Wpisy 2 932 853 – 2 932 952
30 lipca 2017 13:00 → 30 lipca 2017 13:56, 100 wpisów
Jeszcze to >
kopiuj mój i isc MP >>> pozdrawiam pana Jackwara ..napisał krzysio
Zmykam
kopiuj mój i isc MP >>> pozdrawiam pana Jackwara ..napisał krzysio
Zmykam
ban dla joci nie podobaly mi sie jej wpisy do mnie i do emeryta i koniec tej dziecinady ja nie dziecko
Życzę wszystkim powodzenia wysokich wygranych i miłego dnia bo ta strona winna być w takim klimacie kreowanym przez nas samych
Co to za przyjaciel/łka,co sekretne tematy,przedstawia w internecie i wyśmiewa się z krzywd,jakie
spotkały przyjaciela/łkę,co ta osoba jest wrta
spotkały przyjaciela/łkę,co ta osoba jest wrta
zarabiste te zestawy polecam nimi gre, kto ma moj program moge powiedziec jak sie je generuje
makler jak pisales bylo minelo tylko jak jocia nie ma powaznie tych wpisow od kamyka to byc moze pasko je usunol dla spokoju na stronie gdyz i tak atmosfera byla goraca ja tam zajme sie liczbami nie bede sie wtracal do waszych spraw mialem na mysli tego kamyka jak pisalem tobie nie potrzebnie napisalem do joci o m77 zrobilem to zlosliwie za co ja przeprosilem i tyle zostaje mi tylko przeprosic by byl spokoj i tyle bede sie tylko odzywal ws liczb jak i do nie ktorych z ktorymi fajnie sie rozmawia zartuje sorrki za bledy i ten dlugi wpis nie widze podowod do bana jak i tez do wpisow joci cehy toja do mnie aczkolwiek nie byly mile ale ok nie bede sie bawil w dziecinade robta jak chceta i szanujta kogos zdanie nie wysmiewajcie jesli ma inne poglady inna wiare mnie nie raz ponosilo tylko liczby paaaaaaaa zostawiam slowo przepraszam i robta co chceta ja byc tylko czlowieka
tak, moze nie do konca, ale np jesli typuje liczby wysokie to beda wysokie
slawek10 Sprawdz mój ranny wpis i obejrzyj losowania KENO od godz.10ej
jackwar nie chodzi mi juz o to czy o tamto, ale bym powiedzial jak wygenerowac zestawy komus kto ma moj program
o 14:00-padnie 9 -a na wieczór 5
Ja bym sał pewniaka 73
*dał
910-Ja też do tego 76,78
I już mamy 54zł
coś na ząb bo zaraz losowania by silnym być muc udźwignąć dużą forsę
mówią że w niedziele się nie gra ale ja gram i to ostro
taka piona=na 14;
6,16,36,33,43
i tróje cztery
6,33,36
6,43,36
16,33,36
16,43,36
zobaczy się- bo teraz potrzebuję kasę bo jadę na tydzień do Żywca a tam obowiązkowe jestjest
taka piona=na 14;
6,16,36,33,43
i tróje cztery
6,33,36
6,43,36
16,33,36
16,43,36
zobaczy się- bo teraz potrzebuję kasę bo jadę na tydzień do Żywca a tam obowiązkowe jestjest
Krasnalka.