Wpisy 2 932 753 – 2 932 852
30 lipca 2017 11:15 → 30 lipca 2017 13:00, 100 wpisów
Ja juz wyslanyByla Roxana to nawet jak kosz nic nie szkodziPewniak przy stawkowaniu 1,3,6,9...+4x10?Cos tam jest
2. Gryks. 754. 2 x 10 liczb.
Zestaw B. 3-5/10.
Zestaw B. 3-5/10.
Doktor.
On i Jej spodenki...do szalu mnie doprowadzajaI zle bo ja nie jestem Jej obojetny..Ech te kobiety....Pewniak
44
44
Gryks.
3. 725. 6 liczb.
1-3/6.
1-3/6.
4. Forsami. Ekstra Przekręt. 725.
0-1/6.
0-1/6.
Zgrywus gdzie te żniwa i co
Dusia.
5. Dusia. 764. 10 liczb.
1-3/10.
1-3/10.
makler jesteś ?? coś zaraz wkleję bo należy się tobie wyjaśnienie co z tym zrobisz twoja sprawa nie musimy ze sobą pisać się witać itp chcąc zakończyć ten rozdział z tyg nie zbyt hm sympatycznego a ze nie mogę tobie wkleić to możne dla spokoju i dobrej atmosfery wkleję u siebie daj tylko proszę cynk żeś przeczytał a potem rób jak uważasz tylko o to proszę tylko cofnę czacik
Wpis. 770. 10 liczb.
3-5/10.
Nie patrzcie na moje sprawdzenia, tylko wysyłajcie jak czujecie ze macie dobre liczby.
Przerwa na
3-5/10.
Nie patrzcie na moje sprawdzenia, tylko wysyłajcie jak czujecie ze macie dobre liczby.
Przerwa na
drugie sniadania na obiad przyjdzie czas ryz z jajecznica z 4 jaj przyprawy oregano carry piepsz sol grzanki i pa zonka niech teraz szaleje na necie
odczyt temperatury z godz 12 termometry na wysokości 2 metry
27 w cieniu
49 w
ufff jak gorąco
moja 36,7
Pasko , ban dla gryksa
KG maklera
...2 929 025. gryks76 2017-07-25 (06:44)
jocia klocia falszywa obludna miala goscia przyjaciolke a kto lepiej zna jak nie przyjaciolka magdy m77 nowe wcielenie kamyk1321 co jej pasuje jest po nocku jest cacy a jak cos nie to krytyka jechanie jak dziecko wkleila na czacik co do niej pisalem co za pi mam nadzieje ze wiecej sie tutaj nie pokaze ani typnie ani liczby poda tylko jak emeryt dal linka to zaraz za monetem halo lemanet kolejny moher ktory zamiast z facetem woli bez faceta i sa efekty
KG maklera
jocia klocia falszywa obludna miala goscia przyjaciolke a kto lepiej zna jak nie przyjaciolka magdy m77 nowe wcielenie kamyk1321 co jej pasuje jest po nocku jest cacy a jak cos nie to krytyka jechanie jak dziecko wkleila na czacik co do niej pisalem co za pi mam nadzieje ze wiecej sie tutaj nie pokaze ani typnie ani liczby poda tylko jak emeryt dal linka to zaraz za monetem halo lemanet kolejny moher ktory zamiast z facetem woli bez faceta i sa efekty
jocia , jest niedziela dzień odpoczynku , relaksu , ładna pogoda, wyluzuj i ciesz się życiem , albo podaj jakiegoś pewniaczka
Napisalem m77 bo mi sie ona nasuwala na mysl zaraz udostepnie wpisy u siebie mialem wulgarne mialas podobne
A czy ja cos pisalem do ciebie tak to ciebie nie ma brak slow zobacz za chwile moja kg
idę teraz na słoneczko przepiec ciałeczko
ani chmurki pikna pogoda
ani chmurki pikna pogoda
TS pamiętaj przez 2 dni o tych liczbach.
<< 34 - 42 >>
Liczby różne. 14 liczb.
>> 4, 8, 13, 25, 28, 34, 37, 40, 42, 48...
57, 64, 75, 80 <<
<< 34 - 42 >>
Liczby różne. 14 liczb.
