Wpisy 2 959 370 – 2 959 469
29 sierpnia 2017 23:31 → 30 sierpnia 2017 00:00, 100 wpisów
Ja tez znam takich co drukowali pieniązki
Dokładnie Kubuś
Tysiąc złotych to za mało ?
Gonzaga weszłem w bagno jak niewiem
A co byś chciał ?
dajcie spokój co z wami.!
sebastian ja wiem ze podales kiedys tu liczby bodajze bylo ich 6 i z tego chyba 5 bylo trafnych,i dlatego ci napisalem abys podal tu na stronce swoje typy, bo wiem ze trafiasz kase, ty jak chcesz mozesz wysylac nawet 25krotna stawke, ja niestety tak niemoge, , ale cenie sobie ludzi prawdomownychh i wporzadku,
Znam tez takich co wlewaja domestosy komuś truja chemikaliami do pierogów daja zyletki by pocieło flaki wyłamac reke kregosłup uszkodzic biodro
Witam wszystkich
Qbam co ja mogę ja sam bidny jak mysz kościelna same tyły w Lotto Plus 3/12 wirtualnie
sebastian M ja tez uwielbiam banany ale musisz uwazac z bananami bo sa slodkie i mozesz w przyszlosci dostac z nich cukrzyce , wiec uwarzaj na to co jesz,a winogrona biale lubisz?"
mi wujek kupił kupony, ciocia skreslała numery, mieli tylko 3/6 bo kupon 6/6 zezarł im pies
Bardzo interesująca rozmowa się rozwinęła
Dla jaj zatruc studnie komuś trzy razy wysłac na oiom , ojcu złamac kośc ciemieniowa z wgłobieniem i krwawienie podpajęczykowe ale heca robia tak dla jaj
Tak też
Niedawno znalazłam tą stronę
Nazywac od parchów nagrywac cieszyc sie ludzkim nieszczesciem dla jaj tak dla checy eh
prosilbym wszystkich forumowiczow aby ,nie zartowali sobie z sebastiana M gosc jest spoko narazie , badzmy dla wszystkich mili,i szanujmy sie wszyscy z wzajemnoscia
Malinka tak szczerze to najlepsza strona o Lotto tu naprawdę jest wszystko co potrzeba
A Sebastian jakie liczby były dla ciebie tak szczęśliwe
Skoro tak mówisz Forsami
Oskarzac fałszywie chodz nikt tego nie widział wydzierac rzeczy sprzed czasów wojny tak dla jaj : / jezu
Czy wszyscy tu bardzo aktywni czy tylko korzystają z czatu
Maicja jestem pewny i to jest pewne że kiedyś zejde ale może najpierw do piwnicy po dobrą butelke wina rocznik 1410
Tak czy owak nie poddawajcie broncie sie by ktoś was nie zniesławiał i nie pomawiał walcze o swoje by wam nikt krzywdy nie robił nie wchodził na łeb
sebastian M jestes jeszcze?
Gonzaga istoto jesteś tu mam pare pytan
wesoło tu
Malinka tu są nawet wyniki losowań z czasów dinozaurów i z przed potopu
Byłem w łazience ale już jestem.
Sebastian nie podał cyferek poszedł sobie i jak tu wygrać jutro
Wesoło jak niewiem na około trujkąt i kwadrat
o będą cyferki
Makler.
arcibalik wymyslę pięć liczb i zagram zaCiebie jedną stawkę a jak wygram to Ci dam tą cała kasę
nie tylko nie jasnowidze
siedemset złotych
ja też chcę 7 setek
o faktycznie jestem w powijakach
Bóg dotknoł niektórych ręką sprawiędliwości (ę) by wymierzac sprawiedliwość
siedem setek chcesz ?
jasne
to zagraj te liczby które podam i jak bedzie wygrana to zgarniesz siedem stowek
a jest ktoś kto by nie chciał
dawaj cyferki nie wstydz się
Sebastian będzie milo jak jak dodasz 2 cyfry
Myśle ze jest taki ktos co by nie chciał
a kto taki nie chce
Ilu tu pięknych ludzi i inteligentnych szkoda że ja taki nie jestem... Szkoda gonzaga wiesz ale ciesze sie że jesteście rozumni
trochę emocji
brawo makler
To podaję liczby na które możecie coś trafić
to podniecenie jak się kuleczki kręcą
11 14 52 66 75
Dzidzie po ptaszku koliberku czy z rozumu jeżeli do dzidzi wogule ma : /
To jest pięć liczb na jutro