Wpisy 2 960 684 – 2 960 783
31 sierpnia 2017 00:04 → 31 sierpnia 2017 02:05, 100 wpisów
To niemiec mordowali Polaków i Źydów za to tez wypomne tez mnie nerwy wezną
Dosyc tego wszystkiego nienawidze niemców czuje odraze do nich przez tego jednego matke i ojca mi szkalują
Witam wszystkich którzy jeszcze nie śpią
Sorry,czy Ty Franek nie pomyliłeś forum-my tu głównie gramy i czasem pijemy,a ni odwrotnie.
Forsami piękne kwiecie
czy padły tu dziś grube wygrane
Cała noc nie przespana
Raczej nie bonus nie naruszony 500,000raczej więcej do wygrania
nie przejmuj się franek ja też nie prześpię tej nocy
u mnie zero zero zero
znowu nic
A ja zaraz idę spać umnie dwa złotych zwrot dołoże 3 i będzie na dwa losowania na dziesięć skreślenia
Malinka kawe bede pił ale wiesz bede sie grzecznie zachowywał chce wyjaśnic pare kwesti i tyle : (
u mnie brak weny twórczej
franek ja bym chętnie tę noc przespała ale jestem w pracy
dobranoc Forsami
Nerwy trzymają mnie juz od rana nabuzowany jestem zrozum : /
Kurde muwie ci mam tyle osób do obicia wiesz człowieczenstwa brakuje im zrozumienia empati i współczucia
I co zjeść musze sił nabrać
Nienawidzę przemocy Franek
A tu nie da rady inaczej : / jedna i ta sama chu...a zawsze rozumiesz myślisz ze słowa co załatwią
ciekawe ze jeden człowiek potrafi rozwalic czat i skrecic beke ze wszystkich
Matka wylądowała na oiomie przez kogoś cudem przezyła ojciec ma głowe pękniętą i to jest beka ?
Słuchaj jakby ktoś cie nękał pierdołami zniesławiał pomawiał gadał famy wytrzymał byś ?
Franek,,trafiłes 8/10 i tak nisko zes upadł,,Gonzaga Tobie pisał zgłoś się do AA -- JEDYNA POMOC
.
JASTEŚ PIJAK ALKOHOLIK
Makler alkochol swoją drogą a krzywdy na mojej osobie swoją drogą rozumiesz a ty popuścił byś krzywdy
Makler mam zapomniec wybaczyc czy policja jak mi radzą bym podał człowieku każdego dnia o tym myśle
kUBA,,Z sEBASTIANEM BYLO PODOBNIE ZACZAŁ ROBIC SOBIE JAJA jak sie jego spytalo o cos konkretnego to bez odp
cd
cd
Nie dotkneło to was więc macie różne zdania na ten temat poprostu nienawidze jak ktoś szydzi ktoś z kogoś i obmawia go rozumiesz
wiele czatowców narzekało na Sebastiana i wkoncu chyba dostal bana
To kolejny dzień występów Franka
Qbam przepraszam moje zycie moje sprawy nosi mnie rozumiesz : /
A właśnie Sebastian dziś nie chwali się wygraną wczoraj opowiadał że zgarnął 2.800 i że dziś też zagarnie
opowiadał dyrdymały ?
trudno jest trafić
Nie chce bana żale sie i chce porad macie mnie za człowieka czy już nie ?
czasem parkę nie można trafić ,trójki a o 6/6 7/7 czy wyżej to naprawdę łut szczęścia
i co on też tak pisał w tonie Franka?
przecież co wejdziesz na czat to nie ma nic o graniu tylko o użalaniu
FRANEK,,PISZ TAK DALEJ , TO ZA TYDZIEN DOSTANIESZ BANA
.
on pisal o mamie tacie sporcie zakladach bukmach
.
on pisal o mamie tacie sporcie zakladach bukmach
Wiecie co myślałem że rozumicie mnie ale jedno nie śmiejcie sie z cudzego nieszczęscia i tyle a na czacie można różne perypetie opisywac
wczoraj też się rozpisywał o mamie i tacie
tak Franek na czacie ale ten chyba głównie dotyczy gier liczbowych a nie życia prywatnego
qbam na jakiej zasadzie weszło ci 6/6
Nie bierzecie mnie na powarznie przepraszam macie PRZENIKLIWOŚĆ I SPOSTRZEGAWCZOŚĆ
moze należałoby pójść do psychologa Franek
to ironia wobec rozmówców-nie ma zasad pozwalajacych na wysokie trafienia-to slepy traf
tam naprawdę można się wygadać on pomoże ci inaczej spojrzeć na świat
Przepraszam kuban gratuluje 6/6
qbam no tak myślałam że szczęście ci sprzyjało
gratki
Galik przepraszam
czytam od stycznia,, to przez ten czas bylo kilka wariatów - psycholów
https://www.multipasko.pl/typowania/root/multi-lotek/
https://www.multipasko.pl/typowania/root/multi-lotek/
brać na poważnie? ignorować? nie dać się zwariować
W zasadzie typowanie wg. jakiś tam mapek,czy wyników poprzednich losowań-szczególnie w mm,jest też swego rodzaju wariactwem.
marek-moze i tak -tylko ze nie dlatego ze ts robi losowania próbne
czytaj co jakis czas lub zajrzyj prawiw co dzien - typowania - typujący
Nie jestem wariatem... W realu znam wariatów chorych na umyśle
każdy ma jakieś odchyłki jeden gra drugi ćpa inny chla
Nie straszcie mnie wariatami są sposoby na takich
Makler nie lubie takich złość to naturalna emocja ale nie jazdy nie wiadomo jakie upokarzajace kogoś i upodlające
byłeś Franek u jakiegoś specjalisty ze swoimi problemami z którymi nie możesz sobie poradzić czy naprawdę szukasz ratunku na czacie bo to nie tędy droga
: ( przepraszam ja mam inne zdanie na ten temat
Qbam,to też jest powód-skąd wiesz ile jest tych losowań?Najważniejszy powód do niezawracania sobie głowy wynikami losowań poprzednich i "mapkami" to prędkość kul w bębnie-tam przepływa ok. 13 m3 powietrza na minutę a w środku piłki do ping-ponga o wadze 2,46g.Powszechnie maszyny powietrzne uważane są za mniej zawodne i uczciwe od grawitacyjnych(kule kauczukowe o wadze ok. 80g)-w Pensylwanii cwaniaki dodali kiedyś trochę bieli do piłeczek i maszyna "wylosowała" ich numery-trafili 1 800 000 us$ na jednym losowaniu.
świat jest pełen wariatów pozytywnie zakręconych
W keno i ss jest tak jak w komputerowym jednorękim bandycie-nic nie zgadniesz jak to jest losowane.W fińskim lotto ss losują z bębna.
Lubicie mnie ?
Czemu : (
Ale jesteście
Ty nie jesteś ani pijakiem ani alkoholikiem-ch wie po co tu piszesz.
To nie będe pił makler
Marek pisze po to byś śie dziwował