>> 4, 8, 13, 25, 28, 34, 37, 40, 42, 48...
57, 64, 75, 80 <<
od >> kamyk nie mam wpisu i niczego nie usuwałam
Ad. m77 - skoro na podstawie podobieństwa wpisów..wysnuwasz TAKIE wnioski ????, to ja tez napiszę, ze miałeś kontakt z m77
Mądre to ??
Ad. m77 - skoro na podstawie podobieństwa wpisów..wysnuwasz TAKIE wnioski ????, to ja tez napiszę, ze miałeś kontakt z m77
Mądre to ??
Moze przesadzilem z m77 Przepraszam mialas wpisy widzialem nicka kamyk nie wydumalem zobacz moja kg mialas podobne wpisy
Troche moze mnie ponioslo w tyg mimo ze nie widze nic obrazliwedo w moich wpisach to dla spokoju przepraszam
Pasko , ban dla gryksa
KG maklera
jocia klocia falszywa obludna miala goscia przyjaciolke a kto lepiej zna jak nie przyjaciolka magdy m77 nowe wcielenie kamyk1321 co jej pasuje jest po nocku jest cacy a jak cos nie to krytyka jechanie jak dziecko wkleila na czacik co do niej pisalem co za pi mam nadzieje ze wiecej sie tutaj nie pokaze ani typnie ani liczby poda tylko jak emeryt dal linka to zaraz za monetem halo lemanet
>>>>> kolejny moher ktory zamiast z facetem woli bez faceta i sa efekty <<<<<
masz na to dowody ??? ban dla gryksa
KG maklera
jocia klocia falszywa obludna miala goscia przyjaciolke a kto lepiej zna jak nie przyjaciolka magdy m77 nowe wcielenie kamyk1321 co jej pasuje jest po nocku jest cacy a jak cos nie to krytyka jechanie jak dziecko wkleila na czacik co do niej pisalem co za pi mam nadzieje ze wiecej sie tutaj nie pokaze ani typnie ani liczby poda tylko jak emeryt dal linka to zaraz za monetem halo lemanet
masz na to dowody ??? ban dla gryksa
Sprawdziłam..nie mam , nikt o nicku >> kamyk nie wpisał sie w mojej KG.
ban dla gyksa
Pasko
ban dla gyksa
Pasko
ja nie wykasowałam Twoich wpisów, są równie obraźliwe jak wpisy do joci, ban Ci się należy
toja , wysyłałam maile do Pasko- bez odzewu
Pasko to nie jest ważne, gdzie kto wpisuje..to Twój portal , Ty powinieneś dbać o kulturę..uważasz,ze w KG..nikt niczego nie widzi ??
toja
Pasko to nie jest ważne, gdzie kto wpisuje..to Twój portal , Ty powinieneś dbać o kulturę..uważasz,ze w KG..nikt niczego nie widzi ??
toja
Witam ponownieKeno :super,{{slonce},woda w basenie superi znowu basen
Tak to was nie ma ale jak cos co uwarzacje innaczej to się wpisujecie
Jocia mialas takie jak ja nie bede pisal jak cie nazwala na ogole
gryks76Współczuję,jak kobitki wezmą,Cię na język:masz przechlapane
mialas od 4 do 6 wpisow podonych do mnie gdybym mogl sie tobie wpiac to bym ci napisal jak ciebie nazwala
gryks.. od 2016 roku nie kasowałam wpisów, gdyby nawet, to uważasz, że koś zaprzyjaźniony napisał by cos obraźliwego ??
Super percepcja
Super percepcja
za porownanie mialas powaznie wpisy od kamyk cos tam ta osoba jak pisalem do mnie pislai na ogole pod innymi nickami tak samo lub podobnie do ciebie 25 lipca w nocy obrazliwie jak do mnie
712. status Vondeoff 2017-04-26 15:02:56home Pipidówka
Nooo-i 31-nie wlazło!Przeprassam!
Ale na 21-wszą>>>[80]-na bank!!!
Skasuj powyższy wpis
713. status gonzaga 2017-05-23 00:10:29home Scyzorykowo
Gdzie to Szanowna Dama O.P.się ukrywa-Czyżby u Pippy???
