Wpisy 2 959 270 – 2 959 369
29 sierpnia 2017 22:19 → 29 sierpnia 2017 23:31, 100 wpisów
Zgrywus sprawdzales moje zestawy w mini
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Zgrywus zagraj tak
Nie miałem dziś w realu w Lotto nic ale to nic cieszę się że kumulacja w Lotto 17 Milionów
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
A ja 3 razy w mini 3/5 i 35 razy w mini 2/5
Lecę pa pa
Oj pęknie i to mi się podoba jest więcej w puli Lotto Kumulacja to i emocje większe marzenia takie fajne
Witam!!!
10 sekund spóznienia do kolektury...i 30zł w kieszeni
Nooo-powiedzmy 26-bo miał bym 3/5
10 sekund spóznienia do kolektury...i 30zł w kieszeni
Nooo-powiedzmy 26-bo miał bym 3/5
A ja się nie spoznilem do kolektury bo moja mama mi powiedziała żebym poszedł puscić kupony i poszedlem
I wygrałem dużo pieniążków
Szkoda ze wam nie podałęm tych liczb tu na stronie bo byscie też wygrali dużo pieniązków
I własnie ja sięsłucham i idędo kolektury i wysyłam kupony a pozniej chodzędo kolektury i odbieram wygrane
cóż z tego, że wygrałeś jak musisz wszystkie pieniążki oddać mamie
Wygraliśmy 5 z 5 w multimultimulti stawka razy cztery
Nie muszę oddać mama mi powiedziała żebym zostawiłsobie na granie jeden tysiąc złotych
I zoostawiłęm sobie
A tata mi powiedział jakie liczby mam grać na jutrzejszy dzień
haha xd
Nic tylko poduszki sobie wypchać hajsem
Mama tata siostra brat kuzyn kuzynka sfat blat alibaba jego siostra sfat i brat kuzyn ciotka i stokrotka dziadek babka i prababka
Odebrałem z kolektury 2800 zł i zostawilem sobie z tego jeden tysiąc złotych tak jak mama mi powiedziała
Sebastian,, a co na to tata ze trafiles ???????????????????????????
Do Alibaby nie chodzę
no to bardzo miło z jej strony że dała Ci mniej niż połowe
Moj tata mi powiedział że dobrze zrobiłem że zagrałem i pusciłem stawkę razy cztery w multimultimulti i ze bedzie mi podawał liczby i bedziemy wygrywali duzo pieniążków
TO POWIEDZ GIGUŚ Sebastian_M ILE DO TEJ PORY KIEDY GRASZ PRZEGRAŁEŚ I CZY JESTEŚ DO PRZODU CZY DO TYŁU I ILE
Hahah, no nie mogę ludzie xD Kto to jest
Ban zdjęty już się zaczyna mama tata siostra brat kuzyn kuzynka sfat brat stryjek wujek ciotka brat i prababka i jej brat i tak wkoło na wesoło
Wygraliśmy o godzinie 14,00 a nie teraz o 21,40
Jaki znowu ban ?
Forsami chłopakowi sie piwo należy za dobry wynik a nie banany
Banany mi ktoś chce dać ?
Ja lubię banany ale te małe bo są bardzo słodkie
Sebastian_M no pisz ile do tej pory jesteś do przodu od kiedy grasz
A jak byłem u swojej babci to ona mi powiedziała ze bedzie mi dawała co jakiś czas liczby i moze wygram duzo pieniązków
Ja rzadko gram
Przegralismy z mama i tata i z innymi członkami rodziny około 780 zł a wygralismy juz ponad 6700 zł
Jutro przychodzą malować dach tez przydało by się dużo pieniążków
Powiedziała mi to Lala i powiedział mi to Miś że tu na zielonej jest wesoło bardzo dziś tata mama siostra brat babka dziadek i jejbrat iswat kuzynki tata brat ciotka klotka i jej brat
to gratrulacje sebastian Mza wygrane w multti to oze podaj tu na czacie co na jutro wysylasz
Ostatnio jak podałęm co gram tu na stronie to było cztery liczby z szesciu i zagralismy stawkami razy 11 to tata mama chyba 17 a ja 14
Sebastian,,to teraz zaprosisz dziewczyne na randke,,mam nadzieje ze TAK
To pożycz od Sebastiana, on już drukował i ma dużo pieniążków
Tak zaprosze nawet dwie dziewczyny
Będą zadowolone i się nie pobija