losowanych 20 działa,a ilość kombinacji 20 z 80 poraża.
dostępność, marketing -wezmy przykład napojów gazowanych
3 zł za puszke wody z cukrem Marek
Dobranoc Artur-nie wdawaj się w tego Franka całego
3 zł za puszke wody z cukrem Marek
Dobranoc Artur-nie wdawaj się w tego Franka całego
nie no trochę tych 10 w 20 liczbach jest-powinno być 70 liczb jak w keno a keno do piachu
Inteligenci ja tylko niepełnosprawny
Qbam-ts przeznacza 3% zysków dla organizacji walczącej z hazardem-nic dziwnego,że tak "ostro" walczą z uzależnieniem od gier ts.
Arczibalik narka dziękuję za porady...
Galik sprzedam śrubokręty : /
Galik sprzedam śrubokręty : /
Qbam-Twoje 8 z 10 skreślonych liczb zwykle załapie się do tej nie wylosowanej 60-ki.
galik 3 zachowuj sie i nie nasmiewaj sie z nie pelnosprawnego goscia on ma naprawde klopoty zyciowe z ktorymi nie umie sobie widze tez i poradzic,gdybym mogl mu jakos pomoc i zrobil bym to z mila checia, i bez 2 zdan, a ty mi franek nie dziekuj tylko wez sie za siebie i stan na nogi, wpoztywnym tego slowa znaczeniu,trzymaj sie cieplo franek
Zagrałem w mm bardzo dużo zakładów,z + i bez +,największa wygrana 7+ i nigdy 8/10-to wbrew prawdopodobieństwu bo przez przynajmniej 5 lat grałem stałych 5 zestawów na wszystkie losowania.
Arczibalik dziękuję ale jestem pesymistą i diabeł ciągnie mnie do złego podejrzewam ze ten rok to mój koniec
jeszcze zależy Marek jakie miałeś proporcje wysylania pomiędzy 10/10 i innymi ilościami skresleń.
A to że dziesiątki są dziwne-zauwazylem
A to że dziesiątki są dziwne-zauwazylem
arczibalik73 ja się nie naśmiewam,ale to co on pisze to jakieś absurdy
teoretycznie możliwe bo zagrales 3,5 tys razy a przerwa może być około 7400 losowań
Zwykle gram 10-te 5 lat tylko 10,na mniejsze typowania gram niezmiernie rzadko ale tu jestem na około 0 z ts.
3500 razy ale X 5 zakładów-to już chyba jest teoretycznie niemożliwe przy uczciwych losowaniach.
Polewka heca na tego bęc
Mylisz się,w innych grach nawet tych od ts wygrane wypadają zgodnie z prawdopodobieństwem-rocznie zawsze w lotto tyle 3 co powinno być,czasem więcej-to samo w ml.
marek- to ze mianownik prawdopodobieństwa w 8 na 10 jest 7384 nie oznacza ze taki zestaw musi pojawić się w tym dokładnie odstepie
Gdyby zbadac to na podstawie 100 lat losowań przeciętnie by tak wyszlo
Ale jesteście mądrzy wyciągacie piękne hipotezy rzycze wygranej
z kolei mechanika kwantowa wymagałaby skanowania obrazu z rozpoznaniem znakowania- i subtelności wyszłyby-ale niewystarczające moim zdaniem do typowania
galik3 okej i przepraszam jesli cie czym s tu urazilem,ale co zlego tonie ja, ,ja wiem ze jest to czlowiek chory i zponiewierany przez los kiedys tak o sobie tu pisal,jest to osoba gnebiona i ponizana przez innych i przesladowana, oraz zchorowana.to jest osoba z pewnymi moze i tez zaburzeniami psychicznymi,i urojeniami,ktora nie moze sobie poradzic z wlasnym zyciem, mi jest go szkoda poprostu i nie wiem jak mu pomoc tez,on mi tu pisze a raczej na czacie ze czuje ze to juz bedzie w tym roku jego koniec czyli on tu przejawia myli samobujcze ja to tak odbieram,z jego wypowiedzi niewiem cz soie zemnie zartuje czy pisze prawde,ale niewolno czegos takiego lekcewazyc tez, i trzeba by bylo gdzies to ikomus zglosic tylko tak dyskretnie,zeby on sie niedowiedzial bonaprawde szkoda jest kazdego czlowieka naprawde uwierz mi, uwarzam ze to jest dobryczlowiek tylko chory wiem ze tu tez go duzoludzi olewa aon tylko szuka zrozumienia i przyjaciol jakis
ja juz uciekam spac dobranoc wszystkim jeszcze raz
kuba swiata niezbawimy ale blizniemu zawsze mozemy w jakis i sposob ppomoc jesli nie fizycznie to tez i choc go wesprzec duchowo {{aniol} trzymaj sie cieplo przyjacielu
W wypadku losowania grawitacyjnego 8/10 z pewnością by wystąpiło-w maszynach powietrznych prawdopodobieństwo dotyczy tylko pojedyńczego losowania.
Szukam ucieczki z tego badziewia i to w tym roku... Na drugi koniec swiata wysyłając jeszcze tam kogoś
Kule kauczukowe do losowań grawitacyjnych mają "lifetime warranty".
To,że 55 nie wyleciało 52 razy pod rząd świadczy tylko o tym,że w czasie tych 52 losowań ta kulka miała mniejszy ciężar niż inne.
jasne-kazda zmiana w zestawie to nowe równanie kniematyczne.
Masa kulki w podanym przez mnie równaniu byłaby skorelowana ze współczynnikami a i k
Masa kulki w podanym przez mnie równaniu byłaby skorelowana ze współczynnikami a i k
nie wiem jak z pedem i energią bo dostępny aparat matematyczny obsługuje 2 ciala a nie 3 i więcej
weżmy zderzak łągiewki
weżmy zderzak łągiewki
Hehe
zmiany mas kulek to zmiana energii i pędu całego układu ciał które się kontaktują
Kiedyś czytałem fachowy artykuł o losowaniach powietrzem-pingpongi latają tam i zderzają z niesamowitą prędkością-Gauss licząc prawdopodobieństwo nie miał pojęcia o takich "losowaniach".DOBRANOC!!!
Ja jestem : ) co tam
jestem pesymistą
25 lat pozbawienia Wolności albo dożywotka
Będzie żle