Wpisy użytkownika batman123
Łącznie 107 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 930 363. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
mam nadzieje ze to nie ustawiona gra -> znaczy wybrali liczby a ktos faktycznie trafil, a nie wybrali liczby i podstawili kupon
latwo zmanipulowac te gre wystarczy wklepac do systemu baz danych kupon i po robocie
szkoda ze nie pokazuja tych osob co wygrali w internecie malo wywiadow na ten temat z ludzmi
nie no losowanie moze byc na zywo, losowanie prawdziwe, ale jak nikt nie trafi to moga wklepac kogos ze swoich
ja jakbym mial dostep do takiej bazy to wklepalbym sobie kupon z wygranymi liczbami
ale mowie liczby moga byc dowolne jak nik nie trafil to taki kupon mozna wklepac bo wszystko trzymane w komputerze - oczywiscie wydrukowac kupon tez mozna z danych w bazie
losowania moga byc prawdziwe bo gorzej spreparowac losowanie do puszczonego kuponu
albo inaczej powiem jest lottomat z odblokowana funkkcja puszczania po losowaniu
mozesz wygrac 6 w lotto, ale jak nikt nie wygra moze byc podlozony kupon i tyle
zawsze jest stawka 100 zl przegranej mozna zrekompensowac 100 / (4 - 2,5) = 100 / 1.5 = 66 zl za tyle potem mozesz zagrac na jedna liczbe ze odzyskac 100
ale lepiej miec odlozone wczesniej pienadze na gre niz sepic np. nie kupowac czego zeby zagrac bo to zniecheca, trzeba odlozyc pule i z niej brac kase na gre
ale co tam trzeba wydac chociaz 200 zl na poczatek zeby cos sie zwrocilo
megamocny nie no bez przesady ile musialbym czekac na te pieniadze
megamocny dobry pomysl nawet dajesz, za darmo granie i wygrane leca do worka
megamocny ja zbieram na jakies mieszkanie, potem wynajme komus
zreszta nie wiem zobacze co zrobie jak bede mial te 100 kafli
ja jeszcze mam 28 lat do emerytury, przez ten czas jeszcze nie raz sie dorobie, ale wogole wole jednak wygrac
pytanie zasadnicze czy da sie cos wygrac sposobem - mysle ze tak, ale trzeba pewnosci siebie i konsekwencji
rencista dokladnie to mafia panstwowa i autoamty zlikwidowali
tak wlasie dziala prawdopodobiensto tyle daje ile odbiera w stosunku proporcjonalnym
ja zestawami gaussa trafiam 6 2/2 na 30 losowan a zatem wiecej nie da sie trafic stalymi liczbami
no masz np. liczbe ktore w ciagu 10 losowan pojawila sie 5 razy lub liczbe ktora nie pojawila sie ani razu to ktora wybierzesz?
moje zdanie tak ale kombinacje tych liczb oczekiwanych maja dlugie przerwy
im wieksza kombinacja liczb oczekiwanych tym o wiele dluzsza przerwa
23,44,80 - 853 losowań
masz srednia to 73 losowania graj od 200 do 800 losowan i sie nie wkurzaj
masz srednia to 73 losowania graj od 200 do 800 losowan i sie nie wkurzaj
no sa takie liczby co dopiero zaczynaja czesto wchodzic i warto je wylapac
zarabiste te zestawy polecam nimi gre, kto ma moj program moge powiedziec jak sie je generuje
« PoprzednieKolejne 100 »