Skasuj powyższy wpis
714. status gonzaga 2017-06-24 02:48:11home Scyzorykowo
Jociu!!!
Co z Tobą-do ciężkiej cholery!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skasuj powyższy wpis
715. status gryks76 2017-07-24 19:03:54
uwarzam ciebie za madra kobiete szkoda ze juz nie podajesz swoich typow
jesli ho o moneta jesli wyzywal zreszta nie tylko on emeryta kiedy ten nic na nikogo to mu sie nalerzalo mimo ze go lubisz
powiedz czy ja dzieki monetowo ale tak szczerze za zagadke dostalem bana
co to jest czerwone i lezy w koncie ????dziecko potniete zyleta a co to jest zielone i lezy to samo dziecko 2 tyg pozniej
i co w tym zlego ja nie wiem naprawde a dostalem bana bo sie monetowi nie spodobalo
Skasuj powyższy wpis
716. status gryks76 2017-07-25 02:12:25
Hahaha pokazalas wlasnie prawdziwe oblicze hahaha zyczy ci sto razy tego czego ty mi zyczysz reki bo nie rece opadaja ps wyrażanie wlasnego zdania to nie obrazanie zegnam wszyscy tacy sami wiecej jadu niz wiary to falsz obluda hipokryzja brawo
Skasuj powyższy wpis
Nooo-i 31-nie wlazło!Przeprassam!
Ale na 21-wszą>>>[80]-na bank!!!
Skasuj powyższy wpis
713. status gonzaga 2017-05-23 00:10:29home Scyzorykowo
Gdzie to Szanowna Dama O.P.się ukrywa-Czyżby u Pippy???
Skasuj powyższy wpis
714. status gonzaga 2017-06-24 02:48:11home Scyzorykowo
Jociu!!!
Co z Tobą-do ciężkiej cholery!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skasuj powyższy wpis
uwarzam ciebie za madra kobiete szkoda ze juz nie podajesz swoich typow
jesli ho o moneta jesli wyzywal zreszta nie tylko on emeryta kiedy ten nic na nikogo to mu sie nalerzalo mimo ze go lubisz
powiedz czy ja dzieki monetowo ale tak szczerze za zagadke dostalem bana
co to jest czerwone i lezy w koncie ????dziecko potniete zyleta a co to jest zielone i lezy to samo dziecko 2 tyg pozniej
i co w tym zlego ja nie wiem naprawde a dostalem bana bo sie monetowi nie spodobalo
Skasuj powyższy wpis
Hahaha pokazalas wlasnie prawdziwe oblicze hahaha zyczy ci sto razy tego czego ty mi zyczysz reki bo nie rece opadaja ps wyrażanie wlasnego zdania to nie obrazanie zegnam wszyscy tacy sami wiecej jadu niz wiary to falsz obluda hipokryzja brawo
Skasuj powyższy wpis
zlosliwie napisalem porownujac wiesz od czego to wszystko sie zaczelo od tej zakichanej zagadki nie oczekiwalem nic tylko dla mnie powaznie to nic zlego co nie znaczy ze tak zycze dziecia itp........a to ze nie istotni mialem na mysli kamyka nie doktora maklera
wszystkie moje wpisy z KG..widzisz gdzies cos obraźliwego poza tym co sam napisałeś ?
2 932 829. jocia 2017-07-30 (12:52) romano23,angierski, silber
Brajan, erykę1 zapytaj
Brajan, erykę1 zapytaj
eh i rozmawiaj z czlowiekiem staraj sie eh jocia ostatni raz pisze mialas obrazliwe wpisy od kamyka i tylko ta osobe mialem na mysli piszac nie istotny
uwarzam ciebie za madra kobiete szkoda ze juz nie podajesz swoich typow..
KTO tu jest fałszywy ? JA ???
uwarzam ciebie za madra kobiete szkoda ze juz nie podajesz swoich typow..
KTO tu jest fałszywy ? JA ???
Lubie cisze wszędzie i spokój Graj w punktach Lotto kumulacja w Lotto
Jeszcze raz..Pasko - przecież hasło>> Pasko lub Admin << jest dla Ciebie hasłem wywoławczym, sam tak kiedys napisałes na czacie.
Ban dla Gryksa
Ban dla Gryksa