Wpisy 2 959 301 – 2 959 400
29 sierpnia 2017 22:49 → 29 sierpnia 2017 23:43, 100 wpisów
Oj pęknie i to mi się podoba jest więcej w puli Lotto Kumulacja to i emocje większe marzenia takie fajne
Witam!!!
10 sekund spóznienia do kolektury...i 30zł w kieszeni
Nooo-powiedzmy 26-bo miał bym 3/5
10 sekund spóznienia do kolektury...i 30zł w kieszeni
Nooo-powiedzmy 26-bo miał bym 3/5
A ja się nie spoznilem do kolektury bo moja mama mi powiedziała żebym poszedł puscić kupony i poszedlem
I wygrałem dużo pieniążków
Szkoda ze wam nie podałęm tych liczb tu na stronie bo byscie też wygrali dużo pieniązków
I własnie ja sięsłucham i idędo kolektury i wysyłam kupony a pozniej chodzędo kolektury i odbieram wygrane
cóż z tego, że wygrałeś jak musisz wszystkie pieniążki oddać mamie
Wygraliśmy 5 z 5 w multimultimulti stawka razy cztery
Nie muszę oddać mama mi powiedziała żebym zostawiłsobie na granie jeden tysiąc złotych
I zoostawiłęm sobie
A tata mi powiedział jakie liczby mam grać na jutrzejszy dzień
haha xd
Nic tylko poduszki sobie wypchać hajsem
Mama tata siostra brat kuzyn kuzynka sfat blat alibaba jego siostra sfat i brat kuzyn ciotka i stokrotka dziadek babka i prababka
Odebrałem z kolektury 2800 zł i zostawilem sobie z tego jeden tysiąc złotych tak jak mama mi powiedziała
Sebastian,, a co na to tata ze trafiles ???????????????????????????
Do Alibaby nie chodzę
no to bardzo miło z jej strony że dała Ci mniej niż połowe
Moj tata mi powiedział że dobrze zrobiłem że zagrałem i pusciłem stawkę razy cztery w multimultimulti i ze bedzie mi podawał liczby i bedziemy wygrywali duzo pieniążków
TO POWIEDZ GIGUŚ Sebastian_M ILE DO TEJ PORY KIEDY GRASZ PRZEGRAŁEŚ I CZY JESTEŚ DO PRZODU CZY DO TYŁU I ILE
Hahah, no nie mogę ludzie xD Kto to jest
Ban zdjęty już się zaczyna mama tata siostra brat kuzyn kuzynka sfat brat stryjek wujek ciotka brat i prababka i jej brat i tak wkoło na wesoło
Wygraliśmy o godzinie 14,00 a nie teraz o 21,40
Jaki znowu ban ?
Forsami chłopakowi sie piwo należy za dobry wynik a nie banany
Banany mi ktoś chce dać ?
Ja lubię banany ale te małe bo są bardzo słodkie
Sebastian_M no pisz ile do tej pory jesteś do przodu od kiedy grasz
A jak byłem u swojej babci to ona mi powiedziała ze bedzie mi dawała co jakiś czas liczby i moze wygram duzo pieniązków
Ja rzadko gram
Przegralismy z mama i tata i z innymi członkami rodziny około 780 zł a wygralismy juz ponad 6700 zł
Jutro przychodzą malować dach tez przydało by się dużo pieniążków
Powiedziała mi to Lala i powiedział mi to Miś że tu na zielonej jest wesoło bardzo dziś tata mama siostra brat babka dziadek i jejbrat iswat kuzynki tata brat ciotka klotka i jej brat
to gratrulacje sebastian Mza wygrane w multti to oze podaj tu na czacie co na jutro wysylasz
Ostatnio jak podałęm co gram tu na stronie to było cztery liczby z szesciu i zagralismy stawkami razy 11 to tata mama chyba 17 a ja 14
Sebastian,,to teraz zaprosisz dziewczyne na randke,,mam nadzieje ze TAK
To pożycz od Sebastiana, on już drukował i ma dużo pieniążków
Tak zaprosze nawet dwie dziewczyny
Będą zadowolone i się nie pobija
chocia komus sie powodzi w multi a nie tak ja my szarzy gracze po 4,8 zł
Ja tez znam takich co drukowali pieniązki
Dokładnie Kubuś
Tysiąc złotych to za mało ?
Gonzaga weszłem w bagno jak niewiem
A co byś chciał ?
dajcie spokój co z wami.!
sebastian ja wiem ze podales kiedys tu liczby bodajze bylo ich 6 i z tego chyba 5 bylo trafnych,i dlatego ci napisalem abys podal tu na stronce swoje typy, bo wiem ze trafiasz kase, ty jak chcesz mozesz wysylac nawet 25krotna stawke, ja niestety tak niemoge, , ale cenie sobie ludzi prawdomownychh i wporzadku,
Znam tez takich co wlewaja domestosy komuś truja chemikaliami do pierogów daja zyletki by pocieło flaki wyłamac reke kregosłup uszkodzic biodro
Witam wszystkich
Qbam co ja mogę ja sam bidny jak mysz kościelna same tyły w Lotto Plus 3/12 wirtualnie
sebastian M ja tez uwielbiam banany ale musisz uwazac z bananami bo sa slodkie i mozesz w przyszlosci dostac z nich cukrzyce , wiec uwarzaj na to co jesz,a winogrona biale lubisz?"
mi wujek kupił kupony, ciocia skreslała numery, mieli tylko 3/6 bo kupon 6/6 zezarł im pies
Bardzo interesująca rozmowa się rozwinęła
Dla jaj zatruc studnie komuś trzy razy wysłac na oiom , ojcu złamac kośc ciemieniowa z wgłobieniem i krwawienie podpajęczykowe ale heca robia tak dla jaj
Tak też